Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 13:50:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia Drugi teden ( ko bom 37.teden oz v 38.tednu ) imam pregled in ne verjamem, da bo mi naredila UZ...ali lahko G. zagotovo ugotovi v kakšni legi je z otipanjem ?? ne verjamem!? naj bi z otipom določil G lego-sem ga vprašala na zadnjem pregledom,če to gre brez UZ,pa je rekel,da je naš še kr naprej obrnjen z glavico navzdol
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 13:50:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ojla, sem s pregleda! Vse je okej, mali je težek 2800g, se je že malo spustil proti medenici, vendar še nič ne kaže, da bo kaj v kratkem! Dobila sem tudi že napotnico za v P, pa tabelo za štetje gibov. Za seznam: Moja pridobljena teža: + 14kg obseg trebuha: 104cm ctg: 26.02.2009 naslednji pregled: 06.03.2009 čestitke za pregled
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 13:52:53
|
|
|
|
spps
|
ojla! kako ste,moje dame?vse pridno noge skup držite? jaz se imam pa danes za učit,ker mam jutr izpit iz poslovne matematike drug teden še bom pa poskusla it na 2,tk,da mislim,da ne bom imela še časa za v P no,drugače sem danes dobila jogi za kinderpet moj si je ecelo vzel čas in ga sestavil jjjjjeeeeeeeeeeeeeeeee tako,da zdaj imam za bebija vse parajt
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 13:58:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! kako ste,moje dame?vse pridno noge skup držite? jaz se imam pa danes za učit,ker mam jutr izpit iz poslovne matematike drug teden še bom pa poskusla it na 2,tk,da mislim,da ne bom imela še časa za v P no,drugače sem danes dobila jogi za kinderpet moj si je ecelo vzel čas in ga sestavil jjjjjeeeeeeeeeeeeeeeee tako,da zdaj imam za bebija vse parajt Pa niti čvekati na RR! Držim pesti, da ti gre vse po planu! Super za jogi!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 13:59:08
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! kako ste,moje dame?vse pridno noge skup držite? jaz se imam pa danes za učit,ker mam jutr izpit iz poslovne matematike drug teden še bom pa poskusla it na 2,tk,da mislim,da ne bom imela še časa za v P no,drugače sem danes dobila jogi za kinderpet moj si je ecelo vzel čas in ga sestavil jjjjjeeeeeeeeeeeeeeeee tako,da zdaj imam za bebija vse parajt zdej ko imaš vse pripravljeno, pa že lahko rečemo, da si v nizkem štartu se pa kar uči, da boš čim prej fertik s tem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 13:59:58
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ojla, sem s pregleda! Vse je okej, mali je težek 2800g, se je že malo spustil proti medenici, vendar še nič ne kaže, da bo kaj v kratkem! Dobila sem tudi že napotnico za v P, pa tabelo za štetje gibov. Za seznam: Moja pridobljena teža: + 14kg obseg trebuha: 104cm ctg: 26.02.2009 naslednji pregled: 06.03.2009 čestitke za pregled se pridružujem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 14:01:03
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: janaja ne znam pa ne znam prekopirati tako da je v kvadrathih grrrrrrrrrrrr felix7- tle od škofje loke naprej v železnikih smučišče rudno, 20 ur 90 eur, ekstra poceni in res najnajnajbolj prijazni ljudje Janaja, sej ne rabiš kopirat, samo namesto "odgovor" izberi "citiraj"
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 14:02:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! kako ste,moje dame?vse pridno noge skup držite? jaz se imam pa danes za učit,ker mam jutr izpit iz poslovne matematike drug teden še bom pa poskusla it na 2,tk,da mislim,da ne bom imela še časa za v P no,drugače sem danes dobila jogi za kinderpet moj si je ecelo vzel čas in ga sestavil jjjjjeeeeeeeeeeeeeeeee tako,da zdaj imam za bebija vse parajt Pa niti čvekati na RR! Držim pesti, da ti gre vse po planu! Super za jogi! no zdaj veste,kaj je glavni razlog,da ne čvekam tolko bomo vidli-pač kolk bo šlo bo šlo važno je sodelovati ne zmagati
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 14:02:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! kako ste,moje dame?vse pridno noge skup držite? jaz se imam pa danes za učit,ker mam jutr izpit iz poslovne matematike drug teden še bom pa poskusla it na 2,tk,da mislim,da ne bom imela še časa za v P no,drugače sem danes dobila jogi za kinderpet moj si je ecelo vzel čas in ga sestavil jjjjjeeeeeeeeeeeeeeeee tako,da zdaj imam za bebija vse parajt zdej ko imaš vse pripravljeno, pa že lahko rečemo, da si v nizkem štartu se pa kar uči, da boš čim prej fertik s tem ma zdaj pa res nimam časa it rodit sej za to sem se zmenila še za en izpit,da bom pol imela več časa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 14:03:17
|
|
|
|
spps
|
nič,grem si jaz mal odpočit,da bo mi potem kaj v glavi ostalo se še potem kaj javim,lepo mi bodite
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 14:08:33
|
|
|
|
mihaela01
|
Hej Kako ste danes spala...Jaz že celi teden ne spim nič kaj dobro, me tako rebra bolijo ko . Kaj pa vas? Po moje me z nogico brca v rebra in se potem zbudim...Pa ful mi na mehur pritiska.To menda pomeni, da se je že malo dol spustila, ne? Mi smo pa v ponedeljek dobili še voziček in jogi za posteljo:), tako,da imamo sedaj vse . Danes sem imela pregled in sicer, tehtanje, merjenje pritiska, CTG in pogovor z G. Sem mislila, da mi bo do konca naredil še kakšen UZ, in je rekel, da ne. zadnjega sem imela namreč v 32. tednu. Dobila sem tudi izvid o streptokoki B in sem Negativna . Podatki za tabelo: Nasl.pregled: 25.2. Teža 9,9kg ( se vidi, da je pust v zraku in KROFI-mmmm):) cm: 97cm
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 14:08:46
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps nič,grem si jaz mal odpočit,da bo mi potem kaj v glavi ostalo se še potem kaj javim,lepo mi bodite we'll be waiting
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 14:09:42
|
|
|
|
trinity22
|
ojla, ful sem vam napisala, pol me je pa ven vrglo, zdaj se mi pa ne da vse še enkrat pisat ... Hvala vsem za čestitke z apregled in za pozitivne besede za izpit .... sej vem da enkrat bo, jezi me pa vseen ...ker sem res veliko truda in časa vložla noter, bi blo bolje da bi tuki čvekala, rezultat bi bil isti spps držim pesti za tvoj izpit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 14:11:32
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mihaela01 Hej Kako ste danes spala...Jaz že celi teden ne spim nič kaj dobro, me tako rebra bolijo ko . Kaj pa vas? Po moje me z nogico brca v rebra in se potem zbudim...Pa ful mi na mehur pritiska.To menda pomeni, da se je že malo dol spustila, ne? Mi smo pa v ponedeljek dobili še voziček in jogi za posteljo:), tako,da imamo sedaj vse . Danes sem imela pregled in sicer, tehtanje, merjenje pritiska, CTG in pogovor z G. Sem mislila, da mi bo do konca naredil še kakšen UZ, in je rekel, da ne. zadnjega sem imela namreč v 32. tednu. Dobila sem tudi izvid o streptokoki B in sem Negativna . Podatki za tabelo: Nasl.pregled: 25.2. Teža 9,9kg ( se vidi, da je pust v zraku in KROFI-mmmm):) cm: 97cm super zdaj pa le uživaj do konca. Tudi meni je zadnji UZ delala v 32. tednu. Zdaj pridejo na vrsto CTGji.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 14:12:15
|
|
|
|
trinity22
|
čestitke vsem za dobro opravljen pregled persida super, da boste danes končno vsi skupaj doma punce men ful trebuh trdi, a vam tud???? A je to OK?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 14:15:44
|
|
|
|
trinity22
|
aja pa še to ... ravno prej sem prejela sms od kolegice ( ne sodeluje na forumu), ki je imela PDP 22. 3. da je rodila fantka Benjamina in da sta oba OK ... sicer je ona rodila sedaj že v tretje in je verjetno tudi zato malo prej .... Čestitke malemu Benjaminu, mamici, očku in sestrici in bratcu
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 14:22:13
|
|
|
|
drevozivljenja
|
evo mene s pregleda zredila se nisem nič,ni mi jasno zakaj ne,ćeprav jem veliko,opseg trebuha 103cm,spol še vedno mislim da bo tako ostalo,ne vem koliko ima gramov samo je povedao naj počivam pa ne vem zakaj,pa ni mu jasno kako je sin rojen v 37tednu imel že 2,850gramov. vse je še zaprto..mislim da moja ima nekoliko manj gramov,pred enim tednom je imela 2,200gramov v 33teden...a bi mogla več imet?po moje je to dovolj..naslednji pregled 25.2.2009.. sem pozabila g vprašati,pa bom kar vas če veste--a lahkjo jemljem elevit polek magnesola in retafera?se mi zdi da mi vitamini manjkajo in mogoče ne dobi dovolj hrane.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 14:29:27
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 aja pa še to ... ravno prej sem prejela sms od kolegice ( ne sodeluje na forumu), ki je imela PDP 22. 3. da je rodila fantka Benjamina in da sta oba OK ... sicer je ona rodila sedaj že v tretje in je verjetno tudi zato malo prej .... Čestitke malemu Benjaminu, mamici, očku in sestrici in bratcu čestitke
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 14:33:04
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja evo mene s pregleda zredila se nisem nič,ni mi jasno zakaj ne,ćeprav jem veliko,opseg trebuha 103cm,spol še vedno mislim da bo tako ostalo,ne vem koliko ima gramov samo je povedao naj počivam pa ne vem zakaj,pa ni mu jasno kako je sin rojen v 37tednu imel že 2,850gramov. vse je še zaprto..mislim da moja ima nekoliko manj gramov,pred enim tednom je imela 2,200gramov v 33teden...a bi mogla več imet?po moje je to dovolj..naslednji pregled 25.2.2009.. sem pozabila g vprašati,pa bom kar vas če veste--a lahkjo jemljem elevit polek magnesola in retafera?se mi zdi da mi vitamini manjkajo in mogoče ne dobi dovolj hrane. čestitke za pregled za elevit in retafer istočasno se je pa ena od Primork lepo izrazila: boš zaprta kot zarjavela pipa ne, resno, retafer je dovolj, ne rabiš še elevita zraven. Retafer si sigurno na recept dobila, tako da kar tega jemlji.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 14:34:40
|
|
|
|
mama_milchy
|
hello, evo še mene nazaj malo na RR; prejle sva šla z Žigcem na en doolg sprehod, on z kolesom, jaz pa peš, ker kolesarla pa ravno ne bi....zdajle je bila na obisku kolegica z , sva mal čvekale...se pa odpravljam kosilo rihtat ampak ni volje, no špagete pa bom ja skuhala.... teža ; meni so v prvi nardili zadnji UZ 10dni pred PDP in takrat je Žigec meril 49cm in cca.3300gr; rodil se je 20dni po tem UZ in je imel 50cm ter 3470gr tako da se kaj dosti niso zmotili; morda mi drug teden moj G naredi UZ pa da vidimo kolko sedaj kaže;
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 14:36:26
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 aja pa še to ... ravno prej sem prejela sms od kolegice ( ne sodeluje na forumu), ki je imela PDP 22. 3. da je rodila fantka Benjamina in da sta oba OK ... sicer je ona rodila sedaj že v tretje in je verjetno tudi zato malo prej .... Čestitke malemu Benjaminu, mamici, očku in sestrici in bratcu čestitke za malega Benjamina
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 14:59:22
|
|
|
|
drevozivljenja
|
veste kaj?imam občutek kot nebi v trebuhu nič imela.nevem zakaj to
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 15:11:32
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo! Kako ste?Jaz sem utrujena, ker smo zdej vsepovsod skakal, pa na sprehodi bili. No danes sem imela pregled in to je povzetek Naredila mi je streptokok test in je negativen.Spet imam vnetje in mi je dala Canesten.Drugače pa sem že odprta, ni mi sicer povedala koliko, maternični vrat je krajši in zmehčan, mala je že nizko.Rekla je da verjeten ne bom dočakala, prvega tedna v marcu, ampak jaz sem rekla, da čakam 1.3..Med pregledom sem začel krvavet, pa sem potem nehala,zdej imam pa izcedek še kar krvav. ZA SEZNAM +16KG 4.3 NASLEDNJI PREGLED CTG
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 15:20:39
|
|
|
|
NoBady
|
Ojla babuške tk sm lena da se mi sploh ne da komentirat ... za vse preglede, za novo "marčevko", pa za persido,tomaža in anžeta... sej je še kej pa se ne spomnem... uglavnem zadnje dni sm tk lena, prou nč se mi ne da, sam spala bi skos... včeri sem dobila 3škatle in 2 vreče cotk za tamalga, pa sm sam čist mecene cotke vn pobrala, druge cote pa kr nazaj v škatlo pa v klet, ker se mi res ne lup to zdej prebirat pa prat pa likat... nimam več volje...tko me trebuh boli skos, te mišice vse se že nateguje, vsega mam že polno glavo, sitna sem... zdele se pravzaprav sprašujem čemu sem se sploh spravla pisat na RR, bom še kiro nehote zamorila zraven ... hmmm.. grem js raj mal na sprehod... sm še misnla neki napisat pa sem pozabla... sej pridem nazaj vas pogledat, mogoč me še u dobro volo spravte papa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 15:21:57
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo! Kako ste?Jaz sem utrujena, ker smo zdej vsepovsod skakal, pa na sprehodi bili. No danes sem imela pregled in to je povzetek Naredila mi je streptokok test in je negativen.Spet imam vnetje in mi je dala Canesten.Drugače pa sem že odprta, ni mi sicer povedala koliko, maternični vrat je krajši in zmehčan, mala je že nizko.Rekla je da verjeten ne bom dočakala, prvega tedna v marcu, ampak jaz sem rekla, da čakam 1.3..Med pregledom sem začel krvavet, pa sem potem nehala,zdej imam pa izcedek še kar krvav. ZA SEZNAM +16KG 4.3 NASLEDNJI PREGLED CTG prav si ji povedala pa čestitke
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?