Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:09:39
|
|
|
|
Estrella*
|
Kako zatišje je tu Kadar pridem, ni nobena na čveku, poprej pa nasujete celo goro postov, ki jih ne morem prežvečiti Vedno zamudim vse
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:09:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa čakam, da se primaje majstore, ki naj bi zamenjal kolektro. Gospoda še vedno ni. Upam, da vsaj tolk zamudi, da bo Alja že vsatla. Kja kuhate danes?? Mi imamo govejo juho in jagodne cmoke. Seveda mami bo samo ta prvo jedla, cmokov ni na mojem jedlniku Jaz sem skuhala pa kar mlečno župco (brokoli, cvetača, korenček). Za moške je pa še vsega dovolj od včeraj. zakaj se pa reče mlečna? Ker je mleko zraven
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:10:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa čakam, da se primaje majstore, ki naj bi zamenjal kolektro. Gospoda še vedno ni. Upam, da vsaj tolk zamudi, da bo Alja že vsatla. Kja kuhate danes?? Mi imamo govejo juho in jagodne cmoke. Seveda mami bo samo ta prvo jedla, cmokov ni na mojem jedlniku Jaz sem skuhala pa kar mlečno župco (brokoli, cvetača, korenček). Za moške je pa še vsega dovolj od včeraj. zakaj se pa reče mlečna? Ker je mleko zraven Kako pa to narediš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:10:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kako zatišje je tu Kadar pridem, ni nobena na čveku, poprej pa nasujete celo goro postov, ki jih ne morem prežvečiti Vedno zamudim vse To se večkrat zgodi tudi meni
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:11:20
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa čakam, da se primaje majstore, ki naj bi zamenjal kolektro. Gospoda še vedno ni. Upam, da vsaj tolk zamudi, da bo Alja že vsatla. Kja kuhate danes?? Mi imamo govejo juho in jagodne cmoke. Seveda mami bo samo ta prvo jedla, cmokov ni na mojem jedlniku kako gre nov način prehranjevanja? je težko? jst sm za začetek hujšanja začela vode več pit. sem danes spila že 1,5l, pa se mi zdi, da več kot spijem, bolj sem žejna!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:11:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa čakam, da se primaje majstore, ki naj bi zamenjal kolektro. Gospoda še vedno ni. Upam, da vsaj tolk zamudi, da bo Alja že vsatla. Kja kuhate danes?? Mi imamo govejo juho in jagodne cmoke. Seveda mami bo samo ta prvo jedla, cmokov ni na mojem jedlniku Jaz sem skuhala pa kar mlečno župco (brokoli, cvetača, korenček). Za moške je pa še vsega dovolj od včeraj. zakaj se pa reče mlečna? Ker je mleko zraven Kako pa to narediš? Voda, mleko, zelenjava, začimbe, moka, smetana. Včasih pa uporabim juho iz vrečke tisto kremno z brokolijem in cvetačo.
< Sporočilo je popravil Anitka -- 17.2.2009 12:12:45 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:13:46
|
|
|
|
hijenca
|
Videk se je odločil, da bo podrl kuhinjo in se zaletava s hojico v element, ker ne more postrani mimo. Enih 10 minut dnevno v hojici nori 100 na uro. Potem pa je cel dan niti pogleda ne več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:14:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa čakam, da se primaje majstore, ki naj bi zamenjal kolektro. Gospoda še vedno ni. Upam, da vsaj tolk zamudi, da bo Alja že vsatla. Kja kuhate danes?? Mi imamo govejo juho in jagodne cmoke. Seveda mami bo samo ta prvo jedla, cmokov ni na mojem jedlniku Midva sma jedla ostanke od včeraj . A imaš Estrella kaki predpisani jedilnik??? V bistvu imam kaj ja in česa raje ne. Bolj kot kaj drugega je to, da 5 obrokov ki kalorično naj ne bi presegali 1200kcal. Za zajtrk moram jesti OH, beljakovine, malice so sadno, beljakovinske, kosilo lahko jem vse, samo vsakega po 2 pesti, po kosilu se OH ne je in je tudi večerja beljakovinska. Imam količino omejeno. Če bi jedla cnoke, kar bi jih lahko, samo potem bi lahko zaužila samo še kaj minimalnega in bi bila še bolj lačna kot sem
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 17.2.2009 12:15:12 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:14:39
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa čakam, da se primaje majstore, ki naj bi zamenjal kolektro. Gospoda še vedno ni. Upam, da vsaj tolk zamudi, da bo Alja že vsatla. Kja kuhate danes?? Mi imamo govejo juho in jagodne cmoke. Seveda mami bo samo ta prvo jedla, cmokov ni na mojem jedlniku Jaz sem skuhala pa kar mlečno župco (brokoli, cvetača, korenček). Za moške je pa še vsega dovolj od včeraj. zakaj se pa reče mlečna? Ker je mleko zraven Kako pa to narediš? Voda, mleko, zelenjava, začimbe, moka, smetana. Včasih pa uporabim juho iz vrečke tisto kremno z brokolijem in cvetačo. Jaz tudi večkrat kuham to mlečno juhico, ker mi je mmmmmmmm. Pa Videk ima tudi rad.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:14:50
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Suzy: vidim, da tudi ti hujšaš Kako ti gre in česa se poslužuješ?? ja, hujšam. če lahko temu tako rečem! volje mi primanjkuje. pa časa za telovadbo. sploh zdaj, ko sva same z evo doma. drugače pa sem se odločla, da bom najprej montija prebrala, pol bom pa vidla. nekaj možnosti mi je tudi jana zadnjič omenla, za začetek pa sem sladko omejila. počasi se baje daleč pride!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:16:46
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa čakam, da se primaje majstore, ki naj bi zamenjal kolektro. Gospoda še vedno ni. Upam, da vsaj tolk zamudi, da bo Alja že vsatla. Kja kuhate danes?? Mi imamo govejo juho in jagodne cmoke. Seveda mami bo samo ta prvo jedla, cmokov ni na mojem jedlniku Midva sma jedla ostanke od včeraj . A imaš Estrella kaki predpisani jedilnik??? V bistvu imam kaj ja in česa raje ne. Bolj kot kaj drugega je to, da imam obrokov ki kalorično naj ne bi presegali 1200kcal. Za zajtrk moram jesti OH, beljakovine, malice so sadno, beljakovinske, kosilo lahko jem vse, samo vsakega po 2 pesti, po kosilu se OH ne je in je tudi večerja beljakovinska. Imam količino omejeno. Če bi jedla cnoke, kar bi jih lahko, samo potem bi lahko zaužila samo še kaj minimalnega in bi bila še bolj lačna kot sem Tako, da moraš kar razmišljat, kaj boš jedla. Cmokov teh kupljenih pa jaz nimam rada, saj tudi domače ne preveč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:19:43
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk se je odločil, da bo podrl kuhinjo in se zaletava s hojico v element, ker ne more postrani mimo. Enih 10 minut dnevno v hojici nori 100 na uro. Potem pa je cel dan niti pogleda ne več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:20:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa čakam, da se primaje majstore, ki naj bi zamenjal kolektro. Gospoda še vedno ni. Upam, da vsaj tolk zamudi, da bo Alja že vsatla. Kja kuhate danes?? Mi imamo govejo juho in jagodne cmoke. Seveda mami bo samo ta prvo jedla, cmokov ni na mojem jedlniku kako gre nov način prehranjevanja? je težko? jst sm za začetek hujšanja začela vode več pit. sem danes spila že 1,5l, pa se mi zdi, da več kot spijem, bolj sem žejna! Suzy z vodo ne pretiravat. Dovolj je 1,5 l vode, ker če jo preveč piješ izločiš še potrebne elektrolite in to ni dobro za ledvica. Pit jo je treba čez cel dan in ne se z njo nalivat v velikih količinah.2,5l vode rabimo, s tem da ostalo dobimo s hrano. Jaz nism pristaš vode, razen ko sem res žejna. Sedaj pa jo pijem , ker moram. Kot sem napisla sem do kosila skoz lačna, potem pa mi večerja hodi odveč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:21:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk se je odločil, da bo podrl kuhinjo in se zaletava s hojico v element, ker ne more postrani mimo. Enih 10 minut dnevno v hojici nori 100 na uro. Potem pa je cel dan niti pogleda ne več. ni kaj bikec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:23:16
|
|
|
|
Estrella*
|
a ta mlečna juha se v mlek in vodo nameće zelenjavo, začini in potem zmiksa al kako?Brez kake čebule?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:25:17
|
|
|
|
Estrella*
|
Majstori so na delu in že ropotajo Naty sporoča, da je Žanko malo boljše volje, da ima nekaj pikic in da iščejo rešitev s čem bi mu razširili jedilnik.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:26:11
|
|
|
|
Estrella*
|
Samogovoriiiii, nič grem Alči zbudit v kolikor je že sterhoplazci niso
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:27:20
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Majstori so na delu in že ropotajo Naty sporoča, da je Žanko malo boljše volje, da ima nekaj pikic in da iščejo rešitev s čem bi mu razširili jedilnik.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:28:14
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* a ta mlečna juha se v mlek in vodo nameće zelenjavo, začini in potem zmiksa al kako?Brez kake čebule? Jaz najprej kuham v vodi zelenjavo, proti koncu dodam mleko, začinim, na koncu smetano. Včasih miksam, včasih pa kar tako jemo. Brez čebule. Se pa porova juha na isti način kuha.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:29:06
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* a ta mlečna juha se v mlek in vodo nameće zelenjavo, začini in potem zmiksa al kako?Brez kake čebule? Očiščeno in olupljeno zelenjavo narežemo na kocke, prilijemo vodo in skuhamo. Po želji jo lahko pobereš iz vode (katero si prihrani) in spasiraj. K zelenjavi prilij prihranjeno vodo in mleko, ponovno zavremo in kuhamo še kakšno minuto. Začiniš po okusu in tudi kislo smetano dodaj po okusu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:29:08
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa čakam, da se primaje majstore, ki naj bi zamenjal kolektro. Gospoda še vedno ni. Upam, da vsaj tolk zamudi, da bo Alja že vsatla. Kja kuhate danes?? Mi imamo govejo juho in jagodne cmoke. Seveda mami bo samo ta prvo jedla, cmokov ni na mojem jedlniku kako gre nov način prehranjevanja? je težko? jst sm za začetek hujšanja začela vode več pit. sem danes spila že 1,5l, pa se mi zdi, da več kot spijem, bolj sem žejna! Suzy z vodo ne pretiravat. Dovolj je 1,5 l vode, ker če jo preveč piješ izločiš še potrebne elektrolite in to ni dobro za ledvica. Pit jo je treba čez cel dan in ne se z njo nalivat v velikih količinah.2,5l vode rabimo, s tem da ostalo dobimo s hrano. Jaz nism pristaš vode, razen ko sem res žejna. Sedaj pa jo pijem , ker moram. Kot sem napisla sem do kosila skoz lačna, potem pa mi večerja hodi odveč jst sem včasih spila ful malo, zdej pa ko sem začela (vodo, seveda) pa sem non stop žejna in zato tudi spijem toliko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:29:17
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk se je odločil, da bo podrl kuhinjo in se zaletava s hojico v element, ker ne more postrani mimo. Enih 10 minut dnevno v hojici nori 100 na uro. Potem pa je cel dan niti pogleda ne več. ni kaj bikec Že sedaj mi kaže, na kaj se naj pripravim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:30:24
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Majstori so na delu in že ropotajo Naty sporoča, da je Žanko malo boljše volje, da ima nekaj pikic in da iščejo rešitev s čem bi mu razširili jedilnik.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:30:40
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Samogovoriiiii, nič grem Alči zbudit v kolikor je že sterhoplazci niso Ti ti mama, zato pa ona tebe zjutraj zbudi, ker ti njo čez dan.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:38:54
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk se je odločil, da bo podrl kuhinjo in se zaletava s hojico v element, ker ne more postrani mimo. Enih 10 minut dnevno v hojici nori 100 na uro. Potem pa je cel dan niti pogleda ne več. ni kaj bikec Že sedaj mi kaže, na kaj se naj pripravim.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.