suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 morm mal potožit, kak sem bla včeraj jezna! lani sma s izkoristila njegov limit, zdej pa sma počasi lezla ven. in prejšnji teden ga kličejo iz banke, da mora v parih dneh poravnati ves limit, ker ima zdaj, ko je na porodniški, manjše dohodke, kot jih je imel prej! niti toliko niso bili, da mi par tednov prej obvestilo poslali! kje pa! sj čez vikend se pa itak vsepovsod dobi denar! Ja v moji nkb. je v pogodbi napisano, da mora bit limit čez eno leto pokrit, potem pa ga greš podaljšat, pa opet koristiš. Jaz moram met aprila limit pokrit. HB, da ga ne koristim. Ima pa moj na ljubljanski banki isto. Jaz imam samo dovoljenega. Za večjega nisem nikoli zaprosila tako da nimam pojma kako je. Je pa to ena zaj.... zadeva, ker greš v limit zato ker rabiš denar, ne pa za brezveze. suzy85, do kdaj mu pa velja pogodba o izrednem limitu? Če mu poteče, je res šit, ker je ne bodo podaljšali. Drugače pa nimajo kaj težit - vsaj logično bi bilo tako... Tudi moj je imel izredni limit (Abanka) in je pač pogodba veljala, dokler je veljala (1 leto), potem je moral biti pokrit, prej pa banke ni nič brigalo, koliko ima dohodkov. Glavno je bilo, da je do roka poravnan. to sploh ni izredni limit, ampak tisti dovoljeni. sj ga lani sploh ni hotu vzet, ko se je k njim prestavu, pa so rekli, češ da ga itak ne rabi koristit. pridejo stroški, dinarčki grejo, zdej je pa treba vrnit, ker nima tako visokih dohodkov za tak limit! men pa zdej več nič ni jasn sj men tud ne. vem samo to, da je treba zdej limit pokrit oz. bojo sami odtegnali od prihodkov kolkr rabijo!