Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 13:57:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Tudi meni ni bilo danes treba kuhat, ker je za vse poskrbela mama...jaz bolj počivam in komandiram Zvečer bom pa spet sama z vsemi tremi, pa okopat, pa spat..... meni je to muka. za tvojo zlato mamico!!!! pa da boš zvečer vse fajn in hitro porihtala, ter da ne bo težav!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 13:58:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Otroka spita,midva pa počivava po kosilu .Sem bila že pridna dopoldne in sem vse posesala,zlikala,dva stroja dala prat,en še čaka na sušenje, je pa kosilo kuhal.Popoldne gremo pa malo na sončka,pa mogoče avtomobile spucat,ker sta Ponoči smo spali kot dojenčki,le enkrat je tilen jedel.danes je pa čisto znorel.Noče več sedet,samo še na kolena, pa vstajat.Sem ga morala dati v vrečo,da se je umiril in zaspal TI si bila tudi donc že ful pridna Uživejte na sončku!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 13:58:55
|
|
|
|
kasso
|
Grem zdaj po eno kavo, ker sem se malo preveč napokala (beri 2 panacotti za sladico), zdaj se mi pa zeha za crknit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 13:59:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Hja nič, vidim, da imam monologe , zato bom šla kaj delat . Bom vsaj en stroj perila oprala. Potem pa ko Gal vstane (seveda mora iti še prej spat ) gremo pa na obisk, zato se beremo enkrat proti večeru/zvečer. Aja, danes pogrešam pa javljanje nekaterih čvek: Špelin@, Tally,Čmrlika, Naty, Katy, Kasso,Tilči, Hijenca, ****, Aurora, Tana,Nina, Martina......pa seveda še od vseh ostalih o madonca sej sem se ful najdela za južno, sam tale tazadnja slikica je pa njami.................. še bi mami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 14:00:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Grem zdaj po eno kavo, ker sem se malo preveč napokala (beri 2 panacotti za sladico), zdaj se mi pa zeha za crknit dobrodošla v klubu : "preveč nažrtih v nedeljo"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 14:02:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro oziroma dober dan! Evo, naj povem, da je Manca danes spala dalj čas...................... do 5.08 Uglavnem še vedno smo ultra zgodnji za vstajat in jaz sem bila danes tako polomljena kot že dolgo ne.Lahko bi samo zaprla oči in zaspala v sede. Z neko hudo muko smo jo spravili nazaj spat malo čez 8, nato pa je spala eno uro, midva z atijem pa prav tako, tako da sva malce prišla k sebi. Ponoči je sicer pridno pančala in se zbudila ob pol enih, spila minimalno čaja in nato pri nama spala do petih, potem pa akcija Verjetno že komaj čakate, da se ura prestavi na poletni čas. NO zdej grem pa mal za nazaj prebrat JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 14:29:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Hoj, jest sm tud tle , smo pri naših na kosilu, zdej pa čakam mojo mami da prideta z Gajo s sprehoda. Pol se gremo pa mal kopat v Snovik . Včeri smo bli pa pri tašči, ker je mel od mojga brat rojstni dan. Gaja je bla full pridna,no sej ona je zmer če okrog nje dogaja . Je spala od enih do dveh pol pa do večera nč, pa tud tečna ni bla. No razn pol v avtu,ker jo nism pustila spat,ona je bla pa že na fertik zaspana. No grem zdej, lepo nedeljo vam želim,papa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 14:57:02
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: kasso Grem zdaj po eno kavo, ker sem se malo preveč napokala (beri 2 panacotti za sladico), zdaj se mi pa zeha za crknit dobrodošla v klubu : "preveč nažrtih v nedeljo" Ja ja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 15:11:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Jaz tudi Sem na krasu pri mami, Varja je ravnokar zaspala, ostali pa so šli na sprehod...zunaj je krasno vreme Uživajte tudi vi v krasnem vremenu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 15:12:29
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Tudi meni ni bilo danes treba kuhat, ker je za vse poskrbela mama...jaz bolj počivam in komandiram Zvečer bom pa spet sama z vsemi tremi, pa okopat, pa spat..... meni je to muka. Saj bo , lepo, da imaš vsaj čez dan pomoč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 15:14:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Grem zdaj po eno kavo, ker sem se malo preveč napokala (beri 2 panacotti za sladico), zdaj se mi pa zeha za crknit Ti si kar spočilj malce, a taki sta bili?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 15:15:19
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Hja nič, vidim, da imam monologe , zato bom šla kaj delat . Bom vsaj en stroj perila oprala. Potem pa ko Gal vstane (seveda mora iti še prej spat ) gremo pa na obisk, zato se beremo enkrat proti večeru/zvečer. Aja, danes pogrešam pa javljanje nekaterih čvek: Špelin@, Tally,Čmrlika, Naty, Katy, Kasso,Tilči, Hijenca, ****, Aurora, Tana,Nina, Martina......pa seveda še od vseh ostalih o madonca sej sem se ful najdela za južno, sam tale tazadnja slikica je pa njami.................. še bi mami
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 15:16:37
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Hoj, jest sm tud tle , smo pri naših na kosilu, zdej pa čakam mojo mami da prideta z Gajo s sprehoda. Pol se gremo pa mal kopat v Snovik . Uu, kak fajn. Moj dragi je hotel včeraj na kopanje, pa nisem želela iti strašit z mojimi kostmi Včeri smo bli pa pri tašči, ker je mel od mojga brat rojstni dan. Gaja je bla full pridna,no sej ona je zmer če okrog nje dogaja . Je spala od enih do dveh pol pa do večera nč, pa tud tečna ni bla. No razn pol v avtu,ker jo nism pustila spat,ona je bla pa že na fertik zaspana. No grem zdej, lepo nedeljo vam želim,papa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 15:18:02
|
|
|
|
Anitka
|
Gal še kar spi . On točno ve kdaj gremo na obisk in da se je treba naspati, da bo lahko dolgo tam .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 15:18:50
|
|
|
|
Anitka
|
BOJANC vidim, da nas bereš - kako si? Upam, da v redu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 16:39:47
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Po noč je blo spanje, ok, sam proti jutru okrog 5h je biu pa tko tečen, da sm mislna da bom ****is fasala . Sm ga vzela k sebi pa sva spala do 7:15. Moj je pa zaspal v dnevni in je spal vse do jutra. Uf,..sm jezna. Na sprehodu sm si vsaj živce ohladila . Sva z Vidkom bla dns na 1h sprehodu. Vid je spal 1h 20 min v vozičku. Pa tko lep sonček je zunaj, bo treba še it. za sprehod. A pri vas ni vetrčka? Tko, mogoče se še kej oglasim, če bom pr volji. Ja je mal biu, sam je Vid spal pa ful je biu zadekan, tko de je blo kr kul. Zdej sva bla pa na obisku pr moji stari mami in atu(od mamice), pa sva bla spet na sprehodu. Zdej sva pršla domu in je 2km pred domom mi je v avtu trdno zaspal in spi k top.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 16:58:30
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Dobro, da starši pregledajo domačo nalogo, predenj jo otrok nese v šolo. Prvošolka je učiteljici oddala tole sličico, kot del domače naloge, ki so jo dobili v razredu z naslovom: Kaj bom ko bomo veliki? Učiteljica je naloge ocenila in punčka je sliko popoldne prinesla spet domov. Naslednjega dne jo je znova odnesla v šolo, z naslednjim pisemcem: Spoštovana gdč. Davis! Želela bi pojasniti sliko svoje hčerke, ker je prišlo do napačne interpetacije. Slika NE prikazuje mene med plesom ob drogu v kakšnem striptiz lokalu. Delam v Bauhausu in sem hčerki zadnjič povedala, kako dobro smo zaslužili z lopatami, ko je zapadlo veliko snega. Slika kaže mene, kako prodajam še zadnjo lopato za kidanje snega, saj so se vsi grebli zanjo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 17:38:55
|
|
|
|
sesil
|
mi trije smo s sprehoda. bilo je supet. mama nosila anejo 2 uri - počasi si nabiram kondicijo anitka, tej piškoti se imenujejo piknik al neki takega. so navadni, kvadratasti, zato pa gor paše nutella .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 18:09:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Hoj, jest sm tud tle , smo pri naših na kosilu, zdej pa čakam mojo mami da prideta z Gajo s sprehoda. Pol se gremo pa mal kopat v Snovik . Uu, kak fajn. Moj dragi je hotel včeraj na kopanje, pa nisem želela iti strašit z mojimi kostmi Včeri smo bli pa pri tašči, ker je mel od mojga brat rojstni dan. Gaja je bla full pridna,no sej ona je zmer če okrog nje dogaja . Je spala od enih do dveh pol pa do večera nč, pa tud tečna ni bla. No razn pol v avtu,ker jo nism pustila spat,ona je bla pa že na fertik zaspana. No grem zdej, lepo nedeljo vam želim,papa A veš, da jest tud nism hotla it zarad tega,so kopalke kr visele z mene . Sam sm že mogla k sm že tolk časa obljubljala mojmu. Ma kva te briga kva si folk misl. Aja a veš, da gremo mogoče aprila v moravske pa bi se lohk dobil na kšni kavi?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 18:20:05
|
|
|
|
tilči
|
Čer! kakšno zatišje je danes.kaj ste bili vsi na sončku? Mi smo ga izkoristili maksimalno.Malo je hotelo pihat,pa ni bilo panike.Avtov nismo pucali.Bomo drugič,danes je nedelja.Sem se že nadelala za danes Sem prej stehtala Tilna po enem tednu in je že skoraj vse nazaj dobil,kar je zgubil od bolezni naprej.Saj glede na to,koliko poje,ni to nič čudnega.Po obilnem kosilu si privošči še flašo mleka 150 ml s 4 žlicami keksolinota.Pa že tako spije skoraj 1 liter mleka na dan+sadni obrok,skutke,jogurti,zjutraj po čokolinotu še kos kruha s pašteto ali sirom.Res ne vem,kam daje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 18:25:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Gal še kar spi . On točno ve kdaj gremo na obisk in da se je treba naspati, da bo lahko dolgo tam . a veš, da je pri ns isto,ko je treba nekam it jo čakamo, ker ona spi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 18:27:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Čer! kakšno zatišje je danes.kaj ste bili vsi na sončku? Mi smo ga izkoristili maksimalno.Malo je hotelo pihat,pa ni bilo panike.Avtov nismo pucali.Bomo drugič,danes je nedelja.Sem se že nadelala za danes Sem prej stehtala Tilna po enem tednu in je že skoraj vse nazaj dobil,kar je zgubil od bolezni naprej.Saj glede na to,koliko poje,ni to nič čudnega.Po obilnem kosilu si privošči še flašo mleka 150 ml s 4 žlicami keksolinota.Pa že tako spije skoraj 1 liter mleka na dan+sadni obrok,skutke,jogurti,zjutraj po čokolinotu še kos kruha s pašteto ali sirom.Res ne vem,kam daje Uf, Tilen je pa res lakotnik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 18:34:06
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Čer! kakšno zatišje je danes.kaj ste bili vsi na sončku? Mi smo ga izkoristili maksimalno.Malo je hotelo pihat,pa ni bilo panike.Avtov nismo pucali.Bomo drugič,danes je nedelja.Sem se že nadelala za danes Sem prej stehtala Tilna po enem tednu in je že skoraj vse nazaj dobil,kar je zgubil od bolezni naprej.Saj glede na to,koliko poje,ni to nič čudnega.Po obilnem kosilu si privošči še flašo mleka 150 ml s 4 žlicami keksolinota.Pa že tako spije skoraj 1 liter mleka na dan+sadni obrok,skutke,jogurti,zjutraj po čokolinotu še kos kruha s pašteto ali sirom.Res ne vem,kam daje Joj kak fajn, jaz sem bla tak vesela ko je Nia ful jedla, zdaj ko pa so zobeki na pohodu pa je groza, upam da se vrne na stare tire, ko pridejo ven To odebeljeno-še jaz ne pojem toliko, če se čokolinota napokam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 18:38:08
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Hoj, jest sm tud tle , smo pri naših na kosilu, zdej pa čakam mojo mami da prideta z Gajo s sprehoda. Pol se gremo pa mal kopat v Snovik . A je bila topla voda?Meni se je zadnjič zdela kar malo hladna Uu, kak fajn. Moj dragi je hotel včeraj na kopanje, pa nisem želela iti strašit z mojimi kostmi Včeri smo bli pa pri tašči, ker je mel od mojga brat rojstni dan. Gaja je bla full pridna,no sej ona je zmer če okrog nje dogaja . Je spala od enih do dveh pol pa do večera nč, pa tud tečna ni bla. No razn pol v avtu,ker jo nism pustila spat,ona je bla pa že na fertik zaspana. No grem zdej, lepo nedeljo vam želim,papa A veš, da jest tud nism hotla it zarad tega,so kopalke kr visele z mene . Sam sm že mogla k sm že tolk časa obljubljala mojmu. Ma kva te briga kva si folk misl. Aja a veš, da gremo mogoče aprila v moravske pa bi se lohk dobil na kšni kavi?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 18:43:18
|
|
|
|
jana81
|
evo punce obljubljen recept za pecivo... sestavine: 24 žlic moke 24 žlic sladkorja 24 žlic mleka pol pecilnega praška 3 jajca 10 dag rozin 10 dag čokolade 4 pomaranče Jajca vmešamo s 14 žlicami sladkorja. Dodamo moko, pecilni prašek in mleko. Zmešamo gladko testo in ga razdelimo na pol. V pekaču spečemo vsako polovico posebej. Za nadev skuhamo preostali sladkor z malo vode, dodamo rozine, naribamo lupinico pomaranče in na kockice narežemo pomaranče.S tem nadevamo spodnji del peciva, vmes pa v vodi od kuhanih pomaranč skuhamo vanili puding, in ga prelijemo po kuhanih pomarančah, potem pa prekrijemo z drugim delom peciva. Prelijemo s čokolado in okrasimo po želji. Simpl a ne?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.