|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
18.2.2009 11:42:54   
Stella Rossa
Moja hčera ma rok 3. 10. včeraj je bila na prvem pregledu pa mi je poslala slikco z UZ (je v mojem albumu) sem bla čisto happy ......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
18.2.2009 11:44:30   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Hvala tudi vam za user posted image .

jazzz27... ne sme te biti strah. To je najslabše. Pozitivno glej naprej in vedi pri tebi bo vse dobro. In tudi pri drugih srečkah user posted image .

Držite se!

Gantar

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prinesejo srečo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
18.2.2009 11:49:09   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

oktavija buši je leeeeeep. Kje pa vidiš sod? A je kje za tabo postavljen? Jest ga res ne vidim oprosti user posted image

user posted image user posted image user posted image Istih misli..

Oktavija - prelepega bauhija mašuser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
18.2.2009 11:50:01   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Mi čakamo in čakamo... Ampak jst mislm, da bomo zdej dočakal...user posted image user posted image user posted image  No mal sem optimističnauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAZ TUDIIIIIIIIIIIIIIIIII!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
18.2.2009 12:03:31   
sonček85
špelka:sem že pohvalila tvoj lepi prekrasni bušiuser posted image user posted image user posted image
oktavija:kako lep buši,lepo se že vidi ,in nisi  nič konkretne postave,si prav lepa nosečkauser posted image user posted image user posted image in krasne slikce imaš.Pa kje vidiš ti kak soduser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
18.2.2009 12:05:25   
jazzz27
a še katero tok lenitis, pa se zgovarja na spomladansko utrujenost?user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajsi...en ananas je dovolj če poješ čez dan..pa nič druzga? Bom na mojmu testiralauser posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
18.2.2009 12:07:56   
oktavija
Sonček85 imaš ZS..

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
18.2.2009 12:12:38   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

a še katero tok lenitis, pa se zgovarja na spomladansko utrujenost?user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma mene lenoritis že od zime naprej spremlja user posted image user posted image user posted image user posted image  Tko, da pri meni je tako, da me daje zimsko-spomladanska utrujenost. user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
18.2.2009 12:17:22   
jazzz27
jaz ko se najem me je čist konc. Al sem tako velik sendvič pojedla, da bi z njim pol vasi nafutral...pa pol litra jogurta....še tipkat se mi ne da...zaposlim tajnikauser posted image user posted image .

kje pa je danes naša Živa?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
18.2.2009 12:24:25   
murkica
Naša Živa zadnje čase nekaj zanemarja forum... Jo bo treba mal za ušesa.. user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
18.2.2009 12:26:37   
oktavija
Joj jaz pa Zivo čist razumem saj ga tudi jaz občasno zanemarjam...user posted image user posted image

To je bolezen LENITIS...user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
18.2.2009 12:33:44   
oktavija
Sonček85 dej pokaži kateri voziček si si izbrala včeraj...

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
18.2.2009 12:48:30   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Sonček85 imaš ZS..
user posted image user posted image user posted image prebrala in evo slikico,tega iste barve bom imela,samo dobit ga morajo iz ene druge trg.pikapoloniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
V kompletu z vozičkom dobite:
- globoko košaro
- avtosedež Smart silverline (avtosedež skupine 0+ ),
- dežno pregrinjalo,
- prevleka za noge,
- torba za otrokove potrebščine s previjalno podlogo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
18.2.2009 12:51:00   
ledenka

še tipkat se mi ne da...zaposlim tajnikauser posted image user posted image .

user posted image

se je ravno stuširal, je že na poti user posted image  

zdaj grem pa res jest, sem lačnaaaaaaa

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
18.2.2009 12:52:43   
oktavija
Sonček85, krasen vozičekuser posted image user posted image user posted image  Sam jaz rabim ti kolesnika ker imamo velko tudi sprehodov v naravo in makedama..user posted image
Koliko pa pride cel komplet?

Jaz sem se odločila za zelenega Jane.. Tistega ki ste ga vi poskušali dat v avto...
Videle smo se pri vašem avto na parkingu... Tvoj se je potem vrnil v trgovino ti si pa ostala zunaj z mami... 

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
18.2.2009 12:55:53   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image

Joj takega tajnika pa še jaz zaposlimuser posted image user posted image user posted image user posted image ...
A mu lahko plačam v naturali...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
18.2.2009 12:56:07   
jazzz27

user posted image

Ajsi..kje pa je ljubavni tepih? Taljanski tepih? Dlake? Kocince..še kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
18.2.2009 12:58:03   
jazzz27

user posted image

Joj takega tajnika pa še jaz zaposlimuser posted image user posted image user posted image user posted image ...
A mu lahko plačam v naturali...user posted image user posted image user posted image

Boš ti vidla naturalje...mojga delavca spolno nadleguješ!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček 85 a niste kupili Jane?

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
18.2.2009 12:58:52   
Stella Rossa
jazzz27 s kirega konca pa si ti?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
18.2.2009 13:02:05   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Sonček85 imaš ZS..
user posted image user posted image user posted image prebrala in evo slikico,tega iste barve bom imela,samo dobit ga morajo iz ene druge trg.pikapoloniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
V kompletu z vozičkom dobite:
- globoko košaro
- avtosedež Smart silverline (avtosedež skupine 0+ ),
- dežno pregrinjalo,
- prevleka za noge,
- torba za otrokove potrebščine s previjalno podlogo

Joj kako je lepuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ful mi je všeč user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
18.2.2009 13:04:29   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

jazzz27 s kirega konca pa si ti?

k se mi vid da sem podgurka? NMuser posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj pa vi?user posted image

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
18.2.2009 13:09:27   
oktavija

Boš ti vidla naturalje...mojga delavca spolno nadleguješ!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jazzzika a tebe nič hormoni ne mučijo... Moj mi bo kmalu pobegnil kolk sem napadala... zato pa rabim tvojega delavca...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
18.2.2009 13:14:25   
jazzz27

Jazzzika a tebe nič hormoni ne mučijo... Moj mi bo kmalu pobegnil kolk sem napadala... zato pa rabim tvojega delavca...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  se mi ne vidi?user posted image user posted image user posted image Mah me in ne....mislim, da sem se mal ulenila....prve tri mesece je bla bol kriza... sedaj pa mogoče enkrat na teden al pa ob tavečjih praznikihuser posted image user posted image user posted image user posted image ...kje je še velika nočuser posted image user posted image user posted image user posted image ..prvi maj je pa itak praznik dela...tko da se ne sme delatuser posted image user posted image user posted image

ti odstopim delavca...bo ajsi kakšnga kosmatga najdlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
18.2.2009 13:19:38   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image iMAŠ PA SREČO VIDIŠ ,KER ČE BI GA JAZ VZELA POTEM TI NEBI IMELA ZELENEGA,KER JAZ SEM HOTELA ZELEno barvo in so imeli tega sedaj zadnjegauser posted image user posted image user posted image user posted image a vidiš kako lepo sva skompenzirali.Ja malo se spomnem mami tvoje s plaščem tebe pa nisem zasledila-oz.sem bila bolj z vsem drugim zamišljenauser posted image user posted image user posted image Drugič me kar pocukaj.
Bo pa prišel 700e vse komplet

murkica:je ,a ne.Meni je tudi bil ta med favoriti ali pa Jane,samo zaradi malega avta smo vzeli potem Brevi ,ker se mi je zdel Jane malo širši.Evo ga je pa Oktavija vzelauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 18.2.2009 13:20:20 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
18.2.2009 13:21:09   
Anonimen

gantar a te lahko vprašam kaj je bil vzrok? A nisi čutila malega?

V soboto me je samo malo dol tiščalo cel dan, proti večeru pa semimela malo krvavega izcedka. In potem sva z možem kar šla v porodnišnico v LJ. Tam so mi pa rekli, da me bodo kar not obdržali, na počivanju. Ugotovili pa so, da sem odprta 2 cm. V nedeljo, sem imela potem samo rjavi izcedek, pregledal me ni noben, kljub temu, da je doktor rekel, da bom šla na UZ. Zvečer pa sem začela dobivati popadke, ki so trajali še cel dan v ponedeljek. Zjutraj me je sobna ginekologinja (ki je bila ful prijazna) pregledala in ugotovila, da sem se odprla pa že za 5 cm in je preveč, da bi lahko naredili cirklažo (al kak se že reče). In bilo je konec. Cel dan popadki, ki so se stopnjevali, tako da so me ob pol šestih zvečer odpeljali v porodno sobo, kjer se je rodil mali Gašper. Zajokal je, me na rahlo še brcnil v nogo in umrl. Kaj je vzrok, pa bodo ugotavljali sedaj po prvi redni user posted image . Sicer so mi vzeli še bris za patogene bakterije (kakšne so to moram še poizvedeti), ta isti bris mi mora moj osebni g. narediti še enkrat, preden zanosim oz. ko bom ponovno zanosila. Preden pa ponovno spet zanosim moram pa še dat pregledat maternico, da bi ugotovili, da je z njo čist vv redu. Če ni, sledi kakšna operacija la kaj... ne vem. V naslednji nosečnosti pa mi bodo od 12 T dalje pregledovali tudi maternični vrat in ga v 99% tudi zavezali.

Upam, da nisem preveč na dolgo se razpisala. 

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.