Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 19:52:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 čebelica, nisem pripopala tvojega novega bušija, ker mi ne gre limat fotk... bo to na naslednjem seznamu uredila feliša al pa spps... pa brez zamere če bomo še pokonci do 55. strani ja če bomo uspele sploh prit dans do 55. strani, ker mene dans zvečer ni, grem po obiskih slabo kaže za danes
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 19:53:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna Ojla čvekice! Kako smo danes? Včeraj sem imela pregled, vse vredu, naslednjič spet 2.3. Kaj pa pomeni rjav izcedek? Malo me panika grabi. možno,da se ti je začel čep luščit.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 19:54:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa še moj buši - 36. tednov lepi buškoooo hvala hvala. to je zdaj sicer bolj bušetina ko buško lep je da ga prestavimo bližje 55.strani
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 19:55:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, včeraj je bilo precej govora o fiziološki raztopini. Jaz sem jo danes šla kupit, in sicer v 0,5 l embalaži, zraven se pa kupi še ta igla, o kateri je bilo tudi govora. Vprašala sem, koliko časa je lahko FR odprta, ko se enkrat igla namesti in rekli so mi, da če je namenjena umivanju oči, potem do 14 dni, če pa je za nos, pa do enega meseca. Z nameščeno iglo naj bi namreč ostala sterilna. Pa še slika za lažjo predstavo: no in smo dobili še eno doktorco dr. Feliša do konca marca,se bo verjetn še kakšna našla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 19:57:14
|
|
|
|
MalaČebelica
|
tasa - bravo za pregled. zdaj pa le počivaj!!!! jaz sem tudi danes tak čudna. po moje je to vreme tako, ker polne lune še ni...
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 19:57:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja alo nosečke.kako ste?a so se vam tudi umirili?moja se giblje nekak slabo.se mi zdi da bolj z rokicami kot z nogicami,in take nežne gibe ima .naštejete 10 gibov?jaz jih,ampak se skozi noč bolj giblje,kot čez dan.kako je pri vas stanje? za vikend smo bli čist na easy,se pa giblje in to je važno kdaj se pa giblje je pa čist odvisno-enkrat čez dan,enkrat okol 23.ure...ni nekega urnika
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 19:58:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica tasa - bravo za pregled. zdaj pa le počivaj!!!! jaz sem tudi danes tak čudna. po moje je to vreme tako, ker polne lune še ni... sej imamo vedno kak izgovor parajt-od vremena do lune,pa še kaj se najde
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 19:59:19
|
|
|
|
tasa_m
|
oooooooooo spps si se nam prišla mal pokazat?? MalaČebelica lep buši . Se mi ni zdel tak velik v živo, kot zdaj tu na slikici.. Oprosti da sem te prej pozabila omenit..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 19:59:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
Nič, bejbe..jaz grem počivat! Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:01:47
|
|
|
|
novo
|
hojla, sm že tu! Malo tu, malo tam. Sm bla pri kolegici na čveku!! kak ste kaj?
< Sporočilo je popravil novo -- 17.2.2009 20:02:08 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:01:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m oooooooooo spps si se nam prišla mal pokazat?? aha,ker ne morem čist nič več-akumulator prazen,jaz bi se pa mogla učit,pa ne morem več razmišljat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:02:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nič, bejbe..jaz grem počivat! Lahko noč! nočko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:03:02
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m oooooooooo spps si se nam prišla mal pokazat?? aha,ker ne morem čist nič več-akumulator prazen,jaz bi se pa mogla učit,pa ne morem več razmišljat kaj nimaš varta?!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:03:41
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica tasa - bravo za pregled. zdaj pa le počivaj!!!! jaz sem tudi danes tak čudna. po moje je to vreme tako, ker polne lune še ni... sej imamo vedno kak izgovor parajt-od vremena do lune,pa še kaj se najde
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:04:30
|
|
|
|
novo
|
kaj moram brat za nazaj?! kaj je kaj novega?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:04:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo hojla, sm že tu! Malo tu, malo tam. Sm bla pri kolegici na čveku!! kak ste kaj? eni si pa privoščijo jaz sem jeb.. ,sam ne dobesedno
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:04:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m oooooooooo spps si se nam prišla mal pokazat?? aha,ker ne morem čist nič več-akumulator prazen,jaz bi se pa mogla učit,pa ne morem več razmišljat boš jutri nadoknadla. Jaz pa grem zdaj pred TV, mojim sem pico nardila jaz pa grem raje pred Tv ker pice ne smem. Sem pa si jutri priborila da mi mami naredi rižev narastek (spet) ker bom doma v Lenartu do čet. in moram izkoristit to All inclusive ponudbo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:05:19
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nič, bejbe..jaz grem počivat! Lahko noč! lahko noč!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:05:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj moram brat za nazaj?! kaj je kaj novega? nič novega. Jaz sem tud sam mal preletela..danes je tak dan da smo bolj lene
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:06:20
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m oooooooooo spps si se nam prišla mal pokazat?? aha,ker ne morem čist nič več-akumulator prazen,jaz bi se pa mogla učit,pa ne morem več razmišljat boš jutri nadoknadla. Jaz pa grem zdaj pred TV, mojim sem pico nardila jaz pa grem raje pred Tv ker pice ne smem. Sem pa si jutri priborila da mi mami naredi rižev narastek (spet) ker bom doma v Lenartu do čet. in moram izkoristit to All inclusive ponudbo pridna. No vidiš, da se splača!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:06:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj moram brat za nazaj?! kaj je kaj novega? ne bi vedla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:06:48
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m oooooooooo spps si se nam prišla mal pokazat?? MalaČebelica lep buši . Se mi ni zdel tak velik v živo, kot zdaj tu na slikici.. Oprosti da sem te prej pozabila omenit.. hvala hvala. ma to si ga jaz tak skrijem z oblačili. ko pa dam majico gor pa se ne da nič skrit
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:06:52
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj moram brat za nazaj?! kaj je kaj novega? nič novega. Jaz sem tud sam mal preletela..danes je tak dan da smo bolj lene vremensko pogojene!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:06:54
|
|
|
|
drevozivljenja
|
naj vas še nekja vprašam(malo vas morem gnjavit )...a se lahko še vedno otrok obrača z enega boka na drugi?(v trebuhu mislim ),ker enkrat čutim molcanje na levi strani trebuha,drugič na desni..pa kako vaš apetit?meni se že meša.ponoči ob 2 si jaz mažem kruh pa pašteto ....opsedena sem s pašteto.pojedla bi jo na tone....vsako jutro obvezno za zajtrk.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 20:07:34
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj moram brat za nazaj?! kaj je kaj novega? ne bi vedla kje si hotla? V šoli?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
strah pred porodomnataly33prvič sem rodila zelo težko,rok imam čez 2 tedna in me je grozno strah poroda...kako je roditi drugič? hvala za odgovoretežje (
12%)
lažje (
73%)
enako (
15%)
Število vseh glasov: 121Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!