|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
15.2.2009 21:09:35   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

neboglasnica; ja brihtn poba, da je pogruntal da je treba samo tist kar je v papirčku pohrustat.Kapljica alkohola ki jo je morda konzumiral mu bo pa pomagala da bo lažje zaspal, al pa tud ne.user posted image
A uno ta dobro Vinkotovo skutinoi pecivo si jedla? Mnjami. user posted image  Jaz  sem po kosilu pohrustala karamelino tortico od Črnuškega Berzota in za večerjo pa Berzotov krof, če ne bi blo tega bi ziher še skodelca Planice padlauser posted image

Jap, tisto pecivo... Še nekaj ga imam, prideš??? A mimo Črnuč ste šli domov????? Ti ti, a niste mogli še majčkenega ovinka narediti?

Stašu smo danes spustili posteljico čisto na dno, me že hrbet boli samo ob misli na sklanjanje. Tudi šnopc ni pomagal k boljšemu spancu user posted image , ne kopanje, ne dojenje... Ampak včeraj se je vrtel po posteljici in končal tako, da je imel nogo na obrobi oz. na stranici. Očitno je mislil, da je za šankom. user posted image

user posted image Desa se je vrnila!

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 15.2.2009 21:12:10 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 176
15.2.2009 21:10:34   
netki

IZVIRNO SPOROČILO: netki

no se še jst javim....

uspešen dan, potepanje po lj.....prvič bila v tivoliju in blo je krasno....žiga je norel po igralih in komi sem ga spulila....

za pusta nisem dobila nič.....žiga je tako izbirčen

aja to morem povedat....smo bli v city parku in ko smo šli mim new yorkerja, kjer so prodajali sesalce.....kar naenkrat boom sesalec po tleh.....tko hit se je odvijal da sem komi registrirala.....varnostnik  je laufu za enim nepridipravim (kaj je naredu ne vem, po moje je kradu) in folk je sam gledu, čeprav je varnostnik vpil naj ga en ustavi....kakšen ornk dec bi ga pa že lahkouser posted image je blo ko u filmu

Netki; si si privoščila Tomato zmešančka v Čolnarni? 

neeee, ful je bla gužva, vse polno, kelnarji pa kr neki....čist zmedeni...smo vzeli samo kavo v lončku

Neposredna povezava do sporočila: 177
15.2.2009 21:11:50   
netki

IZVIRNO SPOROČILO: netki

smotke....ste me prisilile da sem šla po sladoled user posted image user posted image

o kilah rajš ne bi,.....bom jutr jokala user posted image user posted image user posted image ker bo katastrofa

Ja kr jagode obirati pridno pa bojo šle kilce doluser posted image .Vsak veliki O ti kakšno kilo skine pa energije da za drug dan da okl letaš ko sneta skircauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 178
   [Brisano sporočilo]
15.2.2009 21:12:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 179
15.2.2009 21:14:36   
neboglasnica
A se lahko pohvalim??? Oprala nebroj strojev, ker sem brskala za cunjicami še od punc, če se bo našla katera za Staša. In sem polikala vse, razen treh, ker se eden še suši, eden pa pere, eden pa še čaka na vrsto.

Blacky30: glavo ven iz hladilnika!!

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 180
15.2.2009 21:16:11   
neboglasnica

Nismo bili vsi v Črnučah.Ko ssmo se vračali iz morja sem sanjala o karemlni torti, pa je šel pol moj user posted image mal scooter preluftat in je šel do Črnuč in nazaj.Če bi se kej hvalila da si pekla bi pa prišli.user posted image

Saj veš, kaj bi ti pravila: ementaler.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 181
   [Brisano sporočilo]
15.2.2009 21:16:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 182
15.2.2009 21:18:07   
Blacky30
Nisem še v hladilniku. Zdaj sem nekaj surfala, zdaj pa selim comp na sedežno, sladoled nabašem, smetano gor in zalaufam svojo serijo.user posted image

Ti pa si bla pridna z branjem. Jaz sem tud dobila 2 vreči cotik od prijateljice, sicer od njenega fantka. Sem kar veliko oprala, kar bo lahko nosila. No, je pa ena majčka, ki jo bo oblekla res samo za doma, pa še to takrat, ko ne bo nikogar na obisk. Piše gor: If I am the princ, who's the princess?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 183
   [Brisano sporočilo]
15.2.2009 21:18:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 184
   [Brisano sporočilo]
15.2.2009 21:20:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 185
15.2.2009 21:26:18   
neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Nismo bili vsi v Črnučah.Ko ssmo se vračali iz morja sem sanjala o karemlni torti, pa je šel pol moj user posted image mal scooter preluftat in je šel do Črnuč in nazaj.Če bi se kej hvalila da si pekla bi pa prišli.user posted image

Saj veš, kaj bi ti pravila: ementaler.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jah kaj čem zej zanikat, če s me dobilauser posted image user posted image , starost je ena huda rečuser posted image user posted image

Bejbi, moj ementaler, ne tvoj!!!! user posted image

PA za križ je tudi emšo kriv, pri meni pa še + kg.

Neposredna povezava do sporočila: 186
15.2.2009 21:27:52   
neboglasnica

nebouser posted image glasnica user posted image user posted image user posted image Pridna z likanjem si bila,sej ni čudno da te pol križ matra.Mene je tud začel neki , mam čist trdo okl vretencov.Tole uspavanje z tamalo je smrt za križ, vse bolj čutim njene kilce.

Aha, tole bo pa to, ker sigurno v mladosti nisi ubogala mame in nisi nosila spodnjih majic, kajne?user posted image user posted image

Ugotavljam, da bi mi strašno prav prišel na levi strani en smajli s povzdignjenim kazalcem. Danes bi ga že parkrat uporabila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 187
15.2.2009 21:30:37   
Blacky30
Moja srčica pred odhodom ven:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 188
   [Brisano sporočilo]
15.2.2009 21:30:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 189
   [Brisano sporočilo]
15.2.2009 21:32:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 190
15.2.2009 21:35:19   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Ti pa si bla pridna z branjem. Jaz sem tud dobila 2 vreči cotik od prijateljice, sicer od njenega fantka. Sem kar veliko oprala, kar bo lahko nosila. No, je pa ena majčka, ki jo bo oblekla res samo za doma, pa še to takrat, ko ne bo nikogar na obisk. Piše gor: If I am the princ, who's the princess?user posted image user posted image

Misliš pranjem??? user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 191
15.2.2009 21:35:49   
ksenci
a veste, da me je moj skenslu s compa!!! halo, prej pa ga cel dan ni povohuuser posted image sm ga komi dol vrglauser posted image
sasi-1985
blacky kako otožno gleda Teja- tak nežna pupikauser posted image
neboglasnica- jz mam prpravlene tri stroje za zlikat, lahk prideš ko si že v formiuser posted image
hd- smo vse zatajile s hujšanjem. jz sm tak jezna na sebeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   [Brisano sporočilo]
15.2.2009 21:36:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 193
15.2.2009 21:36:10   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Misliš pranjem??? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 194
   [Brisano sporočilo]
15.2.2009 21:36:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 195
15.2.2009 21:37:09   
neboglasnica

A tele smajilje si mislila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?

Ne, s kazalcem gor, kot žuganje: ti ti ti. Nekaj v tem smislu.

Zakaj mi je pa prejšnji post šele sedaj objavilo in to samo na pol??

Neposredna povezava do sporočila: 196
15.2.2009 21:38:42   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

neboglasnica- jz mam prpravlene tri stroje za zlikat, lahk prideš ko si že v formiuser posted image

Brr, ne morem prebrati kaj piše, je nekam slaba linija in posledično se ne vidi... Kaj praviš??? user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   [Brisano sporočilo]
15.2.2009 21:38:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 198
15.2.2009 21:40:06   
neboglasnica
Še fotke!!!!!

HD: sta pri Metuljčici doma? user posted image Samo metuljčki... Priprava na pomlad? Lušna Kali.

Blacky30: žalostna ali zaspana Teja?

Neposredna povezava do sporočila: 199
   [Brisano sporočilo]
15.2.2009 21:40:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?