asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Včeraj zvečer smo se vrnili s krasnih počitnic. Uživali smo na polno, samo premalo je duralo. Bi rabli še 1 teden in bi po moje Draž samostojno smučal. Zadnji dan se je ful okorajžil, sva šla z vajetni z vrha Pohorja z Bolfenka čisto v dolino in z gondolo gor, se mu je zdelo tako dobro. Super. A ste imeli učitelja za Draža ali ste ga kar vi učili? Kaj vajeti si imela svoje? Kje si jih kupila? Jaz tudi študiram, da jih bi kupila. Nastii je šlo smučanje tudi dobro od rok. Imela je učitelja, ki sicer nas je stal eno uko iz glave (madona, da bi jaz dobila tako plačo...), ampak ji je bilo lepo. No, če ne drugo smo dobili kakšen res zelo koristen nasvet in sem ugotovila, da pri pancarjih ni dobro šparat (Dskubin to velja tudi zate, ki si gledala najcenejše Alpinine) in da sem si kupila letos super pancerje (seveda sem imela super prodajalca, ki je vedel svetovat - učitelj smučanja). Še en do dva dni bi potreboval, da bi samostojno smučala... Je pa bilo tako, da ni hotela smučat, smo jo pustili v histeriji in kar hitro se je umirila in na koncu uživala. To je bilo tri dni zapored. Joj, da ne bi bila tako trmasta in sramežljiva... Tarin je tudi šla na smučke, ker je seveda hotela, ampak je trajalo natanko dve sekundi je že vriskala, čeprav je bila zelo stabilna in se je lepo spustila... seveda je bilo enako za sanke dokler ni ugotovila, da ni noben bau, bau... ma kam se je hitla... Nastia je lepo smučala tudi s tatijem med nogami... Vse je bilo super, le hrana v hotelu je bila Prvi dan ko smo prišli ni bila še soba pospravljena in smo se odločli, da gremo na kosilo v hotelu. Bilo je samo postrežno za 14€ (karkoli). No, tisto ni bilo vredno pol tega. Najboljše pa je bilo to, da ko smo prišli na večerjo je bilo isto... no coment. Edina prednost tega hotela je pozicija, no in savne. Nič drugega. IZVIRNO SPOROČILO: melaverde uni sosednji hrib pa sploh ne bom pozdravljala ker tiste babe samo uživajo na dopustih .... Chi puol puol, mona chi non vuol... Kot, da ti ne boš... No, en kup vsem bolnim. Joj, od kar sem prišla domov sem za računalnikom O spet je vikend tu in Valentinovo. Otroke jutri spokam v varstvo in spet malo mira in romantike... Se scrivemo domani...