|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
18.2.2009 13:50:15   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: novo

IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia
Drugi teden ( ko bom 37.teden oz v 38.tednu ) imam pregled in ne verjamem, da bo mi naredila UZ...ali lahko G. zagotovo ugotovi v kakšni legi je z otipanjem ??

ne verjamem!?user posted image

naj bi z otipom določil G lego-sem ga vprašala na zadnjem pregledom,če to gre brez UZ,pa je rekel,da je naš še kr naprej obrnjen z glavico navzdoluser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
18.2.2009 13:50:18   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ojla,

sem s pregleda! Vse je okej, mali je težek 2800g, se je že malo spustil proti medenici, vendar še nič ne kaže, da bo kaj v kratkem! user posted image Dobila sem tudi že napotnico za v P, pa tabelo za štetje gibov.

Za seznam:

Moja pridobljena teža: + 14kg user posted image
obseg trebuha:  104cm
ctg: 26.02.2009
naslednji pregled: 06.03.2009

čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
18.2.2009 13:52:53   
spps
ojla!
kako ste,moje dame?vse pridno noge skup držite?user posted image user posted image user posted image

jaz se imam pa danes za učit,ker mam jutr izpit iz poslovne matematikeuser posted image user posted image user posted image user posted image
drug teden še bom pa poskusla it na 2,tk,da mislim,da ne bom imela še časa za v Puser posted image user posted image user posted image

no,drugače sem danes dobila jogi za kinderpetuser posted image user posted image moj si je ecelo vzel čas in ga sestaviluser posted image user posted image user posted image jjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

tako,da zdaj imam za bebija vse parajtuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
18.2.2009 13:58:58   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla!
kako ste,moje dame?vse pridno noge skup držite?user posted image user posted image user posted image

jaz se imam pa danes za učit,ker mam jutr izpit iz poslovne matematikeuser posted image user posted image user posted image user posted image
drug teden še bom pa poskusla it na 2,tk,da mislim,da ne bom imela še časa za v P
user posted image user posted image user posted image

no,drugače sem danes dobila jogi za kinderpetuser posted image user posted image moj si je ecelo vzel čas in ga sestaviluser posted image user posted image user posted image jjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Pa niti čvekati na RR! user posted image Držim pesti, da ti gre vse po planu! user posted image user posted image user posted image user posted image
Super za jogi! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
18.2.2009 13:59:08   
felix7

ojla!

drug teden še bom pa poskusla it na 2,tk,da mislim,da ne bom imela še časa za v Puser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  zdej ko imaš vse pripravljeno, pa že lahko rečemo, da si v nizkem štartu user posted image
se pa kar uči, da boš čim prej fertik s tem user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
18.2.2009 13:59:58   
felix7

Ojla,

sem s pregleda! Vse je okej, mali je težek 2800g, se je že malo spustil proti medenici, vendar še nič ne kaže, da bo kaj v kratkem! user posted image Dobila sem tudi že napotnico za v P, pa tabelo za štetje gibov.

Za seznam:

Moja pridobljena teža: + 14kg user posted image
obseg trebuha:  104cm
ctg: 26.02.2009
naslednji pregled: 06.03.2009

čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image

se pridružujem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
18.2.2009 14:01:03   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: janaja

user posted image  ne znam pa ne znam prekopirati tako da je v kvadrathih grrrrrrrrrrrr

felix7- tle od škofje loke naprej v železnikih smučišče rudno, 20 ur 90 eur, ekstra poceni in res najnajnajbolj prijazni ljudje

Janaja, sej ne rabiš kopirat, samo namesto "odgovor" izberi "citiraj"

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
18.2.2009 14:02:14   
spps

ojla!

drug teden še bom pa poskusla it na 2,tk,da mislim,da ne bom imela še časa za v P
user posted image user posted image user posted image

Pa niti čvekati na RR! user posted image Držim pesti, da ti gre vse po planu! user posted image user posted image user posted image user posted image
Super za jogi! user posted image user posted image user posted image

no zdaj veste,kaj je glavni razlog,da ne čvekam tolko user posted image user posted image user posted image  bomo vidli-pač kolk bo šlo bo šlouser posted image važno je sodelovati ne zmagati user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
18.2.2009 14:02:16   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

ojla!

user posted image user posted image user posted image  zdej ko imaš vse pripravljeno, pa že lahko rečemo, da si v nizkem štartu user posted image
se pa kar uči, da boš čim prej fertik s tem user posted image
ma zdaj pa res nimam časa it rodituser posted image user posted image user posted image sej za to sem se zmenila še za en izpit,da bom pol imela več časauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
18.2.2009 14:03:17   
spps
nič,grem si jaz mal odpočit,da bo mi potem kaj v glavi ostalouser posted image user posted image user posted image

se še potem kaj javim,lepo mi bodite user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
18.2.2009 14:08:33   
mihaela01
Hej

Kako ste danes spala...Jaz že celi teden ne spim nič kaj dobro, me tako rebra bolijo kouser posted image . Kaj pa vas? Po moje me z nogico brca v rebra in se potem zbudim...Pa ful mi na mehur pritiska.To menda pomeni, da se je že malo dol spustila, ne?

Mi smo pa v ponedeljek dobili še voziček in jogi za posteljo:), tako,da imamo sedaj vseuser posted image user posted image user posted image .

Danes sem imela pregled in sicer, tehtanje, merjenje pritiska, CTG in pogovor z G. Sem mislila, da mi bo do konca naredil še kakšen UZ, in je rekel, da ne. zadnjega sem imela namreč v 32. tednu.

Dobila sem tudi izvid o streptokoki B in sem Negativnauser posted image .

Podatki za tabelo:
Nasl.pregled: 25.2.
Teža 9,9kg ( se vidi, da je pust v zraku in KROFI-mmmm):)
cm: 97cm

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
18.2.2009 14:08:46   
felix7

nič,grem si jaz mal odpočit,da bo mi potem kaj v glavi ostalouser posted image user posted image user posted image

se še potem kaj javim,lepo mi bodite user posted image

we'll be waiting user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
18.2.2009 14:09:42   
trinity22
ojla,

ful sem vam napisala, pol me je pa ven vrglo, zdaj se mi pa ne da vse še enkrat pisat ...

Hvala vsem za čestitke z apregled in za pozitivne besede za izpit .... sej vem da enkrat bo, jezi me pa vseen ...ker sem res veliko truda in časa vložla noter, bi blo bolje da bi tuki čvekala, rezultat bi bil istiuser posted image user posted image user posted image

spps držim pesti za tvoj izpituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
18.2.2009 14:11:32   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: mihaela01

Hej

Kako ste danes spala...Jaz že celi teden ne spim nič kaj dobro, me tako rebra bolijo kouser posted image . Kaj pa vas? Po moje me z nogico brca v rebra in se potem zbudim...Pa ful mi na mehur pritiska.To menda pomeni, da se je že malo dol spustila, ne?

Mi smo pa v ponedeljek dobili še voziček in jogi za posteljo:), tako,da imamo sedaj vseuser posted image user posted image user posted image .

Danes sem imela pregled in sicer, tehtanje, merjenje pritiska, CTG in pogovor z G. Sem mislila, da mi bo do konca naredil še kakšen UZ, in je rekel, da ne. zadnjega sem imela namreč v 32. tednu.

Dobila sem tudi izvid o streptokoki B in sem Negativnauser posted image .

Podatki za tabelo:
Nasl.pregled: 25.2.
Teža 9,9kg ( se vidi, da je pust v zraku in KROFI-mmmm):)
cm: 97cm

super user posted image user posted image user posted image  zdaj pa le uživaj do konca. Tudi meni je zadnji UZ delala v 32. tednu. Zdaj pridejo na vrsto CTGji.

(odgovor članu mihaela01)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
18.2.2009 14:12:15   
trinity22
čestitke vsem za dobro opravljen pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

persida super, da boste danes končno vsi skupaj domauser posted image user posted image user posted image user posted image

punce men ful trebuh trdi, a vam tud???? A je to OK?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
18.2.2009 14:15:44   
trinity22
aja pa še to ... ravno prej sem prejela sms od kolegice ( ne sodeluje na forumu), ki je imela PDP 22. 3. da je rodila fantka Benjamina in da sta oba OK ... sicer je ona rodila sedaj že v tretje in je verjetno tudi zato malo prej ....

Čestitke malemu Benjaminu, mamici, očku in sestrici in bratcuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
18.2.2009 14:22:13   
drevozivljenja
evo mene s pregleda zredila se nisem nič,ni mi jasno zakaj ne,ćeprav jem veliko,opseg trebuha 103cm,spol še vedno user posted image  mislim da bo tako ostalo,ne vem kolikouser posted image  ima gramov samo je povedao naj počivam pa ne vem zakaj,pa ni mu jasno kako je sin rojen v 37tednu imel že 2,850gramov.user posted image vse je še zaprto..mislim da moja user posted image  ima nekoliko manj gramov,pred enim tednom je imela 2,200gramov v 33teden...a bi mogla več imet?po moje je to dovolj..naslednji pregled 25.2.2009..

sem pozabila g vprašati,pa bom kar vas če veste--a lahkjo jemljem elevit polek magnesola in retafera?se mi zdi da mi vitamini manjkajo in mogoče user posted image ne dobi dovolj hrane.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
18.2.2009 14:29:27   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

aja pa še to ... ravno prej sem prejela sms od kolegice ( ne sodeluje na forumu), ki je imela PDP 22. 3. da je rodila fantka Benjamina in da sta oba OK ... sicer je ona rodila sedaj že v tretje in je verjetno tudi zato malo prej ....

Čestitke malemu Benjaminu, mamici, očku in sestrici in bratcuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1568
18.2.2009 14:33:04   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja

evo mene s pregleda zredila se nisem nič,ni mi jasno zakaj ne,ćeprav jem veliko,opseg trebuha 103cm,spol še vedno user posted image  mislim da bo tako ostalo,ne vem kolikouser posted image  ima gramov samo je povedao naj počivam pa ne vem zakaj,pa ni mu jasno kako je sin rojen v 37tednu imel že 2,850gramov.user posted image vse je še zaprto..mislim da moja user posted image  ima nekoliko manj gramov,pred enim tednom je imela 2,200gramov v 33teden...a bi mogla več imet?po moje je to dovolj..naslednji pregled 25.2.2009..

sem pozabila g vprašati,pa bom kar vas če veste--a lahkjo jemljem elevit polek magnesola in retafera?se mi zdi da mi vitamini manjkajo in mogoče user posted image ne dobi dovolj hrane.

čestitke za pregled user posted image  za elevit in retafer istočasno se je pa ena od Primork lepo izrazila: boš zaprta kot zarjavela pipa user posted image user posted image user posted image  ne, resno, retafer je dovolj, ne rabiš še elevita zraven. Retafer si sigurno na recept dobila, tako da kar tega jemlji.

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
18.2.2009 14:34:40   
mama_milchy
hello,

evo še mene nazaj malo na RR; prejle sva šla z Žigcem na en doolg sprehod, on z kolesom, jaz pa peš, ker kolesarla pa ravno ne bi....zdajle je bila na obisku kolegica z user posted image , sva mal čvekale...se pa odpravljam kosilo rihtat ampak ni volje, no špagete pa bom ja skuhala....

teža user posted image ; meni so v prvi user posted image  nardili zadnji UZ 10dni pred PDP in takrat je Žigec meril 49cm in cca.3300gr; rodil se je 20dni po tem UZ in je imel 50cm ter 3470gr tako da se kaj dosti niso zmotili; morda mi drug teden moj G naredi UZ pa da vidimo kolko sedaj kaže;

Neposredna povezava do sporočila: 1570
18.2.2009 14:36:26   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

user posted image user posted image user posted image čestitke za malega Benjamina user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1571
18.2.2009 14:59:22   
drevozivljenja
veste kaj?imam občutek kot nebi v trebuhu nič imela.nevem zakaj touser posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
18.2.2009 15:11:32   
Lolita23
Živjo!

Kako ste?Jaz sem utrujena, ker smo zdej vsepovsod skakal, pa na sprehodi bili.user posted image

No danes sem imela pregled in to je povzetek

Naredila mi je streptokok test in je negativen.Spet imam vnetje in mi je dala Canesten.Drugače pa sem že odprta, ni mi sicer povedala koliko, maternični vrat je krajši in zmehčan, mala je že nizko.Rekla je da verjeten ne bom dočakala, prvega tedna v marcu, ampak jaz sem rekla, da čakam 1.3..Med pregledom sem začel krvavet, pa sem potem nehala,zdej imam pa izcedek še kar  krvav.

ZA SEZNAM

+16KG
4.3 NASLEDNJI PREGLED CTG

18.3.2009

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
18.2.2009 15:20:39   
NoBady
Ojla babuškeuser posted image
tk sm lena da se mi sploh ne da komentirat ...
user posted image za vse preglede, za novo "marčevko", pa za persido,tomaža in anžeta... sej je še kej pa se ne spomnem...

uglavnem zadnje dni sm tk lena, prou nč se mi ne da, sam spala bi skos... včeri sem dobila 3škatle in 2 vreče cotk za tamalga, pa sm sam čist mecene cotke vn pobrala, druge cote pa kr nazaj v škatlo pa v klet, ker se mi res ne lup to zdej prebirat pa prat pa likat...  nimam več volje...tko me trebuh boli skos, te mišice vse se že nateguje, vsega mam že polno glavo, sitna sem... zdele se pravzaprav sprašujem čemu sem se sploh spravla pisat na RR, bom še kiro nehote zamorila zravenuser posted image ...

hmmm.. grem js raj mal na sprehod... sm še misnla neki napisat pa sem pozabla...
sej pridem nazaj vas pogledat, mogoč me še u dobro volo spravteuser posted image

papa

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

Neposredna povezava do sporočila: 1574
18.2.2009 15:21:57   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!

Kako ste?Jaz sem utrujena, ker smo zdej vsepovsod skakal, pa na sprehodi bili.user posted image

No danes sem imela pregled in to je povzetek

Naredila mi je streptokok test in je negativen.Spet imam vnetje in mi je dala Canesten.Drugače pa sem že odprta, ni mi sicer povedala koliko, maternični vrat je krajši in zmehčan, mala je že nizko.Rekla je da verjeten ne bom dočakala, prvega tedna v marcu, ampak jaz sem rekla, da čakam 1.3..Med pregledom sem začel krvavet, pa sem potem nehala,zdej imam pa izcedek še kar  krvav.

ZA SEZNAM

+16KG
4.3 NASLEDNJI PREGLED CTG

prav si ji povedala user posted image  pa čestitke user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?