Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 12:06:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Ej punce, še od mene en lep sonček pozdravček , AT je pri babi (baje do večera ), jaz likam, moj tudi neki puca, potem pa greva mal v lajf Se beremo še kaj zvečer Uživejta!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 12:07:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič punce, jaz grem likat, imam dolg še od celega tedna Mi ravno ne paše, a kaj čmo Če greš likat ali likat je oboje dobra telovadba. Ne nič ne bomo likali Danes je spet cel dan visel dol in delal koline. Tako sem jezna, ker še tiste dni ko smo lahko skupaj drugje buši Pa kaj ne morejo kdaj še koga drugega dobiti kot Mr. M za kolike delat, da je vedno samo on zraven Ne, nemogoče On je vedno; držasl prašiča, delal krvsvice in dajl v sol in kot, da ne more kdo drug to delat. Sem tako jezna ko samo pomislim na to. Zas drugo leto moram zvohat kdaj koljejo in potem ga odpeljem v toplice sem ti ravno hotla predlagat, da ga kam pelji. sam moreš do časa zvohat kdaj bojo klali, da ga odpelješ v toplice
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 12:34:10
|
|
|
|
nia5
|
Dober dan Včeraj mi sploh ni uspelo uletet več na rr, saj smo dobili obiske, pol pa spet borba s spanjem in zobki (pa saj me niste pogrešale ). Danes pa sma z atijem že bila pridna, sma celo stanovanje posesala, pomila po tleh, pobrisala prah, preoblekla posteljnino...mucika pa je končno zaspala (komaj komaj). Danes pa je super dan, sonček sije, pravi dan za potepanje in zabušavanje Jaz pa ni čudno da se ne morem zredit, imam že dve kavi v riti, pa nič zajtrka , saj bo zdaj kosilo pa se bom nabasala Zdaj pa grem, se tipkamo...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 13:12:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Dobro jutro! Danes je Alja malo podaljšala do 7.15h, a še vedno mi je" zu frueh" kasso: sem razmišljala že o tem, da jo peljem v ŠKL k njenemu vetu. Mi je žal, da je tisti dan ko sva šle v LJ tako snežilo, drugače bi jo peljala k njenemu zdravniku. Sedaj mi je pa malo tako tako skakat od enega do drugega. Bom počakala do četrtka, kaj bodo rekli in če se bom potem odločila ali jo peljem na "drugo mnenje" Za soboto ni blema, si vedno dobrodošla z vsemi prikolicam Drugače pa za sankanje in da ti kamlu mine čas brez Mr B Anitka: hvala za postrežbo zajtrka, jaz sem ga že jedla(ga moram najkasneje do 8h). Mi je kar malo zgodaj A do 8h ure?? Ojej, to je pa kar zgodaj zdaj, ko smo še doma. zalazoyi in Niku vse nej nej za 9 tko!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 13:13:33
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Dobro jutro! Mi smo danes spali celo do 7:30, rekord! Ponavadi vstajamo od 6 - 6.30 enkrat, dlje sploh še nikol ni spala, tko da sem navajena... Le tako naprej. Estrella vidim, da si se resno lotila projekta "ESTRELLA" - veliko vztrajnosti ti želim!!! Vsem želim prelep sončen dan, moja depresija je kar malo izginila, ko se je pojavil sonček, upam da je enako z vsem vami!!! Pri nas je tudi sonček, a žal v vetru in sprehod odpade. Ima Gal že spet malce vnete očke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 13:14:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Včeraj ste bile pa ffffuuuuulllll zgovorne. Jaz raje ne bi omenjala svojega večere, ker ni za govorit. Pa še ponoči je bilo treba x-krat vstat. Sem hotela včeraj k frizerju pa je bila taka gužva, da je joj. Več sreče prihodnjič. Moram še prebrat ti 2 strani, ki ste jih napisale.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 13:15:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič punce, jaz grem likat, imam dolg še od celega tedna Mi ravno ne paše, a kaj čmo Če greš likat ali likat je oboje dobra telovadba. mene tudi čakak kup cot za zlikat pa še vsak dan se veča pri men pa nobene volje za to opravilo A sem jaz edina, ki rada lika??? Imaš srajce za likat? Ne, ampak me niso nikoli motile. Sem jih likala le tu in tam. Mogoče bi i dopiz... čez nekaj let. Jaz sem včasih tudi full rada likala, zdaj ko imam pa kupe srajc pa mi je vse skupaj dop...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 13:17:13
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro oziroma dober dan! Evo, naj povem, da je Manca danes spala dalj čas...................... do 5.08 Uglavnem še vedno smo ultra zgodnji za vstajat in jaz sem bila danes tako polomljena kot že dolgo ne.Lahko bi samo zaprla oči in zaspala v sede. Z neko hudo muko smo jo spravili nazaj spat malo čez 8, nato pa je spala eno uro, midva z atijem pa prav tako, tako da sva malce prišla k sebi. Ponoči je sicer pridno pančala in se zbudila ob pol enih, spila minimalno čaja in nato pri nama spala do petih, potem pa akcija Verjetno že komaj čakate, da se ura prestavi na poletni čas. NO zdej grem pa mal za nazaj prebrat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 13:18:49
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro še od mene.. Danes sem končno lahk spala do 9h, ker je šel moj z Nejcem v dnevno, mali je bil vljda že pokonc pred sedmo..ne vem al ga naj zvečer dam kasnej spat, pa gre še od 18h-19h eno rudno spat,ker drgač ne zdrži do 21h,če nazadnje spi od 15-16h, al je boljš da prej zaspi, pa zjutraj tolk hit vstane.. Super, da si lahko malo potegnila. za atija. Jaz prakticiram tako, da gre malce kasneje spat, ker zjutraj težko vstajam. Smo pa danes povabljeni na kosilo k prijateljem, in mi ni treba kuhat super za povabilo. Jaz sem pa spet stala za štedilnikom in kuhala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 13:19:35
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dobro jutro vsem skupaj Upam, da ste dobro spali in želim vam lepo O rožice, čebelice, ..... kdaj bo pomalad Upam, da kmalu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 13:20:37
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Ej punce, še od mene en lep sonček pozdravček , AT je pri babi (baje do večera ), jaz likam, moj tudi neki puca, potem pa greva mal v lajf Se beremo še kaj zvečer Uživajta
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 13:21:45
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi smo šli v Muellerja in zapravili everčke, še dobro, da je ata plačal Alja je pojedla,sedaj spi , jaz pa se bom počasi odpravila kuhat kosilo. Mi smo bili pa v Intersparu, pa je tudi ati plačal . Je šlo tudi kar nekaj evrov proč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 13:24:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* KLIK A ste videle to štorijo? Ojej, kaj vse se dogaja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 13:26:18
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa še mala postrežba dan kako lepo sončko ponavadi sploh ne porajtam teh cofetk pa čajčkov za dobro jutro, ma danes mi je anitka prav lušte nardila s tretjo slikco...pogled na morje - to mi deli...jaz bi šla tja. Jaz bi tudi šlaaaaaaaaaaaaa kaj sem si jaz danes privoščila za zajtrk: piškote (une z jelenčkom in srnico) sem mazala z nutelo - k ac pa monty, ker ne gre več nič dol. Kakšne piškotke to si jedla? danes sem že 1 stroj cunj oprala in obesila, drugi stroj zlikala, posesala in prah pobrisala v naši sobi, zdej se pa odpravljam nekaj skuhat. Ti si bila pa danes pridna. Mene skoraj vse to še čaka. lep dan vam želim...je skoraj že pomlad
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 13:27:33
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Po noč je blo spanje, ok, sam proti jutru okrog 5h je biu pa tko tečen, da sm mislna da bom ****is fasala . Sm ga vzela k sebi pa sva spala do 7:15. Moj je pa zaspal v dnevni in je spal vse do jutra. Uf,..sm jezna. Na sprehodu sm si vsaj živce ohladila . Sva z Vidkom bla dns na 1h sprehodu. Vid je spal 1h 20 min v vozičku. Pa tko lep sonček je zunaj, bo treba še it. za sprehod. A pri vas ni vetrčka? Tko, mogoče se še kej oglasim, če bom pr volji.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 13:28:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo mi smo nazaj noter. Smo bili pridni: smo pomedli listje, zamenjali vinjeto, malce avto spucali, bili na kratkem sprehodu,.... vi ste tudi zelp pridni danes. Zdej pa čakam, da tašča pripravi južno, se bom pustila mal razvajat donc
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 13:30:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dober dan Včeraj mi sploh ni uspelo uletet več na rr, saj smo dobili obiske, pol pa spet borba s spanjem in zobki (pa saj me niste pogrešale ). Danes pa sma z atijem že bila pridna, sma celo stanovanje posesala, pomila po tleh, pobrisala prah, preoblekla posteljnino...mucika pa je končno zaspala (komaj komaj). Ej punce, zdaj imam pa že slabo vest - vse ste bile danes že tako pridne , jaz sem pa le še skuhala in posodo pospravila Danes pa je super dan, sonček sije, pravi dan za potepanje in zabušavanje Jaz pa ni čudno da se ne morem zredit, imam že dve kavi v riti, pa nič zajtrka , saj bo zdaj kosilo pa se bom nabasala A bi midve kakšno redilno dieto začeli ? Zdaj pa grem, se tipkamo...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 13:39:45
|
|
|
|
Anitka
|
Hja nič, vidim, da imam monologe , zato bom šla kaj delat . Bom vsaj en stroj perila oprala. Potem pa ko Gal vstane (seveda mora iti še prej spat ) gremo pa na obisk, zato se beremo enkrat proti večeru/zvečer. Aja, danes pogrešam pa javljanje nekaterih čvek: Špelin@, Tally,Čmrlika, Naty, Katy, Kasso,Tilči, Hijenca, ****, Aurora, Tana,Nina, Martina......pa seveda še od vseh ostalih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 13:41:56
|
|
|
|
tilči
|
Dober dan! Otroka spita,midva pa počivava po kosilu .Sem bila že pridna dopoldne in sem vse posesala,zlikala,dva stroja dala prat,en še čaka na sušenje, je pa kosilo kuhal.Popoldne gremo pa malo na sončka,pa mogoče avtomobile spucat,ker sta Ponoči smo spali kot dojenčki,le enkrat je tilen jedel.danes je pa čisto znorel.Noče več sedet,samo še na kolena, pa vstajat.Sem ga morala dati v vrečo,da se je umiril in zaspal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 13:43:11
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Hja nič, vidim, da imam monologe , zato bom šla kaj delat . Bom vsaj en stroj perila oprala. Potem pa ko Gal vstane (seveda mora iti še prej spat ) gremo pa na obisk, zato se beremo enkrat proti večeru/zvečer. Aja, danes pogrešam pa javljanje nekaterih čvek: Špelin@, Tally,Čmrlika, Naty, Katy, Kasso,Tilči, Hijenca, ****, Aurora, Tana,Nina, Martina......pa seveda še od vseh ostalih mmmmmmm jaz sem tle
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 13:45:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Otroka spita,midva pa počivava po kosilu .Sem bila že pridna dopoldne in sem vse posesala,zlikala,dva stroja dala prat,en še čaka na sušenje, je pa kosilo kuhal.Popoldne gremo pa malo na sončka,pa mogoče avtomobile spucat,ker sta Ponoči smo spali kot dojenčki,le enkrat je tilen jedel.danes je pa čisto znorel.Noče več sedet,samo še na kolena, pa vstajat.Sem ga morala dati v vrečo,da se je umiril in zaspal za spanje in pridnost.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 13:45:45
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Hja nič, vidim, da imam monologe , zato bom šla kaj delat . Bom vsaj en stroj perila oprala. Potem pa ko Gal vstane (seveda mora iti še prej spat ) gremo pa na obisk, zato se beremo enkrat proti večeru/zvečer. Aja, danes pogrešam pa javljanje nekaterih čvek: Špelin@, Tally,Čmrlika, Naty, Katy, Kasso,Tilči, Hijenca, ****, Aurora, Tana,Nina, Martina......pa seveda še od vseh ostalih mmmmmmm jaz sem tle Lepo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 13:49:18
|
|
|
|
kasso
|
Jaz tudi Sem na krasu pri mami, Varja je ravnokar zaspala, ostali pa so šli na sprehod...zunaj je krasno vreme
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 13:51:01
|
|
|
|
kasso
|
Tudi meni ni bilo danes treba kuhat, ker je za vse poskrbela mama...jaz bolj počivam in komandiram Zvečer bom pa spet sama z vsemi tremi, pa okopat, pa spat..... meni je to muka.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 13:56:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
evo, smo se napokali kosila, sedaj pa uživam na računalniko ob kapučinčku
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.