|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
17.2.2009 13:41:29   
Pija76
Efika čestitke!!!! Mirno nosečnost ti želim!

Tassi dj polulaj še kako drugo palčko. Verjamem da je težko povedati dragemu,  ti želim, da bi mu lahko sporočila lepo novičko.

Miška 73 bravo za jajčka, pa ti si vodilna kura nesnica v Jati. Evo, ni recesije user posted image

Serependy vse naj naj ti želim!!!

Kje je Gigi?

Mismis user posted image  za srečanje!!!!

Jaz pa pri stranki in zaspana v nezavest user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
17.2.2009 13:46:13   
MBT1979
Pozdravljene user posted image

Najprej Efika iskerene čestitkeuser posted image user posted image user posted image
Miška, bravo in čestitke za 13 celicuser posted image user posted image user posted image

In pa moram pohvalit ustanoviteljice novega foruma nosečke IVF/ICSI, sem si ga podrobno ogledala in je krasen!!!Bravouser posted image user posted image  In seveda srčno upam, da se kmalu vse skupaj preselimo na ta forumuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
17.2.2009 13:48:53   
Anonimen
živjo vsem skupaj.imam eno vprašanje.....tokrat v tem postopku sem dobila nove injekcije.gonal in še nekaj (ne spomnnim se na pamet) tiste ki imate izkušnje s tem mi lahko prosim podate malo informacij.
hvala in lep pozdrav

(odgovor članu MBT1979)
  Neposredna povezava do sporočila: 2753
17.2.2009 13:52:25   
mateja_goljev
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

živjo vsem skupaj.imam eno vprašanje.....tokrat v tem postopku sem dobila nove injekcije.gonal in še nekaj (ne spomnnim se na pamet) tiste ki imate izkušnje s tem mi lahko prosim podate malo informacij.
hvala in lep pozdrav

ne vem kaj točno ne zastopiš? a misleš suprefact?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
17.2.2009 13:54:11   
mismis

hvala in lep pozdrav

Anonima, zelo težko ti je pomagati, ker ne vemo kaj si dobila zraven Gonala, poskusi se spomniti ali je bil to Suprefact, Dipherline ali Centrotide.

Moje izkušnje z Gonalom so pa sledeče, preden ti jih napišem ti moram povedati, da sem bila v kratkem postopku, kar pomeni krajše špikanje: Torej Gonal, špikala sem se cca 8 dni, pridelala 4 celice, vse 4 so se oplodile, dve so mi vstavili in dve sta šli v zamrzovalnik.

Špikanje je hitro in enostavno, ker je Gonal narejen za lahko uporabo. Stranski učinki Gonala so pa bili pri meni takšni, da sem bila kljub majhnemu številu celic napihnjena in večni glavoboli. Po neuspelem postopku so se pa posledice Gonala poznale tako, da se mi je PMS potenciral glede na normalne cikluse.

Evo to je to, upam da ti sem ti vsaj malo pomagala

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
17.2.2009 14:06:19   
Stella Rossa
Pupike moje jaz sem pa taaaakkkkooooo vesela. Mi je hčerka poslala slikico z UZ. Je v mojem albumu.
YEEEEEEEEEEEEE

user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
17.2.2009 14:07:55   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Drage moje, dragi moje,...je že skoraj mesec dni minilo od našega zadnjega srečanja, zato predvidevam da imate kar malo suha grla user posted image user posted image user posted image

Da ne bo grlo preveč srbelo in jeziki zatekli od negovorjenja, vas vabim, da se mi pridružite v nam vsem znanem Kongu, dne 27.02.2009 ob 19. ure dalje. Glede na to, da ste bile obveščene en teden prej, ne sprejmemo nobenih izgovorov za odsotnost...

Vljudno vabljene...user posted image user posted image user posted image

Glede na to, da je bilo veliko zanimanje za predčasen začetek, vam povem, da srečanje lahko začnete tudi prej, vendar jaz  žal pred 19. uro ne morem priti, ker moram v vsakem primeru prej na sprehod s user posted image

ooo, mismiska. Super. Me že pošteno po grlu praskauser posted image . Jst tudi po vsej verjetnosti pridem

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
17.2.2009 14:10:41   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

Pupike moje jaz sem pa taaaakkkkooooo vesela. Mi je hčerka poslala slikico z UZ. Je v mojem albumu.
YEEEEEEEEEEEEE

Stella Rossa, prav cotkanega čmrlja ima tvoja hči v trebuščku.
Čestitke babi user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
17.2.2009 14:11:05   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

Drage moje, dragi moje,...je že skoraj mesec dni minilo od našega zadnjega srečanja, zato predvidevam da imate kar malo suha grla user posted image user posted image user posted image

Da ne bo grlo preveč srbelo in jeziki zatekli od negovorjenja, vas vabim, da se mi pridružite v nam vsem znanem Kongu, dne 27.02.2009 ob 19. ure dalje. Glede na to, da ste bile obveščene en teden prej, ne sprejmemo nobenih izgovorov za odsotnost...

Glede na to, da je bilo veliko zanimanje za predčasen začetek, vam povem, da srečanje lahko začnete tudi prej, vendar jaz  žal pred 19. uro ne morem priti, ker moram v vsakem primeru prej na sprehod s user posted image

ooo, mismiska. Super. Me že pošteno po grlu praskauser posted image . Jst tudi po vsej verjetnosti pridem

le glej, da prideš, da ne bom hud user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
17.2.2009 14:13:15   
Stella Rossa

IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

YEEEEEEEEEEEEE

Stella Rossa, prav cotkanega čmrlja ima tvoja hči v trebuščku.
Čestitke babi user posted image user posted image

A ne da je??'
WWWWWaaaaaaaWWWWWW kako sem vesela

user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
17.2.2009 14:19:19   
Naska
Hejla,

no danes sem imela transfer. Bila je menda zelo lepa blastocista. Zdaj sem pa med trepetavkami, a ne?
Kaj pa zdaj lahko jem?

user posted image
Naska

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
17.2.2009 14:21:01   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Naska

Hejla,

no danes sem imela transfer. Bila je menda zelo lepa blastocista. Zdaj sem pa med trepetavkami, a ne?
Kaj pa zdaj lahko jem?

user posted image
Naska

Bravo za blastocisto user posted image user posted image user posted image . Seveda si sedaj med trepetalkami.
Glede hrane pa preveri tam na seznamu, kjer piše pomembne stvari za IVF in ISCI.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
17.2.2009 14:22:27   
mismis

user posted image

user posted image

AKTUALNO  

Torek, 17.02.
n74 - UZ
naska - ET
Miška73 - punkcija
mateja_goljev - kri  + UZ

Sreda, 18.02.
mateja_goljev - kri  + UZ

Četrtek, 19.02.
Arneja - UZ

Petek, 20.02.
mala81 - UZ
Princes34- UZ
n74 - UZ

Sobota, 21.02.
Loremi - ET

Nedelja, 22.02.
Miška73 - ET

Ponedeljek, 23.02.
WP - prevzem zdravil

Torek, 24.02.
Šopka - posvet
Stella Rossa - sestra Milica (GK)
Fargesia - 1.UZ

Petek, 06.03.
skuštrana suzi - posvet

Sreda, 11.03.
skuštrana suzi - spermiogramuser posted image user posted image

Ponedeljek, 30.03.
skuštrana suzi - ponovni posvet  

user posted image
user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image

17.02.2009
Serendipity

user posted image  

OBJEMČKI 
user posted image   Vitaebella, Pikovit, Pika79, Zup2, Princes34, T1979, Fargesia, Gigi1   user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Efika greje user posted image user posted image test 19.02.
  Tassi1 greje user posted image user posted image user posted image test 20.02.  
kozica greje user posted image test 02.03.  
cukica greje user posted image user posted image   test 02.03.  
BibaTolstojBond greje user posted image  user posted image     test ???   
naska greje  user posted image   test 04.03.  

user posted image

user posted image   KANDIDATKE   user posted image V  POSTOPKU    user posted image

• Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • emamair (IVF, dr. Reš)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • cukica (GK LJ, dr.Ribič, zamrznjenčki)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (1. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Loremi (2. IVF)
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, zamrznjenčki)
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Kozica (Zamrznjenčki)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
  • Aljonka (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEK   user posted image      

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš,9.4.) 
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Jill (1. ICSI, MB)  Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • citrončica (4. ICSI, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Metulj1 (1. IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Dajamaja (PO, dr. Reš, marec)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, posvet 2.3.09)
  • Ivyy (ICSI)
  • mismis (2.IVF, LJ, dr.Drobnič)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, femoden do 29.3.)
  • Miklarom (6.IVF, MB Femoden)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, čaka pošto od konzilija)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • zup2 (dr. Reš, PO)
  • skuštrana suzi (GK LJ, dr. Drobnič)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)

NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

• sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Sonček33, Nokes, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09,

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE  FEBRUAR user posted image      

user posted image  marjetka cvetka (N)

user posted image  Špelka12 (PO)
  •  
    user posted image  Efika (MB)

• Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

S R E Č A N J E, S R E Č A N J E, S R E Č A N J E ....

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2763
    17.2.2009 14:23:36   
    T1979
    Efika čestitkeeeeeeeee. user posted image  user posted image  Lepo nosečnost ti želim, pa brez slabosti.

Miška73 super za 13 celic. user posted image  user posted image  Super qqška si.

(odgovor članu Pija76)
    Neposredna povezava do sporočila: 2764
    17.2.2009 14:26:33   
    Anonimen

hvala in lep pozdrav

Anonima, zelo težko ti je pomagati, ker ne vemo kaj si dobila zraven Gonala, poskusi se spomniti ali je bil to Suprefact, Dipherline ali Centrotide.

Moje izkušnje z Gonalom so pa sledeče, preden ti jih napišem ti moram povedati, da sem bila v kratkem postopku, kar pomeni krajše špikanje: Torej Gonal, špikala sem se cca 8 dni, pridelala 4 celice, vse 4 so se oplodile, dve so mi vstavili in dve sta šli v zamrzovalnik.

Špikanje je hitro in enostavno, ker je Gonal narejen za lahko uporabo. Stranski učinki Gonala so pa bili pri meni takšni, da sem bila kljub majhnemu številu celic napihnjena in večni glavoboli. Po neuspelem postopku so se pa posledice Gonala poznale tako, da se mi je PMS potenciral glede na normalne cikluse.

hvala za odgovor.sedaj sem se spomnila,dobila bom še centrotide,ampak to bolj proti koncu.
    z gonalom se začnem pikati drugi dan M.

(odgovor članu mismis)
      Neposredna povezava do sporočila: 2765
    17.2.2009 14:34:55   
    Zvezdica
    BRAVO MIŠKA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in potem BRAVO EFIKA
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stella Rossa kako lep čmrljček user posted image

NASKA za ET. Zdaj pa mirno čakat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

Sem pri bibi vzela te navijačice...so tok veseleuser posted image

Moram it...

i belive i can fly....

(odgovor članu biba007)
    Neposredna povezava do sporočila: 2766
    17.2.2009 14:36:20   
    T1979
    Naska super za blastocisto,user posted image   lepo jo grej. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 2767
    17.2.2009 14:40:17   
    Stella Rossa
    miška bravo za jajčkauser posted image

naska lepo jo grej user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu T1979)
    Neposredna povezava do sporočila: 2768
    17.2.2009 14:50:35   
    mismis

hvala in lep pozdrav

hvala za odgovor.sedaj sem se spomnila,dobila bom še centrotide,ampak to bolj proti koncu.
    z gonalom se začnem pikati drugi dan M.

torej imaš kratki postopek, predvidevam da si na GK LJ, zato ti bom pisala vse za GK LJ.
    Centrotide uravnava rast foliklov, da bolj enakomerno rastejo in da veliki ne popokajo preden jih majhni dohitijo v rasti. Takšno kombinacijo sem imela jaz v prvem postopku, nekako imam občutek, da je to tudi tvoj prvi postopek, zato ti bom še napisala potek postopka.

Torej začneš se špikati drugi dan cikla, špikaš se 7 dni, osmi dan si zjutraj ne daš inekcije ampak greš na GK LJ, kjer imaš prvi UZ s katerim preverijo kako rastejo tvoji folikli in endometrij. Potem je odvisno vse od tega kako reagiraš na zdravila. Če dobro reagiraš imaš ponavadi vsaj še en UZ, vsakič ob UZ dobiš zdravila za naprej, torej do naslednjega UZ-ja.
    Ko so folikli dovolj veliki, to je nekje pri velikosti od cca 20 pa navzgor (spet odvisno od posameznice), dobiš zvečer STOP inekcijo, ki prepreči, da bi folikli popokali. Čez dva dni sledi punkcija, pri kateri ti poberejo folikle ven in pogledajo, koliko celic je v foliklih. Takrat tudi tvoj partner odda seme. Po punkciji ti pripada 5 dni bolniške, peti dan po punkciji pa imaš embrio transfer (ET), kjer dobiš oplojene zarodke nazaj. Dneve šteješ tako, da je dan punkcije, dan nič (ovulacija). PO Et ti pripada tri dni bolniške. Potem pa sledi 14 dni čakanja na plusek

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 2769
    17.2.2009 14:53:54   
    bambi75
    Arneja meni je Reš zadnjič razložil, da naj bi bil Puregon na isti osnovi kot Gonal in če si na njega dobro reagirala boš verjetno tudi na Puregon.Drugačen pa naj bi bil Menupor.No jaz sem morala po merional,ker sem samoplačniško. Lepo, da si že v postopku.  Boš pa kak mesec  po RD dobila lep plusek.

Fargi žal mi je da je prišla user posted image  hkrati pa ti že čestitam za nov boj. Tokrat po t injekcijami zmagovalen.

Mateja dobro, da niso prekinili postopka, user posted image  in veš kaj pravijo slab začetek, dober konec.

MIsmis in PIja super ste tole naredile z novo temo za naše nosečke. user posted image  user posted image  user posted image  In gotovo bosta kmalu tudi vedve tam , ampak kot nosečki in ne samo navijačici.

Sayuri ti pa nam krasno stimulacijo daješ s tvojimi sončki. user posted image

n74 ti pa nikar ne bodi črnogleda prosim. Saj veš, da je ena taprava lahko zmagovalna. Meni tudi ogromno celic ne pomaga. PA a imaš samo menopur ali imaš tudi kaj zraven. Če imaš zraven suprefakt ali dipherline ali boš dobila cetrotide, ti ne bodo popokali, ampak naj bi se uravnala rast.

Biba007 čestitke za lepe zarodke in uspešen ET. Pa upam, da ne bo prehuda hiperstimulacija.

Sapi upam, da se čimprej pozdraviš.

Se* tebi pa vse najboljše za rojstni dan. user posted image

loremi čestitke za 7 celic. user posted image

Tassi user posted image  se vseeno pa upam, da se do 20. kaj spremeni.

efika  čestitke za  user posted image . No pa se tale februar le malo bolje nadaljuje.

miska tudi tebi čestitke za 13 celic. user posted image  user posted image  kokoška.

Stella čestitke babi za čmrljčka.

Naska čestitke za lepo blastocisto.Naj bo zmagovalna.

< Sporočilo je popravil bambi75 -- 17.2.2009 14:55:09 >

(odgovor članu arneja)
    Neposredna povezava do sporočila: 2770
    17.2.2009 16:43:11   
    Fargesia
    IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

za seznam....jutri postanem uradna špikarka in sem na trdih drogah...moja M je prišla in jutri grem na GK po prvo špiko gonala... 24.2. - 1. UZ

Prav si se odločila in že navijam za jutrišnjo prvo špiko in potem za dober vmesni rezultat 24.2. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

khm...ne vem kaj mi je blo včeraj...skratka narobe sem štela...user posted image

23.2. imam UZ

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 2771
    17.2.2009 16:52:33   
    Reby
    Naša Hedi je doma in če se lahko izrazim po njeno - baje ima polne roke in joške dela user posted image

(odgovor članu Fargesia)
    Neposredna povezava do sporočila: 2772
    17.2.2009 17:04:04   
    Naska
    hojla, kaj pa je to baby aspirin?

(odgovor članu Reby)
    Neposredna povezava do sporočila: 2773
    17.2.2009 17:16:21   
    sonček33
    Hedi - super, da ste doma. Verjamem, sa imaš dela še pa još in samo nekaj - vsaka čast vsaki mamici, tisti, ki jih ima več, naenkrat ali pa več malih, pa sploh kapa dol. Sej morda , če ne bi jaz imel atolk enga dela s svojimi bolečinami, bi lažje folgala in ne bi bilo tako...Sej počutim se zdele čist fajn, bi šla koj regrat nabirat in še rajš bi ga pol jedla, ampak me zarad mastitrisa boli pol telesa.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Naska)
    Neposredna povezava do sporočila: 2774
    17.2.2009 17:35:49   
    Anonimen
    miška, bravo za 13 celic!!!!!!!!!!! user posted image   user posted image   user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image   user posted image   user posted image    user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
      Neposredna povezava do sporočila: 2775
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
    Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ritka.
    пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?