|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))
17.2.2009 9:23:58   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

za ta teden imam najavljeno patronažno in sigurno bo jutri prišla,ko nas ne bo doma.Klinc jo gleda,jaz je tudi ne bom čakala doma.Jutri grem atija sfrizirat,saj me že nekaj časa prosi,pa jaz vedno mašinco pozabimuser posted image
V četrtek ima pa zdravnika in ga moram malo zrihtatiuser posted image

Še to. K meni bo tudi zdaj enkrat prišla, čeprav mi je malo preveč, ker itak nikoli nič pametnega ne pove.

A pri vas je tudi tako?user posted image user posted image Pri nas je po kopanju zaključila in upam, da je ne bo več.

K meni je prišla pri 4 mesecih, in to je klicala, čez 15 minut mi je pa že gnjavla. Rekla je, da pride pri 9 mesecih zadnjič.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
17.2.2009 9:25:10   
hijenca

A se vam kaj lušta po

user posted image user posted image

ooooooooo, ampak samo jaz, brez atija in Vida, en dan, pa bi biila kot nova.

Prvi in zadnji dan sama, ostale dni pa z njimauser posted image user posted image

Bi bila že z enim dnevom zadovoljna.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
17.2.2009 9:31:56   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Gregi ima novo igračo: sedi pri mojih nogah na deki na tleh in preiskuje moje nožne prste v nogavicah, uf, kako praska user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
17.2.2009 9:32:55   
suzy85

za ta teden imam najavljeno patronažno in sigurno bo jutri prišla,ko nas ne bo doma.Klinc jo gleda,jaz je tudi ne bom čakala doma.Jutri grem atija sfrizirat,saj me že nekaj časa prosi,pa jaz vedno mašinco pozabimuser posted image

Še to. K meni bo tudi zdaj enkrat prišla, čeprav mi je malo preveč, ker itak nikoli nič pametnega ne pove.

k nam je prišla nazadnje pred 1. posvetovalnico, pol pa nič več! user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
17.2.2009 9:33:52   
suzy85

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
17.2.2009 9:36:53   
hijenca
Videk spi, jaz pa se bom sedaj za kake pol urce poslovila, ker grem pilota od Tv matrat user posted image .

ČAVČI

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
17.2.2009 9:37:52   
tilči

A se vam kaj lušta po

A kar spakiram? Bi imela v pol ure za vse naštimano,če bi kdo rekel,če gremo na dopustuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
17.2.2009 9:38:03   
Srčekgirll

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
17.2.2009 9:38:05   
Srčekgirll

A se vam kaj lušta po

O ja, bi se kr oreng prileglo, komaj čakam poletje, morje,....

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
17.2.2009 9:39:22   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

k nam je prišla nazadnje pred 1. posvetovalnico, pol pa nič več! user posted image

Pri nas bi morala priti pri 6.mesecih,pa se ji je malo zavleklo.Pride pa še pri 1 letu

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
17.2.2009 9:39:38   
Srčekgirll
Vid spi prvo rundo. Če zgodej vstaneš ( 6:30), greš prej spat, hehehehe

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
17.2.2009 9:46:33   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Pri nas bi morala priti pri 6.mesecih,pa se ji je malo zavleklo.Pride pa še pri 1 letu

Ma pr nas je v začetku se vsaj najavla, pol je pa k je pršla neki glede uvajanja goste hrane( itak že dolgo je Vid gosto hrano), pa je kr pršla, brez da bi me poklicalauser posted image , ni mi nč nouga povedala.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
17.2.2009 9:52:14   
špelin@
za ta teden imam najavljeno patronažno in sigurno bo jutri prišla,ko nas ne bo doma.Klinc jo gleda,jaz je tudi ne bom čakala doma.

Itak se je blazno zgodaj spomnila na uvajanje GH... user posted image user posted image

Vau, Anitka ima desettisočko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hijenca, a k tebi tudi pride patronažna za uvajanje GH?? user posted image user posted image  Pri nas je prišla le nekajkrat v prvem mesecu življenja user posted image

Glede tistih nebeških fotk se strinjam s tilči: ekspresno bi spakirala!!! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 17.2.2009 9:53:28 >

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
17.2.2009 9:58:36   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

za ta teden imam najavljeno patronažno in sigurno bo jutri prišla,ko nas ne bo doma.Klinc jo gleda,jaz je tudi ne bom čakala doma.

Itak se je blazno zgodaj spomnila na uvajanje GH... user posted image user posted image

Vau, Anitka ima desettisočko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hijenca, a k tebi tudi pride patronažna za uvajanje GH?? user posted image user posted image  Pri nas je prišla le nekajkrat v prvem mesecu življenja user posted image

Glede tistih nebeških fotk se strinjam s tilči: ekspresno bi spakirala!!! user posted image user posted image

Za uvajanje GH je prišla pri 4-5 mesecih, pojma nimam, zakaj bi še zdaj rada prišla. Ampak klicala še ni. Pa ne rabi hodit, kaj mi bo še te povedla. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
17.2.2009 9:59:37   
tilči
Madona,je pri nas tašča lena ratala.Še pralnega stroja se ji ne da izklopiti,ko opere.user posted image Po eni strani teži,koliko je elektrike,po drugi strani pa lena kot ****s
Še dobro,da je šla k prijatelju,da imamo mir v hiši.Še bolj vesela bi bila,če bi kar tašči spakirala kufreuser posted image Iam jaz potem skoz počitniceuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
17.2.2009 10:03:45   
hijenca

Madona,je pri nas tašča lena ratala.Še pralnega stroja se ji ne da izklopiti,ko opere.user posted image Po eni strani teži,koliko je elektrike,po drugi strani pa lena kot ****s
Še dobro,da je šla k prijatelju,da imamo mir v hiši.Še bolj vesela bi bila,če bi kar tašči spakirala kufreuser posted image Iam jaz potem skoz počitniceuser posted image

Joj tilči, če bi jaz mogla s taščo skupaj živet, jaz se user posted image . Dobra si, jaz bi pop.....

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
17.2.2009 10:05:05   
hijenca
Še zdaj se nisem spravla TV gledat, sedaj pa res grem, ker drugače bo Videk prej auf.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
17.2.2009 10:08:56   
Čmrlika
Hojla,

mi je preveč za brat...sem slabo spala... user posted image

Malo sem preletela in sem vidla da je Hijenca v "depresiji" ...Kako si danes?

Pa dežne prevleke proti vetru oporabit,...jaz to že dolgo prakticiram...pa sem že enkrat eni to svetovala tukaj user posted image

Tak je če si dosti na burji, pa zraven sonček sveti...valda da ne sedimo noter user posted image ,ma krasno se obnese user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
17.2.2009 10:09:32   
tilči

Joj tilči, če bi jaz mogla s taščo skupaj živet, jaz se user posted image . Dobra si, jaz bi pop.....

Sedaj je lažje,ker ima prijatelja in je bolj malo doma,tako da se nima časa vtikati v našo družino.Če se pa že,ji pa hitro nazaj povem.Prej sem bila tiho in dol požrla,sedaj ji pa ne ostanem dolžna.Sploh pa,ko sem sama z otrokoma,ne upa gor pritiuser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
17.2.2009 10:10:46   
Srčekgirll

Jst tud živim v isti hiši z 2ma taščema ( od mojga mami in babica(stara mama)) in morem rečt, da se SUPER štekamouser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
17.2.2009 10:12:52   
Anonimen
Jutro še z moje straniuser posted image

AT pančka, jaz sem si pa malo časa za RR vzela, grem prebrati kaj dogajauser posted image

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1646
17.2.2009 10:13:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Jst tud živim v isti hiši z 2ma taščema ( od mojga mami in babica(stara mama)) in morem rečt, da se SUPER štekamouser posted image

dobre ste, jaz sem raje do grla zakreditirana, samo da imam svoj miruser posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
  Neposredna povezava do sporočila: 1647
17.2.2009 10:15:32   
Anonimen

Še zdaj se nisem spravla TV gledat, sedaj pa res grem, ker drugače bo Videk prej auf.

kaj boš pa gledala zdaj na TV-ju?

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1648
17.2.2009 10:18:51   
suzy85

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
17.2.2009 10:19:36   
barbaw
Jutro!

Ponoči sem imela pohode do Maje in Jake. Nimam pojma kaj je v zraku. user posted image  Maja je ratala v parih dneh tako zahtevna, da se mi že malo user posted image . Če jo držim za roke že skoraj teče. Non-stop bi bila pri hrčkih in jih božala in .... V glavnem nimam niti 5 min miru. Čakam, da bo shodila, da bo lahko šla sama kamor bo hotela. Za madam ni tako dobro, če plazi, ker jo potem bolijo kolena ali kaj jaz vem kaj. Tudi na kolenih je hitra, če hoče, če ne pa se dere, da ji pomagam hodit. V glavnem z eno besedo pestro. Jaka je v takem času že sam hodil, njo pa zdaj čakam, da si bo madam kaj zmislila.

Trenutno stoji ob sedežni in poplesuje ob glasbi. user posted image  Stoji in z rito miga in nogicami. Mogla bi jo posnet. user posted image

Nimam pojma kje sem ostala, pa moja volja za vse je izginila. Če jo kdo najde naj mi jo prosim vrne. Poštenemu najditelju ponujam nagrado. user posted image

Grem zdaj malo za nazaj poškilit, ker se mi niti sanja ne kje sem ostala.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.