Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:19:56
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo še mal mojga navihanca: Sam, da neki tolčem pa je luštno: Veselje al poje? Tko se po postelji afnam Nagajivi pogled K začnem se jezit delam čudne face Od jeze pokažem zobe Krasne fotke in krasen dečko!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:20:03
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Gregi ima novo igračo: sedi pri mojih nogah na deki na tleh in preiskuje moje nožne prste v nogavicah, uf, kako praska
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:20:17
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi jaz pa zdej probavam slikat Filipa ko stoji in ko vidi digitalca je vsega konec že leti k men in odpira usta- pa kaj misli da je to tud za požret
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:20:20
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dobro jutro, sam tolk se javim da povem da greva dons k jani in nejcu kofetkat . Lep dan uživajte!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:20:36
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tilči Madona,je pri nas tašča lena ratala.Še pralnega stroja se ji ne da izklopiti,ko opere. Po eni strani teži,koliko je elektrike,po drugi strani pa lena kot ****s Še dobro,da je šla k prijatelju,da imamo mir v hiši.Še bolj vesela bi bila,če bi kar tašči spakirala kufre Iam jaz potem skoz počitnice Joj tilči, če bi jaz mogla s taščo skupaj živet, jaz se . Dobra si, jaz bi pop..... Jst tud živim v isti hiši z 2ma taščema ( od mojga mami in babica(stara mama)) in morem rečt, da se SUPER štekamo za razumevanje! mi smo tudi v zgorjem štuku pri in se zaenkrat še dobr razumemo. še avto sem tašči zaplenla, zdaj ko je v vipavi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:27:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes pa mojo miško nekaj matra, ne vem kaj ji je že ponoči je težila na 1 uro, pa celo dopoldne je ultra sitna, bogica zelo slabe volje je, tako da sem jo dal spat, pa že slišim glas iz njene sobe BA BA BA BA mislim, da to naj bi bila jaz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:28:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tilči Madona,je pri nas tašča lena ratala.Še pralnega stroja se ji ne da izklopiti,ko opere. Po eni strani teži,koliko je elektrike,po drugi strani pa lena kot ****s Še dobro,da je šla k prijatelju,da imamo mir v hiši.Še bolj vesela bi bila,če bi kar tašči spakirala kufre Iam jaz potem skoz počitnice Joj tilči, če bi jaz mogla s taščo skupaj živet, jaz se . Dobra si, jaz bi pop..... Jst tud živim v isti hiši z 2ma taščema ( od mojga mami in babica(stara mama)) in morem rečt, da se SUPER štekamo za razumevanje! mi smo tudi v zgorjem štuku pri in se zaenkrat še dobr razumemo. še avto sem tašči zaplenla, zdaj ko je v vipavi Hja, tašče so "takve i onakve" Z nekaterimi se res ne da...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:29:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Ponoči sem imela pohode do Maje in Jake. Nimam pojma kaj je v zraku. Maja je ratala v parih dneh tako zahtevna, da se mi že malo . Če jo držim za roke že skoraj teče. Non-stop bi bila pri hrčkih in jih božala in .... V glavnem nimam niti 5 min miru. Čakam, da bo shodila, da bo lahko šla sama kamor bo hotela. Za madam ni tako dobro, če plazi, ker jo potem bolijo kolena ali kaj jaz vem kaj. Tudi na kolenih je hitra, če hoče, če ne pa se dere, da ji pomagam hodit. V glavnem z eno besedo pestro. Jaka je v takem času že sam hodil, njo pa zdaj čakam, da si bo madam kaj zmislila. Trenutno stoji ob sedežni in poplesuje ob glasbi. Stoji in z rito miga in nogicami. Mogla bi jo posnet. Nimam pojma kje sem ostala, pa moja volja za vse je izginila. Če jo kdo najde naj mi jo prosim vrne. Poštenemu najditelju ponujam nagrado. Grem zdaj malo za nazaj poškilit, ker se mi niti sanja ne kje sem ostala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:29:56
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk spi, jaz pa se bom sedaj za kake pol urce poslovila, ker grem pilota od Tv matrat . ČAVČI
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:30:37
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A se vam kaj lušta po A kar spakiram? Bi imela v pol ure za vse naštimano,če bi kdo rekel,če gremo na dopust Pa če bi bilo treba bi bilo tudi 20 minutk dovolj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:31:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Danes pa mojo miško nekaj matra, ne vem kaj ji je že ponoči je težila na 1 uro, pa celo dopoldne je ultra sitna, bogica zelo slabe volje je, Saj bo minilo tako da sem jo dal spat, pa že slišim glas iz njene sobe BA BA BA BA mislim, da to naj bi bila jaz Verjetno res
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:31:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Madona,je pri nas tašča lena ratala.Še pralnega stroja se ji ne da izklopiti,ko opere. Po eni strani teži,koliko je elektrike,po drugi strani pa lena kot ****s Še dobro,da je šla k prijatelju,da imamo mir v hiši.Še bolj vesela bi bila,če bi kar tašči spakirala kufre Iam jaz potem skoz počitnice
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:32:55
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hojla, mi je preveč za brat...sem slabo spala... Pa dežne prevleke proti vetru oporabit,...jaz to že dolgo prakticiram...pa sem že enkrat eni to svetovala tukaj Škoda, da sem to že takrat spregledala Tak je če si dosti na burji, pa zraven sonček sveti...valda da ne sedimo noter ,ma krasno se obnese
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:34:09
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Ponoči sem imela pohode do Maje in Jake. Nimam pojma kaj je v zraku. Maja je ratala v parih dneh tako zahtevna, da se mi že malo . Če jo držim za roke že skoraj teče. Non-stop bi bila pri hrčkih in jih božala in .... V glavnem nimam niti 5 min miru. Čakam, da bo shodila, da bo lahko šla sama kamor bo hotela. Za madam ni tako dobro, če plazi, ker jo potem bolijo kolena ali kaj jaz vem kaj. Tudi na kolenih je hitra, če hoče, če ne pa se dere, da ji pomagam hodit. V glavnem z eno besedo pestro. Jaka je v takem času že sam hodil, njo pa zdaj čakam, da si bo madam kaj zmislila. Trenutno stoji ob sedežni in poplesuje ob glasbi. Stoji in z rito miga in nogicami. Mogla bi jo posnet. Nimam pojma kje sem ostala, pa moja volja za vse je izginila. Če jo kdo najde naj mi jo prosim vrne. Poštenemu najditelju ponujam nagrado. Že nesem na pošto Grem zdaj malo za nazaj poškilit, ker se mi niti sanja ne kje sem ostala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:36:37
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Danes pa mojo miško nekaj matra, ne vem kaj ji je že ponoči je težila na 1 uro, pa celo dopoldne je ultra sitna, bogica zelo slabe volje je, tako da sem jo dal spat, pa že slišim glas iz njene sobe BA BA BA BA mislim, da to naj bi bila jaz Gal tudi to govori ba ba ba ba
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:38:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tilči Madona,je pri nas tašča lena ratala.Še pralnega stroja se ji ne da izklopiti,ko opere. Po eni strani teži,koliko je elektrike,po drugi strani pa lena kot ****s Še dobro,da je šla k prijatelju,da imamo mir v hiši.Še bolj vesela bi bila,če bi kar tašči spakirala kufre Iam jaz potem skoz počitnice Joj tilči, če bi jaz mogla s taščo skupaj živet, jaz se . Dobra si, jaz bi pop..... Jst tud živim v isti hiši z 2ma taščema ( od mojga mami in babica(stara mama)) in morem rečt, da se SUPER štekamo za razumevanje! mi smo tudi v zgorjem štuku pri in se zaenkrat še dobr razumemo. še avto sem tašči zaplenla, zdaj ko je v vipavi Hja, tašče so "takve i onakve" Z nekaterimi se res ne da... V mojem primeru gre sicer res že za črni humor, ampak saj veste kako pravijo o podobsnoti pečenke in tašče - obe sta najboljši mrzli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:38:29
|
|
|
|
hijenca
|
Nič nisem mogla gledat TV,ker je mali že auf, jaz pa tako zaspana.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:39:19
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Nič nisem mogla gledat TV,ker je mali že auf, jaz pa tako zaspana. Mami naslednjo rundo, ko zaspi pa ostani pri njem do bujenja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:40:10
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Ponoči sem imela pohode do Maje in Jake. Nimam pojma kaj je v zraku. Maja je ratala v parih dneh tako zahtevna, da se mi že malo . Če jo držim za roke že skoraj teče. Non-stop bi bila pri hrčkih in jih božala in .... V glavnem nimam niti 5 min miru. Čakam, da bo shodila, da bo lahko šla sama kamor bo hotela. Za madam ni tako dobro, če plazi, ker jo potem bolijo kolena ali kaj jaz vem kaj. Tudi na kolenih je hitra, če hoče, če ne pa se dere, da ji pomagam hodit. V glavnem z eno besedo pestro. Jaka je v takem času že sam hodil, njo pa zdaj čakam, da si bo madam kaj zmislila. Trenutno stoji ob sedežni in poplesuje ob glasbi. Stoji in z rito miga in nogicami. Mogla bi jo posnet. jaaaa, mi bi jo rade vidle! Nimam pojma kje sem ostala, pa moja volja za vse je izginila. Če jo kdo najde naj mi jo prosim vrne. Poštenemu najditelju ponujam nagrado. upam, da jo hitro najdeš! Grem zdaj malo za nazaj poškilit, ker se mi niti sanja ne kje sem ostala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:40:56
|
|
|
|
barbaw
|
Sem obupala z branjem 2 strani nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:40:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi kje je pa naša šekica??? šeka je pogosto ime za kravo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:41:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: kasso hijenca, upam, da bo babica kmalu zdrava iz bolnice prišla Zate pa da boš boljše volje. hvala. Če ne bi imela RR-ja, bi bila že na dopustu v Hrastovcu Približno se mi sanja kje boste imeli hišo. Dobro poznam kraje okrog Hrastovca. Na dopust pa kar pozabi. Bomo ti kaj bolj pametnega zrihtali, če bo treba.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.