|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del
18.2.2009 8:28:33   
tatly
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

jutro babike in hvala za user posted image mi smo danes spali po dooooolgem časa kur vredu user posted image

tatly sanjalo se mi je kak sem se vsako uro hodla preoblačit user posted image user posted image ojoj user posted image user posted image danes še bo 1x proba user posted image

ceste pa so groooozne user posted image komunala je spet zaspala user posted image niti 1x nimamo spucane ceeste ne pa še taki breg je user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
18.2.2009 8:29:22   
tatly
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo new pageuser posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
18.2.2009 8:30:01   
tatly
jaz pa grem namesto rogljicka sedaj na orbitrek pa mi tak ni

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
18.2.2009 8:43:29   
Anonimen
jaz sem pa si omaro pospravila, zaj grem pa likat. anej se igra tak, da bom nekaj naredla polek njega, ker ni nekaj preveč siten. morema pa biti tiho ker ati spi, ker je iz nočne. to je pa malo problemuser posted image

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 4704
18.2.2009 9:16:59   
*monchy*
jaz bi si tudi mogla pospravit pa mi timon noče spat user posted image celi dan že išče pozornost user posted image samo da nebi bil sam user posted image

tatly kak je lubica mala?

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
18.2.2009 9:21:17   
Barbara111
mene čaka tudi likanje,spečt tilenu čokoladni biskvit,pa................

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
18.2.2009 9:35:53   
trezika
dobro jutro čveke user posted image
je že bla katera zunaj? Je mrzlo ko user posted image user posted image user posted image user posted image  
Js se tut grem likanja lotit.... očitno je dans neki dan za pucanje user posted image

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
18.2.2009 9:38:44   
*monchy*
znoriš jaz bi tudi mogla likat user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
18.2.2009 9:39:03   
*monchy*
trezika nenormalno mrzlo je user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
18.2.2009 9:53:43   
Barbara111
jaz sem nafilala pomivalni stroj,pa pralni stroj,..........

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
18.2.2009 9:57:42   
*monchy*
jaz pa prah brišem pa igrače pobiram user posted image niti postle še nisem pospravla user posted image
user posted image jaz... Timon je pa malo pri babici in dedku da si vsaj malo lahko spucam. tepa tak gre spat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4711
18.2.2009 9:58:58   
Barbara111
zdaj pa vselo skup delat čokoladni biskvit njaaaammmmmuser posted image  kak bo tilen vesel

Neposredna povezava do sporočila: 4712
18.2.2009 10:00:07   
Barbara111
midva s tjažem pa sva zdaj sama zjutraj je prišla ena po ključe od službe

Neposredna povezava do sporočila: 4713
18.2.2009 10:10:50   
Anonimen
mi je uspelo vse zlikati.user posted image čeprav je anej nekaj sitnaril sem ga zamotila, da sem to do konca naredla.
zaj pa malo počivam te pa v kuhinjo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4714
18.2.2009 10:18:49   
mojcaz.
pozdravljene čveke.
jaz pa sem bla dans že pridna, sem se učila, zdaj pa pavza, da se mi nebojo spekli možgančki, ker pol  pa sploh nebom mogla več razmišljat.user posted image user posted image user posted image user posted image
tudi jaz sem brala za gantar. tudi jaz upam da ji bo v tretjič ratalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE!!!!!!!!! in tudi meni je začelo sijat sonce :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
18.2.2009 10:20:27   
mojcaz.
monchy Z.S. maš

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
18.2.2009 10:25:43   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaz.

pozdravljene čveke.
jaz pa sem bla dans že pridna, sem se učila, zdaj pa pavza, da se mi nebojo spekli možgančki, ker pol  pa sploh nebom mogla več razmišljat.user posted image user posted image user posted image user posted image
tudi jaz sem brala za gantar. tudi jaz upam da ji bo v tretjič ratalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za gantar sem brala tudi jaz, ker je med junijkami ... Prav me je zmrazilo ob tem, se še vedno večkrat spomnim na njo ...

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
18.2.2009 10:26:36   
violeta*
user posted image user posted image user posted image Oj mojca ti pa si res pridna,da se že zjutraj učišuser posted image user posted image user posted image  in mate dost snega? jao kak sem danes avto pucala,to je neki najhujšiga preden greš v službouser posted image user posted image user posted image  pa ti še ni ne pa spiš polek! treba bo garaže naretuser posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
18.2.2009 10:34:53   
mojcaz.
joj nebi o snegu, saj sem bla včeraj celo popoldne slabe volje zarad tega p.... vremena. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma full ga je zapadlo, upam,da bo ga čim prej sonce pobralo, pa bo spet suho in lepouser posted image user posted image

(odgovor članu violeta*)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
18.2.2009 10:49:31   
TinaV*
Pozdravljene

sem vas naprej prebrala....in sla junijk citat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....joj smo lahko srecne za nase  user posted image PAZITE JIH !!!!

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
18.2.2009 11:00:50   
tatly
evo mi smo iz sprehoda,,mater mi je zacel vozek **** verjetno od snega in soliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
18.2.2009 11:02:47   
TinaV*
uh ne mi o vozeku...nas je bil dragi ko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa je za en drek....ruzijo kolca od novega ,,pa ne samo nama vsem ko majo ta vozek...potem v jajcko jo komaj stlacim ker je hudo mala pa kao do 13 kg user posted image user posted image user posted image user posted image nevem se kak bo oni sportni del upam da boljsi....ce nebi jeseni rodila tega vozeka nebi nikdar kupla....pojma nimas kak mi je zal...aja pa se tezek je ko nesnaga

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
18.2.2009 11:07:32   
tatly
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV*

uh ne mi o vozeku...nas je bil dragi ko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa je za en drek....ruzijo kolca od novega ,,pa ne samo nama vsem ko majo ta vozek...potem v jajcko jo komaj stlacim ker je hudo mala pa kao do 13 kg user posted image user posted image user posted image user posted image nevem se kak bo oni sportni del upam da boljsi....ce nebi jeseni rodila tega vozeka nebi nikdar kupla....pojma nimas kak mi je zal...aja pa se tezek je ko nesnaga
meni prednje kolca ko se vrtijo tak strajkajo da sma ga po trgovii komaj vozlauser posted image user posted image pa v eno stran ga vleceuser posted image user posted image ce bi mela dnar bi ga nekam ****nila pa sla po drugega

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
18.2.2009 11:12:26   
*monchy*
lej ju kak se jezita loliki user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
18.2.2009 11:14:39   
mojcaz.
saj prav tak da se razjezita.. noja saj sranje je ko kopuješ pa ne veš kaj kupiš, oz. misliš da si se dobro odločo,pol v praksi pa je za na smetišče samouser posted image user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?