loremi
|
ZVIRNO SPOROČILO: gloria Loremi, zakaj bodo ostale folikle zavrgli ? Naj ti dajo Cetrotid, da prepreči pokanje foliklov in da bodo mali ta velike dohiteli. IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 loremi držim pesti, da bodo jutri folikli polni. Spelka, hvala. Gloria, ma ni nihče rekel nič o tem, kaj narediti s premajhnimi folikli, niti o Cetrotidu ne, pravzaprav prvič slišim za to. Tako da so tisti premajhni na punkciji tako ali tako bili neuporabni, nekaj čisto malih pa je ostalo notri, ker se ni dalo priti do njih. Punkcija me je pa zelo bolela. Moram rečt, da celotna prva punkcija ni tako bolela, kot pri tej drugi že prvi vbod. Pa še nekateri folikli so imeli tako čudno lego, da mi je sestra stalno obračala trebuh in iskala pozicijo, pa sama sem se tudi morala obračat. Sploh zadnji je bil najbolj problematičen, na koncu pa še prazen. Poseg pa mi je orpravljala ena mlada zdravnica,, dr. Zorn je bil samo poleg in pri zadnjem foliklu prevzel vajeti, ker njej nikakor ni šlo ulovt ga. Pridelala sem 7 celic, v soboto imam transfer. Upam na čimvečje število zdravih blastocist. Držim pestke za vse, ki še čakate na punkcijo, transfer ali test! Aha, še tole sem želela vprašat. Je še katera imela močne krče in neprestane bolečine v zgornjem delu trebuha ?? včeraj sem mogla vzet protibolečinsko tableto, tako zelo so me dajali krči, občutek imam, kot da mi bo žlodec ven odtrgalo . Sem imela že v prvem postopku take težave in sedaj spet. Ne vem, kaj to pomeni, ampak v prvem postopku me je to trgalo notri in bolelo 4 dni, očitno se sedaj to ponavlja.
< Sporočilo je popravil loremi -- 17.2.2009 9:20:40 >
|