|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
9.2.2009 15:17:01   
Sibil_
Hvala bumerang!user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
9.2.2009 21:04:56   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Ciao Thaiss!

Mah, io sto di merda, tako psihično kot fizično - ta virus ki je mamo pokopal je zadel tudi mene in kašljam, sinusi zabasani, skratka štala. Ma kaj je že lahko pomlad in konec teh virusov, lepo prosim?????user posted image user posted image

Sibil upam da se čimprej pobereteuser posted image user posted image
Oprosti, ampak kak virus pa je to ki ti je mamico vzel??? Če se ne motim imate vi astmo pri hiši???
Joj, jaz tudi čakam pomlad in konec teh kuser posted image  virusov!!!

Matia kr kuha,vročine nam še ni ratalo zbit pod 38.6user posted image Trikrat je bruhal, tako da sem ga tudi pod tušem ohlajala ampak brez uspeha.
Sva bila pri P, mu je vzela kri in jutri zjutraj greva dat še urin. Do 14h ni popil niti kapljice tekočine, zato sva dobila napotnico za v bolnico. No, popoldan se mu je odprlo, pa je popil 3 dl čaja, resda ga je potem zbruhal ampak neki je pa ja ostalo not, ker plenica je bila mokra.
Zdej sem mu dala obkladke s kisom ker ima 40vročine, vsaj še pol urce moram počakat za Calpol, mogoče se kar za Voltaren svečko odločim.

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
9.2.2009 21:30:21   
majrim
evo še meneuser posted image ...thaiss....user posted image user posted image user posted image user posted image to je za Matičkota...Neža je tudi doma jauser posted image ...v soboto smo se vračali in smo se ustavli še pri mami in mi je že tam bla sumljivo rdečeličnauser posted image ...in tako smo zakuhali...včeraj smo ble same doma cel dan,danes je že malo bojše...ampak kako je kuhala iz nedelje na pon ponoči...ajojjjjjjjjj je bla vrela...sama sebe je tikala in delala Neža pečeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...matr sem se smejala...sem pa v službi...delam do 13,tako,da se z I pol izmenjava - gre pač delat kasneje..user posted image je pa res,da imamo to srečo,da Neža full pije - včeraj ponoči mi je ruknila 7 dcl v roku pol ure...ko pijančk jeuser posted image ...ti kar teci za Matičkotom v flašo v rokiuser posted image user posted image user posted image ...poročaj!!!!!!!!!!!!11
sibiluser posted image user posted image user posted image user posted image ..sožalje...nisem vedla..user posted image ...kako je tata??user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
9.2.2009 21:45:45   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: majrim
...ti kar teci za Matičkotom v flašo v rokiuser posted image user posted image user posted image ...poročaj!!!!!!!!!!!!

Matičko danes odkar sem ga pobrala v vrtcu (ob 10h) še ni stopu na noge, samo spi, leži, joka, stoka...mi je prav hudo ko ga tako nemočnega gledam... sej mu dajem vsake tolko o brizgi, da vsaj ne dehidrira
Nežika tudi tebi košek pikapok!!!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
9.2.2009 22:22:35   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

...ti kar teci za Matičkotom v flašo v rokiuser posted image user posted image user posted image ...poročaj!!!!!!!!!!!!

Matičko danes odkar sem ga pobrala v vrtcu (ob 10h) še ni stopu na noge, samo spi, leži, joka, stoka...mi je prav hudo ko ga tako nemočnega gledam... sej mu dajem vsake tolko o brizgi, da vsaj ne dehidrira

jojjjjjjjjjjjjj,samo ko  berem mi gre na jok...vedno polni energije,pol pa ko cunjeuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
10.2.2009 7:26:23   
Mala_princeska

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga moja in lubčke malemu,

držim pesti da se kmalu pocajtate.

Moja tamavčica je bila tudi prejšnji teden cel teden doma in tudi ni hotela ne jest , ne pit..... Pa vročina kar ni ponehala.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
10.2.2009 9:59:06   
melaverde
ciaooo evo mene...

IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Barvanje stanovanja - kako barvate flet, ko ste noter?Namreč jaz in Lukas imava občutljiva dihala in ne upam barvat sten in bit noter potem, pa ne vem kaj naredit.Mi sa da me toka it v hotel in pustit mojstra da pobarva.Aja - imam namen naročit vgradno omaro in baje moram prebarvat stene zadaj z akrilno barvo - v čemu je fora?Kaj te barve bolj smrdio od običajnih?Kdo kaj ve, prosim?user posted image

LP,
Sibil RR

ma mi skozi nekaj belimo in smo zmeraj notri, sej je večina barv na vodni osnovi... mi je pa nova, da mora bit akrilna barva ?! kaj ni da pol stena ne diha ?! boo... naša omara itak ni prav do zida, je malo lufta, imamo navadno barvo in nimamo nobenih težav....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
10.2.2009 10:08:25   
melaverde
ma zanimivo s temi našimi otroci, Val ko ima vročino samo pije al ga suši, ne vem...

thaiss, user posted image user posted image user posted image  nam najbolj tuš pomaga za zbijanje vročine !!!! in ga raje tuširam kot filam s svečkami(zadnjič je imel spet 40 še pred 3 urami) in Calpolom...

majrim, user posted image user posted image user posted image  za Nežiko...

uni sosednji hrib pa sploh ne bom pozdravljala ker tiste babe samo uživajo na dopustih ....  user posted image  user posted image

mi smo za spremembo zdravi, jih je pa v vrtcu še zmeraj 6 user posted image
po novem vprašamo za lulat ...ma ne vem če prav obvlada ker ima še vedno plenico ampak če smo doma in se igra, začne kričat lulal, lulal.... pa že dva večera kaka v kahlo.... se mi zdi da se ful opazi, da jih je v vrtcu malo in da jih redno dajejo na kahlo.....samo kaj ko nas ni do 16h domov in none ne vpraša user posted image
mogoče nam bo kaj ratalo na dopustu, čeprav na snegu v tutah... user posted image user posted image

kaj pa ve menite, je še majhen da bi probali s hlačkami??????

opazite da so v tem obdobju naši user posted image  kaj bolj prilepljeni na vas?? jaz še lulat ne morem, pri nobeni noni noče ostat, tata ne sme nič... ma kaj je zdaj to ?!? user posted image

Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
10.2.2009 10:42:05   
thaiss
Čau

mi smo se do 5h zjutraj borili z vročino 40 - 40,5. Tuš ni pomagal, obkladki s kisom tudi ne, Calpol še manj.... zjutraj mu je padla na 38,5, smo bili pri P, pljuča,ušesa, grlo BP
Jutri bojo izvidi krvi in vode.

Danes in včeraj ni še nič pojedel, danes tudi pit noče, spet se bova borila....Zdej spi, sem tudi jaz omagala zraven za pol urce, ker ponoči nisem spala.

melaverde- Matia je tudi neki cajta spraševal za lulat, zdej pa ga je minilouser posted image  Ga pa dam pred vsakim previjanjem lulat, pa tudi brez pleničke je večkrat doma.

....mi bo crknu PC...pridem kasneje s kablom

Neposredna povezava do sporočila: 3834
10.2.2009 14:06:42   
Sibil_

Sibil upam da se čimprej pobereteuser posted image user posted image
Oprosti, ampak kak virus pa je to ki ti je mamico vzel??? Če se ne motim imate vi astmo pri hiši???
Joj, jaz tudi čakam pomlad in konec teh kuser posted image  virusov!!!

Ja, jaz imam astmo, mama je pa imela emfizem (kronični bronhitis) in samo 20% pljuč v redu. Ma zgleda je ali RSV virus ali mutiran virus gripe, vglavnem je ful agresiven, meni je še sinuse zabasal in sem bila danes na slikanju v bolnici in na pregledu pri Dr.Stoparju. Da sicer ni več hudega, ker so antibiotiki že prijeli, ni pa še čisto.Ma štala v glavnem, pa v službi je tudi štala in grem jutri delat, itak bom cel dan samo stornirala in popravljala, grrr.user posted image

Držim pesti da se Matia in Neža čimprej pozdravita, je sranje s ta malimi bit skozi doma in če so bolni je še toliko hujše.Moja dva tudi nekaj šmrkata ampak upam da je to vse in bosta premagala to nadlogo.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
10.2.2009 15:48:18   
dskubin
Tuš ni pomagal, obkladki s kisom tudi ne, Calpol še manj....

vaš kaj pomaga pri tko hudi vročini za na hitro dol zbit - ma ne se smejat, sem probala že ene 3x na sebi, ko sem imela 40+ in ni prijelo nič, je pa nasvet od naših non: vzameš jajce iz hladilnika in ločiš rumenjak stran, pol pa v krožniku malo stepeš beljak (ma ne, da rata sneg, glih tolko, da rata malo tekoč in gre narazen) in daš ta beljak na brisačko, ki jo pol daš na podplate in pustiš gor nekaj časa. Je pa prvi moment malo tečno, ker je ful mrzlo, ampak pomaga pa.

Tavžent pikepok vsem bolančkom - tamajhnim in unim malo večjim user posted image

Grem malo čitat Diti, se je nafilala s pomarančo, da še nje ne prime kaj (TOK TOK TOK) - je šla ta bot lišo skozi.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
10.2.2009 20:26:30   
n€na
opazite da so v tem obdobju naši user posted image kaj bolj prilepljeni na vas?? jaz še lulat ne morem, pri nobeni noni noče ostat, tata ne sme nič... ma kaj je zdaj to ?!? user posted image

pri nas je isto....se mi pa zdi da je zalepljena name odkar je bila bolana...je ljubosumna še na plastičnega dojenčka...se ne smem smejat niti nečaku..kaj šele da bi ga primla in malo cartalauser posted image user posted image

sibil, matia in neža- šc šc cšc šc šc...stran ti smotani virusiuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo pa zaenkrat zdravi -tok tok...
danes pa je bila cepljena in je tako lepo prenesla...niti zstokala nii...peljal jo je pa ati, je bil lih fraj in nisem si rabla jaz rihtat prosti danuser posted image

uni sosednji hrib pa sploh ne bom pozdravljala ker tiste babe samo uživajo na dopustih .... user posted image user posted image

mela pozdravi pa moj hrib

Neposredna povezava do sporočila: 3837
11.2.2009 4:38:52   
dskubin
Jutro!

opazite da so v tem obdobju naši user posted image kaj bolj prilepljeni na vas?? jaz še lulat ne morem, pri nobeni noni noče ostat, tata ne sme nič... ma kaj je zdaj to ?!? user posted image

Nič takega opazla. Pa niti si ne more privoščit, ker imam tak urnik, da more bit z vsemi, hočeš nočeš. Pa poskušam jih animirat, da se čimveč sama igrata, kak dan mi celo uspe. No, Draž se od vedno zna zelo dobro sam zaposlit, on je lahko dooooooooosti časa sam v sobi med kockami, pogovarja se sam s sabo (no, tudi meni ima ful za povedat), Diti pa gre lepo po njegovih stopinjah, za kar sem prav vesela, da mi ne rabi skozi z njima čepet. Ko se zaigrata vsak v svoji sobi, ju jaz kar pustim, čeprav včasih, ko pridem potem pogledat (še posebej, če je prevelik mir), zna bit tam ludnica. Diti rada vleče stvari ven iz omar user posted image

Ah, grem delat.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

Neposredna povezava do sporočila: 3838
11.2.2009 7:15:23   
n€na
jutro,

dan sem pa prišla do računalnika...ampak ne za dolgo samo za danesuser posted image user posted image user posted image

in bom lahko malo več z vamiuser posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
11.2.2009 8:15:34   
zrak
ciaooo vsemm
user posted image user posted image user posted image  vsem bolančkom...

user posted image user posted image  za Vala in Matio ki vprašajo za lulat.... mi niti lu ne rečemo kaj šele lulat...

drugače smo ok (tok tok) en dan je tudi enei imel vročino, ampak mislim da so zobki... ker je prišla ena 4 ven.. zaj pa še druge rinejo.., ampak kljub temu mi spimo (tok tok)..

včeraj pa sem vidla Klaro... kakšna sprememba.. govori, hodi... pridna pridna

ala.. uživajte...

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
11.2.2009 8:44:09   
thaiss
Dobro jutro,

Matia se finalmente igra sam, noč je bila superuser posted image  Včeraj ob 17h mu je padla vročina na 37.8, danes pa je brez (tok-tok)user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin
vaš kaj pomaga pri tko hudi vročini za na hitro dol zbit - ma ne se smejat, sem probala že ene 3x na sebi, ko sem imela 40+ in ni prijelo nič, je pa nasvet od naših non: vzameš jajce iz hladilnika in ločiš rumenjak stran, pol pa v krožniku malo stepeš beljak (ma ne, da rata sneg, glih tolko, da rata malo tekoč in gre narazen) in daš ta beljak na brisačko, ki jo pol daš na podplate in pustiš gor nekaj časa. Je pa prvi moment malo tečno, ker je ful mrzlo, ampak pomaga pa.

Samo prebrala sem to ričeto pa mu je že padla vročinauser posted image  Sej tudi krompir pravijo da pomaga, narezanega na fetine daš tamalemu v nogavice. Mah, itak ko so bušci probaš vse možne varjante.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
11.2.2009 9:14:20   
soncek78
Hello pupice!

Še malo glasu od mene... mi smo še kar v redu. Nika je imela nekaj vročine( 38,5 c) vendar nima drugih znakov prehlčada. So najverjetneje petice, ki lezejo ven... upam, da kmalu pokukajo.

Bubančki - cel koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vam pošiljam..

No jaz se odločam za novi avtosedež in ne morem se odločit katerega vzet. Kaj ima katera Trianos Safe Side Bébé Confort    . Meni se zdi še kar v redu, pa tudi nalklon se lahko da v položaj za počivanje. Ima pa še paske, tako, da se jo da zavezati. Ali menite, da je bolje kupiti sedež brez paskov, tako, da se jo samo zaveže z normalnim varnostnim pasom. Kaj se bi ve odločile... Sem v dvomih? V tem sedežu, ki ga imamo sedaj jo že nategujejo paski in mislim, da smo ga prerasli.

Nika drugače uživa v vrtcu...je prava klepetulja. Lepo se zaigra sama in je rada prav pri vseh... lahko jo komot pustim v varstvu pri noni.

Pust - kako boste našemili vaše sončke... Jaz še iščem in iščem. Ma bom že kaj zbrskala.

Sibil - tako mi je hudo zate.. user posted image user posted image user posted image  Resnično upam, da tile virusi gredo čimprej stran in da posije končno sonček za več časa.

Zrak - Kakšen lep fantek je Enei, pravi pobalin.

Lepo se imejte in hvala za nasvete...user posted image

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
11.2.2009 9:27:18   
thaiss
soncek78 lep pozdravček še tebi!!

Jaz se tudi odločam za nov sedež, ampak sigurno bomo vzeli s paščki, ker so premajhni za varnostni pas. Jaz sem gledala tega ob BebeConforta ali pa Evolvo. Kaj mogoče veš kakšne so kej cene tam čez, si že kej gledala???

pust- čebelica maja

evo prepustim tipkovnico Matičkotu, ki me že pet minut prosi: Mama Dona pip pip
sgbyhffffffffffffffffffff4jkhgnfjjk

bbyyyyysj<h<ddddddddddd xjdjdeiuvw2fgdew<

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
11.2.2009 9:41:26   
soncek78
OJ!

Danes bom poklicala tam čez... Pa javim. Si gledala ta novega od Chiccota - Neptune. Tudi uni ni slab, samo ne vem če se da v 2 položaj.

Pa-pa!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
11.2.2009 9:57:31   
thaiss
sem pogledala tega Neptuna na netu, zgleda uredu, ma nič n epiše če ima naklon. Javi ko boš kej vedla!

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
11.2.2009 10:06:36   
soncek78
Spet jaz!

Ojla sem bila že v akciji... Od Bebe Comforta in Britax Evolvo ne prodajajo več v Io bimbo... user posted image user posted image user posted image

Chiccotov pa nima naklona... stane pa 139,00 EUR. Tako da ne vem kaj bom naredila. Kaj poznaš kako trgovino v trstu, ki še prodaja te stolčke.

V baby centru je samo tisti ****sia color od Bebe Comforta.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
11.2.2009 10:15:59   
thaiss
kako to da Io Bimbo nima več BConforta???a so ti oni to rekli???

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
11.2.2009 10:21:56   
soncek78
e si.. sem klicala in ne vedo če ga bodo spet imeli...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
11.2.2009 10:27:32   
thaiss
evo nekaj ponudbe:

http://www.culladelbimbo.it/brands.asp?cat=28&idMacroNowOn=3

http://www.newbabyland.com/in-auto_seggiolini-per-auto_gruppo-1-2-3--9-36-kg-_cat-96.aspx

http://www.bimbomarket.it/department.asp?Id=61

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
11.2.2009 10:28:08   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: soncek78

e si.. sem klicala in ne vedo če ga bodo spet imeli...

user posted image user posted image

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......