|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
15.2.2009 9:26:54   
anita goitan
danuser posted image

punce hvala za skrb, so mi pregledali kri..tud za ščitnico vse bpuser posted image
Čak da pride mojuser posted image domov..malo na poskokuser posted image user posted image

Zoja spi, mama šla mal za grešne duše molit..jaz obešam perilo..šibam

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 451
15.2.2009 12:12:07   
matejchi
anita a kar danes si šla na pregled???

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 452
15.2.2009 14:53:36   
anita goitan
matejchi dnsuser posted image ne..zadnjič , 2.tedna nazaj k sme neki školjko objemala

Na, nona šla, nama bo mal dolgcajt zdejuser posted image ...

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 453
15.2.2009 15:52:44   
Vilika
Zivjo!

Med vikendom nisem pričakovala takšnega čvekanja... Sem v zaostanku 6 strani, jaooo user posted image

Midva z Vidom sva bila na mini  počitnicah v Ljubljani, pri moji naj frendici in smo se imeli supeeer user posted image user posted image user posted image . Tamal se ni nič pritoževal nad spanjem v prenosni posteljici, šli smo dolg sprehod do preširca, kofetkal... Ful lepo. Oči je bil pa doma in naju malo pogrešal (sicer je pa tudi sam imel športni dan - beri nacejanje s pijačo).

Pa še nekaj novega je:
matejchi za seznam - Videk je dobil prvi zobek danes user posted image

... grem vas malo brat, sedaj ko oba fanta spančkata...

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 454
15.2.2009 17:05:52   
anita goitan
user posted image Vidu za 1.zobek

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 455
15.2.2009 18:40:58   
andrejaboris
Hoj čvekice!!user posted image user posted image

Sploh vam ne sledim.

Vidu za 1. zobek. Ste imeli fejst neprespane noči??

joj alarm enej šibam

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 456
15.2.2009 19:06:17   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Erin, nič več nas ne komentiraš, še javlaš se redko, kako je Tilen sploh ne napišeš. Sem kar malo žalostnauser posted image

Enako. Mam filing, da sta nas družno zapustili Tejkaz in Naty, zdaj pa še Erin. Mi je žal.

Nisem vas... FB me je zasvojil, vikend je... odkar se mali obrača ga ne upam pustiti več samega, dela doma je veliko, obiski hodijo, al ne znam odgovorit na vprašanja, al sem zmatrana in se mi ne da, al nimam kaj za napisat,... še sem tu... mater..tolk jih je ušlo pa ni bilo besede, jaz nisem pa iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. punce ne trapajte... moram vas pa opozorit...lepše kot bo vreme manj me bo tu...

ja dobr no, ne se kregat
Sam mal se ti pa vseen fajn zdi...user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 457
15.2.2009 19:26:03   
buhtlčk
O Vid ma prvi zobek  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 458
15.2.2009 19:56:20   
miškolinček
Dober večer,

midva sva doma, še bolna vendar veliko boljša. Več, ko bom utegnila priti sem gor. Hvala vsem za skrb pa želje,vem da so bile kljub temu da nisem še nič za nazaj gledala tako da nič ne ne vem kaj se dogaja, vem samo za Sandrine pupe,ker mi je Aradej povedala.

Sandra,zate in za tvoje punčke user posted image user posted image user posted image ,pozdravite se hitro.

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 15.2.2009 19:57:14 >

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 459
15.2.2009 20:21:00   
matejchi
user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 460
15.2.2009 21:05:14   
sasi13
sicer nisem vaša , sem julijka ampak vseeno pošiljam sandri user posted image in da se tamali čim prej pozdravita.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 461
15.2.2009 21:42:34   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Erin, nič več nas ne komentiraš, še javlaš se redko, kako je Tilen sploh ne napišeš. Sem kar malo žalostnauser posted image

Enako. Mam filing, da sta nas družno zapustili Tejkaz in Naty, zdaj pa še Erin. Mi je žal.

Nisem vas... FB me je zasvojil, vikend je... odkar se mali obrača ga ne upam pustiti več samega, dela doma je veliko, obiski hodijo, al ne znam odgovorit na vprašanja, al sem zmatrana in se mi ne da, al nimam kaj za napisat,... še sem tu... mater..tolk jih je ušlo pa ni bilo besede, jaz nisem pa iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. punce ne trapajte... moram vas pa opozorit...lepše kot bo vreme manj me bo tu...

ja dobr no, ne se kregat
Sam mal se ti pa vseen fajn zdi...user posted image

En mičkenuser posted image user posted image KAko maš lepo slikcooooooooooouser posted image user posted image

miškolinček - samo da sta domauser posted image user posted image user posted image Ti se kar spočij, z malim se pocajtajta pa boš že sporočila kaj se je dogajalo..ni treba hitet...user posted image user posted image za vaju..

sandrauser posted image user posted image user posted image za vas tri... veliko mislim na vas.. so ti dali posteljo, kako ste,... upam da gre na boljše...

Vilika - user posted image user posted image user posted image Vidu za zobek!user posted image

Danes je bil takoooooo lep dan... pokvaril mi ga je le moj s katerim sva se fuuuuul spičila... ne bom glede česa...

Pa glede pogrešanih...jaz bi mednje uvrstila:
  • mishel
  • naty13
  • tato
  • daja28
  • tejkaz
  • dojenč
  • nyna84
  • erta
  • čipka
  • ANA_P
  • URSKA_P
  • žanneža
  • nejka23
  • pingo80
  • tatly
Pa še to!!!!

NA naslednjem seznamu jih bom nekaj ven pometala... tiste ki se sploh ne javljajo ne tako , niti podatkov... za prazen nič ne bom evience vodila.... Tako da... POROČAJTEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 15.2.2009 21:43:36 >

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 462
15.2.2009 21:58:38   
Nejka23
Evo, hitro se javljam, da me ne izbrisete user posted image
Zopet sem bolna, jutri grem k zdravniku...Po moje je angina, ker me grlo grozno boli, bezgavke, pa vrat imam cisto trd...user posted image user posted image user posted image   In to ze 2. v enem mesecu   .... Groza...

Anita, tudi jaz sem taka suha preklja, da vse rozlja za menoj...Pa sem bila po prvem porodu tudi taka...Kile padajo in padajo, nekje na 45 se pa ustavi...Pa tako sem bila vesela,ko sme jih imela tudi sedaj po Jakiju 52 ko sem prisla iz porodnisnice...Jem vse,od sladkarij,tort,peciva, kebab,hamburger,cevapcici....Nic ne velja...No, grem stavot, da se bomo na stara leta pa kotalile kot hruske debeluske okoli in bomo prave bice, hihihihih!!!

No, mi z GH ne pridemo nikamor, AMPAK RES nikamor...Drug teden bo star polnih 6 mesecev, pa takoj ko zagleda zlicko se paci in se umika stran, zraven se napravlja kot da ga elektrika trese, resno... Banana??? Ze ko jo zagleda na suho ven pljuva!!!  Jabolo??? Naredi takoj tak dezek,da je vec jabolka po meni,kot  v ustkih...user posted image user posted image
No, saj mi ni tezko dojit,sem vesela, da je tako zagnan,ampak ker ima zadnja dva tedna maraton na dve uri...Pa ni vazno,a je dan al je noc.... Danes sem ga malo pretentala in sem mu dala mlecno kasico po uni magicni steklenicki, ko je ful navdusen nad njo -seveda da grize cucelj... In se je itak da skoraj zadavil,ko je ugotovil,da tam ven nekaj tece...No, nekaj je pa le spil....Pa ugotovila, sem da s ezvecer okoli 10 zbudi iz navade...Lepo zaspi na rokah nazaj... LUMP!!!

Jaz bi se rada naspala.....Resno....Sajje bil lubi tok prijazen da je ostal dva dni doma, ampak jst bi se kr spala....

No,koncno mi je uspelo tudi slikice pricarat, da vidite moja dva soncka...En bolj navihan ko drug, user posted image user posted image user posted image

Vsem bolanckom pa goro user posted image user posted image user posted image , da se cimprej pozdravite...
Aha, naj se pohvalim Jaka, da se obraca ko vrtavka na trebuscka in nazaj, pa v krogu se vrti,pa malo se je zacel na rokice opirat...Se vedno hodiva 1-2x tedensko na fizio.... 
In jwe  ful smesen,ko hoce kaj doseci,pa rita v luft,pa bum na nos...
No, se slikice...user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Kako se pa naredi, da se slikice takoj vidijo pa se ne vem...Ze to sem rabila ogromno casa,kot ste verjetno opazile...
Lep vecer se naprej, pa se kaj oglasim...

Lp, Nejka

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 463
15.2.2009 22:00:04   
kaja02
Pa še to!!!!

NA naslednjem seznamu jih bom nekaj ven pometala... tiste ki se sploh ne javljajo ne tako , niti podatkov... za prazen nič ne bom evience vodila.... Tako da... POROČAJTEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  a boš po miz udarla!!!!

pa ne se kregat ( z dragim mislim) se ne splača, si sam slabe volje pomaga pa tko al tko ne ( vsaj pri men)

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 464
15.2.2009 22:08:30   
kaja02
nejka- user posted image , pa le erina grožnja zaležeuser posted image

mam luštne otočke, objemček zate in tvoje zdravje, o kg pa ne bi zgubljala besed, srečnica, jaz sam narazen lezem, rit mam še enkrat večjo, kot pa pred porodom, mi ni čisto nič, pa res nič, prav, pa pazim kaj jem( večinoma) se veliko gibljem , ne vem, men hormoni čist kontra delujejo.

joj mi mamo pa tako tečko doma, že od četrtka, ko je bila cepljena, kar naprej bi bla na rokah, pa sitka, ponoči bedimo celo noč, to noč mi je dremala sam na rokah, jaz sem čist hin, nisem navajena tega, upam, da bo kmalu bolje, če ne me bo pobraluser posted image , al pa sem že razvajena, ker je do sedaj prespala skoraj celo noč!!!!!!

jutri mam pa registracijo, joj spet bom ob dnar, pa komaj sem porodniško dobila!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 465
15.2.2009 22:21:03   
betty
Buhtlček - ooo cestitke za prvi mlecni zobek! mi pa se cakamo zobke. tko zveci vse, da je kr joj!

Danes pa smo prvic jedli bucke s cvetaco. bucke so bile domace, vzete iz skrinje. tasca jih je imela ze "blansirane" se od lani. se pravi, tip preden sem rodila. Do sedaj smo probali: korenje,cvetaco, krompir in sedaj bucke. od sadja: jabolko ter marelico. banano pa bomo probali za 6 mesecev :)
In nobenih problemov!  je tak jedec, kr cmoka in njami njami :) pa skoraj nic ne popacka :)

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 466
15.2.2009 22:24:25   
betty
a ja: pa se mlecno kasico smo probali, jabolko s komarckom. mislim ,da tako pise, od hippa. tudi dobra papica:)

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 467
15.2.2009 22:25:36   
kaja02
tkole pa moji punci uživata v skupnem kopanju, so se Kaji končno izpolnale želje

user posted image

user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 468
15.2.2009 22:33:25   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

Pa še to!!!!

user posted image  a boš po miz udarla!!!!

pa ne se kregat ( z dragim mislim) se ne splača, si sam slabe volje pomaga pa tko al tko ne ( vsaj pri men)

Bom...user posted image user posted image user posted image Da se spravmo na tiste ki jih sploh ni ne name, revco bogo...user posted image user posted image user posted image

Pa bom se kregala z mojim..se splača.. še iz stanvana ga bom ven ******** če mi ga bo še sral...  to pa pomaga... več lufta bo..jezna jezna, jezna.. bo trajal da se ohladim, če se...

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 469
15.2.2009 22:34:56   
Amelia
Kaja02 joj kakšni lušni punci imaš, kje si kupila za t malo "stolček" za v banjo, cena?

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 470
15.2.2009 22:39:03   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Nejka23

Evo, hitro se javljam, da me ne izbrisete user posted image
Zopet sem bolna, jutri grem k zdravniku...Po moje je angina, ker me grlo grozno boli, bezgavke, pa vrat imam cisto trd...user posted image user posted image user posted image   In to ze 2. v enem mesecu   .... Groza...

NEjka sej ti si pridna... nej te nič ne skrbi, te ne dam dol... pa pozdravi seuser posted image user posted image user posted image MEne tudi grlo boli... komaj požiram pa kri mi še vedno teče... fuj.. samo bezgalke so pa normalne.. tvoje niso, boš gotovo antibiotik dobila. LEpe slikceuser posted image user posted image user posted image Pa nč se sekirat..bo že zagrabil žlico..moj je tud dž delal pa sem se snkrat zjezala pa po mizi udarila in odločno rekla NE pa je zavihal ustnico na dol in užaljeno zacvilil... pa ne dela tega več... če pa že hoče pa že vnaprej rečem ne. Sem ga navadila na to besedo da jo pozna... user posted image Počakaj še kak teden potem pa začni s sokovi, čle so mu kaj bolj všeč in potem vedno bolj goste kašice...

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 471
15.2.2009 22:40:08   
Erin

user posted image

Oooooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi hotela zelenega pa jih niso imel...sem pa morala uranžnega vzet..bljak.. no samo da je...user posted image user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 472
15.2.2009 22:52:50   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: Amelia

Kaja02 joj kakšni lušni punci imaš, kje si kupila za t malo "stolček" za v banjo, cena?

hvala, hvala, "fliperja" sem pa kupila v BC, cena je pa 29 eur, pa se splača, sploh če maš še enga otoka, ki se hoče zravn namakat, je tko bolj varn; zanj sem pa zvedla od erin, no ja iz njenih postovuser posted image

erin- jaz sem pa hotla rozastga, pa so mel sam tega al pa zelenga

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 473
15.2.2009 22:53:37   
Erin

joj mi mamo pa tako tečko doma, že od četrtka, ko je bila cepljena, kar naprej bi bla na rokah, pa sitka, ponoči bedimo celo noč, to noč mi je dremala sam na rokah, jaz sem čist hin, nisem navajena tega, upam, da bo kmalu bolje, če ne me bo pobraluser posted image , al pa sem že razvajena, ker je do sedaj prespala skoraj celo noč!!!!!!

To bo..zadnje... mene tud čist iz tira vrže če se tamali ponoči zbudi..sem bila tudi navajena že da mi spi do 8h zjutraj v kosu cc 11 ur pa se je spet začel zbujat... in sem ponoči  taka k zombi, še čudno da tamal upa pit pri meniuser posted image user posted image user posted image
Se je pri nas tudi po cepljenju to začel pa se umirja po 1 mesecu...  se bo tudi pri tebi, verjemiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo to pa za srečo pa že vnaprej za nenaspanost...

KAko je s Kajo? Si kaj izbezala iz nje?user posted image JAz ti ne znam svetovat kaj narediti, res... imam brata ki je socialno  popolna polomija, tak kakor smo jim mi govorili v šoli da so čudaki ki se držijo sami zase in se z nikomur ne družijo... čakam odgovore tebi namenjene če bi našemu kaj prišlo tudi prav... me skrbi zanj ker se isto drži zase in nič noče nobenemu povedat... tega ne maram... več kot držiš v sebi, slabše je..
Upam da bo s Kajo vse ok in jo le spomladanska utrujenost daje... mene je vedno že takle čas..  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 474
15.2.2009 22:57:33   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: Amelia

hvala, hvala, "fliperja" sem pa kupila v BC, cena je pa 29 eur, pa se splača, sploh če maš še enga otoka, ki se hoče zravn namakat, je tko bolj varn; zanj sem pa zvedla od erin, no ja iz njenih postovuser posted image

erin- jaz sem pa hotla rozastga, pa so mel sam tega al pa zelenga

Pri nas pa uranžnega in rozauser posted image user posted image user posted image
Kako tvoja Leja lepo sedi v stolčku..naš se skoz naprej nagne da ga tiste dva koleščka žulita v joške in gleda svoje noge kako čofotajo.. Pa vedno bolj opažam..kako imajo vaši otročki dooolge nogice in rokice... naš ima pa tako kratkeuser posted image user posted image user posted image .. pa ne vem ali zaradi tega ker je tako okrogel ali pa zaradi tega ker je postavo po meni pobral..nočem tega.. sem že jaz dovolj pretrpela zarati tega... MOJ SIN NE BO RACMAN!!!user posted image user posted image user posted image Sem tako upala da bo imel nogice po mojemu...user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.