Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:06:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje je pa danes Ta Sončna?????A sem kaj zgrešila?? Pa mafiozar se tud ni javil mafi je bila dopo. dan Vem, da je bila mafi dopoldan gor, samo na većernem čveku se ni javila, Ta Sončna pa že cel dan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:07:21
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj! Samo na hitro se javim, ker grem še k Andražu prebrat pravljico. Danes sem dobila prvi rezultat. Shujšala sem 3,5kg Torej le nisem zastonj laćna Bom skenira<la kaj lahko jem in vam pošljem po mailu pa še men prosim pa za - kile pa Špelin@ tud teb Kaj pa ti to rabiš? Ti se moraš redit. Lahko edino pogledaš kaj se ne sme in ravno to ješ. Pa hvala vsem za četitke. Enako sem tudi jaz pomislila. Saj to je način zdrave prehrane, jaz imam količinsko omejeno in zato je to dieta, Nina 7 pa se lahko nažira do onemoglosti če bi bila jaz taka kot nina7 bi non stop neki jedla , uff bi si dala duška
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:07:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj! Samo na hitro se javim, ker grem še k Andražu prebrat pravljico. Danes sem dobila prvi rezultat. Shujšala sem 3,5kg Torej le nisem zastonj laćna Bom skenira<la kaj lahko jem in vam pošljem po mailu pa še men prosim pa za - kile pa Špelin@ tud teb Kaj pa ti to rabiš? Ti se moraš redit. Lahko edino pogledaš kaj se ne sme in ravno to ješ. Pa hvala vsem za četitke. Enako sem tudi jaz pomislila. Saj to je način zdrave prehrane, jaz imam količinsko omejeno in zato je to dieta, Nina 7 pa se lahko nažira do onemoglosti jah no, že tko se mi ne da razmišljat kaj naj jem pa kaj naj kupim ko sm v trgovini,pol pa jem kar je doma . To je pa drek če ni blizu trgovine
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:08:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj! Samo na hitro se javim, ker grem še k Andražu prebrat pravljico. Danes sem dobila prvi rezultat. Shujšala sem 3,5kg Torej le nisem zastonj laćna Bom skenira<la kaj lahko jem in vam pošljem po mailu Ej, bravooooooooooo Odlično ti gre Pošlji, ja, ker meni monti ne sede, je preveč togo, tvoja dieta pa izgleda bolj meni prijazna Moram zgubit teh 5 kil, da bom lahko oblekla vse, kar imam v omari Aja, sem pa od zadnjega tehtanja nekje pred enim mesecem izgubila 2 kili, pa se sploh nisem nič trudila, samo porabo sladkarij sem krepko zmanjšala za minus kg Nekje je treba začet. ooo špelin@ tudi tebi Špelin@: eh 5kg bo šlo dol, to ni nič. za 2kg, ki sta se neopazno stopila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:09:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj! Samo na hitro se javim, ker grem še k Andražu prebrat pravljico. Danes sem dobila prvi rezultat. Shujšala sem 3,5kg Torej le nisem zastonj laćna Bom skenira<la kaj lahko jem in vam pošljem po mailu pa še men prosim pa za - kile pa Špelin@ tud teb Kaj pa ti to rabiš? Ti se moraš redit. Lahko edino pogledaš kaj se ne sme in ravno to ješ. Pa hvala vsem za četitke. Enako sem tudi jaz pomislila. Saj to je način zdrave prehrane, jaz imam količinsko omejeno in zato je to dieta, Nina 7 pa se lahko nažira do onemoglosti jah no, že tko se mi ne da razmišljat kaj naj jem pa kaj naj kupim ko sm v trgovini,pol pa jem kar je doma . To je pa drek če ni blizu trgovine Tell me about it
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:10:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj! Samo na hitro se javim, ker grem še k Andražu prebrat pravljico. Danes sem dobila prvi rezultat. Shujšala sem 3,5kg Torej le nisem zastonj laćna Bom skenira<la kaj lahko jem in vam pošljem po mailu pa še men prosim pa za - kile pa Špelin@ tud teb Kaj pa ti to rabiš? Ti se moraš redit. Lahko edino pogledaš kaj se ne sme in ravno to ješ. Pa hvala vsem za četitke. Enako sem tudi jaz pomislila. Saj to je način zdrave prehrane, jaz imam količinsko omejeno in zato je to dieta, Nina 7 pa se lahko nažira do onemoglosti če bi bila jaz taka kot nina7 bi non stop neki jedla , uff bi si dala duška jaz tudi, samo sem pa sigurna, da bi nina7 kamlu postala estrella Ker take enormne količine sladkarij kot sem jih jaz pojedla....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:11:19
|
|
|
|
Estrella*
|
vidim, da vse Housate
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:11:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje je pa danes Ta Sončna?????A sem kaj zgrešila?? Pa mafiozar se tud ni javil mafi je bila dopo. dan Vem, da je bila mafi dopoldan gor, samo na većernem čveku se ni javila, Ta Sončna pa že cel dan Sončne zadnje čase sploh ni nič kaj na spregled. Mogoče jo Manca tako zaposli, je utrujena zvečer, ker slabo spijo, ....?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:12:25
|
|
|
|
Anonimen
|
No zdej morm pa it , lepo in mirno nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:12:31
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 iiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:12:37
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sma nazaj iz šopinga. Zapravla ufffff preveč. Da javim naše stanje, SNEŽI KOT NORO, 15 minut že sneži in je vse belo Ja saj sem rekla da bo udarilo po V Slovenije Upam, da neha in to čim prej!!! pri nas je blo že okrog 6ih belo zunaj, zdle mam pa tud že strešno okno čist belo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:12:43
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ !!! Eno resno vprašanje za vse, ki živite v hišah (za bloke je po zakonu določeno in je kontrola s strani požarnega inpektorja redna): ALI IMATE DOMA GASILNE APARATE? Mi ga imamo. na žalost ne. vsaj jst ne vem, da bi ga meli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:12:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* vidim, da vse Housate jaz sem spet pozabila nanj Špelin@ sem videla, da nekje drugje malo šnofa. Za druge pa ne vem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:12:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj! Samo na hitro se javim, ker grem še k Andražu prebrat pravljico. Danes sem dobila prvi rezultat. Shujšala sem 3,5kg Torej le nisem zastonj laćna Bom skenira<la kaj lahko jem in vam pošljem po mailu pa še men prosim pa za - kile pa Špelin@ tud teb Kaj pa ti to rabiš? Ti se moraš redit. Lahko edino pogledaš kaj se ne sme in ravno to ješ. Pa hvala vsem za četitke. Enako sem tudi jaz pomislila. Saj to je način zdrave prehrane, jaz imam količinsko omejeno in zato je to dieta, Nina 7 pa se lahko nažira do onemoglosti če bi bila jaz taka kot nina7 bi non stop neki jedla , uff bi si dala duška jaz tudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:13:21
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 No zdej morm pa it , lepo in mirno nočko nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:13:21
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj! Samo na hitro se javim, ker grem še k Andražu prebrat pravljico. Danes sem dobila prvi rezultat. Shujšala sem 3,5kg Torej le nisem zastonj laćna Bom skenira<la kaj lahko jem in vam pošljem po mailu za - kilce! lahk meni tudi pošlješ? prosim!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:13:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 No zdej morm pa it , lepo in mirno nočko nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:13:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* vidim, da vse Housate jaz sem spet pozabila nanj Špelin@ sem videla, da nekje drugje malo šnofa. Za druge pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:14:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* vidim, da vse Housate jaz sem spet pozabila nanj Špelin@ sem videla, da nekje drugje malo šnofa. Za druge pa ne vem. jaz sem tv ugasnila ker grem kmal spat, mojadva pa že spita
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:15:30
|
|
|
|
suzy85
|
prevozno sredstvo...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:16:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 prevozno sredstvo...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:16:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* vidim, da vse Housate jaz sem spet pozabila nanj Špelin@ sem videla, da nekje drugje malo šnofa. Za druge pa ne vem. sem še jaz
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:17:03
|
|
|
|
suzy85
|
šibam jst tud počasi pod tuš, pa jutrišnje kosilo do konca skuhat. sma čisto same doma do petka! jupiii!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:18:34
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 prevozno sredstvo...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 21:18:44
|
|
|
|
suzy85
|
estrella kak ti že pošljem novo slikco za evo za seznam? a lahka vzameš kr drugo od teh, ki sem jih prejle naložla?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.