Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 11:15:13
|
|
|
|
mojcaz.
|
monchy z.s.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 11:15:34
|
|
|
|
mojcaz.
|
eee nova stran
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 11:16:02
|
|
|
|
TinaV*
|
ah monchy ti bi se tudi.... mene je sicer ze minlo ....ampak mam namen v pikapolonici babi svoje povedat....3x me je ze napizdila prvic za vozek....kao super je pa kar nekaj potem za projektor ....ki bi ga ze mogli met v ponedeljek pa ga se nimamo.... pa za prenosno posteljico ki je en navadni dr** dragi....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 11:17:19
|
|
|
|
TinaV*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaz. saj prav tak da se razjezita.. noja saj sranje je ko kopuješ pa ne veš kaj kupiš, oz. misliš da si se dobro odločo,pol v praksi pa je za na smetišče samo tocno tak.... 630 € sem dala za navadno sr*** ki sem mislila da je dober ker je kao neka firma da ne recem kera..pa se drago sem mislila to o super...pa ruzi pa sktra pa nevem kaj se vse
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 11:17:44
|
|
|
|
*monchy*
|
mojca zs maš
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 11:19:19
|
|
|
|
mojcaz.
|
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV* IZVIRNO SPOROČILO: mojcaz. saj prav tak da se razjezita.. noja saj sranje je ko kopuješ pa ne veš kaj kupiš, oz. misliš da si se dobro odločo,pol v praksi pa je za na smetišče samo tocno tak.... 630 € sem dala za navadno sr*** ki sem mislila da je dober ker je kao neka firma da ne recem kera..pa se drago sem mislila to o super...pa ruzi pa sktra pa nevem kaj se vse Ni vedno vse firma in cena, maš včasih cenješe neznane produkte boljše kot pa nwm kakšne znamke in drage cene
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 11:19:41
|
|
|
|
*monchy*
|
TinaV* vem kak je pri takih stvareh ja mene so za vozeka tudi na****** ampak sem se šla tak drt v pikapolonico, da mi je ova od sile dala še 4 rezervna kola poleg tlko krat so me v 1 letu napizdli da je brezveze da še kako drago stvar kupim, če tudi mi nariše da je oh in sploh najbolša lej ze se pa še jaz jezim
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 11:22:44
|
|
|
|
mojcaz.
|
monchy z.s. prav tak monchy, da si šla pa se razpizdla, jaz bi tudi nardila tak kraval, da bi vsi skakali samo okoli mene, pa vse nardili samo da bi jaz bla tiho pa odšla iz trgovine.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 11:28:00
|
|
|
|
TinaV*
|
ma ja ...prej nisem vedla kaj kupit pa stirikolesnika bi rada mela...pa lep je bil pa kao dober...zaj pa bi se na njega menjavat pa ne grem...bomo ze preziveli no saj sem rekla ko pride projetor ce sploh bo se bom tak hudo drla da bodo trgovino spraznili....meni je tudi enkrat vsega dosti
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 11:28:58
|
|
|
|
TinaV*
|
naj se to povem....sem se htela vceraj na Facebook prijavit....pa sem prebrala grozljive stvari o tem ...sem si premislila
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 11:32:23
|
|
|
|
mojcaz.
|
kaj pa je te blo tak grozljivega da se nam nisi hotla na facebooku pridružit????
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 11:35:04
|
|
|
|
*monchy*
|
Tina vdari po mizi ja pol bodo vse tak sladke da to res ni
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 11:36:54
|
|
|
|
TinaV*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* Tina vdari po mizi ja pol bodo vse tak sladke da to res ni
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 11:37:29
|
|
|
|
TinaV*
|
Tako kljub ukinitvi profila na Facebooku za vedno ostanejo vse osebne informacije uporabnikov in njihovega obnašanja na strani, torej tudi, s kom so kaj govorili in nad čim so se pritoževali, da ne govorimo o fotografijah osebne narave. zato mojca
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 11:40:20
|
|
|
|
mojcaz.
|
aja no pri men ni tega problema, mam samo slike od tattoo-ja gor, pišem pa tudi nene nič, edino sem gor da sem ostala v stiku s sošolci in sošolkami iz osnovne šole, ki so odišli po celi sloveniji, pa skoro ni variante da bi se kak drugače čuli in vidli kot pa preko facebooka. Res pa da eni majo full galerij odprtih in dokumentirajo vsak hipec življenja.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 11:42:29
|
|
|
|
trezika
|
js tut upam, da bo ta najin vozek ok... sva ga dobla za rojstni dan, pa vem, da tut ni bil najbolj poceni... joj, še zdaj ne vem, kaj naj danes kuham... se vidi, da je dragi dans doma in se nama nikamor ne mudi
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 11:43:53
|
|
|
|
TinaV*
|
mah saj jaz sem bla skos proti recimo da kupujem kaj preko neta...nikdar ne dam st kartice skos placam po povzetju ceprav mi se to ne pase .... facebook bi pa ce bi ze mela tak samo kako mojo sliko pa adijo...pac sem proti sicer nevem zakaj da dajem slike sebe...mojih na net ...se najmanj pa otroka
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 11:45:40
|
|
|
|
TinaV*
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika .. joj, še zdaj ne vem, kaj naj danes kuham... se vidi, da je dragi dans doma in se nama nikamor ne mudi am lahko prides k larisi na bucke...ma viska
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 11:47:29
|
|
|
|
mojcaz.
|
tega pri meni tudi neboš vidla, da bi dala bilo kako števlko kartice al pa kaj podobnega. pač raje grem na pošto če me že ni doma ko pride paket ja saj tak je najboljše, da če že maš svojo sliko pa konec. Ne pa eni ko majo vso družino z žlahto in še vse sosede zraven gor
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 11:48:51
|
|
|
|
TinaV*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaz. ja saj tak je najboljše, da če že maš svojo sliko pa konec. Ne pa eni ko majo vso družino z žlahto in še vse sosede zraven gor m**** si me nasmejala
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 11:51:48
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV* IZVIRNO SPOROČILO: trezika .. joj, še zdaj ne vem, kaj naj danes kuham... se vidi, da je dragi dans doma in se nama nikamor ne mudi am lahko prides k larisi na bucke...ma viska bi z veseljem prišla sam je ta naš breg tako poledenel, da si sploh ne upam ven it
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 11:55:21
|
|
|
|
mojcaz.
|
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV* IZVIRNO SPOROČILO: mojcaz. ja saj tak je najboljše, da če že maš svojo sliko pa konec. Ne pa eni ko majo vso družino z žlahto in še vse sosede zraven gor m**** si me nasmejala ja če pa je res, moja sošolka iz sredje šole ma zraven nečakic in nečakov, še sosede gor pa nwm kaj vse, tlko glih da nima slikanega sosedovega pesa pa njihove bajte
|
|
[Brisano sporočilo] 18.2.2009 11:55:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 11:56:31
|
|
|
|
mojcaz.
|
in trezika že veš kaj boš kuhala??? jaz bom dans nardila testenine z bolonsko omako sem si že včaraj namislila
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 11:56:59
|
|
|
|
TinaV*
|
boljse da ne ...mas prav ker se ti lahko hitro kaj zgodi ...bodi doma...uzivaj z dragim ko ga mas doma ...je fajn ....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?