Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 15.2.2009 13:29:06
|
|
|
|
cukica
|
sam na hiter grejemo Test imamo 2.3
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 15.2.2009 13:38:03
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukica sam na hiter grejemo Test imamo 2.3 lepo grej, naj bo 2.3. en velik
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 15.2.2009 14:05:06
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy ... moje tečke še ni ... v torek naj bi ne prišla ... če je pa ne bo, bo pa treba kak test nardit verjetno ... a tvoja se je pa že pojavla al kaj ???? UUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Navijam za test in že kar v naprej DIHAM; DIHAM; DIHAM
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 15.2.2009 14:39:31
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukica sam na hiter grejemo Test imamo 2.3
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 15.2.2009 14:47:08
|
|
|
|
gloria
|
...evo še mal stimulacije za vse....danes smo prvič probal mal cvetače.....kok sem se nasmejala kake face je pokal ko sem mu dala v usta ....
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 15.2.2009 15:03:21
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: cukica sam na hiter grejemo Test imamo 2.3 lepo grej, naj bo 2.3. en velik evo spet se šlepam ...
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 15.2.2009 15:08:05
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: Grethy ... moje tečke še ni ... v torek naj bi ne prišla ... če je pa ne bo, bo pa treba kak test nardit verjetno ... a tvoja se je pa že pojavla al kaj ???? UUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Navijam za test in že kar v naprej DIHAM; DIHAM; DIHAM Kruce ... ampak res do srede ne šljivim pet posto, pol bom šele študirala kaj naprej ...
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 15.2.2009 15:11:03
|
|
|
|
sonček33
|
cukica - superca, počivaj in čuvaj pikici gloria - Nik je lep kot slika...njami cvetača
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 15.2.2009 15:12:46
|
|
|
|
sonček33
|
Gretka -držim pesti zate itak vedno..in za vse ostale tudi Si kaj na Gorenjskem? Je tak luštn sonček, samo je pomoje mraz pa ko sto hudičev. Mi se vsak dan odločimo, da bomo šli za 10 minut na balkon, pa se vedno premislimo, ker tako veter piha.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 15.2.2009 15:15:23
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Gretka -držim pesti zate itak vedno..in za vse ostale tudi Si kaj na Gorenjskem? Je tak luštn sonček, samo je pomoje mraz pa ko sto hudičev. Mi se vsak dan odločimo, da bomo šli za 10 minut na balkon, pa se vedno premislimo, ker tako veter piha. Hvala deklca ... kr notr bodte kaj bi izzival če ni treba ... sej bo tud vetr nehal pa še toplejš bo ....
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 15.2.2009 15:53:59
|
|
|
|
spelka12
|
loremi držim pesti, da bodo jutri folikli polni. cukica za . Zdej pa počivat, pa bušija božat.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 15.2.2009 16:00:35
|
|
|
|
miska73
|
Sem hotla obnovit naš lepi seznam... pa mi nikakor ne gre En lep nedeljski pozdravček od podgance z ogromnimi jajčniki Danes pade stopka, v torek 17.02. punkcija Danes sem imela čast spoznati DR.D in moram priznati, da je res nežen. Sploh nisem nič čutila, da bi mi kej šaril notri. Cukica za kar dva uspešno vstavljena zmrzolinkota. Gloria kaj naš mali Nik pa že sam je? Hvala za stimulacijo. A faco od hranjenja s cvetačo si tudi posnela? En namig - ponavadi imajo otročki raje brokoli. No, vsaj tisti, ki so z mano v sorodu. Sonček moj ljubi Dobrodošla nazaj med čvekicami. Grem mal počivat. Uživajte še preostanek nedelje.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 15.2.2009 16:02:08
|
|
|
|
spelka12
|
podganca z ogromnimi jajčniki jupiii za stopko. Dr D, pa ne glej preveč, bo miš huda .
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 15.2.2009 16:46:49
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Sem hotla obnovit naš lepi seznam... pa mi nikakor ne gre En lep nedeljski pozdravček od podgance z ogromnimi jajčniki Danes pade stopka, v torek 17.02. punkcija Danes sem imela čast spoznati DR.D in moram priznati, da je res nežen. Sploh nisem nič čutila, da bi mi kej šaril notri. Cukica za kar dva uspešno vstavljena zmrzolinkota. Gloria kaj naš mali Nik pa že sam je? Hvala za stimulacijo. A faco od hranjenja s cvetačo si tudi posnela? En namig - ponavadi imajo otročki raje brokoli. No, vsaj tisti, ki so z mano v sorodu. Sonček moj ljubi Dobrodošla nazaj med čvekicami. Grem mal počivat. Uživajte še preostanek nedelje. evo ti ena jagodk za nagrado A ti takole delajo jajčniki????? a zdej si šla pa mal
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 15.2.2009 16:55:17
|
|
|
|
gloria
|
Gloria kaj naš mali Nik pa že sam je? Hvala za stimulacijo. A faco od hranjenja s cvetačo si tudi posnela? En namig - ponavadi imajo otročki raje brokoli. No, vsaj tisti, ki so z mano v sorodu. ...ha,ha žau ne ...bom pa ju3 bolj prštimana ....ja brokoli probamo od srede dalje ...hvala za nasvet
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 15.2.2009 16:56:01
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 cukica - superca, počivaj in čuvaj pikici gloria - Nik je lep kot slika...njami cvetača ..oj Sonči lepo da si pokonci ....si kaj boljše?....
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 15.2.2009 16:57:22
|
|
|
|
gloria
|
Grethy ....jaz navijam za+++++++++
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 15.2.2009 17:38:21
|
|
|
|
n74
|
napisala za vsako nekaj, potem pa error. Ali niso enkrat bila navodila, kako napisano nazaj dobit?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 15.2.2009 17:47:19
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: T1979 Jutro, ja nič, kaj naj napišem. Zgodba se ponavalja, 14 dan ET-ja test negativen (že četrtič). Verjetno sem edina "srečnica", ki čaka do 14 dne, pol pa še minus dočakam. Jokal ne bomo nič, ker sem itak vedla, da ne bo nič, test je to danes samo potrdil. Sem vedla, da je zgodba že nekaj dni nazaj končana, tako da sem že prebolela. Danes greva smučat in izkoristit sončka. Aja, pa še vse tiste (Reby, Špelka,....), ki ste me hotle po riti našeškat, prosim, da tisto palico nazaj vzamete in jo skrijete. Lepo nedeljo želim vsem. T1979, pupa moja
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 15.2.2009 17:49:08
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy A ti takole delajo jajčniki????? Ja, neki podobnga pa res . Kak si pupa? Spočita in ko nova pred novim delovnim tednom? IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 podganca z ogromnimi jajčniki jupiii za stopko. Dr D, pa ne glej preveč, bo miš huda . Nič bat, me sploh opazil ni... Jst se pa tud nisem ven metala... se ipak malo bojim naše mišmiške.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 15.2.2009 17:50:27
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 napisala za vsako nekaj, potem pa error. Ali niso enkrat bila navodila, kako napisano nazaj dobit? Uporabiš tipko "Backspace". Ta ti povrne sliko nazaj. Potem pa narediš copy/paste vsega kar si napisala v nov frišen post.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 15.2.2009 18:00:46
|
|
|
|
n74
|
miška73-spet brzinsko napisala polovico, pa me je spet vn vrglo. Jezna!! Katera je sploh tipka backspace, pri meni na tipkovnici tega ne piše, mogoče je kakšen znak za backspace?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 15.2.2009 18:04:18
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 miška73-spet brzinsko napisala polovico, pa me je spet vn vrglo. Jezna!! Katera je sploh tipka backspace, pri meni na tipkovnici tega ne piše, mogoče je kakšen znak za backspace? To je tipka za brisanje nazaj grede. Ponavadi je podolgovate oblike.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 15.2.2009 18:04:59
|
|
|
|
n74
|
Nč, spet na hitrico, pa na pamet, da mi ne bo spet vn vrglo: bibabond-ti kar vadi desni bok, saj boš tako dobila dve lepi celici zase, pa še kakšne dve za v hladilnik. Kalamare so že hvalili Mlinčkovi in Kruce v piceriji Jurman v Fužinah, če iz iz Lj. Mene tudi zanima kakšen drug predlog za kalamare v Postojni ali na poti v LJ. bbpikica-šment, pa ti neubogljivi folikli. Uglavnem, da z atom nista obupala, pa želim, da čimprej ujameta tapravega. lučka25-sem te že kar pogrešala tu gor, ti veš kako me stimulirat. Le že majčken dvom imam za ponovitev tvojega uspeha. Če si toliko stara kot piše v avatarju, potem si 10 let mlajša od mene. Pa upam, da ni to prevelika ovira.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 15.2.2009 18:07:50
|
|
|
|
n74
|
miška73- sem že prej probala to prej, se mi je zdelo, da je to taprava tipka, pa ni uspelo. Zdaj bom pisala po delih. Aja, mirno roko zvečer ti želim, pa da folikelčki lepo dozorijo do torka.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?