lonja
|
Dan, ku-ku, tudi mi smo občasno tu . Izabela, mi tudi že nekaj časa oprezamo za kartami za Zvezdico Zaspanko, čeprav se mal bojim, kako bo, ker traja kar eno uro . Včeraj sem tudi sama skoraj celo dopoldne zapravila, ko sem izpolnjevala vpisne liste za vrtce. Bom oddala vpisni list tu na Vrhniki v dva vrtca, v ''civilnega'' in v župnijskega, pa dva vpisna lista v LJ, enega v bližino moje službe, enega pa v bližino mojih staršev, pol pa samo še držimo pesti, da nekje vendarle dobimo prostor. Vsaj za Ajdo, Manco lahko dam k tej varuški, kamor hodi zdej Ajda. Nana Liza, ja, bogi Tevžek, upam, da je dane sz nogico že čisto vse OK. A pol ima tudi vaša Ela take avtobusarske želje . Pol se lahk pa enkrat skupi zmenimo, pa gremo en krog . Ajda včeraj čez okno gleda tu pri nas v bloku in ko zagleda avtobus, se ji malodane odpuli. Jo bom morala zgleda res spet kmalu kam peljat. Mml, pazi, da spet ne fašeš črne pike, ti, ti...A že kej odštevaš. Sem zlobna, a ne ? Sej se men tudi hitro krajša, vsak teden sem bližje odhodu nazaj, še 8 mesecev.... NRMM; a ti pa kr v črnem tvojega rajcaš? Ja, bogi . Le pazi, da se ne ponovi kaka Djerba v središču Lenarta . Cuma, kako gre? A nas res samo še špegaš, napisat pa si nič ne upaš? Prepričaj nas v nasprotno . Aja, JanJan, hvala za mnjam kavico, mislim, da bo kmalu čas za drugo danes. Tako brezkofeinsko, seveda... Bino, ste deklice že same? Če se vam bo kej luštalo družbe kako pozno popoldne, pa kr povejte . Lep dan vsem skupaj!
|