Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:36:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla punce! Se moram malce na hitro javiti, da me ne boste dale med izbrisane Veste moj dragi je spet doma do nadaljnega (ni dela v službi). DRugače pa je tudi moj oče doma ta teden, ker imajo kolektivni dopust-kao počitnice. In tako hodiva z njim v gmajno drva prištimvat. Včeraj smo bili tako dopoldan v gmajni, popoldan sva šla gor v ene "božje" hribe k maši, ker je bila obletnica za starim atom od mojega..... HB da Manco pazi moja mami, da je ni treba s sabo vlačit v teh večernih urah pa še mraz je bil brrrrrr No donc dopoldan sem pa fuuuuuuuuulllllllllllllll mela za speglat, pol sva šla v trgovino za mojo mami, pol smo neki avtoradijo od mojega očeta štimal, ker je avto začel nekej je**** pa so akumulator odklopili pa ga je blo treba spet aktivirat.... in smo brali navodila kako in kaj.... je bla pa cela je.ba to naredit, ker je glavni displaj v avtu crknil in dejansko nisi mogel vedeti ali delaš prav ali ne..... po kosilu smo šli spet v gmajo, potem smo še doma malce žagali in skadali drva...... potem sva z mojim skočila še v Žiri po tortice in na bankomat.... potem smo dobili obiske in tako je šel an tik tak naokoli in ni časa za RR Jutri pa še ne vem, ali bomo šli v gmajno ali pa bova šla smučat, .... no jz navijam za ta drugo Aja pa še to: PRI NAS NA FUL SNEŽI OD 8.00 Aja, za nazaj nisem nič brala in tudi ne vem če se mi bu zdele dalo, ker me kavč kliče V glavnem vse smeškote bi lahko nalepila. Upam, da boš šla jutri smučat. Pa javi se kaj, če boš imela čas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:38:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 estrella kak ti že pošljem novo slikco za evo za seznam? a lahka vzameš kr drugo od teh, ki sem jih prejle naložla? Bom vzela ta drugo, če ti je prav
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:38:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 prevozno sredstvo... Kaka lepotička
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:38:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* vidim, da vse Housate jaz sem spet pozabila nanj Špelin@ sem videla, da nekje drugje malo šnofa. Za druge pa ne vem. te je dobila na delu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:38:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo mene! Prosim aplavz od vseh, ker sem skidala dvorišče, avto spucala, no kidat mi je sosed pomagal . Ga pa je približno 15 cm, sedaj pa samo še rahlo sneg pada. Moj sporoča, da v Lj ni snega, ŠE!!!! zdej me pa že roke bolijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:38:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 No zdej morm pa it , lepo in mirno nočko nočko NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:39:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 prevozno sredstvo... prava mala lepotička
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:39:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ !!! Eno resno vprašanje za vse, ki živite v hišah (za bloke je po zakonu določeno in je kontrola s strani požarnega inpektorja redna): ALI IMATE DOMA GASILNE APARATE? Mi ga imamo. na žalost ne. vsaj jst ne vem, da bi ga meli. ja, mi ga imamo, oziroma ga ima moj oče v spodnjem štuku
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:39:07
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo mene! Prosim aplavz od vseh, ker sem skidala dvorišče, avto spucala, no kidat mi je sosed pomagal . Ga pa je približno 15 cm, sedaj pa samo še rahlo sneg pada. Moj sporoča, da v Lj ni snega, ŠE!!!! pridna, zdaj pa spat. Zdaj bom čajeka v miru spila, potem moram Vidka popravit v kinderpetu, ker spi na trebuhu, poprek, roke ven pri gitrah, potem grem pod tuš, pol pa malo TV gledat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:39:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje je pa danes Ta Sončna?????A sem kaj zgrešila?? Pa mafiozar se tud ni javil mafi je bila dopo. dan Vem, da je bila mafi dopoldan gor, samo na većernem čveku se ni javila, Ta Sončna pa že cel dan Sončne zadnje čase sploh ni nič kaj na spregled. Mogoče jo Manca tako zaposli, je utrujena zvečer, ker slabo spijo, ....? O a sem bila pogrešana, kako lepo ja Ta sončna je res utrujena, ampak predvsem od dela v gmajni HB Manco zadnje dni moja mami ful popedena, tako da me malo razbremeni Smo pa sedaj 2 noči sicer spali samo z enim zbujanjem in seveda spanjem do 5.00, nocoj pa smo imeli 3 alarme in 1 uru arij, potem pa smo spali do 6.30
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:40:12
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka BARBAW ULTRA ČVEKA S POSTI
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:40:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla punce! Se moram malce na hitro javiti, da me ne boste dale med izbrisane Veste moj dragi je spet doma do nadaljnega (ni dela v službi). DRugače pa je tudi moj oče doma ta teden, ker imajo kolektivni dopust-kao počitnice. In tako hodiva z njim v gmajno drva prištimvat. Včeraj smo bili tako dopoldan v gmajni, popoldan sva šla gor v ene "božje" hribe k maši, ker je bila obletnica za starim atom od mojega..... HB da Manco pazi moja mami, da je ni treba s sabo vlačit v teh večernih urah pa še mraz je bil brrrrrr No donc dopoldan sem pa fuuuuuuuuulllllllllllllll mela za speglat, pol sva šla v trgovino za mojo mami, pol smo neki avtoradijo od mojega očeta štimal, ker je avto začel nekej je**** pa so akumulator odklopili pa ga je blo treba spet aktivirat.... in smo brali navodila kako in kaj.... je bla pa cela je.ba to naredit, ker je glavni displaj v avtu crknil in dejansko nisi mogel vedeti ali delaš prav ali ne..... po kosilu smo šli spet v gmajo, potem smo še doma malce žagali in skadali drva...... potem sva z mojim skočila še v Žiri po tortice in na bankomat.... potem smo dobili obiske in tako je šel an tik tak naokoli in ni časa za RR Jutri pa še ne vem, ali bomo šli v gmajno ali pa bova šla smučat, .... no jz navijam za ta drugo Aja pa še to: PRI NAS NA FUL SNEŽI OD 8.00 Aja, za nazaj nisem nič brala in tudi ne vem če se mi bu zdele dalo, ker me kavč kliče V glavnem vse smeškote bi lahko nalepila. Upam, da boš šla jutri smučat. Pa javi se kaj, če boš imela čas. hvala barbaw se bom javila, če prej ne pa vsaj zvečer, da povem kako smo pteživeli dan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:41:03
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka BARBAW ULTRA ČVEKA S POSTI Opa opa, Barbaw
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:41:31
|
|
|
|
mafi
|
Estrella: A je Alja začela jest tko k treba???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:42:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz se tudi čisto zares poslavljam lahko in mirno noč vam želim Nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:42:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla punce! Se moram malce na hitro javiti, da me ne boste dale med izbrisane Veste moj dragi je spet doma do nadaljnega (ni dela v službi). DRugače pa je tudi moj oče doma ta teden, ker imajo kolektivni dopust-kao počitnice. In tako hodiva z njim v gmajno drva prištimvat. Včeraj smo bili tako dopoldan v gmajni, popoldan sva šla gor v ene "božje" hribe k maši, ker je bila obletnica za starim atom od mojega..... HB da Manco pazi moja mami, da je ni treba s sabo vlačit v teh večernih urah pa še mraz je bil brrrrrr No donc dopoldan sem pa fuuuuuuuuulllllllllllllll mela za speglat, pol sva šla v trgovino za mojo mami, pol smo neki avtoradijo od mojega očeta štimal, ker je avto začel nekej je**** pa so akumulator odklopili pa ga je blo treba spet aktivirat.... in smo brali navodila kako in kaj.... je bla pa cela je.ba to naredit, ker je glavni displaj v avtu crknil in dejansko nisi mogel vedeti ali delaš prav ali ne..... po kosilu smo šli spet v gmajo, potem smo še doma malce žagali in skadali drva...... potem sva z mojim skočila še v Žiri po tortice in na bankomat.... potem smo dobili obiske in tako je šel an tik tak naokoli in ni časa za RR Jutri pa še ne vem, ali bomo šli v gmajno ali pa bova šla smučat, .... no jz navijam za ta drugo Aja pa še to: PRI NAS NA FUL SNEŽI OD 8.00 Aja, za nazaj nisem nič brala in tudi ne vem če se mi bu zdele dalo, ker me kavč kliče ojej pri nas še ne Si bila pa pridna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:42:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sma nazaj iz šopinga. Zapravla ufffff preveč. Da javim naše stanje, SNEŽI KOT NORO, 15 minut že sneži in je vse belo Ja saj sem rekla da bo udarilo po V Slovenije Upam, da neha in to čim prej!!! pri nas je blo že okrog 6ih belo zunaj, zdle mam pa tud že strešno okno čist belo! pri nas tud neki sneži mafi ne me j......at to je že preblizu mene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:42:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo mene! Prosim aplavz od vseh, ker sem skidala dvorišče, avto spucala, no kidat mi je sosed pomagal . Ga pa je približno 15 cm, sedaj pa samo še rahlo sneg pada. Moj sporoča, da v Lj ni snega, ŠE!!!! pridna, zdaj pa spat. a si kurla mal kalorije
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:42:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla punce! Se moram malce na hitro javiti, da me ne boste dale med izbrisane Veste moj dragi je spet doma do nadaljnega (ni dela v službi). DRugače pa je tudi moj oče doma ta teden, ker imajo kolektivni dopust-kao počitnice. In tako hodiva z njim v gmajno drva prištimvat. Včeraj smo bili tako dopoldan v gmajni, popoldan sva šla gor v ene "božje" hribe k maši, ker je bila obletnica za starim atom od mojega..... HB da Manco pazi moja mami, da je ni treba s sabo vlačit v teh večernih urah pa še mraz je bil brrrrrr No donc dopoldan sem pa fuuuuuuuuulllllllllllllll mela za speglat, pol sva šla v trgovino za mojo mami, pol smo neki avtoradijo od mojega očeta štimal, ker je avto začel nekej je**** pa so akumulator odklopili pa ga je blo treba spet aktivirat.... in smo brali navodila kako in kaj.... je bla pa cela je.ba to naredit, ker je glavni displaj v avtu crknil in dejansko nisi mogel vedeti ali delaš prav ali ne..... po kosilu smo šli spet v gmajo, potem smo še doma malce žagali in skadali drva...... potem sva z mojim skočila še v Žiri po tortice in na bankomat.... potem smo dobili obiske in tako je šel an tik tak naokoli in ni časa za RR Jutri pa še ne vem, ali bomo šli v gmajno ali pa bova šla smučat, .... no jz navijam za ta drugo Aja pa še to: PRI NAS NA FUL SNEŽI OD 8.00 Aja, za nazaj nisem nič brala in tudi ne vem če se mi bu zdele dalo, ker me kavč kliče pri vas se pa full dogaja, kako je pa Manca in njeno spanje a se še zbuja ob 5.00??? ja naša ura je nekje med 4.45 in 5.15, edino danes smo spali do 6.30, ker je šla spat ob 21.30, imela 3 budnice ponoči in ena je trajala kar 1 uro (z jokom seveda), tako da je zjutzraj malce potegnila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:43:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: A je Alja začela jest tko k treba??? Ja kar je, sicer ne tako veliko količinsko, samo lepo odpira usta in to mi je najbolj važno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:43:32
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 šibam jst tud počasi pod tuš, pa jutrišnje kosilo do konca skuhat. sma čisto same doma do petka! jupiii! Ti si pa ena izmed redkih, ki je veela, če je sama doma. Si mi snela z jezika če smo tako malo kdaj sami doma, da mi prav paše. sj je fajn, da mi evo popazijo, sam včasih pa paše par dni miru!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:43:53
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla punce! Se moram malce na hitro javiti, da me ne boste dale med izbrisane Veste moj dragi je spet doma do nadaljnega (ni dela v službi). DRugače pa je tudi moj oče doma ta teden, ker imajo kolektivni dopust-kao počitnice. In tako hodiva z njim v gmajno drva prištimvat. Včeraj smo bili tako dopoldan v gmajni, popoldan sva šla gor v ene "božje" hribe k maši, ker je bila obletnica za starim atom od mojega..... HB da Manco pazi moja mami, da je ni treba s sabo vlačit v teh večernih urah pa še mraz je bil brrrrrr No donc dopoldan sem pa fuuuuuuuuulllllllllllllll mela za speglat, pol sva šla v trgovino za mojo mami, pol smo neki avtoradijo od mojega očeta štimal, ker je avto začel nekej je**** pa so akumulator odklopili pa ga je blo treba spet aktivirat.... in smo brali navodila kako in kaj.... je bla pa cela je.ba to naredit, ker je glavni displaj v avtu crknil in dejansko nisi mogel vedeti ali delaš prav ali ne..... po kosilu smo šli spet v gmajo, potem smo še doma malce žagali in skadali drva...... potem sva z mojim skočila še v Žiri po tortice in na bankomat.... potem smo dobili obiske in tako je šel an tik tak naokoli in ni časa za RR Jutri pa še ne vem, ali bomo šli v gmajno ali pa bova šla smučat, .... no jz navijam za ta drugo Aja pa še to: PRI NAS NA FUL SNEŽI OD 8.00 Aja, za nazaj nisem nič brala in tudi ne vem če se mi bu zdele dalo, ker me kavč kliče uf, vi ste pa bli pridni!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:44:00
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo mene! Prosim aplavz od vseh, ker sem skidala dvorišče, avto spucala, no kidat mi je sosed pomagal . Ga pa je približno 15 cm, sedaj pa samo še rahlo sneg pada. Moj sporoča, da v Lj ni snega, ŠE!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:44:02
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo mene! Prosim aplavz od vseh, ker sem skidala dvorišče, avto spucala, no kidat mi je sosed pomagal . Ga pa je približno 15 cm, sedaj pa samo še rahlo sneg pada. Moj sporoča, da v Lj ni snega, ŠE!!!! pridna, zdaj pa spat. a si kurla mal kalorije
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:44:08
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 estrella kak ti že pošljem novo slikco za evo za seznam? a lahka vzameš kr drugo od teh, ki sem jih prejle naložla? Bom vzela ta drugo, če ti je prav velja
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.