Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:44:29
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo mene! Prosim aplavz od vseh, ker sem skidala dvorišče, avto spucala, no kidat mi je sosed pomagal . Ga pa je približno 15 cm, sedaj pa samo še rahlo sneg pada. Moj sporoča, da v Lj ni snega, ŠE!!!! pridna, zdaj pa spat. Zdaj bom čajeka v miru spila, potem moram Vidka popravit v kinderpetu, ker spi na trebuhu, poprek, roke ven pri gitrah, potem grem pod tuš, pol pa malo TV gledat. to pozo bi pa rada vidla!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:44:33
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sma nazaj iz šopinga. Zapravla ufffff preveč. Da javim naše stanje, SNEŽI KOT NORO, 15 minut že sneži in je vse belo Ja saj sem rekla da bo udarilo po V Slovenije Upam, da neha in to čim prej!!! pri nas je blo že okrog 6ih belo zunaj, zdle mam pa tud že strešno okno čist belo! pri nas tud neki sneži mafi ne me j......at to je že preblizu mene ma ne bom te jaz te bo dragi , drugač pa res full piha pa neki sneg zraven vleče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:45:10
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo mene! Prosim aplavz od vseh, ker sem skidala dvorišče, avto spucala, no kidat mi je sosed pomagal . Ga pa je približno 15 cm, sedaj pa samo še rahlo sneg pada. Moj sporoča, da v Lj ni snega, ŠE!!!! pridna, zdaj pa spat. a si kurla mal kalorije Ja, seveda. Sedaj ko sem se vsedla, imam prav mravljince v rokah. Samo čaj še spijem prej, potem pa vse ostalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:45:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Nč punce, sem mislila, da bom še malce za nazaj brala, pa mi oči skup vleče... je bil naporen dan, tako da grem še malo na kavč pred TV, potem pa po hitrem postopku v posteljo Mirno noč, čim manj zbujanj ter nočnih motenj vam želim! NOČKO
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:45:35
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: A je Alja začela jest tko k treba??? Ja kar je, sicer ne tako veliko količinsko, samo lepo odpira usta in to mi je najbolj važno , zraven pa ne bom hvalila da ne bo slišala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:45:55
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč punce, sem mislila, da bom še malce za nazaj brala, pa mi oči skup vleče... je bil naporen dan, tako da grem še malo na kavč pred TV, potem pa po hitrem postopku v posteljo Mirno noč, čim manj zbujanj ter nočnih motenj vam želim! NOČKO nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:46:16
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo mene! Prosim aplavz od vseh, ker sem skidala dvorišče, avto spucala, no kidat mi je sosed pomagal . Ga pa je približno 15 cm, sedaj pa samo še rahlo sneg pada. Moj sporoča, da v Lj ni snega, ŠE!!!! pridna, zdaj pa spat. Zdaj bom čajeka v miru spila, potem moram Vidka popravit v kinderpetu, ker spi na trebuhu, poprek, roke ven pri gitrah, potem grem pod tuš, pol pa malo TV gledat. to pozo bi pa rada vidla! Saj bi ga slikala, pa imam prazne baterije
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:47:51
|
|
|
|
darmar
|
Vse vas prav lepo pozdravljam. Mi smo OK, imamo 7 zobkov, ponoči so razen izjem pridni. Zala zaspi cca. ob 19 in kdaj pa kdaj pojamra za dudo, zbudi se pa med 6 iz 7 uro zjutraj. Rada je, sploh naša kosila, obvezno ne smem posebej za njo kuhat, ker bi bilo premalo slano,... Zdaj obvlada že puzanje naprej, nazaj, špago, napol vsatne itd. Ja kmalu bo imela 9 m. in jaz grem kmalu delat. Povejte ali se menite pred pričetkom službe še za kakšno srečanje?? Če ja me prosim Sončnica Sandra s SMS obvesti. Vidite da nisem preveč ažurna. Vas pa imam vse ful rada in mi je žal da vas premalo spremljam.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:48:54
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Iiiii, kakšna lepotkota sta Gaja in Nejc Krasen parček se podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:50:49
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Vse vas prav lepo pozdravljam. Mi smo OK, imamo 7 zobkov, ponoči so razen izjem pridni. Zala zaspi cca. ob 19 in kdaj pa kdaj pojamra za dudo, zbudi se pa med 6 iz 7 uro zjutraj. Rada je, sploh naša kosila, obvezno ne smem posebej za njo kuhat, ker bi bilo premalo slano,... Zdaj obvlada že puzanje naprej, nazaj, špago, napol vsatne itd. Ja kmalu bo imela 9 m. in jaz grem kmalu delat. Povejte ali se menite pred pričetkom službe še za kakšno srečanje?? Če ja me prosim Sončnica Sandra s SMS obvesti. Vidite da nisem preveč ažurna. Vas pa imam vse ful rada in mi je žal da vas premalo spremljam. lepo da si se oglasila za Zalo pa , maš pa pridno punčko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:50:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: A je Alja začela jest tko k treba??? Ja kar je, sicer ne tako veliko količinsko, samo lepo odpira usta in to mi je najbolj važno , zraven pa ne bom hvalila da ne bo slišala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:50:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ja naša ura je nekje med 4.45 in 5.15, edino danes smo spali do 6.30, ker je šla spat ob 21.30, imela 3 budnice ponoči in ena je trajala kar 1 uro (z jokom seveda), tako da je zjutzraj malce potegnila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:50:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo mene! Prosim aplavz od vseh, ker sem skidala dvorišče, avto spucala, no kidat mi je sosed pomagal . Ga pa je približno 15 cm, sedaj pa samo še rahlo sneg pada. Moj sporoča, da v Lj ni snega, ŠE!!!! pridna, zdaj pa spat. Zdaj bom čajeka v miru spila, potem moram Vidka popravit v kinderpetu, ker spi na trebuhu, poprek, roke ven pri gitrah, potem grem pod tuš, pol pa malo TV gledat. to pozo bi pa rada vidla! Saj bi ga slikala, pa imam prazne baterije To se pa majčicam pogosto dogaja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:51:50
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally ok zdej ne vem kaj naj si mislim o sebi. danes bi mogla Emilija imeti posvetovalnico in jaz sem pozabila . morm jutri poklicat in se zmenit za naslednji teden. o šit sploh ne morem verjeti. a me bodo kaj nap.i.z.d.i.li? se zgodi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:52:08
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo mene! Prosim aplavz od vseh, ker sem skidala dvorišče, avto spucala, no kidat mi je sosed pomagal . Ga pa je približno 15 cm, sedaj pa samo še rahlo sneg pada. Moj sporoča, da v Lj ni snega, ŠE!!!! pridna, zdaj pa spat. Zdaj bom čajeka v miru spila, potem moram Vidka popravit v kinderpetu, ker spi na trebuhu, poprek, roke ven pri gitrah, potem grem pod tuš, pol pa malo TV gledat. to pozo bi pa rada vidla! Saj bi ga slikala, pa imam prazne baterije To se pa majčicam pogosto dogaja. Prirojeno!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:53:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Vse vas prav lepo pozdravljam. Mi smo OK, imamo 7 zobkov, ponoči so razen izjem pridni. Zala zaspi cca. ob 19 in kdaj pa kdaj pojamra za dudo, zbudi se pa med 6 iz 7 uro zjutraj. Rada je, sploh naša kosila, obvezno ne smem posebej za njo kuhat, ker bi bilo premalo slano,... Zdaj obvlada že puzanje naprej, nazaj, špago, napol vsatne itd. Ja kmalu bo imela 9 m. in jaz grem kmalu delat. Povejte ali se menite pred pričetkom službe še za kakšno srečanje?? Če ja me prosim Sončnica Sandra s SMS obvesti. Vidite da nisem preveč ažurna. Vas pa imam vse ful rada in mi je žal da vas premalo spremljam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:53:56
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz se poslavljam za danes. Nočko!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:54:05
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo mene! Prosim aplavz od vseh, ker sem skidala dvorišče, avto spucala, no kidat mi je sosed pomagal . Ga pa je približno 15 cm, sedaj pa samo še rahlo sneg pada. Moj sporoča, da v Lj ni snega, ŠE!!!! pridna, zdaj pa spat. Zdaj bom čajeka v miru spila, potem moram Vidka popravit v kinderpetu, ker spi na trebuhu, poprek, roke ven pri gitrah, potem grem pod tuš, pol pa malo TV gledat. to pozo bi pa rada vidla! Saj bi ga slikala, pa imam prazne baterije To se pa majčicam pogosto dogaja. Prirojeno!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:55:01
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se poslavljam za danes. Nočko!!!! Lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:55:25
|
|
|
|
hijenca
|
Kje pa je Anitka????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:56:05
|
|
|
|
hijenca
|
Jaz grem sedaj pod tuš, pa še pridem malo, da mi ne boste vse spat pobegnile.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:56:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Vse vas prav lepo pozdravljam. Mi smo OK, imamo 7 zobkov, ponoči so razen izjem pridni. Zala zaspi cca. ob 19 in kdaj pa kdaj pojamra za dudo, zbudi se pa med 6 iz 7 uro zjutraj. Rada je, sploh naša kosila, obvezno ne smem posebej za njo kuhat, ker bi bilo premalo slano,... Zdaj obvlada že puzanje naprej, nazaj, špago, napol vsatne itd. Ja kmalu bo imela 9 m. in jaz grem kmalu delat. Povejte ali se menite pred pričetkom službe še za kakšno srečanje?? Če ja me prosim Sončnica Sandra s SMS obvesti. Vidite da nisem preveč ažurna. Vas pa imam vse ful rada in mi je žal da vas premalo spremljam. O izgubljena za Zalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:56:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč punce, sem mislila, da bom še malce za nazaj brala, pa mi oči skup vleče... je bil naporen dan, tako da grem še malo na kavč pred TV, potem pa po hitrem postopku v posteljo Mirno noč, čim manj zbujanj ter nočnih motenj vam želim! NOČKO nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:56:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: A je Alja začela jest tko k treba??? Ja kar je, sicer ne tako veliko količinsko, samo lepo odpira usta in to mi je najbolj važno , zraven pa ne bom hvalila da ne bo slišala Ja kar tiho bodi, sicer pa imamo itak pri nas obdobja. Sedaj smo v usponu
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.