Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 15.2.2009 21:35:54
|
|
|
|
*monchy*
|
jaz pa mislim da danes SPET ne bo nič iz našega spanja ponoči pol osmih je zaspal in se je zbudo že 6 krat samo jamra
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 15.2.2009 21:37:10
|
|
|
|
*monchy*
|
nič babike grem vsaj ležat poleg njega če že druga ne lepo & mirno noč vsem
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 15.2.2009 21:38:14
|
|
|
|
petra *k
|
jaz sem do zaj peglala, zaj sem vas na hitro preletela, pa grem spat. morrak hvala. vsem pa lepo in prespano noč
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 16.2.2009 7:54:09
|
|
|
|
petra *k
|
dobro jutro kava je skuhana za vse . pride kera??? midvi pa sma gnes zlo zlo slabo spali. samo se premetavle pa jamra, ob 5ih vjutro se je celo jokala, še nobeno noč do zdaj se ni. nevem, kaj jo to matra. eh, bo že ne.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 16.2.2009 8:30:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! petra hvala za kavico jaz sem svojo že spila. mi smo pa fajn spali, no anej je jaz sem se pa ob pol3 zbudila in šla na wc in potem do 4h gledala tv ker nisem mogla zaspati. zaj mam eno vprašanje za vse ki mate otroke v vrtcu. pri nas se bo zgleda začela prava "vojna" med mamicami. kdaj je po vaše otrok bolan- se pravi,da ga ne date v vrtec?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 16.2.2009 8:49:57
|
|
|
|
katjakokol
|
dobro jutro in hvala za kavico petra samo nisem si se je imela casa skuhat mai me jezi se dere za hrano te pa mi zaspi s flasko
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 16.2.2009 9:05:34
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! deja - jaz adama ne dam v vrtec če mu fejst teče iz nosa (če ima malo zaštopfan, tako, da mu je treba čez dan 2-3x obrisat, potem gre), če kašlja ali če ima vročino, če je bruhal, ali ima drisko. on večkrat kašlja zaradi astme, ampak je to tak grozen kašelj, kot pri kakem starem dedeku, ki je 50 let kadil pipo, ni glih nekaj ful nalezljivo, ampak nikoli ne veš kaj mu je povzročilo napade, pa če nima kakega virusa in zato takrat ostane raje kak dan doma. zdaj ko sem jaz doma to super lavfa, prej smo pa babico zaposlili moram pa reči, da grdo pogledam mamice, ki pripeljejo otroke, ki kašljajo, jim lije iz nosa, očke imajo čisto rdeče in solzne, ali celo gnojne, pa komaj še capljajo za njimi... mislim, ko se že na zunaj vidi, da se otrok slabo počuti. kaj bo danes kaj sončka? bi mogla na pošto, pa mi ni v takem vremenu
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 16.2.2009 9:10:04
|
|
|
|
suncicica
|
DOBRO JUTRO sem tecna ko hudir in zgledam ko zombi. spala nisem nic.......
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 16.2.2009 9:10:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica DOBRO JUTRO sem tecna ko hudir in zgledam ko zombi. spala nisem nic....... jutro1 kdaj greš na pregled?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 16.2.2009 9:13:09
|
|
|
|
suncicica
|
zdaj se odpravljam,ob 10h sem na vrsti. bomo videli kaj delajo mali soncki..
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 16.2.2009 9:15:18
|
|
|
|
ada2
|
suncicica prej mi je ravno mobi zacinglal za sms, pa sem mislila, da si že rodila, ali pa da vsaj javljaš, da si notri ostala. drži se, pa javi kako je stanje... če boš notri ostala pa mi posteljo rezerviraj
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 16.2.2009 9:15:51
|
|
|
|
Anonimen
|
ada hvala za odgovor. v četrtek sta se namreč dve mamice skregale, kakega ma otroka v vrtcu in da se potem vsi nalezijo in ji dam čisto prav, ker je sedaj ta otrok doma na antibiotikih. no anej je tudi začel malo kašljati in iz nosu mu teče in nisem vedla naj ga pustim doma ali ne da ne bojo še čez mene letele kritike. no ta mamica ki je bila jezna je danes tudi svojega pripeljala tekega kot jaz aneja in je rekla, da se sploh ne čudi, da so sedaj vsi taki. no sklical se bo izredni sestanek in ravnateljica bo poklicala tudi dr. kolariča. res je da ene mamice, ki so doma, pripeljejo otroke v vrtec take, da ti je slabo.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 16.2.2009 9:16:22
|
|
|
|
katjakokol
|
suncicica da mi javis takoj ko si gotova ok al pa ce slucajno ostanes not
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 16.2.2009 9:18:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica zdaj se odpravljam,ob 10h sem na vrsti. bomo videli kaj delajo mali soncki.. lepo rihtaj in javi,če boš slučajno kar tam ostala
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 16.2.2009 9:18:45
|
|
|
|
suncicica
|
ni panike vsem bom javla,ampak verjetno komaj okrog enih,glede na to kaka guzva je vedno pri mileti. drzite pesti da me nebojo dali na oddelek lezat.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 16.2.2009 9:24:06
|
|
|
|
ada2
|
suncica srečno
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 16.2.2009 9:29:11
|
|
|
|
*monchy*
|
dobro jutro in hvala vsem za mi smo imeli še kar mirno noč.. in brez vročine hvala bogu suncicica sporoči kak bo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 16.2.2009 9:38:31
|
|
|
|
katjakokol
|
suncicica in to od mai
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 16.2.2009 9:52:39
|
|
|
|
*monchy*
|
ki te ste danes vse
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 16.2.2009 10:04:47
|
|
|
|
mojcaz.
|
suncicica tudi iz moje strani
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 16.2.2009 10:22:04
|
|
|
|
ada2
|
za lepši dan: V temni noči taksi pobere osamljenega pešca. Med vožnjo molčita, potnik pa bi želel nekaj vprašati in narahlo potrka taksista po rami. Ta zakriči, izgubi oblast nad vozilom, skoraj zadene v avtobus, vendar še v zadnjem hipu obrne volan, poskoči čez visok robnik na pločnik in nazadnje le uspe ustaviti avto nekaj centimetrov pred izložbenim oknom. Trenutek tišine. Potnik se nato prestrašeno opraviči: "Nisem si mislil, da vas bo moja kretnja tako prestrašila..." Ko voznik pride k sebi, odgovori: "Pravzaprav niste vi krivi... Danes je moj prvi dan v službi taksista. Prej sem 15 let vozil mrliški avto!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 16.2.2009 10:25:10
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 16.2.2009 10:34:33
|
|
|
|
mojcaz.
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 16.2.2009 10:39:54
|
|
|
|
tatly
|
mojca si me ti na netlogu dodala?te si se mladaa monchy-jaz mam tisto na sebi saj ves kaj
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 16.2.2009 10:50:46
|
|
|
|
katjakokol
|
tatly ki te lahko najdem na netlogu
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?