|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
16.2.2009 12:09:11   
chebelzza
Živjo čvekice! Kako ste kaj danes? dolgo se že nisem oglasila, zdaj pa sem končno na dopustu in bomo lahko malo bolj čvekale. No, tudi jaz se počasi približujem 12 tednu.
2.3. imam NS in moj gre zraven! 1 gre na UZ in je že zdaj ves iz sebe, da bo končno videl malo pikico v mojem trebuščku. Pri prvem ni šel nikoli zravenuser posted image , ga je bilo menda strahuser posted image .
No mene tudi zanima kaj bomo imeli, ker ima moj že od prej hčerko, zdaj imama fanta in me res zanima kaj bo v tretje.... sicer mi je pa vseeno, samo da bo zdravo....

No, uživajte v brezdelju, jaz bom tudi.....

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
16.2.2009 12:29:17   
baby blue
Živjo živjo

pa je vikend za nami... bil je krasen ves obsijan s soncem tako da smo bili bolj ali manj kar na sprehodih...

jutri se mi začne 10 teden... še malo pa bo prvo trimesečje za mano... čez 15 dni imam NS z mojim komaj čakava...

glede oblekic je pa meni sestrična rekla da me bo založila z nekaterimi stvarmi... ona ima samo 4 mesece prej rok :)user posted image

(odgovor članu chebelzza)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
16.2.2009 12:40:46   
Anonimen
user posted image

Jah glede stvari ki jih potrebuješ za novorojenčka, bom tudi jaz tako kot kepica rekla, da tolk 100% ne rabiš, čeprav pri prvem misliš, da je vse nujno potrebno, pa kaj hitro ugotoviš da le vsega pa ne potrebuješ. Jaz nisem ne pri prvi, ne pri drugem nič pretiravala in kupila oz. poslala moža po kaj, če sem videla da brez tega pa res ne mormo.

Zdaj v tretje, moram pa v bistvu čisto malo dopolnit zalogo, kupit po mojem edino voziček, pa še tisto mislim, da ga bom potem kasneje, ker za začetek ga imam enega sicer je malce okorn za v avto ampak ni panike.

Glede spola pa kot sem že rekla, sem 99% da ne bova vprašala kaj bo. Ne vem, mogoče se pa še premislim.

Aja pa joškive mene tudi edino na dotik bolijo drugače ne.

pa pa  

(odgovor članu baby blue)
  Neposredna povezava do sporočila: 1503
16.2.2009 12:41:51   
Nataša31
Ojla punce,

da vas še jest malce pozdravim. V četrtek imam pregled pri MAcunovi, komaj čakamuser posted image
Aja, pa za seznamček, tale user posted image  bo moj drugi, doma že imamo navihančka, ki bo maja star 3 leta. Pri Pušenjaku sem naročena 10.3., pa upam, da bo moj uspel iti zraven. Je bil že pri prvem in je res čudovita izkušnja tudi za očete.
Drugače pa imam čez 20 minut razgovor z šefico, kar se tiče ocen in tako naprej, pa bom povedala še za bebija. glede na to, da se mi čez dva meseca izteče za določen čas in bi mi morali podaljšati na nedoločen me je itak strah, amapk moram reskirat in povedat. Če sem se do sedaj izkazala me bodo vzeli še naprej, drugače pa ne.
Držite pesti ob 13huser posted image
Pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 1504
16.2.2009 12:46:19   
Erdbeere

Evo Nataša bom mislila nate, ti pa potem poročaj kako in kaj je šlo na razgovoru. Upam, da se ti uspe v redu zmenit user posted image

< Sporočilo je popravil Erdbeere -- 16.2.2009 12:48:32 >

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
16.2.2009 12:50:56   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: jullie

..čestitke vsem za NS..jaz se bom še načakala...

..pa da vam še malo pojamram, da se počutim kot en kup dr... včeraj 3x bruhala, jedla samo za kosilo in še to z muko in upanjem, da ne bo šlo ven... ponoči slabo spala, sem imela ves čas tako čudno bolečino v trebuhu...danes pa spet..jutranje bruhanje in bolečina, zraven pa še drisko fasala user posted image  ..katastrofa ..
..najhujše pa je, ko se moram ukvarjati s sedem mesečnim sinom...včeraj ga je hvalabogu ves dan imel fant, še previjal in hranil ga je on cel dan.. jaz sem pa poležavala..danes sem pa žal sama... hvalabogu, da je priden user posted image
..skratka upam, da bo čimprej minilo...

a potem praviš, da sme midve imele včeraj en suuuuper fajn dan ...notuser posted image user posted image user posted image

Jaz šele takle vidim, kok je moj fajn partner in ati, včasih bi ga pa kr zatolkla nekam, tka mi je živce paraluser posted image user posted image , pa ko je bil Martin še čisto mali se ni skor nič ukvarjal z njim, ker se mu je zdel da je premali itd. itd...user posted image , po nekje 8 mesecih se je pa ful spremenil, pomaga, kopa ga vedno samo on ( no to že od začetka), igrat se zna samo on z njim (kao) ... v glavnem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
16.2.2009 12:51:48   
JaLuca
Pozdravljene po dolgem času, ja 2 tedna je naokrog. Sem bila na bolniški, doma pa mi je računalnik crkno, tak da vas nisem morala nič prebirat, grem ta teden v akcijo, samo da ne bom morala čakati na plačo.

Pa da vam napišem, kaj se je dogajalo.

Ker sem se na začetku nosečnosti hvalila, kako nimam nobenih user posted image  znakov, hop me je v trenutku zgrabilo. Bila sem tudi 3 dni v bolnici na infuzijah, ker se mi je kri poslabšala, pa čeprav sem pila ful okrog 3 litre na dan, so bili ketoni v urinu (v 1. user posted image sem imela v zadnjem trimesečju težave z levo ledvico). tako da sem bila 2 tedna na bolniški.

Še o 1. pregledu (30.1.): plod naj bi bil velik 22 mm in sem bila po UZ 7t2d. Rok z G sva pustili 9.9.2009. videl in slišal se je tudi srček.

Naslednji pregled imam 27.2., NS pa 2.3.

Vidim tudi da ste debatirale o.
- kremah: uporabljam vedno losijon za telo od Eucerina, tako kot pri prvih dveh user posted image  in sem brez strij - pomembna naj bi bila vsakodnevna nega,
- opremi: 1. sem se nakupla, v 2. uporablja od prej + nekaj novega za dušo, bo še vse uporabljeno 3.;
- posteljah oz kinderpetih: prvo punco sem dala spati v večjo posteljo pri 1 letu in 4 mesecih, ji je kar pasalo, ker je spala fejst nemirno, uporabila sem tudi daljšo ograjico, ki jo je ima še sedaj, sedaj pa bomo tudi storili enako z drugo punco;
- vozeki: še vedno in še je uporaben pliko p3 modullar, ga uporabljam v vseh terenih in vremenskih razmerah z vso opremo in še lahek je, ker morem stopnice premagovati, pa še malo prostora zavzame v kuferamu in še +++;

Ostalo pa še nisem utegnila prebrati.

Zdaj se dobro počutim, vsem novim user posted image  dobrodošle, ja pa fejst smo se decembra cartali.

Neposredna povezava do sporočila: 1507
16.2.2009 12:54:38   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

user posted image  

no superca, vsaj ena. ne vem kje se danes skrivajo. ponavadi so med tednom bolj dejavne na forumu.

a ti pa nobenih slabosti nisi imela? ja si pa res lahko srečna.

glede dojk, mene po mejčkeno bolijo samo na dotik,drugače pa ne.

sem si prej malce ogledovala seznam stvari, ki jih potrebuješ za novorojenčka (sej vem da je še daleč) in me je skor kap, kolk to enih stvari rabiš.

jaz sem imela obisk, mami in brat user posted image user posted image , sej ne rečem, da se vidimo vsaj 1x na teden, ampak vseenouser posted image , zdejle grem pa spat s tamalim.
punce, če se prijavite v DM-baby bonus dobite zraven nek seznam, kaj vse se potrebuje za v porodnišnico in doma. Je super ideja, pa kuponi so za kakšne nižje nakupe. npr. babylove program (- ki ni tak slab -boljše kot nivea in te piz**darij) je 15% popust, pampers program 25% popust ... ni da ni.

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
16.2.2009 12:57:55   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: indy0024

.ali naj vprasam za otrokov spol pri nuhalni?kaj menite??ali naj se pustim presenetiti?user posted image no uzivajte pa cimvec izkoristite ta precudovit dan.Prosila bi za cim vec odgovorov.

vprašanje, če se bo že kej vidlo .. poglej tale link http://baby2see.com/gender/external_genitals.html

Ni čudno, da ne "uganejo" spola. Saj je skoraj vse enako pri dopolnjenih 12 tednihuser posted image  Jz sploh nevem kaj bi raje imela - al fantka al punčko, mi je čisto vseeno, ampak firbec kaj je "ratalo" sem pa vseeno user posted image

Ufff... glede stvari za dojenčka, mi je že svakinja dala toliko, da meni ne bo treba nič kupovatiuser posted image user posted image  Pa moja sestra tudi vsa navdušena, je rekla, da moram hitro povedat kaj bo, da bo vedela v kakšni barvi kupovati user posted image

fantki imajo črtico od jajčk do ritkeuser posted image user posted image , samo dobra si če to vidišuser posted image user posted image user posted image

moj mi zadnjič čisto resno reče ...čuj, sam kaj pa če bo punčka, kaj boš pa potem naredla s cotami pa touser posted image , jaz pa, jah nič Martinove bo nosla ne ..on pa: ja če je pa vse tak fantovskouser posted image user posted image user posted image user posted image , ji bom pa eno oblekico in eno roza majčko privoščila, pa bo aneuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1509
16.2.2009 12:59:28   
yenny
Jutri gremo v 10 teden!user posted image Čez vikend smo na hčerino pobudo iskali primerna imena in kaj naj rečem,pogorela sem na celi črti,noben moj predlog ni bil sprejet!!!!user posted image Pa tako lepa imena sem imela na zalogi,zdaj pa nobenega interesa.Oba sta se samo pačila in režala na vsa usta.Zgleda,da bo treba najti kompromis!user posted image Ma saj vem,na koncu mi bo že čisto ravno,samo,da bo kar pač bo in da bo vse v redu!
Moje slabosti se počasi umirjajo,pa saj je že čas!Ampak zmatrana sem pa še vedno,kot da bi cele dneve jarke kopala.A mislite,da tudi to mine?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
16.2.2009 13:03:31   
vila MaLiNa
barika tile naši moški so pa tudi faceuser posted image  Še dobro, da jih imamo, da se včasih do solz nasmejimouser posted image user posted image  Sicer pa je bolje, da je pinčka oblečena v fantovska oblačila, nam itak vse pašeuser posted image user posted image , kot pa da bi bil fant v punčkasta. Kakšnih nevtralnih barv, se pa itak sploh ne najde.

No potem bomo pa gledali, če je dolga črtica al ni, sam kaj ko sem bolj kot ne slepa za te stvariuser posted image .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
16.2.2009 13:05:22   
vila MaLiNa
IZVIRNO SPOROČILO: Nataša31

Drugače pa imam čez 20 minut razgovor z šefico, kar se tiče ocen in tako naprej, pa bom povedala še za bebija. glede na to, da se mi čez dva meseca izteče za določen čas in bi mi morali podaljšati na nedoločen me je itak strah, amapk moram reskirat in povedat. Če sem se do sedaj izkazala me bodo vzeli še naprej, drugače pa ne.
Držite pesti ob 13huser posted image
Pozdravček

Držim pesti user posted image , da se bo vse izteklo v tvojo koristuser posted image . O pa ravno pravi, čas sem to prebrala, že držim pesti.

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
16.2.2009 13:08:37   
barika
Yenny, ne se sekirat, moj pravi, da so Zoja, Evelina in Zara vesoljska imena user posted image user posted image user posted image  meni so pa glih ta tri imena najlepša

Neposredna povezava do sporočila: 1513
16.2.2009 13:12:14   
Anonimen

Yenny, ne se sekirat, moj pravi, da so Zoja, Evelina in Zara vesoljska imena user posted image user posted image user posted image  meni so pa glih ta tri imena najlepša

user posted image

Jaz sem 1. user posted image  hotela dat ime Zoja, pa je moj rekel da ni šans, ker jo bodo tujci Zođa klical user posted image  user posted image  Sej jaz Charlesov ne kličem Charles (dobesedno prebrano user posted image ) user posted image

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1514
16.2.2009 13:14:04   
miki_miska83
Pozdravljene!

Samo ste pa tukaj ene same velike klepetulje user posted image , sem porabila skoraj uro, da sem prišla z vami do konca .

Evo še ena septemberka, ki ima PDP po ultrazvoku 19.09. user posted image Ker ima moja druga polovica v sorodstvu volčje žrelo, imava čez en teden genetsko svetovanje user posted image , upam, da bo vse vredu oz. mora biti vse vredu.

2.3. pa imava šolo za starše user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1515
16.2.2009 13:16:42   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image

Jaz sem 1. user posted image  hotela dat ime Zoja, pa je moj rekel da ni šans, ker jo bodo tujci Zođa klical user posted image  user posted image  Sej jaz Charlesov ne kličem Charles (dobesedno prebrano user posted image ) user posted image

Zođa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kvečjemu Zoe.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
16.2.2009 13:31:57   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image

Zođa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kvečjemu Zoe.user posted image

user posted image

Ja ne, če gledaš kako se napiše, pol jim bi "j" dejansko probleme delal, sam to je čist tu mač se še na to ozirat no user posted image  user posted image

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1517
16.2.2009 13:40:07   
Lenck
user posted image in Tina bi lahko postala Tajna user posted image

Mi imamo ime za punčko izbrano že "od nekdaj" user posted image za fanta pa še nismo 100 %, ampak mislim, da sva našla sprejemljivo možnost. Ne marava namreč kratkih imen, ki so sedaj v modi, po drugi strani pa tudi Janeza ne bi ravno imela user posted image Sicer pa itak očka pravi, da bo punca, in sploh ne bomo drugih spraševali. Bomo septembra videli, če ima prav user posted image

No, pa ko smo že pri imenih: ime, o katerem se pogovarjava za fanta, je všeč obema, le nekoliko kratko se nama zdi. Meni je še nekaj ime všeč, najbolj eno, ki pa si ga kar ne upam predlagati, ker fant ve, da je to ime nosilo tudi par oseb iz moje preteklosti in sedanjosti, ki so mi še (ali so mi bile na kak način) precej blizu. Pa nočem, da bi potem ime povezoval s tem... Bi ve predlagale/dale ime, ki bi bilo povezano s kom drugim, ki vam je bil ali vam še je več kot le znanec?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
16.2.2009 13:57:31   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Lenck

Bi ve predlagale/dale ime, ki bi bilo povezano s kom drugim, ki vam je bil ali vam še je več kot le znanec?

razen enega imena, NE, ampak to ime, ki mi je všeč in ga ima znanec vsebuje šumnike in to pri nama odpadeuser posted image .  Nama tudi niso všeč neka novodobna imena ala Tia, Tian, Neo ... ampak taka malo bolj "normalna", čeprav, ko so bila ta "normalna" imena v modi, so bila tudi verjetno čudna .. kot Matjaž, Mitja, Simon ..

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
16.2.2009 14:02:33   
ja.lo09
Nataša31 upam na čimboljši izid pogovora, seveda nam javi.
Dobrodošla Miki-miška, pa mislim da je še ena nova, nevem točno.
Glede imena, pri nas je za prvo pupo ime izbral ati, ker mu je bilo to ime dolgo všeč, tako da sem pri drugem na vrsti jaz. Ko sem bila drugič noseča, sem si želela za fanta ime Vito, a se žal ni dobro končalo, sedaj pa si ne upam imena ponovno dati, če bo fant, ker sem malo vraževerna. Pravkar sem v tednu, ko smo prejšnjič imeli smolo, tako da me že to obremenjuje. Ampak slabe misli naj gredo proč. Za fanta pa bom poiskala novo ime, za punčko pa se še odločam, sama bi imela Lariso, moja hči pa pravi da bi enkrat sestrico Evito (to je njena najboljša prijateljica). Bomo videli.

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
16.2.2009 15:09:41   
Anonimen
Midva sva se pa nekako že dogovorila da če bo user posted image  bo Hana, če pa user posted image  pa Jure.
Je pa re da si še lahko premislivauser posted image

Glede spola pa em zdaj prav šokirana, torej nimam šans da se bo naslednji teden na NS kaj videlouser posted image   ti mast sem neučakanauser posted image

miki_miska DOBRODOŠLAuser posted image

Nataša kako je bilo na pogovoru?

(odgovor članu ja.lo09)
  Neposredna povezava do sporočila: 1521
16.2.2009 15:37:00   
veselka
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

kje ste danes čvekeuser posted image user posted image ?

vila MaLiNa in veselka, se že kaj veselita NS?

JAAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image

čeprav sem zjutraj kr mal zakomplicirala, ker se mi je moj buši zdel manjši kot ponavadi (je pa res da teh hlač od danes še nisem oblekla). tko da, mal mam treme, če je vse ok... ob enem pa komaj čakam sredo. sm kr dopust uzela na ta dan, ker tkole v pričakovanju pa že ne moreš delat user posted image user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
16.2.2009 16:11:56   
jullie
..kar se tiče nosečniških seznamov...jaz lani pol stvari nisem kupila in je blo čisto OK.. sploh pretiravajo z raznimi kremami in številom oblačil... ko bo čas za to mislim, da se bomo vse malo bolj podrobno spustile v to, pa bomo takrat predebatirale kaj resnično potrebujemo in kaj ne..

..glede imena..pri prvem brez problema, sploh nisma o drugem razmišljala... zdaj pa tudi za punco že imava (že iz prve nosečnosti) če bo pa fant bova pa samo moško različico uporabila (sicer bo bolj moderna različica, pa kaj pol) user posted image  ..

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
16.2.2009 16:35:47   
Nataša31
Da javim,

razgovor je šel superuser posted image .
Me bodo vzeli za nedoločen čas, kljub temu da sem noseča. To pa je novica dneva. So rekli, da so z mano ekstra zadovoljni ter da jih ne moti da grem za eno letouser posted image .

Kar se tiče imen, sva imela že takoj po rojstvu prvega v igri eno ime, pa je zadnjič rekel tast da je zastarelo (je pa bilo ime od njegovega očeta). Če pa bomo imeli punčko pa bo Veronika ali Tara, samo ne vem. Mi je vedeželaka pred leti napovedala tri fanteuser posted image  Bomo videli...

čaw

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
16.2.2009 16:54:08   
chebelzza
ČESTITKE  Nataša31, da te bodo obdržali!!!

MIdva sma pa glede imen še zelo neodločena. Sedaj bi tamali že rad izbiral ime pol pa pride vsak dan z eno novo idejouser posted image , tk da sem pol sam zmedena. Ati mi je pa rekel naj se kr sama odločim ker je za tamalega  on izbral ime...
če verjamete,da bo to držalo.....

glede vedeževalk pa tole..... mi je lani avgusta napovedala, da bomo imeli punčko....zdaj pa da vidimo...

uživajte!

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?