|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del
16.2.2009 10:59:20   
*monchy*
tatly res? povej mi pol kak bo user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
16.2.2009 11:00:10   
tatly
IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol

tatly ki te lahko najdem na netlogu
sem ti poslala zs

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 4377
16.2.2009 11:00:51   
tatly
monika-takoj bom za 4 cm lazja-aja danes sem si prvic po porodu oblekla hlace st 26user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
16.2.2009 11:02:08   
*monchy*
tatly super user posted image samo da res ne bomo skozi tebe vidli tak se boš od tega posušla user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
16.2.2009 11:02:51   
tatly
katja sem te ze nasla

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
16.2.2009 11:03:04   
kayica24
halo punce!!

Po dolgem času se vam javljam..Danes je moj PDP,pa smo še kar doma...

sem mela danes CTG v P, pa je pregledal izvide neki dr. Georgiev,ki je pravi kmet!!!!user posted image

tam si je na cTG-ju pri srčku nekaj obkrožil in me naročil zopet jutri,brez da mi kaj obrazloži..Ko sem ga vprašala,če je vse vredu al zakaj moram jutri spet prit in kaj je obkrožil,če s srčkom kaj ni ok,on meni odgovori:Kaj si želite strah????user posted image user posted image user posted image WTF????

In pol mi je sestra rekl,da če bi bilo malo kaj narobe,me ne bi spustili domov in da je menda naša beba proti koncu CTG-ja zaspala in je bil utrip bolj umirjen,kot na začetku ko je norela po buščiju..In ker G ne more 100% vedet,če je res zaspala moram prit jutriuser posted image
Vsaj razložo bi mi lahko...Upam da bo jutri keri drugi G zjutraj...

Pa saj se nimam kaj bat,da bi blo kaj narobe,ne?Ker se mi je drugače user posted image res umirila...

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

Neposredna povezava do sporočila: 4381
16.2.2009 11:04:59   
tatly
monika-eh tak verjetno ne tak mam obcutek da nic ne hasni-kaj ves si morem to dol hmit

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
16.2.2009 11:05:18   
*monchy*
kayica če se je umirila je možno da se spripravla da bo pokukala vun in boš lahko kmalu žulila pupo user posted image  user posted image
nič se ne boj, to ni nič narobe ker bi pol ctg pokazo če bi blo kaj.

čist normalno da se umirja zdaj ko si proti roku.

ta georgijev pa je menio enkrat delo pregled ko moje g ni blo in je taki čudak user posted image omguser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
16.2.2009 11:06:09   
tatly
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

halo punce!!

Po dolgem času se vam javljam..Danes je moj PDP,pa smo še kar doma...

sem mela danes CTG v P, pa je pregledal izvide neki dr. Georgiev,ki je pravi kmet!!!!user posted image

tam si je na cTG-ju pri srčku nekaj obkrožil in me naročil zopet jutri,brez da mi kaj obrazloži..Ko sem ga vprašala,če je vse vredu al zakaj moram jutri spet prit in kaj je obkrožil,če s srčkom kaj ni ok,on meni odgovori:Kaj si želite strah????user posted image user posted image user posted image WTF????

In pol mi je sestra rekl,da če bi bilo malo kaj narobe,me ne bi spustili domov in da je menda naša beba proti koncu CTG-ja zaspala in je bil utrip bolj umirjen,kot na začetku ko je norela po buščiju..In ker G ne more 100% vedet,če je res zaspala moram prit jutriuser posted image
Vsaj razložo bi mi lahko...Upam da bo jutri keri drugi G zjutraj...

Pa saj se nimam kaj bat,da bi blo kaj narobe,ne?Ker se mi je drugače user posted image res umirila...

tudi jaz sem bla po roku in sem skoro vsak dan hodla na ctg ta doktor je pa res pravi kmet

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
16.2.2009 11:06:14   
*monchy*
tatly vosek si probaj samo odluščit. pol pa si vmij dol ja. z ono kremo drugo pa se kar maži. 

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
16.2.2009 11:07:03   
mojcaz.
res ne se sekirat. po vsej verjetnosti je user posted image bil zmatran pa je zaspal, zato je tudi srček bil bol umirjen. saj boš vidla da bo ju3 vse boljše user posted image

PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE!!!!!!!!! in tudi meni je začelo sijat sonce :)

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
16.2.2009 11:11:17   
tatly
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

tatly vosek si probaj samo odluščit. pol pa si vmij dol ja. z ono kremo drugo pa se kar maži. 
aha ker sem mislila da si nesmes umivat pa bi samo odluscila pa namazala

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
16.2.2009 11:11:51   
kayica24
Hvala bejbike..Ste me malo pomirile..user posted image

Monchy...Za nohte...Mi je reklo več ljudi,da si kao gela ni fajn gor delat pred porodom,oz.kakršnokoli operacijo,ker se baje na nohtih najprej vidi če je kaj narobe,če pomodrijo al pa kaj in ti potem v takem primeru nohte dol potrgajouser posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
16.2.2009 11:11:55   
*monchy*
tatly ti si kar dol daj po 40min to

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
16.2.2009 11:13:40   
*monchy*

Monchy...Za nohte...Mi je reklo več ljudi,da si kao gela ni fajn gor delat pred porodom,oz.kakršnokoli operacijo,ker se baje na nohtih najprej vidi če je kaj narobe,če pomodrijo al pa kaj in ti potem v takem primeru nohte dol potrgajouser posted image

hmm ze si me pa dobla. to prvič čujem. mislim da ti nohtov dol ne trgajo. ker se tak skozi noht vidi če je kaj narobe, tak da to ziher ne delajo, res pa je da nosečnicam po navadi gel ne  drži tak vredi gor kot ostalim. boma se mi2 po porod zmenle kak boš k sebi prišla, pa lahko pridem do tebe če hočeš.

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
16.2.2009 11:15:02   
tatly
kayica-to mas prav niti nalakiranih nohtov nesmes met

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
16.2.2009 11:15:53   
TinaV*
jutrooooo

pa hvala za kavo...sem jo glis spila...

boga kayica....toti georgijev je meni razlagal kak pri njih valentinovo prazujejo na pregledu....ko pa sem ga vprasala ce sem noseca al ne mi ni znal povedat...mi je prej 3 UZ naredo pa se je na vseh vidlo pa se skos ni bil preprican user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nic babike letim hitro v knjiznico....
kayica pa le brez skrbi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
16.2.2009 11:16:35   
TinaV*

hmm ze si me pa dobla. to prvič čujem. mislim da ti nohtov dol ne trgajo. ker se tak skozi noht vidi če je kaj narobe, tak da to ziher ne delajo, res pa je da nosečnicam po navadi gel ne  drži tak vredi gor kot ostalim. boma se mi2 po porod zmenle kak boš k sebi prišla, pa lahko pridem do tebe če hočeš.

kdaj bom pa jaz na vrsti? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
16.2.2009 11:17:38   
TinaV*
ooo naj vam povem...vceraj smo bli pri babici in dedku pa tu spodaj prodajajo balone s helijem....no tako silo sem mojemu naredla da je so dol pa ga kupil...cena 6 al 7€ larisa se pa tak meni z njim da crkavlema od smeha....v glavnme straaaaaaaasno rada ga ma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
16.2.2009 11:18:17   
*monchy*
tatly jaz sem šla rodit sem mela gel gor pa mi nihče nič reko user posted image res ne vem kak je z tem.

tina čakam na gel upam da dobim še ta teden, za alargije pa pogrižene nohte, in takrat te mam v planu user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
16.2.2009 11:19:43   
mojcaz.
monchy z.s. maš 

PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE!!!!!!!!! in tudi meni je začelo sijat sonce :)

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
16.2.2009 11:19:52   
TinaV*

tina čakam na gel upam da dobim še ta teden, za alargije pa pogrižene nohte, in takrat te mam v planu user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
am na domu LP ....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
16.2.2009 11:20:21   
katjakokol
tatly sem vidla  ja kako hitro si me nasla
jaz pa sem se monchy nasla mali timon pa je cisto mamici podoben
pa z maiem imate iste balone

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
16.2.2009 11:27:35   
TinaV*
katja ZS mas

Neposredna povezava do sporočila: 4399
16.2.2009 11:28:37   
tatly
 monchy-za slab cm se mi poznauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?