Zoja Miša
|
Samo da se javim, komentirala bom bolj malo, kar sem si pač zapomnila. Imamo avtosedež ! Maxi Cosi Tobi (Ryssa, ti si me to vprašala, ne?), je v Pikapolonici v akciji za 199,00 eur, pa še dobropis in se nam je splačalo. Jupiii! Je živo rdeč, lep ko hudič . Sam sedaj še v kleti čaka . Ja mora princeska še zrast. je v križu zagrabilo . Jao, pa mam spet več dela sedaj, ko je doma Erin, nič več nas ne komentiraš, še javlaš se redko, kako je Tilen sploh ne napišeš. Sem kar malo žalostna Bella, super za praznovanje in vse dobrote ki jih imate in jih boste imeli! Za kak kofe se bova pa res zmenili, magari mi2 v kratkem prišibava spet naokoli, bo pasal tak fancy kapučin spet Sayuri, zunaj je res mraz, sem tudi jaz kar zmrznila v rit. Amalia, Nell in vsi bolančki , sploh Sandra in Miškolinček Kaja, pogovorit se bo treba, nekako. Želim ti da ti uspe! Ryssa, dober predlog, sam ne vem, ča ga bo katera upoštevala. Mi2 sva danes samo krompirček Nisva izvirni, se mi ni dalo, grda mami! Smo bili v šopingu. Tinka, bravo za GH! Ooo, vidim, da sem si kar nekaj zapomnila .