|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
14.2.2009 17:25:17   
Zoja Miša
Samo da se javim, komentirala bom bolj malo, kar sem si pač zapomnila.

Imamo avtosedežuser posted image ! Maxi Cosi Tobi (Ryssa, ti si me to vprašala, ne?), je v Pikapolonici v akciji za 199,00 eur, pa še dobropis in se nam je splačalo. Jupiii! Je živo rdeč, lep ko hudičuser posted image . Sam sedaj še v kleti čakauser posted image . Ja mora princeska še zrast.
user posted image  je v križu zagrabilouser posted image . Jao, pa mam spet več dela sedaj, ko je domauser posted image

Erin, nič več nas ne komentiraš, še javlaš se redko, kako je Tilen sploh ne napišeš. Sem kar malo žalostnauser posted image

Bella, super za praznovanje in vse dobrote ki jih imate in jih boste imeli! Za kak kofe se bova pa res zmenili, magari mi2 v kratkem prišibava spet naokoli, bo pasal tak fancy kapučin spetuser posted image

Sayuri, zunaj je res mraz, sem tudi jaz kar zmrznila v rit.

Amalia, Nell in vsi bolančki user posted image user posted image user posted image , sploh Sandra in Miškolinček user posted image

Kaja, pogovorit se bo treba, nekako. Želim ti da ti uspe!

Ryssa, dober predlog, sam ne vem, ča ga bo katera upoštevala.user posted image  Mi2 sva danes samo krompirčekuser posted image  Nisva izvirni, se mi ni dalo, grda mami! Smo bili v šopingu.user posted image

Tinka, bravo za GH!

Ooo, vidim, da sem si kar nekaj zapomnilauser posted image .

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 426
14.2.2009 17:26:09   
Zoja Miša

user posted image

Danes praznujejo
 Krysia - ROK
košuta - TEODOR
anita goitan - ZOJA
MATEJKA_ - PIA

Čestitke za polovičko   user posted image

Ja itak, še tole!!!user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 427
14.2.2009 19:05:29   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Erin, nič več nas ne komentiraš, še javlaš se redko, kako je Tilen sploh ne napišeš. Sem kar malo žalostnauser posted image

Enako. Mam filing, da sta nas družno zapustili Tejkaz in Naty, zdaj pa še Erin. Mi je žal.

Neposredna povezava do sporočila: 428
14.2.2009 19:08:42   
buhtlčk
In Neža, sem pozabla jo napisat, pa spada v prejšnji post.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 429
14.2.2009 19:46:57   
anita goitan
večer

krasen dan bil
Zoja nazadnje spala od 12ih do 13ih in bila budna do 19ihuser posted image ..jao, potem se je pa tako začela dret..utrujenost jo je premagala, samo levinja se ne da, ni šans ona noče spatuser posted image ...zdej nina..uf sam do kdaj ve pa sam un zgorajuser posted image

Še to: mama me futra furthnaprej, skoz neki jem..no ma sej vedno, ampak se tako sekira in potem grem na vago...user posted image take kg mela  v 7.razredu OŠ. Jaz kar hujšamuser posted image ..kaj naj naredim, več kot to da skoz jem, ne gre, ja ja jem tud meso, OG, sladkarije, sadje, zelenjavo,..vse jem, nič več ne pazim zarad Zoje..sam mene kar pobira user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 430
14.2.2009 19:51:27   
matejchi
anita zanosit pa bojo šle kile gor...
meni se pa samo zdi, da slabo opazujete.. Erin nam je še za valentinovo voščila, naty pa menda net ne dela, tejkaz in neža sta pa tudi bile gor včeraj predvčerajšnjim... je pač vikend, gotovo se pa pozna vpliv FB..

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 431
14.2.2009 19:51:58   
anita goitan
matejchi a maš še kašno idejouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 432
14.2.2009 19:54:08   
buhtlčk
anita a se drugač dobr počutiš? v naši familiji so tu tko hujšale po porodih, pač geni. pa mal stresa mogoče zraven. Če te pa skrbi, pa pejd k zdravniku, da ti mal kri pogleda, pa ščitnico. Škodit ne more.

Neposredna povezava do sporočila: 433
14.2.2009 19:55:18   
matejchi
anita zdaj bo pustni čas pa pojej enih par mastnih krofov... Maja T. pravi da nuca...

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 434
14.2.2009 19:55:58   
buhtlčk
matejchi so ful zmanjšale javljanje v zadnjem času. No naty ma pol dober izgovor, sem mislila, da je že zrihtala une ikone.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 435
14.2.2009 20:30:17   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

večer

krasen dan bil
Zoja nazadnje spala od 12ih do 13ih in bila budna do 19ihuser posted image ..jao, potem se je pa tako začela dret..utrujenost jo je premagala, samo levinja se ne da, ni šans ona noče spatuser posted image ...zdej nina..uf sam do kdaj ve pa sam un zgorajuser posted image

Še to: mama me futra furthnaprej, skoz neki jem..no ma sej vedno, ampak se tako sekira in potem grem na vago...user posted image take kg mela  v 7.razredu OŠ. Jaz kar hujšamuser posted image ..kaj naj naredim, več kot to da skoz jem, ne gre, ja ja jem tud meso, OG, sladkarije, sadje, zelenjavo,..vse jem, nič več ne pazim zarad Zoje..sam mene kar pobira user posted image

Anita, dve moji kolegici je po porodu takole pobiralo, sta imeli obe težave s ščitnico. Najprej hujšanje, pa sta ful jedli, pol pa sta opažali, da se ful hitro zadihata, pa srce jima je razbijalo že ob najmanjšem naporu.........

Najboljše, da greš k zdravniku...... pa da ti hormone pogledajo

Neposredna povezava do sporočila: 436
14.2.2009 20:30:55   
ozziebo

user posted image

Danes praznujejo
 Krysia - ROK
košuta - TEODOR
anita goitan - ZOJA
MATEJKA_ - PIA

Neposredna povezava do sporočila: 437
14.2.2009 20:48:02   
ozziebo
Otročiči spijo, moj user posted image  ozdravel, zdaj pa malo romantike za Valentinovouser posted image ............

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 438
14.2.2009 21:21:55   
kaja02
 user posted image

Danes praznujejo
 Krysia - ROK
košuta - TEODOR
anita goitan - ZOJA
MATEJKA_ - PIA

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 439
14.2.2009 21:40:53   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

Otročiči spijo, moj user posted image  ozdravel, zdaj pa malo romantike za Valentinovouser posted image ............

pol bo pa spet bolan... s user posted image se ni za špilat...user posted image

anita user posted image
da se mi zrihtaš... user posted image

RD RR

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 440
14.2.2009 21:48:14   
Amelia
No, pa imamo nov problem, 2 dni se nisva dojili, ker ni mogla dihat skozi nos in je samo parkrat povlekla pa konc, potem sem si pumpala mleko in jo silila, da je vsaj po flaški kaj spila, da mi ne bi dehidrirala, no, zdaj ko lahko spet normalno diha pa ona nebi več joške ona bi pa zdaj flaško, se je odločila gospodična user posted image .

Zjutraj sva se sicer normalno podojili, potem pa cele borbe, se mi meče na hrbet ko jo dam na joško, ampak sem vztrajna, sem jo dala nazaj v stolček, potem je seveda glasno protestirala, sva čez 10 min spet probali, isto, na hrbet se metat, sem jo dala spet v stol, no po pol ure je bila očitno že tolk lačna, da se je vdala in se je priklopila. Prejle spet ista pesem, se mi je ni dalo poslušat, pa sem si dala eno vetrovno sladko kapljico na bradavico in je zagrabila, prej pa spet hrbet varianta. Mislim, saj ne morem verjet, upam da bo čez par dni pozabila na flaško, smrklja user posted image :))

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 441
14.2.2009 21:51:21   
kaja02
punce hvala za nasvete, tvojga Bella bom sprobala enkrat te dni, si bo ati vzel dopust in pazil na Lejo, sayuri- z učiteljico si pa nimam kaj pomagat, ker je Kaja ne mara najbolje, ker je zelo glasna ( se dere- Kajine besede, ona pa ne prenaša glasnega govorenja) mogoče pa je touser posted image , da je učiteljica preglasna, pa Kaja misli, da se krega user posted image , sam kaj pa naj pol nardim??

ma kje ste vse, a se vse stiskate??

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 442
14.2.2009 22:30:30   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Enako. Mam filing, da sta nas družno zapustili Tejkaz in Naty, zdaj pa še Erin. Mi je žal.

Nisem vas... FB me je zasvojil, vikend je... odkar se mali obrača ga ne upam pustiti več samega, dela doma je veliko, obiski hodijo, al ne znam odgovorit na vprašanja, al sem zmatrana in se mi ne da, al nimam kaj za napisat,... še sem tu... mater..tolk jih je ušlo pa ni bilo besede, jaz nisem pa iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. punce ne trapajte... moram vas pa opozorit...lepše kot bo vreme manj me bo tu...

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 443
14.2.2009 22:35:22   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Nisem vas... FB me je zasvojil, vikend je... odkar se mali obrača ga ne upam pustiti več samega, dela doma je veliko, obiski hodijo, al ne znam odgovorit na vprašanja, al sem zmatrana in se mi ne da, al nimam kaj za napisat,... še sem tu... mater..tolk jih je ušlo pa ni bilo besede, jaz nisem pa iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. punce ne trapajte... moram vas pa opozorit...lepše kot bo vreme manj me bo tu...

a znaš dimne signale spuščat, da se bomo proti oblakom obračale in se pogovarjale...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kaja02
ma kje ste vse, a se vse stiskate??

ne še...

RD RR

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 444
14.2.2009 22:45:15   
Erin
aja pa še to.. vedno sem se isto javljala odkar je Tilen...nekaj dni nič, včasih malo, včasih malo več...

Mi smo bili dans po nakupih..smo iskali pajacke 80 pa jih nikjer nimajo.. groza.. naš se pa najbolje počuti ravno v njih.. smo pa kupili kapico in jeanske z naramnicami pa dežnik z miki miško.. ma nisem mogla mimo ker je bil tko kjut (C&A) pa nekaj bodijev s kratkimi rokavi, jih majo v akciji po 2,5 €. Moj je šel v Mc'donaldsa jest..mater pa sadni dan mam pa me je premamilo in sem dva cheesa pojedla... mi je tolk nerodn da ga hočm pa zej do konca prekršit.. bi pico pa je prepozno..si pa v pečici pečem dva francoska rogljička....

Grlo še vedno boli...ranjeno je do krvi..auuser posted image

Pa odpustnico sem dobila končno od Tilna..in sem gledala rezultate krvi... 5 stvari od 11 ki so v krvi niso bile v meji normalnega..sej veste tm k piše npr hemoglobin od 140-170, no on ga je imel 117, pa levkociti ki so od 4-10 jih je imel 14 pa še 3 take stvari... me skrbi, saj ni bil nič bolanuser posted image user posted image Moram v pon rečt ko bomo šli urin njegov dat (v torek/sredo nismo šli ker sem bila bolna) kaj to pomeni. Mislim pa da v bolnici rezultatov tud gledal niso...da sploh dohtarji niso vedli da je sestra kri vzela... mater se m jezna...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 445
14.2.2009 22:48:05   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

a znaš dimne signale spuščat, da se bomo proti oblakom obračale in se pogovarjale...user posted image

Ja če bo nuja povejte pa se najem fržola...user posted image user posted image user posted image

Tudi mi se ne stiskamo... in se ne bomo..štrajk!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 446
14.2.2009 22:56:27   
betty
nell - hvala za nasvet o nasem nohtku :) v pon. imamo cepljenje, pa ji bom rekla za kremo. hvala

cebrca - bom poskusila s tee tree. mislim ,da poznam nekoga, ki pozna nekoga, ki prodaja just

krysia - hvala za skrb o nasem nohtku. danes sem se jokala zaradi tega. moj pravi sej bo ok, jst pa pravim da ne. oktobra 08, po porodu (dva mesca), sem morala na polikliniko na kir.odstranitev nohta na obeh palcih, ker sem si v nosecnosti zaj... in sta se mi tako grdo vrasla, da skoraj nisem mogla obuti nicesar. bolelo je kot hudic. in tega se bojim sedaj pri ROKU. Ko se dotaknem nohtka, tako zacvili, danes je celo jokal.
in se zanimivost: moz je danes v Obiju srecal naso pediatrinjo. je rekel ,da je bla ful zanic oblecena :) sta se pap ozdravila :)

Malo pozno, ampak še smo 14-tega: cestitke za obmesecnice!!!!

Danes praznujejo
 Krysia - ROK
košuta - TEODOR
anita goitan - ZOJA
MATEJKA_ - PIA

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 447
14.2.2009 23:34:30   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Tudi mi se ne stiskamo... in se ne bomo..štrajk!

recesija.....user posted image

RD RR

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 448
15.2.2009 0:53:47   
bella02
Hej!
Da vas na hitro pozdravim. No, pa je praznik zaljubljencev mimo, moj spi, jaz pa sem zaključila s pripravo peciva za jutri. Bi že prej, pa smo bili na enem rojstnem dnevu. Pa še moj se nekaj slabo počuti, pa se nisva ŠE nič stiskala. Morda ga prebudim, kdo veuser posted image . Pa itak si narediva valentinovo velikokratuser posted image .

Zoja Miša, ja seveda, da bo še padel kak kapučin. Sam le glej, da ne bo ledena kava, meseci hitro tečejo ...

anita, pojdi se pokazat, da vsaj veš, pri čem si, ali so to le hormoni, ali pa je kaj drugega

kaja02, morda je že to vzrok, kot sama praviš. Srčno ti želim, da ti hčerkica sama pove, bo lažje za obe, se bo tudi sama bolje počutila

Erin, ja ja, ne pozabi na nas. No, vidiš, zakaj nočem sploh odpreti FB?user posted image user posted image user posted image

Meni pa nobeni smailiji ne delajo, ne uni s čopki in ne tisti na cosgan.de. Sem user posted image

Nič, grem! Lepo nedeljo! Nočka

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 449
15.2.2009 9:20:28   
matejchi
Uf vas je pa zmatral valentin... me prav zanima kaj bo iz tega čez 9 mesecev...

user posted image
po dolgem času od mene... v duhu včerajšnjega dne...

RD RR

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.