|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
17.2.2009 8:47:19   
Grethy
Jutrčk ...

današnje akterke opravite kar najbolje, fejst navijam za vas user posted image user posted image user posted image user posted image

une moje sotrpinke k nam glih ne ratuje - se ga bo pa posledično enkrat v bližnji prihodnosti treba pošteno nacukat ...

Aja pa še to ... dons gremo jaz, pa moj lubii, pa moji user posted image izcedki na Gorenjsko za dva dni, pol pa če nas ne bo preveč zalival greva en dan al pa dva mal na izlet po primorski in obali ... tko da bom mičkeno odsotna ... ne mi glih zamerit ... Grethy rabi mal relaxa ...

Lupčka vsem ... I*ll be back !!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
17.2.2009 8:48:31   
Stella Rossa
Dobro jutro babike. Lep dan vam želim.

Danes ima naša Serendipity rojstni dan zato ji želim vse naj, naj, naj....

user posted image

user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
17.2.2009 8:53:31   
Stella Rossa
Grethy če boš na Gorenjskem pa lahko jutri popoldan prideš na čvek v Tuša

user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
17.2.2009 8:57:18   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

Grethy če boš na Gorenjskem pa lahko jutri popoldan prideš na čvek v Tuša

user posted image

Bo kr težka, ker popoldan delam user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
17.2.2009 8:58:20   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

Dobro jutro babike. Lep dan vam želim.

Danes ima naša Serendipity rojstni dan zato ji želim vse naj, naj, naj....

user posted image

user posted image

se tudi jaz pridužujem tem lepim željam

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
17.2.2009 9:02:45   
Stella Rossa
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Bo kr težka, ker popoldan delam user posted image user posted image user posted image user posted image

škoda.....
user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
17.2.2009 9:04:52   
kavarna07
Pozdravljene!

Če katera slučajno potrebuje lahko pošljem: imam še dve škatlici tablet PROMETRIUM + ena načeta, rok uporabe september 2009.

Vsem veliko sreče in potrpljenja!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
17.2.2009 9:06:39   
sapi
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Sapi, srce kakšne težave z mehurjem pa tebe pestijo, upam da se čimprej zrihtaš

Uh dolga zgodba ... kak mesec in pol pred postopkom sem se oglasila pri osebni zdravnici, da poskusiva izločiti vse dejavnike kateri bi lahko še vplivali na postopek ... dala sem kri za ščitnico, pa dobila napotnico za endokrinologa (sem imela malo povišan prolaktin) ... pa je naneslo še, da sem prinesla zadnji izvid krvi in urina, ki je bil narejen, ko sem l. 2006 šla na laparo, da je preverila ali sem mogoče slabokrvna ... pa vidi na izvidu, da sem imela v urinu polno bakterij ... mi da urin ponovno testirati še vedno isto (drugače brez kakršnih koli težav, nič pogostih obiskov WC-ja nič ne peče ... v glavnem ne občutim nič) .. dobila terapijo z Primotrenom je bilo malo bolje a so bakterije še vedno tu ... tako, da sedaj bomo izločili bakterijo in nadaljevali zdravljenje ... in tako s postopkom ne bo nič ... danes nesem nazaj suprefact in dobim nazaj napotnico ... sva z zdravnico upali, da bo do postopka že ok pa se ni izšlo ... v glavnem sem imela ves čas bakterije v urinu pa sploh vedela nisem ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
17.2.2009 9:08:59   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Uh dolga zgodba ... kak mesec in pol pred postopkom sem se oglasila pri osebni zdravnici, da poskusiva izločiti vse dejavnike kateri bi lahko še vplivali na postopek ... dala sem kri za ščitnico, pa dobila napotnico za endokrinologa (sem imela malo povišan prolaktin) ... pa je naneslo še, da sem prinesla zadnji izvid krvi in urina, ki je bil narejen, ko sem l. 2006 šla na laparo, da je preverila ali sem mogoče slabokrvna ... pa vidi na izvidu, da sem imela v urinu polno bakterij ... mi da urin ponovno testirati še vedno isto (drugače brez kakršnih koli težav, nič pogostih obiskov WC-ja nič ne peče ... v glavnem ne občutim nič) .. dobila terapijo z Primotrenom je bilo malo bolje a so bakterije še vedno tu ... tako, da sedaj bomo izločili bakterijo in nadaljevali zdravljenje ... in tako s postopkom ne bo nič ... danes nesem nazaj suprefact in dobim nazaj napotnico ... sva z zdravnico upali, da bo do postopka že ok pa se ni izšlo ... v glavnem sem imela ves čas bakterije v urinu pa sploh vedela nisem ...

ma to pa je eno veliko sr@nje. Pa je mogoče kaj rekla, da lahko te bakterije tudi povzročijo, da ne pride do vgnezditve?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
17.2.2009 9:17:05   
loremi
ZVIRNO SPOROČILO: gloria
Loremi, zakaj bodo ostale folikle zavrgli ? Naj ti dajo Cetrotid, da prepreči pokanje foliklov in da bodo mali ta velike dohiteli.

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12
loremi držim pesti, da bodo jutri folikli polni.

Spelka, hvala.
Gloria, ma ni nihče rekel nič o tem, kaj narediti s premajhnimi folikli, niti o Cetrotidu ne, pravzaprav prvič slišim za to. Tako da so tisti premajhni na punkciji tako ali tako bili neuporabni, nekaj čisto malih pa je ostalo notri, ker se ni dalo priti do njih.

Punkcija me je pa zelo bolela. Moram rečt, da celotna prva punkcija ni tako bolela, kot pri tej drugi že prvi vbod. Pa še nekateri folikli so imeli tako čudno lego, da mi je sestra stalno obračala trebuh in iskala pozicijo, pa sama sem se tudi morala obračat. Sploh zadnji je bil najbolj problematičen, na koncu pa še prazen. Poseg pa mi je orpravljala ena mlada zdravnica,, dr. Zorn je bil samo poleg in pri zadnjem foliklu prevzel vajeti, ker njej nikakor ni šlo ulovt ga.
Pridelala sem 7 celic, v soboto imam transfer. Upam na čimvečje število zdravih blastocist.

Držim pestke za vse, ki še čakate na punkcijo, transfer ali test!

Aha, še tole sem želela vprašat. Je še katera imela močne krče in neprestane bolečine v zgornjem delu trebuha ?? včeraj sem mogla vzet protibolečinsko tableto, tako zelo so me dajali krči, občutek imam, kot da mi bo žlodec ven odtrgalo user posted image . Sem imela že v prvem postopku take težave in sedaj spet. Ne vem, kaj to pomeni, ampak v prvem postopku me je to trgalo notri in bolelo 4 dni, očitno se sedaj to ponavlja.

< Sporočilo je popravil loremi -- 17.2.2009 9:20:40 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
17.2.2009 9:27:35   
Reby
Jutro babe!
Najprej želim svoji dragi souser posted image  Se*
user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
17.2.2009 9:28:50   
sapi

IZVIRNO SPOROČILO: sapi

ma to pa je eno veliko sr@nje. Pa je mogoče kaj rekla, da lahko te bakterije tudi povzročijo, da ne pride do vgnezditve?

Malo sem brala pri Pušenjaku in bakterije lahko vplivajo na zanositev, vsekakor pa lahko povzročijo SS, pa tudi zdravnica mi je rekla, da moram pred postopkom obvezno odpraviti bakterije, ker ni dobro, da so prisotne zato sem tudi stornirala vse skupaj ...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
17.2.2009 9:34:22   
Grethy
Sapika moj, bemo duš no ... skoz eno sran= ...

imaš z.s.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
17.2.2009 9:36:46   
T1979
Se* vse ta nar taboljš.
user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
17.2.2009 9:36:56   
Reby
Mismis - super za Kongota 27., jaz definitivno pridem (pa čeprav samo za 1 urco - če verjameš user posted image  ), pa hvala tebi in Piji za novo temo :)
N74 - a ti imaš 25.7. RD in si letnik 74? Jaz imam pa 24.7. :)
Loremi - bravo za 7 celic user posted image  user posted image  user posted image
Sapi - upam, da se boš čimprej pozdravila user posted image
Grethy - uživaj na odklopu user posted image
Tassi - a te spet mika test? user posted image
Zvezdica - tale tvoj možek je pa res zlat, hudi sandali so, takoj bi jih imela, sem ti kr fovš user posted image
Fargi - to je bilo pa hitro, super, res čestitke za špikice user posted image
Arneja - še nič ne vem za Hedi, če je že doma, saj ko se bo situacija umirila, se bo po mojem javila
Lučka - super, da ti ni več slabo, meni je zdej tudi manj, samo spahuje se mi skoraj cel dan, prav bedno :(, a ti pa spet na lepše al kaj to berem?

Pa še navijanje:

n74, uspešen prvi UZ ti želim - no in že naslednji 20.2., da bodo folikelčki zrasli

mateja_goljev, želim ti, da tvoja ovulacija končno nastopi, da dobiš svoje pikice

naska, tebi želim, da dobiš najlepšo pikico

miška, nežno in nebolečo punkcijo in veliko dobrih celic
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
17.2.2009 9:39:28   
T1979
Sapi srečno in naj se uredi. user posted image  user posted image  user posted image  

Špelka12 o ti lumpa, ti si že 11. test delala, pa nam nič nisi povedala. Ti, ti, ti po nagi riti. (zdej te bom pa jaz našeškala) user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
17.2.2009 10:18:13   
tassi1
NIč, tudi pri nas novico niso nič kaj pozitivne: sem danes 10 po et in sem delala test CB pa je ena velika 000. user posted image user posted image user posted image
Se moram malo potolažit, ker se mi zdi najhuje povedat mojmu, ker se res tako veseli in si želi user posted image
navijam še za vse ostale trepetalke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
17.2.2009 10:20:20   
mismis
Drage moje, dragi moje,...je že skoraj mesec dni minilo od našega zadnjega srečanja, zato predvidevam da imate kar malo suha grla user posted image user posted image user posted image

Da ne bo grlo preveč srbelo in jeziki zatekli od negovorjenja, vas vabim, da se mi pridružite v nam vsem znanem Kongu, dne 27.02.2009 ob 19. ure dalje. Glede na to, da ste bile obveščene en teden prej, ne sprejmemo nobenih izgovorov za odsotnost...

Vljudno vabljene...user posted image user posted image user posted image

Glede na to, da je bilo veliko zanimanje za predčasen začetek, vam povem, da srečanje lahko začnete tudi prej, vendar jaz  žal pred 19. uro ne morem priti, ker moram v vsakem primeru prej na sprehod s user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
17.2.2009 10:22:45   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

NIč, tudi pri nas novico niso nič kaj pozitivne: sem danes 10 po et in sem delala test CB pa je ena velika 000. user posted image user posted image user posted image
Se moram malo potolažit, ker se mi zdi najhuje povedat mojmu, ker se res tako veseli in si želi user posted image
navijam še za vse ostale trepetalke user posted image user posted image user posted image

Tassi, a ni 10. dan malo prezgodaj, še sploh če upoštevaš, da so ti vstavili pikice tretji dan (upam, da nisem jaz kaj pomutila). Če tečke še ni, te zelo lepo prosim, da počakaš še kakšen dan, saj veš kako se hormoni spreminjajo.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
17.2.2009 10:23:41   
sapi

Gretka sem odgovorila ...

Reby, T1979  hvala za lepe želje ... kako pa sta vidve ...
Se oklepam vsake slamice in upam, da je bilo to to in ko odpravim vse skupaj bo naslednji postopek zagotovo uspešen ... pijem kot nora, pa brusnice grem danes kupiti ...
tassi meni so punce rekle, da je 10 dan za urin lahko prezgodaj ... tako, da so še možnosti ...

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
17.2.2009 10:24:13   
T1979
Mismis super za ponovno srečanje, samo mene žal ne bo, greva v Kranjsko tisti vikend oz. že od četrtka sva gor. So počitnice in moj uči otroke smučat. On je sicer cel teden gor, jaz se mu pridružim proti koncu tedna.
Bom pa mislila na vas in v Kranjski kakšnega Laškega spila. user posted image

Tassi a ni še mal prezgodi. Dej še mal počaki, vsaj do 12 dne. user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
17.2.2009 10:28:37   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

In pa obljubljena fotka mojih novih šuhovuser posted image
Ene sva mogla nazaj poslat...so bili z napakco. Ko jih dobim dam še tiste na ogleduser posted image

So dobri a ne?

user posted image

o hudoooo. Manolo je res car, samo z mojimi nogami sta skregana, nočejo hodt v petkahuser posted image .
sapi upam, da greš čimprej v nov postopek user posted image
Se* še tuki vse tanartaboljš.
Jaaaa gretka pridita z user posted image  na čvek
loremi user posted image  za 7 celic in user posted image  za bolečo punkcijo. Krče sem pa imela iste, razvili so se v hipercouser posted image . Upam, da se tebi ne bo.
T1979 ja sem ga že hitro delala ampak nisem hotla povedat ker sem se bala, da je bil to še hormon iz stopke. Ne me po riti, ploooosim user posted image user posted image .
tassssi1 ja ne vem no, meni se zdi še prekmalu. Dej počakaj še tele 4 dni pa probaj. Mogoče se je pa samo 1 ugnezdil, pa bo kasneje pokazal. Držim pesti, pa res ne še obupat.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
17.2.2009 10:56:15   
lara light
Jutro lepotičke!

user posted image  za take in drgačne uspehe!
Zvezdica, jaz bi tudi take!user posted image
Se*, vse naj, najlepšeuser posted image user posted image
Gigi, objemček!
Vsem en lep dan!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
17.2.2009 11:16:06   
efika
Dober dan.

Glede na to, da je Špelka delala test že en teden pred uradnim, sem se danes opogumila tudi jaz. Uradni test 19. 2., danes naredila dva in oba kar takoj pokazala user posted image .user posted image Sem kar poklicala v Mb, če lahko že jutri pridem na test, ker imam ravno nek pregled in mi ne bi bilo treba v četrtek še enkrat hodit. Tako, da grem na uradno testiranje že jutri.

Kar prelepo je, da bi blo res, sploh ker se nisem počutila drugače...

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
17.2.2009 11:23:57   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: efika

Dober dan.

Glede na to, da je Špelka delala test že en teden pred uradnim, sem se danes opogumila tudi jaz. Uradni test 19. 2., danes naredila dva in oba kar takoj pokazala user posted image .user posted image Sem kar poklicala v Mb, če lahko že jutri pridem na test, ker imam ravno nek pregled in mi ne bi bilo treba v četrtek še enkrat hodit. Tako, da grem na uradno testiranje že jutri.

Kar prelepo je, da bi blo res, sploh ker se nisem počutila drugače...

Bravo Efika user posted image user posted image user posted image , čestitke. Želim ti lepo in mirno nosečnost brez slabosti.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu efika)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?