|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
14.2.2009 9:27:05   
šnucika
Jutro...in še ena taka pocukrana kavica za valentinov danuser posted image
user posted image

Danes je tako lep sonček,pa Živa noče niti slišat,da bi šli kaj na sprehod,še preoblečt se noče.
Upam,da jo prepričam....

V četrtek sem bila na kontroli na onko,nekaj me je prestrašil,da imam previsok kreatinin v krvi in so mi vzeli še enkrat kri...upam,da je bilo samo momentalno.
Res pa je,da me že celo leto občasno špika v ledvicah....user posted image mml...a kaj veš,koliko je dopustna meja kreatinina,preden posumijo na pešanje ledvic?
Še to se mi manjka...user posted image

Drugače pa sem še vedno bolj pesimistično razpoložena...nekako mi ne znese se učit,kolikor bi se morala...v ponedeljek pa že štartamo za Milano.Baje bo bolj malo časa za "turizem",ker imamo planirana predavanja čez cel dan...z eno uro za kosilo.V petek ,po izpitu,pa itak šibamo takoj domov.Gremo pa z vlakom....

Lep dan vsem...upam,da imate povsod tako lep sonček!

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
14.2.2009 10:49:07   
JanJan
Tukaj je en srčkast objem za lepo sončno valentinovo

user posted image

Šnucika: user posted image  zate, vse bo še ok.

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
15.2.2009 8:50:10   
JanJan
Dobro jutro!!!

Za vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za lepši začetek dneva user posted image .

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
15.2.2009 9:09:33   
šnucika
Jutro!

Hvala za kofe,JanJanuser posted image

Danes je spet lepo vreme,ampak zoprno piha....
Živa poskuša biti mirna in gledati živžav...ampak ji ne uspeva prevečuser posted image ....posledično se jaz tudi učiti ne morem,ker me stalno kliče ali pa kaj razmetava....No,vsaj program z gradivom mi na netu laufa (kljub izpadom neta na 10 minutuser posted image ), tako da se mi štejejo ure "učenja".

Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
15.2.2009 12:37:27   
šnucika
Zadnje dni pa ste bolj malo čveke...ko bom čez teden dni prišla iz Milana,pa bo toliko za prebrat,da ne bom vedela,kje začet!user posted image

Trenutno poskušam Živo spravit,da zaspi...je v postelji in je obljubila,da bo pridna...

Jutri gre zjutraj še v vrtec,potem z mojimi na gorenjsko...moj bo sam doma,itak pa dela.In še za peseka bo skrbel,po mojem bosta kar skupaj spala,ker naš pes tuli ponoči,ko je samuser posted image
Živa  se bo vsaj nauživala na snegu,zato upam,da bo v redu vreme.
Jaz pa komaj čakam,da mine teden,da mi uspe naredit izpit in da me bodo doma čakali malo bolj spodbudni izvidi iz onko glede mojih ledvic.

Na...me že kliče...noče spat....user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
15.2.2009 19:15:22   
Kofi
Hvala vsem za čestitke za Žbejkota! REs je že velik fant! Slikice pripopam kak drug dan...zdej me čakajo da jih dam počasi spat, ker sta oba crknjena od lepega vikenda.
Seveda je danes bilo super sončno in prav klicalo je da gremo ven, ko pa smo ven prišli je tko pihalo - s severa...da smo se kr hmali obrnli in šli domov. Neli je vzela s sabo kolo in tko lepo peljala, da smo bli prav presenečeni...je tudi ona že velika punca user posted image  Me bojo otroci prehiteli počasi...se morem mal umirit user posted image

NRMM: je blo ok tisto "črno"! user posted image  Upam, da ni blo doma grdih pogledov ampak so padali samo valentinčki user posted image

Zdaj pa letim....

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
15.2.2009 21:43:34   
tinas
ojla,

tudi mi smo preživeli vikend več ali manj zunaj. to mi res paše. včeraj smo nabirali zvončke, danes pa smo se zapeljali do morja. Lia je sicer pričakovala, da se bomo kopali user posted image , potem se je le zadovoljila z metanjem kamenčkov v vodo. ampak je rekla, da bomo drugič vzeli kopalke user posted image
user posted image pa je bil cel vikend na hiški. a je to d.o.o. šiba očitno user posted image . če pride še zidar jutri bo pa sploh krasno. sicer našega tatija zadnje čase bolj malo vidimo, a se splača potrpeti, se mi zdi. a ne lonja, kdaj se pa vi selite?

bodite pridne,

pa-pa
t

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
16.2.2009 8:25:26   
šnucika
Jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse!

Sem v službi,popoldan pa štartamo za Milano.
Živa je šla v vrtec,po kosilu pa gre z mojimi in sestrično v Bohinj...upam,da bo pridna.Sice pa je komaj čakala in se veselila.
Jaz jo pa že sedaj pogrešamuser posted image

Lep teden vam želim.....

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
16.2.2009 8:26:29   
JanJan
Dobro jutro!

user posted image

Upam, da bo vsem teknila user posted image .

Mi pa smo šli včeraj na izlet do Miramara in uživali 100 na uro. Jan sploh ni hotel domov, tako da je sonce padlo že v morje user posted image , ko smo se odpeljali. Pa še na pizzo v Sežano in domov. Še Domen je probal malo pizze, samo rob sicer ampak ni mu bilo slabouser posted image .

Tinas: tudi Jan se je hotel kopati, pa ni bil navdušen, ko sva mu rekla, da nima kopalk in rokavčkov s sabo. In ker še vedno ni bilo mira, je šel z user posted image  do morja prvo prst namočit. Je ugotovil, da je tukaj mrzlo morje in da gremo v Poreč, tam je toplejše user posted image .

Šnucika: res je, zadnje dni res ni kaj dosti za brati, kaj bo šele, ko bomo vse spet nazaj v službi. Uživaj v Milanu, kar se da user posted image

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
16.2.2009 8:55:28   
NRMM
Juuutro!

Pa je vikend minil kot bi pihnil.Malo smo se potepali in uživali,malo bili doma in je minilo. Z Mašo še danes in jutri uživava doma,čeprav ima že vse kozice suhe,ampak se jim baje imunski sistem ful oslabi (mml?)in bo 2 dni še kar doma.

IZVIRNO SPOROČILO: pegica1

NRMM: je blo ok tisto "črno"! user posted image  Upam, da ni blo doma grdih pogledov ampak so padali samo valentinčki user posted image

Pegica ne vprašaj,kako haloo je bil doma zaradi ''črnega''.Sem mislila,da se dedu zmeša user posted image user posted image user posted image user posted image .Niti na informativnega ni hotel it v soboti user posted image user posted image user posted image .Je izvajal nad mano ''teror''.........katastrofa v glavnem. user posted image user posted image user posted image
Je morala v nedeljo priti Manja na kavo,da mu je povedala,kako je morala čakati pol noči pred avtom,da sva se midva z loverjem izljubilauser posted image user posted image user posted image user posted image .........no vsaj presmejala sem se ta vikend na veliko in ugotovila,da je mož ful ljubosumen dec . No da boste ostale vedele za kaj se gre........punce Štajerke decemberke,so mi za roj.dan prinesle ''vroče'' spodnje perilo in zgoraj opisano,so reakcije mojega moža user posted image . Punce HVALA VAM za darilo user posted image user posted image user posted image user posted image .

JanJan hvala za kavico,je bila prav dobra. Se bo potrebno odpravit do Poreča,da bo Jan imel toplo vodo user posted image .

Tinas slabo pihaš vaše prelepo vreme na naše konce,pri nas je še kar mrzlo.

Šnucika
sej bo v Milanu hitro minilo, Živa bo pa tudi uživala na Gorenjskem user posted image .

Moram it k Maši,pravi,da bi rada gledala Kekca.

Uživajte.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
16.2.2009 8:56:07   
lonja
Dobro jutro,

JanJan hvala za kavo. Teknila, mnjam, mnjam user posted image .

Tinas, ja, tudi naš oči je bil ta vikend zelooo priden. Sva se v petek mal spičila, sem bla kr malo huda, namreč odločil se je, da bo zdej še velik stvari po hiši sam naredil, ampak se kar nekako ni spokal na bajto in to je trajalo že od rojstva Mance. No, pol sem pa že v petek nardila plan, kako bom preživela vikend, user posted image  pa smo spokale na bajto. In rezultati včeraj so bili navdušujoči. Je naredil eno pregradno steno med sobicama, ker takrat ko smo hišo zidali, Mance še nikjer ni bilo, sedaj pa bo deklica rabila že svojo sobo user posted image . Pa parketar ga je obiskal in bomo čez tri tedne začeli s polaganjem. Jst res močno upam, da se bomo preselili najkasneje do poletja. Aja, pa v petek sva kuhinjo naročila mizarju, sem se odločila za masivni češnjev les, tak natur. Tako da dogaja.

No, me s čebelicami smo se tudi imele lepo. V soboto sem Ajdi obljubila, da se bomo peljale z avtobusom v LJ. Manco em napokala v sling, Ajdo za roko in smo šle. Ajda je kar vriskala user posted image . Jo je user posted image  vprašal, če se ne bi raje peljala z avionom, pa mu je zabrusila, da ne. Pol smo šle še malo peš po LJ, pol nas je pa dedi nazaj domov peljal.
Včeraj pa smo obiskale mojo babico v Trbovljah, ki bo v teh dneh praznovala 103. rojstni dan. Sem nardila par fotk, ko je držala eno čebelico v naročju, drugo za roko.  Smo se kar zabavali, po poti nazaj pa sta mi obe omahnili v spanec, tako da je bila pot nazaj še lažja.

Tako. Danes pa spet rutina. Vstajanje, zajtrk, pospravljanje, itd. Mejte se lepo!

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
16.2.2009 9:37:17   
Kofi
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM

IZVIRNO SPOROČILO: pegica1

Pegica ne vprašaj,kako haloo je bil doma zaradi ''črnega''.Sem mislila,da se dedu zmeša user posted image user posted image user posted image user posted image .Niti na informativnega ni hotel it v soboti user posted image user posted image user posted image .Je izvajal nad mano ''teror''.........katastrofa v glavnem. user posted image user posted image user posted image
Je morala v nedeljo priti Manja na kavo,da mu je povedala,kako je morala čakati pol noči pred avtom,da sva se midva z loverjem izljubilauser posted image user posted image user posted image user posted image .........no vsaj presmejala sem se ta vikend na veliko in ugotovila,da je mož ful ljubosumen dec . No da boste ostale vedele za kaj se gre........punce Štajerke decemberke,so mi za roj.dan prinesle ''vroče'' spodnje perilo in zgoraj opisano,so reakcije mojega moža user posted image . Punce HVALA VAM za darilo user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  o madonca si me zdaj nasmejala!
Oh, ti naši moški... user posted image  user posted image  kar naj bojo mal ljubosumni...tako je treba!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
16.2.2009 9:50:06   
ac
Dobro jutro! Jaz sem si za lepši dan že pogledala en film z Bradom Pittom (se rodi star in potem pomlajuje) in na koncu celo potočila eno solzico user posted image .

Drugače je tudi pri nas valentinov vikend minil 1-2-3. Sara je z babico in dedkom že v petek šla na Valentinov vikend v Umag z avtobusom in zelooo uživala. Je vse dni na veliko plavala v bazenu. Ko jih je včeraj zvečer ati prišel iskat v Tivoli, je šofer prišel k njemu in našo punco zelo pohvalil, češ, kako priden otrok. In vsi na avtobusu (bolj ali manj upokojenci) so bili nad njo navdušeni. Po tistem izpadu spodnje sosede prav paše to slišat user posted image .

Ker je moj 'Valentin' čez vikend odšel na Dolenjsko k očetu, sem si pa jaz po dolgem času privoščila malo šopinga. Je v soboto prišla kolegica in smo z Majo vred pohajale po BTCju. Sem si celo kupila en kostim, ker pri tistem, ki sem ga jutri nameravala imet na promociji dr, bi me bilo stalno strah, da mi bo kakšen gumb odletel, ker je tako ozek user posted image .

Lonja in tinas, jaz bi tud eno hiško! Ampak tako, na ključ. Ker pri nas še tegale micenega stanovanja ne uspeva z user posted image do konca zrihtat...

NRMM: a je potem tvoj user posted image vsaj imel kaj od tvojega darila, če si ga že tako sprovocirala user posted image ?

Šnucika
: uživaj v Milanu in dobro opravi!

JanJan: hvala za kofetko! Morje pa tud jaz že zelooo pogrešam, no, saj tole poletje bom s puncama verjetno bolj ali manj kar v 'našem' kampu. Komaj čakam malo pregret te stare in po novem bolehne kosti...

V ležalniku se že nekaj premika; konec zabave user posted image . Imejte se lepo!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
16.2.2009 10:14:22   
Anonimna.k
-

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
16.2.2009 10:22:11   
Izabela_
Dobro jutro!

Lonja, tvoja babica in 103 leta! Kapo dol, res! Imaš torej dobre gene, to je pa tudi fajn vedet, a ne. Za vse napredke na hiši pa čestitam, se lepo sliši. Bom držala pesti, da boste do poletja notri.

Ac, no, pa si končno zdrava in že pridno šopingiraš. Jaz še vedno čakam na ta moj dan - mogoče drug vikend, kaj pa vem. user posted image  A Benjamin je potem fajn  za gledat? No, saj ima nekaj nominacij za oskarja tudi. Midva sva šla pa prejšnji vikend v Kolosej na Krožno cesto (Winslet, DiCaprio) - tudi zelo fajn!

Matevž je šel včeraj z mojimi starši na Zvezdico Zaspanko in seveda potem še z vzpenjačo na grad. Izvedela sem tole: Zvezdiva Zaspanka ima roza obleko, Repatec je na kolesu, Boter Mesec pa peš, razbojnik Ceferin ukrade sladoled in napiše "Ljuba mama", potem pa ni več razbojnik. Aja, pa Zvezdici Zaspanki hoče ostriči lase. Torej, upam, da nisem preveč izdala! user posted image

(odgovor članu Anonimna.k)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
16.2.2009 10:23:36   
Izabela_
Nana Liza, a je N. že rodila? Zdaj pa že gotovo, a ne? Sicer se mi je zdelo, da sem jo zadnjič videla iz avta s trebuhom, ampak po verjetno ni bila ona...?

Mml - poletni dopust ste pa tudi fajn izbrali. user posted image  2 tedna se včasih res znata vleči, ampak po moje z dvema otrokoma ne bo dolgčas. Mi se bomo po moje spet spravili v Grčijo, samo nisem še nič preučevala to sezono, moram naročit prospekte.

< Sporočilo je popravil Izabela_ -- 16.2.2009 10:25:18 >

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
16.2.2009 10:47:05   
šnucika
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimna.k

-

hm...a tole se pa kakšna naša decembrka skrivauser posted image ????

bambi5 -  pogosto te vidimo ...ampak nikoli pa nič ne napišeš.....???

(odgovor članu Anonimna.k)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
16.2.2009 11:04:29   
Izabela_
Mah, jaz sem pa ravnokar prejela pošto iz vrtca, da moram na novo prijaviti Matevža, ker so nekaj spreminjali pravilnik in gre zdaj spet vse od začetka. Torej moram spet k pediatrinji po potrdilo oz. priporočilo, ker nič ne piše, da mi bodo starega upoštevali oz. jim sploh ne zaupam, pa ga raje pošljem še enkrat. Ker drugega pa tako ničesar ne morem uveljavljati.

Sem pa tudi jaz zdaj spet dobila namig, da je grozen naval na vrtce in da bodo spet omejevali vpis na veliko. Meni pa ni prav veliko do tega, da je Matevž še eno leto pri varuški...

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
16.2.2009 21:44:41   
Nana Liza
Izabela ja, rodila. Sej bo zdele že 1 mesec. Imajo fantka.

Vse po starem. Vikend minil, kot bi švignil. Najprej sem bila jezna, ko je user posted image omenil, da bo cel vikend delal in to na tako lepo sončno napoved. Pa se je začelo že v petek zvečer. Je Ela skočila na Tevža in mu poškodovala nogico, da ni mogel več hoditi. Jokal je eno uro, nato se je pa umiril in bil le slabovoljen. V soboto še vedno ni stopil na nogico in me je malo zaskrbelo, kjub temu, da ni bilo skoraj nič oteklo in tudi skoraj brez bolečine. Le hodil ni. Sem poklicala na dežurno in ta me takoj po sprejemu napoti na urgenco. So mu preslikali kolenček in HB ni bilo nič hudega. No včeraj zvečer pa je končno naredil spet sam nekaj korakcov. Danes se še malo lovi, ampak bo. Sem bila tako vesela za korakce, še bolj kot tiste ta prve. :-)

Včeraj pa sva se midve z Elo peljale z LPP prometom. Lonja, se nismo nič srečali. Midve sva šle en krog z enko. Je trajalo celi dve uri. user posted image Sva se navozili za naprej in za nazaj.user posted image

No pa je bil navsezadnje kar pester vikend.

Eli še vedno dajemo AB, polovične merice dvakrat dnevno. 2.3. imamo pa pregled na nefrološki. Upam, da bo vse ok in ne bo več potrebe po AB. (mml naša P pravi, da mora biti na zaščitni terapiji...)

V službi gužva, doma gužva, uglavnem tempo. user posted image

Pozdravček!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
17.2.2009 8:04:57   
JanJan
user posted image

Za lep začetek dneva...user posted image

Cuma: Ku-ku, napiši kaj user posted image

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
17.2.2009 10:03:09   
Izabela_
JanJan, hvala za virtualno user posted image . Ko bi bila le moja realna tako dobra!

Nana Liza: ja to je pa res smola s Tevžem! Verjamem, da te je skrbelo... Upam, da je zdaj že spet trden na svojih nogicah. user posted image

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
17.2.2009 11:57:50   
lonja
Dan,

ku-ku, tudi mi smo občasno tu user posted image .

Izabela, mi tudi že nekaj časa oprezamo za kartami za Zvezdico Zaspanko, čeprav se mal bojim, kako bo, ker traja kar eno uro user posted image .
Včeraj sem tudi sama skoraj celo dopoldne zapravila, ko sem izpolnjevala vpisne liste za vrtce. Bom oddala vpisni list tu na Vrhniki v dva vrtca, v ''civilnega'' in v župnijskega, pa dva vpisna lista v LJ, enega v bližino moje službe, enega pa v bližino mojih staršev, pol pa samo še držimo pesti, da nekje vendarle dobimo prostor. Vsaj za Ajdo, Manco lahko dam k tej varuški, kamor hodi zdej Ajda.

Nana Liza, ja, bogi Tevžek, upam, da je dane sz nogico že čisto vse OK. A pol ima tudi vaša Ela take avtobusarske želje user posted image . Pol se lahk pa enkrat skupi zmenimo, pa gremo en krog user posted image . Ajda včeraj čez okno gleda tu pri nas v bloku in ko zagleda avtobus, se ji malodane odpuli. Jo bom morala zgleda res spet kmalu kam peljat.

Mml, pazi, da spet ne fašeš črne pike, ti, ti...A že kej odštevaš. Sem zlobna, a ne user posted image ? Sej se men tudi hitro krajša, vsak teden sem bližje odhodu nazaj, še 8 mesecev....

NRMM; a ti pa kr v črnem tvojega rajcaš? Ja, bogi user posted image . Le pazi, da se ne ponovi kaka Djerba v središču Lenarta user posted image .

Cuma, kako gre? A nas res samo še špegaš, napisat pa si nič ne upaš? Prepričaj nas v nasprotno user posted image .

Aja, JanJan, hvala za mnjam kavico, mislim, da bo kmalu čas za drugo danes. Tako brezkofeinsko, seveda...

Bino, ste deklice že same? Če se vam bo kej luštalo družbe kako pozno popoldne, pa kr povejte user posted image .

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
18.2.2009 8:28:25   
JanJan
Dobro jutro!!!

Za vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za lep začetek sredeuser posted image .

Pri nas je malo belo, ravno toliko, da me je spomnil, da te brrrr grrrr user posted image zime še ni konec.

Janja27: kdaj greva na user posted image . A misliš še malo počakat, da bo topleje, da bomo kje zunaj sedeli? user posted image

NRMM: dobr, da je tvoj user posted image preživel ta šok. Ampak včasih je pa dobr videt reakcije naših moških user posted image

MML: kje si user posted image

Nana Liza: upam, da je s Tevžem vse ok in da ga nogica ne boli več user posted image user posted image user posted image

Izabela: držim pesti, da vam uspe priti v vrtec. Jaz moram tud vpisat Domna za september, upam da bo uspelo. Do takrat pa ga bo upam čuvala tašča, ker ne vem kako naj dobim varuško za tri mesece, pa še med poletjemuser posted image .

Lonja: ti imaš še 8 mesecev, jaz pa samo dobre tri.user posted image

Nehala bom jambrati, se še tipkamo...

Pa-pa user posted image

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
18.2.2009 9:15:53   
mml
Še sen živa, samo brez prave volje in energije...se mi zdi, da mi gre vse narobe...ah bo že...

...zdajle čakam mojo mamo, da greva z Manco v Atlantis na eno čofotanje, sem ugotovila, da bo tehle prostih dopldnevov presneto kmalu konec in moram kakšnega izkoristit, da bova skupaj s kodravko, ki trenutno igra Pu in pujsek računalniško igrico...

...ob 14. imam pa predavanje za študente...moram še malo pogledat in nekaj popravit, ker sem čisto "zarjavela"...upam, da ne bodo opazili...

...če mi znese se oglasim še popoldan

tinas "moja ringaraja" je zdaj čisto zgoraj levo...in imaš prav...zelo slabo se vidi, da imaš novo sporočilo

bino kako ste preživele noč? Upam, da Bina ni prehudo kašljala. Še enkrat hvala za včeraj

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
18.2.2009 9:52:12   
tinas
ojla, tudi pri nas je nasulo kakšen milimeter snega user posted image , sicer pa je sonček in nič ne piha, čeprav so obljubljali hudi burjo. mogoče pa je na ajdovskem ostala user posted image . sicer pa zimska služba ni zatajila, so lepo vse posuli, ker je sicer pravo drsališče (sva z Rožico preverile pred vrtcem).

se kaj pripravljate na pust? midve z Lio bova čarovnici, kostume že imam izpred let, Lii moram zašiti le še krilce iz tila, klobuke sva kupile...Lia se že ful veseli, jaz pa tudi malo...user posted image

mml, saj se bo vse uredilo, boš videla...mogoče te daje le predslužbena depresija user posted image . sicer pa Matica lahko pustiš pri kakšni sosedi, saj je vedno kakšna na porodniškem v našem bloku user posted image

postonjčanke (al postojnčanke, sej ne vem kako se napiše user posted image ), kaj je šla katera gledat dinozavre? sem Lii obljubila, da gremo, pa me zanima ali je to v jami ali pred jamo, ali lahko greš gledat dinozavre, pa ti ni treba v jamo...

ma skoz i nekaj obljubljam, ko se še malo segreje se bomo zapeljali do benetk, pa zadnič sem ji obljubila, da se gremo v Čatež kopat, ker imajo zdaj na novo uno gusarsko ladjo....bom raje malo tiho drugič, ker tej malčki ne pozabijo, če jim kaj obljubiš...

no, pejmo mal delat...

pa-pa
t

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?