|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
11.2.2009 10:30:19   
soncek78
Še en stolček je podoben BC in sicer Mille Miglia od Inglesine. Ima dvojni naklon in se mi zdi kar v redu.  Ma poznaš še kakšno trgovino, ki prodaja. Foppapedretti ali kaj podobnega...

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
11.2.2009 10:40:43   
soncek78
Ojla sem našla še en stolček, ki se mi zdi kar v redu in se ga da poziconirat v 2 poziciji. Inglesina Mille Miglia.

Kaj znaš še za kakšno trgovino v Trstu, ki prodaja stolčke...???

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
11.2.2009 10:50:46   
n€na
oj,

no, sem se prehitro jpohvalila da imam kompiča za par ur...so mi prišli neki naštelat in sem bila spet brez...zdej so mi pa prinesli dokumente in mam full štalo....za po***

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
11.2.2009 11:02:45   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: soncek78

Kaj znaš še za kakšno trgovino v Trstu, ki prodaja stolčke...???

chicco, prenatal, io bimbo, la cicogna, cip e cop

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
11.2.2009 11:53:27   
n€na
ajaj...smo padle skor na drugo stranuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
11.2.2009 14:05:52   
thaiss
midva sva odspala dve urci, zdej gremo k P

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
11.2.2009 20:17:40   
majrim
kakšna je situacija thaiss????????????????user posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
12.2.2009 8:42:49   
thaiss
Matia je vredu, je pri nonotu v varstvu. Jaz pa user posted image  39,5 vročine....

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
12.2.2009 17:24:24   
n€na
Še en primer "zlorabe" v zdravstvu.

Če morate na obali slikati zobe in vas vaš zobozdravnik pošlje v Izolo z zeleno napotnico, se lahko sami odločite it v Koper.
Namreč zobozdravnik napoti v Izolo, ker so "kao" lepše slike. Ne nasedat temu.

ASSO - sem tvoj citat dobila po mailu...zdej pa res ne bom nasedla temu, da grem v izolo slikat zobeuser posted image user posted image

in ostale kako ste???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
12.2.2009 19:34:35   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Včeraj zvečer smo se vrnili s krasnih počitnic. Uživali smo na polno, samo premalo je duralo. Bi rabli še 1 teden in bi po moje Draž samostojno smučal. Zadnji dan se je ful okorajžil, sva šla z vajetni z vrha Pohorja z Bolfenka čisto v dolino in z gondolo gor, se mu je zdelo tako dobro.

Super. A ste imeli učitelja za Draža ali ste ga kar vi učili? Kaj vajeti si imela svoje? Kje si jih kupila?
Jaz tudi študiram, da jih bi kupila.
Nastii je šlo smučanje tudi dobro od rok. Imela je učitelja, ki sicer nas je stal eno uko iz glaveuser posted image user posted image user posted image  (madona, da bi jaz dobila tako plačo...), ampak ji je bilo lepo. No, če ne drugo smo dobili kakšen res zelo koristen nasvet in sem ugotovila, da pri pancarjih ni dobro šparat (Dskubin to velja tudi zate, ki si gledala najcenejše Alpinine) in da sem si kupila letos super pancerje (seveda sem imela super prodajalca, ki je vedel svetovat - učitelj smučanja). Še en do dva dni bi potreboval, da bi samostojno smučala... Je pa bilo tako, da ni hotela smučat, smo jo pustili v histeriji in kar hitro se je umirila in na koncu uživala. To je bilo tri dni zapored. Joj, da ne bi bila tako trmasta in sramežljiva... Tarin je tudi šla na smučke, ker je seveda hotela, ampak je trajalo natanko dve sekundi je že vriskala, čeprav je bila zelo stabilna in se je lepo spustila... seveda je bilo enako za sanke dokler ni ugotovila, da ni noben bau, bau... ma kam se je hitla...
Nastia je lepo smučala tudi s tatijem med nogami...

Vse je bilo super, le hrana v hotelu je bila user posted image user posted image  Prvi dan ko smo prišli ni bila še soba pospravljena in smo se odločli, da gremo na kosilo v hotelu. Bilo je samo postrežno za 14€ (karkoli). No, tisto ni bilo vredno pol tega. Najboljše pa je bilo to, da ko smo prišli na večerjo je bilo isto... no coment. Edina prednost tega hotela je pozicija, no in savne. Nič drugega.

IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

uni sosednji hrib pa sploh ne bom pozdravljala ker tiste babe samo uživajo na dopustih ....  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Chi puol puol, mona chi non vuol...
Kot, da ti ne boš...

No, en kup user posted image user posted image user posted image  vsem bolnim.

Joj, od kar sem prišla domov sem za računalnikom user posted image user posted image

O spet je vikend tu in Valentinovo. Otroke jutri spokam v varstvo in spet malo mira in romantike...

Se scrivemo domani...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
13.2.2009 8:13:07   
asso
Jutro...

kje ste danes vse?? Tičiste doma, ker je petek 13user posted image user posted image user posted image

A že veste, v kaj boste našemle vaše tamale?? Meni se še ne sanja, pa tako kmalu je tu pust. Kaj pa se kaj dogaja okrog za tamanjše. Lani mi je uspelo celo it z njima v Taverno in celo sem se našemlauser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
13.2.2009 9:39:59   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: asso

Jutro...

kje ste danes vse?? Tičiste doma, ker je petek 13user posted image user posted image user posted image

A že veste, v kaj boste našemle vaše tamale?? Meni se še ne sanja, pa tako kmalu je tu pust. Kaj pa se kaj dogaja okrog za tamanjše. Lani mi je uspelo celo it z njima v Taverno in celo sem se našemlauser posted image

v avditoriju bo nekaj.. jaz ga bom kar tja peljala...
dobrodošla

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
13.2.2009 9:43:39   
Anonimen

V Slovenski Istri bo Pust prevzel oblast v petek, 20. februarja 2009, na veličastnem Tartinijevem trgu v Piranu. V soboto, 21. februarja, bo potoval z veliko Istrsko pustno povorko po novi koprski promenadi, Pristaniški ulici, pustovanje pa se bo zaključilo v sredo, 25. februarja, s simboličnim pustnim pokopom na ploščadi Trga Prekomorskih brigad (nasproti GH Portorož) v Portorožu. Pustno karavano treh večjih dogodkov bodo povezovali številni manjši dogodki, ki se bodo dogajali po posameznih občinah, npr. Ples v maskah v Gledališču Tartini v Piranu, otroški programi s pustnimi delavnicami, otroška pustna povorka in številni drugi dogodki.
Organizatorji - Avditorij Portorož, Turistično združenje Portorož, Turistična organizacija Koper in številni soorganizatorji kot so Javni sklad za kulturne dejavnosti, Zveza kulturnih društev MOK, Društvo prijateljev mladine Koper, Izola in Piran, Plesna šola Fiona, Italijanska skupnost Giuseppe Tartini Piran in številni drugi, obljubljajo nepozabno pustno rajanje.
V Piranu se bo pustovanje začelo v petek 20. februarja ob 12. uri. Takrat se bo na Tartinijevem trgu zgodil Pustni prevzem oblasti Istre. Pred tem bo iz Portoroža v spremstvu Admirala pripeljala prava "gusarska ladja", na njej bo animirala skupina Teatra Cizamo. Organizatorji želijo, da del vzdušja doživijo tudi najmlajši, zato vabijo starše, da jih pripeljejo s seboj na pustno rajanje.
Program:
  • 11. 00 – zbor na Trgu prekomorskih brigad v Portorožu in odhod z ladjo Resnik proti Piranu.
  • 12.00 – ceremonial prevzema oblasti Istre
  • 12.30 – pogostitev s krofi in čajem

Prireditev je brezplačna! Prevoz z ladjo je potrebno zaradi omejenega števila mest prej napovedati Gordani Mlakar na telefonsko številko 031 303 578, in sicer do četrtka 19.2. 2009.

Pust bodo pokopali v sredo, 25. februarja ob 17. uri na Trgu prekomorskih brigad v Portorožu.

Vabljeni k sodelovanju in k prvemu Istrskemu karnevalu.

_iprom_s='llhvlda0';
_iprom_d='unistream';
_iprom_w='645';
_iprom_h='511';

Sorodne novice:

(odgovor članu zrak)
  Neposredna povezava do sporočila: 3863
13.2.2009 10:08:03   
asso
Se mi je zdelo Neva, da boš ti iz rokava stresla programuser posted image

Zrak, se lahko zmenimo, pa gremo skupaj. A se boš tudi ti našemla?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
13.2.2009 10:16:22   
zrak

Se mi je zdelo Neva, da boš ti iz rokava stresla programuser posted image

Zrak, se lahko zmenimo, pa gremo skupaj. A se boš tudi ti našemla?

ja bi se ja.. pa ne vem v kaj..
še tako se menimo za soboto ki gremo ven.. in ne vem kaj naj stlačimo nase...

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
13.2.2009 15:08:55   
dskubin
Super. A ste imeli učitelja za Draža ali ste ga kar vi učili?

Je pa glih še malo premajhen za učitelja. Letos bo samouk ;)

Kaj vajeti si imela svoje? Kje si jih kupila?

Svoje, homemade. Jih je naredil svak in so odlične - no, take, kot une, ki jih kupuš. Toplo priporočam.

učitelja, ki sicer nas je stal eno uko iz glaveuser posted image

Vem, vem, kakše cifre so in ni šans, da dam tolk. Imamo pa srečo, ker poznamo ene par smučarskih učiteljev in bomo (ko bo treba) vsakega malo izkoristli, pa bo - da ne bomo glih otrok narobe naučili, ker pol jih je ful težko odvadit. Ampak letos je bilo itak samo za poskušino.

da pri pancarjih ni dobro šparat (Dskubin to velja tudi zate, ki si gledala najcenejše Alpinine

Aaaa, vem, vem. Sej jaz si nisem kupila najcenejših, sem kar preveč špandala za njih. Samo za triletnega otroka, ki jih bo imel na nogah v celi sezoni par urc al pa niti to ne, pa ne bom dala uko z glave za to niti pod razno. In niti ne verjamem, da bi začel uživat na snegu in v smučanju zaradi tega, ker ima vrhunske pancerje. Ko bomo pa res začeli smučart (beri teden dni cel dan na snegu + vikendi), bo pa druga pesem.

Aja, mi smo bli v apartmaju in smo si ves čas kuhali sami - hrana je bila ODLIČNA user posted image

pust - mi bomo... ma ne povem Sej se bomo srečali kje, pa boste vidli user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 13.2.2009 15:13:07 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
14.2.2009 10:14:07   
asso

Super. A ste imeli učitelja za Draža ali ste ga kar vi učili?

Je pa glih še malo premajhen za učitelja. Letos bo samouk ;)

Ma, čaki, koliko je že star?

Kaj vajeti si imela svoje? Kje si jih kupila?

Svoje, homemade. Jih je naredil svak in so odlične - no, take, kot une, ki jih kupuš. Toplo priporočam.

A se bi lahko priporočala za kakšen vikend na izposojo user posted image , ali jih boste letos še potrebovali?

Kje ste pa vse ostale...

Thaiss si bila na 5moških.com? Mi smo bili in ko smo šli stran je bil cel Koper zabasanuser posted image  Je bilo super, samo nekateri bi lahko malo skrajšali... Sem se odločla, da naslednjič, ko bo 5ženskih.com se vrnemo...

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
14.2.2009 10:39:45   
dskubin

Konc mesca bo 3 leta in 4 mesece. Po info od naših prjatlov smučarskih učiteljev, se pred 3 leti in pol ne splača dat v šolo, sej veš, da vsak mesec veliko pomeni. Je pa res, da je vsak otrok individuum in eni štekajo prej.

Vajeti pa bomo še potrebovali ja, bomo izkoristli to, da mu je ratalo všeč in bomo poskusli izkoristit vikende. Ko boste vi kam šli vprašaj, pa jih lahko posodimo, če ne bojo v uporabi. Jutri gremo verjetno v Zoncolan, pol pa sigurno še Cerkno pade.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
14.2.2009 13:56:30   
asso

Konc mesca bo 3 leta in 4 mesece. Po info od naših prjatlov smučarskih učiteljev, se pred 3 leti in pol ne splača dat v šolo, sej veš, da vsak mesec veliko pomeni. Je pa res, da je vsak otrok individuum in eni štekajo prej.

Vajeti pa bomo še potrebovali ja, bomo izkoristli to, da mu je ratalo všeč in bomo poskusli izkoristit vikende. Ko boste vi kam šli vprašaj, pa jih lahko posodimo, če ne bojo v uporabi. Jutri gremo verjetno v Zoncolan, pol pa sigurno še Cerkno pade.

Sem imela v glavi, da je kot Nastia (4 leta). Ja, sej lani pri tej starosti Nastia ni kaj dosti hotela smučat... imela pa je že vso opremo, ki je bila v redu še letos in bo tudi za drugo leto (pancerje sem nabavila tiste od Roces, ki se regulira od št 25-29 in so res super).
Sej tudi jaz se zdej odločam, da gremo še kakšen dan v Zoncolan ali kam drugam...
Vajeti pa sem naročila, tako da vseeno hvala.
Pojte, pojte jutri, ker bo krasno vreme in uživajte

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
16.2.2009 9:04:02   
asso
Jutrouser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
16.2.2009 9:15:17   
thaiss
Jutro

Thaiss si bila na 5moških.com?

ne, že od četrtka ležim z anginouser posted image  

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
16.2.2009 10:11:04   
zrak
ciao vsem.
Thaiss a ti še vedno ležiš??? Ajej te je pa fajn zajelo..

mi smo ok (tok tok)  nič novega.. nobene besede... mogoče edino kaka neumnost..kot napr.. da ga dam na kahlo in če se umaknem vstane , si potegne trenirko gor in se podela v trenirko... grozaaa.. še dobro da sem opazila..

5. žensk mi je velko bolj smešno..

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
16.2.2009 10:23:29   
zrak
se nekaj.. se odločamo za sušilni stroj od Gorenja...

kaj pomeni :
Kondenzacijski sušilnik perila s sistemom UseLogic® in servisno diagnostiko.

kaj pomeni ta sistem uselogic?????

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
16.2.2009 10:24:37   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

ciao vsem.
Thaiss a ti še vedno ležiš??? Ajej te je pa fajn zajelo..

mi smo ok (tok tok)  nič novega.. nobene besede... mogoče edino kaka neumnost..kot napr.. da ga dam na kahlo in če se umaknem vstane , si potegne trenirko gor in se podela v trenirko... grozaaa.. še dobro da sem opazila..

5. žensk mi je velko bolj smešno..

Joj, Thaiss, en kup user posted image user posted image user posted image

Zrak, bo že govoril. Evo, Tarin je začela šele zdej, ampak za njeno korist pove marsikaj... začela je ven in zelo lepa beseda je opa mama...

user posted image user posted image user posted image  tisti iz sosednjega hriba, ki dopustvujeuser posted image user posted image

Helena, kako sta z dragim preživela vikenduser posted image

Majrim kako je z vamiuser posted image  Delaš popoldneuser posted image

Nena, kje se pa ti skrivaš...

Dskubin ste smučali včeraj v tako lepem vremenuuser posted image

Sonček, si izbrala avtosedežuser posted image

In ostaleuser posted image  Javite se kaj.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
16.2.2009 10:28:08   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

se nekaj.. se odločamo za sušilni stroj od Gorenja...

kaj pomeni :
Kondenzacijski sušilnik perila s sistemom UseLogic® in servisno diagnostiko.

kaj pomeni ta sistem uselogic?????

Ej, a ti misliš, da je kakšen tehnik tu goruser posted image user posted image user posted image  Logična uporabauser posted image user posted image user posted image

Kaj ti ne piše zraven opisa sušilca. Pojdi na njihovo stran in verjetno kaj piše, če ne jim po mailu pošlji vprašanje.
A to gledaš razred A.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......