Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 9:36:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Estrella Boga Asja . Ne bi ti šla še k kakemu drugemu veterinarju na pregled? Saj so večinoma vsi isti šmorn, a vseeno. Sočo je operiral Zaninovič (Prva klinika v LJ) , ker je imela tumorje v ušesu, tako da ji je pol sluhovoda odprl in vse pobral ven...kar zahtevna operacija..zdaj pa je že par let mir. Koliko evrčkov gre pa dobro vem, vem pa tudi, da v Mestnem logu zaračunajo vse storitve, meni pa na PK veliko pregledov niso računali. za Asjo Nalsednjo soboto pa lahko spet pridem k tebi na kavico, ker bo Gašper (če bo vreme) spet šel smučat. Smo se pa nasankali. Je šlo ko raketa po strmini, ko smo vsi trije (jaz, Gašper in Petja) bili na sankah :) Popoldne pa sem vse tri otroke pustila pri tašči, jaz pa sem prišla domov malo pospravt, sesat, pa tla brisat, okna.... potem spet po otroke v Postojno in zdaj vsi trije lepo pančkajo. Jaz sem pa crknjena. Upam, da ste se vse imele lepo na današnji dan. Namen samega valentinovega je, da poveš tistemu, ki ga imaš rad, da ga imaš...hmmmm jaz pa nisem danes tega nobenemu rekla. še spomnila se nisem na valentinovo, ker ga itak nikoli ne praznujeva z mojim. Dan pa je bil itak zelo pester. On je zdaj daleč v ITA, otroci spijo, pa ostali tudi, ki jih imam rada. Torej punce ostanete le ve. Veselo valentinovo vam želim in rada vas mam za takšen dan Čeprav nisi nikomur povedala, da ga imaš rada, so tvoji otroci bili veseli časa, ki so ga preživeli s teboj. to največ velja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 9:36:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Dobro jutro! Mi smo danes spali celo do 7:30, rekord! Ponavadi vstajamo od 6 - 6.30 enkrat, dlje sploh še nikol ni spala, tko da sem navajena... Estrella vidim, da si se resno lotila projekta "ESTRELLA" - veliko vztrajnosti ti želim!!! Vsem želim prelep sončen dan, moja depresija je kar malo izginila, ko se je pojavil sonček, upam da je enako z vsem vami!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 10:21:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dobro jutro oziroma dober dan! Evo, naj povem, da je Manca danes spala dalj čas...................... do 5.08 Uglavnem še vedno smo ultra zgodnji za vstajat in jaz sem bila danes tako polomljena kot že dolgo ne.Lahko bi samo zaprla oči in zaspala v sede. Z neko hudo muko smo jo spravili nazaj spat malo čez 8, nato pa je spala eno uro, midva z atijem pa prav tako, tako da sva malce prišla k sebi. Ponoči je sicer pridno pančala in se zbudila ob pol enih, spila minimalno čaja in nato pri nama spala do petih, potem pa akcija NO zdej grem pa mal za nazaj prebrat
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 10:23:04
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro še od mene.. Danes sem končno lahk spala do 9h, ker je šel moj z Nejcem v dnevno, mali je bil vljda že pokonc pred sedmo..ne vem al ga naj zvečer dam kasnej spat, pa gre še od 18h-19h eno rudno spat,ker drgač ne zdrži do 21h,če nazadnje spi od 15-16h, al je boljš da prej zaspi, pa zjutraj tolk hit vstane.. Smo pa danes povabljeni na kosilo k prijateljem, in mi ni treba kuhat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 10:33:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro še od mene.. Danes sem končno lahk spala do 9h, ker je šel moj z Nejcem v dnevno, mali je bil vljda že pokonc pred sedmo..ne vem al ga naj zvečer dam kasnej spat, pa gre še od 18h-19h eno rudno spat,ker drgač ne zdrži do 21h,če nazadnje spi od 15-16h, al je boljš da prej zaspi, pa zjutraj tolk hit vstane.. Smo pa danes povabljeni na kosilo k prijateljem, in mi ni treba kuhat Super, da si se tudi ti lahko naspala Pa da ti ni treba kuhat
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 10:34:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič punce, jaz grem likat, imam dolg še od celega tedna Mi ravno ne paše, a kaj čmo Če greš likat ali likat je oboje dobra telovadba. Ne nič ne bomo likali Danes je spet cel dan visel dol in delal koline. Tako sem jezna, ker še tiste dni ko smo lahko skupaj drugje buši Pa kaj ne morejo kdaj še koga drugega dobiti kot Mr. M za kolike delat, da je vedno samo on zraven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 10:35:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dobro jutro vsem skupaj Upam, da ste dobro spali in želim vam lepo O rožice, čebelice, ..... kdaj bo pomalad
< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 15.2.2009 10:36:22 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 10:37:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa še mala postrežba mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..................... dobra hrana, morje........................ joj mi delaš lušte
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 10:38:41
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro še od mene.. Danes sem končno lahk spala do 9h, ker je šel moj z Nejcem v dnevno, mali je bil vljda že pokonc pred sedmo..ne vem al ga naj zvečer dam kasnej spat, pa gre še od 18h-19h eno rudno spat,ker drgač ne zdrži do 21h,če nazadnje spi od 15-16h, al je boljš da prej zaspi, pa zjutraj tolk hit vstane.. Smo pa danes povabljeni na kosilo k prijateljem, in mi ni treba kuhat Super, da si se tudi ti lahko naspala Pa da ti ni treba kuhat se spomneš kaj sem ti včeraj napisala na FB? se mi je želja uresničila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 10:38:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Dobro jutro! Mi smo danes spali celo do 7:30, rekord! Ponavadi vstajamo od 6 - 6.30 enkrat, dlje sploh še nikol ni spala, tko da sem navajena... Estrella vidim, da si se resno lotila projekta "ESTRELLA" - veliko vztrajnosti ti želim!!! Vsem želim prelep sončen dan, moja depresija je kar malo izginila, ko se je pojavil sonček, upam da je enako z vsem vami!!! za spanje! In en lep sončen dan tidi vam! Ej punca, kdaj se seliš????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 10:39:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro še od mene.. Danes sem končno lahk spala do 9h, ker je šel moj z Nejcem v dnevno, mali je bil vljda že pokonc pred sedmo..ne vem al ga naj zvečer dam kasnej spat, pa gre še od 18h-19h eno rudno spat,ker drgač ne zdrži do 21h,če nazadnje spi od 15-16h, al je boljš da prej zaspi, pa zjutraj tolk hit vstane.. Smo pa danes povabljeni na kosilo k prijateljem, in mi ni treba kuhat Super, da si se tudi ti lahko naspala Pa da ti ni treba kuhat se spomneš kaj sem ti včeraj napisala na FB? se mi je želja uresničila ja sem se spomnila, sem si ravno rekla, da morem it na FB it pogledat če maš kej napisano
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 10:41:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Včeraj ste bile pa ffffuuuuulllll zgovorne. Jaz raje ne bi omenjala svojega večere, ker ni za govorit. Pa še ponoči je bilo treba x-krat vstat. Sem hotela včeraj k frizerju pa je bila taka gužva, da je joj. Več sreče prihodnjič. Moram še prebrat ti 2 strani, ki ste jih napisale. Kaj pa je spet mučilo Majo? Še vedno zabasan nosek ali zobki ali kej drugega? Pa upam, da bo naslednjičmanj gužve pri frizerju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 10:41:47
|
|
|
|
jana81
|
morem it za Nejca spakirat stvari, ker pol gremo in bog ve kdaj bomo spet prišli nazaj.. pa kavo grem do konca spit, pa eno rolado pojest, ki mi jo je mami še včeraj prinesla....mnjami
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 10:42:33
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Včeraj ste bile pa ffffuuuuulllll zgovorne. Jaz raje ne bi omenjala svojega večere, ker ni za govorit. Pa še ponoči je bilo treba x-krat vstat. Sem hotela včeraj k frizerju pa je bila taka gužva, da je joj. Več sreče prihodnjič. Moram še prebrat ti 2 strani, ki ste jih napisale. Kaj pa je spet mučilo Majo? Še vedno zabasan nosek ali zobki ali kej drugega? Pa upam, da bo naslednjičmanj gužve pri frizerju jst se moram vedno naročit en teden prej, ker drugače ne pridem zraven...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 10:53:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
no zdej gremo pa mal ven... mal že piha tako da moremo takoj šibat....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 11:18:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič punce, jaz grem likat, imam dolg še od celega tedna Mi ravno ne paše, a kaj čmo Če greš likat ali likat je oboje dobra telovadba. Ne nič ne bomo likali Danes je spet cel dan visel dol in delal koline. Tako sem jezna, ker še tiste dni ko smo lahko skupaj drugje buši Pa kaj ne morejo kdaj še koga drugega dobiti kot Mr. M za kolike delat, da je vedno samo on zraven Ne, nemogoče On je vedno; držasl prašiča, delal krvsvice in dajl v sol in kot, da ne more kdo drug to delat. Sem tako jezna ko samo pomislim na to. Zas drugo leto moram zvohat kdaj koljejo in potem ga odpeljem v toplice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 11:19:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej punce, še od mene en lep sonček pozdravček , AT je pri babi (baje do večera ), jaz likam, moj tudi neki puca, potem pa greva mal v lajf Se beremo še kaj zvečer
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 11:21:51
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: tole z Majinem rogoviljenjem se pa že pošteno vleče Jaz se bojim, da se ne bo naši tako odštekalo ko bom začela v službo hodit. ss: O Manca je spala malo več...Ni druge kot, da čakaš, kdaj te preseneti Mi smo šli v Muellerja in zapravili everčke, še dobro, da je ata plačal Alja je pojedla,sedaj spi , jaz pa se bom počasi odpravila kuhat kosilo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 11:33:14
|
|
|
|
Estrella*
|
KLIK A ste videle to štorijo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 11:36:36
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa še mala postrežba dan kako lepo sončko ponavadi sploh ne porajtam teh cofetk pa čajčkov za dobro jutro, ma danes mi je anitka prav lušte nardila s tretjo slikco...pogled na morje - to mi deli...jaz bi šla tja. kaj sem si jaz danes privoščila za zajtrk: piškote (une z jelenčkom in srnico) sem mazala z nutelo - k ac pa monty, ker ne gre več nič dol. danes sem že 1 stroj cunj oprala in obesila, drugi stroj zlikala, posesala in prah pobrisala v naši sobi, zdej se pa odpravljam nekaj skuhat. lep dan vam želim...je skoraj že pomlad
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 11:43:29
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Po noč je blo spanje, ok, sam proti jutru okrog 5h je biu pa tko tečen, da sm mislna da bom ****is fasala . Sm ga vzela k sebi pa sva spala do 7:15. Moj je pa zaspal v dnevni in je spal vse do jutra. Uf,..sm jezna. Na sprehodu sm si vsaj živce ohladila . Sva z Vidkom bla dns na 1h sprehodu. Vid je spal 1h 20 min v vozičku. Pa tko lep sonček je zunaj, bo treba še it. Tko, mogoče se še kej oglasim, če bom pr volji.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 12:05:31
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo mi smo nazaj noter. Smo bili pridni: smo pomedli listje, zamenjali vinjeto, malce avto spucali, bili na kratkem sprehodu,.... Zdej pa čakam, da tašča pripravi južno, se bom pustila mal razvajat donc
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 12:06:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* KLIK A ste videle to štorijo? jao jao kam gre ta svet ma nimam komentarja
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.