|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja
16.2.2009 18:17:58   
sonček85
navijammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
16.2.2009 18:39:31   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

navijammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

le daj, daj!!! vsaj za dva!!! da bo februar celi roza!!!!

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
16.2.2009 18:52:32   
tropical
Lunika in pikicaa  kot prvo čestitke za user posted image , in srečno nosečnost in čim manj slabosti vama želim.

< Sporočilo je popravil tropical -- 16.2.2009 18:55:43 >

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
16.2.2009 18:52:56   
Kliki
Novi srečki user posted image  iskrene čestitke.

Nončika in S* upam in navijam da vama je ta mesec res ratalo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvviiiiiiiiiiiiiiiijjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaammmmmmmm

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
16.2.2009 19:30:23   
Nea_teja_
Lunika čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
16.2.2009 19:56:27   
Nončika
bebike, grem mojo pikico spravit v posteljo. umivanje, pižama, risanka in spanček.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
16.2.2009 21:03:22   
Kliki
zdej pa tvoja bebika ze slatko spančka a ne?user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
17.2.2009 7:55:53   
*kinnie*
Dobro jutrouser posted image

Se prišla mal pogledat, kako ste kajuser posted image ....Nončika, S*, pa seveda tudi druge,.....čakamo vaše pluske, pa močno držimo pestiuser posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
17.2.2009 8:00:22   
*kinnie*
Danes vam pa jaz skuham kavico, mi prvič ni slabo za umret, ampak samo slabouser posted image

user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
17.2.2009 8:05:01   
S*
*kinnie* hvala za avico, ti že veš kaj človek potrebuje, ko pride v službouser posted image . user posted image  za samo slabo, upam da bodo user posted image  kmalu minile.

Hvala punce za navijanje, čeprav sem vedno bolj prepričana da sem imela tokrat O šele 33 dan in da sem vse skupaj zamudila. Po tem tudi sklepam da bo moja user posted image  krepko zamudila in prišla šele konec meseca user posted image   user posted image  

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
   RE: II pričakujem o februarja
17.2.2009 8:24:29   
S*
13.02. - jaz5 ( 1.krog )
15.02. - camino79
17.02. - Grethy
17.02. - drobtinica29
17.02. - mojca345
17.02. - Anonimna.k 
18.02. - Fargesia ( 34.krog )
19.02. - Nončika
19.02. - neodkrita
19.02. - zvezdica1980

20.02. - tassi1
20.02. - azeleja01
20.02. - Tejchy25

Punce, ta teden bo pa pester, je kar gužva na seznamu. No jaz čakam da začnem barvat roza user posted image   user posted image   user posted image .
Drugače pa navijam za vse vas in seveda malo tudi za mene user posted image

user posted image      user posted image
user posted image  
user posted image  

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
17.2.2009 8:30:15   
toba
Tale kava izgleda res odlično....bi še kar eno, čeprav sem normo za današnji dan že izpolnila(2/dan).
Upam, da se danes kakšen plusek javi, sama pa vam rezultat javim naslednji teden. Sicer pa psiha dela 100/uro... me kar nekaj ščipa okoli jajčnikov, včeraj me je celo šiv od CR zasrbel....svašta!!!!
Kinnie sicer ne vem koliko si noseča, ampak okoli 16 tedna naj bi user posted image  minile, S* mogoče pa ni bilo nikakršne zamude in se pojavi en debel +user posted image user posted image user posted image .
Skratka +&user posted image &user posted image  prilezite na dan, vas že nestrpno pričakujemo!!!!!
lp

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
17.2.2009 8:46:08   
*kinnie*
Toba, a ti si tudi taka kofetkarica kot jazuser posted image . Jaz prav uživam, ko pijem kavico njamiii, so pa moje skodelice res velike...no zdaj en čas nisem pila, ker mi ponavadi v nosečnosti ne paše,...danes se mi je pa tako zaluštala in ker mi ni bilo tako zelo slabo.....sem si privoščila res eno ogromno dozouser posted image

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
17.2.2009 8:50:30   
*kinnie*
S*, pri meni so te ovulacije ma kr neki, meni se je naznanila 21. v ciklu, pa ni mogla biti takrat, ker potem ne bi bilo pluska...je morala biti takrat že vgnezditvenauser posted image ma kaj vem, po UZ pa je plod 1 teden mlajši....ma kr neki, četudi upoštevam koliko časa kao plavalčki preživijo,..zanositi tako pozno v ciklu nisem mogla....uZ pa govori svojo zgodbo. V glavnem pri meni nič ne držiuser posted image

Pa močno navijam zate, da bo tako kot pri meniuser posted image

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
17.2.2009 8:51:37   
Grethy
Jutrčk ...

današnje testmaherke opravite kar najbolje, fejst navijam za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

une moje sotrpinke k nam glih ne ratuje - se ga bo pa posledično enkrat v bližnji prihodnosti treba pošteno nacukat ...

Aja pa še to ... dons gremo jaz, pa moj lubii, pa moji user posted image izcedki na Gorenjsko za dva dni, pol pa če nas ne bo preveč zalival greva en dan al pa dva mal na izlet po primorski in obali ... tko da bom mičkeno odsotna ... ne mi glih zamerit ... Grethy rabi mal relaxa ...

Lupčka vsem ... I*ll be back !!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
17.2.2009 8:52:14   
toba
ja kinnie kava je moj pojem užitka, no ok , poleg user posted image  in user posted image  ....user posted image
Bi jo pila kar naprej... pa me žal moj želodček opozori, da je je potrebno uživati v omejenih količinah user posted image . Sem pa v prvi nosečnosti komaj čakala, da minejo slabosti in da si ponovno privoščim kavo...in po 14 tednih mi je to tudi uspelo...jupi!!!! Uživaj v user posted image  in pitju user posted image .
lp

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
17.2.2009 8:55:11   
toba
Grethy nisem zasledila...ampak...a te je obiskala user posted image ????

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
17.2.2009 8:56:47   
dini
Ojla, jst tudi navijam za user posted image ,user posted image  ali+ za use!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

S* upam da ti je le ratalouser posted image user posted image user posted image user posted image

Jst imam pa marec tako nabit z obveznostmi da se mi samo še user posted image ,user posted image manjkauser posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
17.2.2009 8:58:38   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: toba

ni se še čist ulila, ampak to je to.... žal

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
17.2.2009 9:07:02   
toba
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

user posted image user posted image user posted image  Grethy user posted image user posted image  
Glede na to, da vidim, da si iz mojega domačega kraja pa kakšen objemček morda tudi v živo.
Uživaj na primorskem.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
17.2.2009 9:12:54   
*kinnie*
Grethy user posted image user posted image user posted image

Relax se pa več kot priležeuser posted image . Jaz komaj čakam, da še mi dočakamo svojega, ker se ubadamo še z adaptacijo in smo čisto skurjeni vsi. Ti pa maximalno uživejuser posted image

Toba, tudi mene želodec večkrat opozori na moje razvade,...poleg kave, je tu še coca colauser posted image ....uboga moja prebavilauser posted image user posted image

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
17.2.2009 9:17:21   
Grethy

user posted image user posted image user posted image  Grethy user posted image user posted image  
Glede na to, da vidim, da si iz mojega domačega kraja pa kakšen objemček morda tudi v živo.
Uživaj na primorskem.

Eh Toba ne vem kaj naj ti rečem, zgleda da sem imuna ratala na čas ko pride tečka, namesto da bi bil +, ker tud slabe volje nisem več ... nekako se mi ne da trošit energije še z žalostjo, grem rajš v nov boj nabutana z novo energijo ... Mogoče je pa to apatija, a????

A ti si pa celjanka ??? ... jaz sem sicer gorenjka, poročena semle v Celje ... če boš pa kaj tu okrog hodila, bi pa z veseljem srknila kak kofič s tabo, pa da kakšno rečeva user posted image user posted image

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
17.2.2009 9:23:12   
dini
Punce kdaj boste danes lulale?user posted image user posted image  Me že čakamo za navijanje, S* pa že drži roza svinčnikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če ne boste začele govort o user posted image user posted image jih bo začela kar sama risatuser posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
17.2.2009 9:26:24   
toba

Uživaj na primorskem.

Eh Toba ne vem kaj naj ti rečem, zgleda da sem imuna ratala na čas ko pride tečka, namesto da bi bil +, ker tud slabe volje nisem več ... nekako se mi ne da trošit energije še z žalostjo, grem rajš v nov boj nabutana z novo energijo ... Mogoče je pa to apatija, a????

A ti si pa celjanka ??? ... jaz sem sicer gorenjka, poročena semle v Celje ... če boš pa kaj tu okrog hodila, bi pa z veseljem srknila kak kofič s tabo, pa da kakšno rečeva user posted image user posted image

ej, boljše,da se ne sekiraš in usmeriš energijo kam drugam. Sicer pa sem se, po nekaj letni odsotnosti, vrnila v domači kraj in bi bila vesela kakšnega klepeta ob kavi....

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
17.2.2009 9:27:45   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Ojla, jst tudi navijam za user posted image ,user posted image  ali+ za use!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

S* upam da ti je le ratalouser posted image user posted image user posted image user posted image

Jst imam pa marec tako nabit z obveznostmi da se mi samo še user posted image ,user posted image manjkauser posted image user posted image user posted image

evouser posted image , ti pošiljam tri frendice,

pa naj ti user posted image zakuhajo tisto,

user posted image
kar ti glih sam še manjka 

< Sporočilo je popravil Grethy -- 17.2.2009 9:28:07 >

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.