Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 21:30:20
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo bili pa prej v kitajski restavraciji na poznem kosilu . še 1x si zaslužiš mmmm je bilo dobro. A ti napišem še moj današnji izbor ? packa Začela sem s kislo-pekočo juhco huh, te pa ne maram. Mi nisi naredila nič luštov. Kaj pa hrustljave zavitke? jaz ti raje ne bom odgovarjala na te poste. barbaw že ve, ker je v kitajski zraven mene sedela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 21:31:13
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz se grem tudi zleknit na kavč nočko nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 21:32:06
|
|
|
|
tally
|
jaz grem tudi spat, nočko vsem mamicam in hroščkom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 21:32:25
|
|
|
|
Anitka
|
Pa grem še jaz
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 21:32:51
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz grem tudi spat, nočko vsem mamicam in hroščkom nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 21:33:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Nč punce, sen vam prišla voščit samo lahko noč. Grem kar spat ker bomo zjutraj najbrž spet zgodnji NOČKO
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 21:43:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 našla... evo tkole zgleda... ojejejejjejje, kako bi se zakadila v njih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 21:43:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič punce, jaz grem likat, imam dolg še od celega tedna Mi ravno ne paše, a kaj čmo Če greš likat ali likat je oboje dobra telovadba. Ne nič ne bomo likali Danes je spet cel dan visel dol in delal koline. Tako sem jezna, ker še tiste dni ko smo lahko skupaj drugje buši
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 21:43:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič punce, jaz grem likat, imam dolg še od celega tedna Mi ravno ne paše, a kaj čmo Ojej. Upam, da boš hitro gotova. Obupala, bom ju3 naprej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 21:43:58
|
|
|
|
Estrella*
|
AAAAAAAA sem sama Pol pa NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 22:22:25
|
|
|
|
kasso
|
Estrella Boga Asja . Ne bi ti šla še k kakemu drugemu veterinarju na pregled? Saj so večinoma vsi isti šmorn, a vseeno. Sočo je operiral Zaninovič (Prva klinika v LJ) , ker je imela tumorje v ušesu, tako da ji je pol sluhovoda odprl in vse pobral ven...kar zahtevna operacija..zdaj pa je že par let mir. Koliko evrčkov gre pa dobro vem, vem pa tudi, da v Mestnem logu zaračunajo vse storitve, meni pa na PK veliko pregledov niso računali. za Asjo Nalsednjo soboto pa lahko spet pridem k tebi na kavico, ker bo Gašper (če bo vreme) spet šel smučat. Smo se pa nasankali. Je šlo ko raketa po strmini, ko smo vsi trije (jaz, Gašper in Petja) bili na sankah :) Popoldne pa sem vse tri otroke pustila pri tašči, jaz pa sem prišla domov malo pospravt, sesat, pa tla brisat, okna.... potem spet po otroke v Postojno in zdaj vsi trije lepo pančkajo. Jaz sem pa crknjena. Upam, da ste se vse imele lepo na današnji dan. Namen samega valentinovega je, da poveš tistemu, ki ga imaš rad, da ga imaš...hmmmm jaz pa nisem danes tega nobenemu rekla. še spomnila se nisem na valentinovo, ker ga itak nikoli ne praznujeva z mojim. Dan pa je bil itak zelo pester. On je zdaj daleč v ITA, otroci spijo, pa ostali tudi, ki jih imam rada. Torej punce ostanete le ve. Veselo valentinovo vam želim in rada vas mam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 6:22:34
|
|
|
|
Anitka
|
Dobro jutro vsem skupaj Upam, da ste dobro spali in želim vam lepo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 6:24:19
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Smo se pa nasankali. Je šlo ko raketa po strmini, ko smo vsi trije (jaz, Gašper in Petja) bili na sankah :) Popoldne pa sem vse tri otroke pustila pri tašči, jaz pa sem prišla domov malo pospravt, sesat, pa tla brisat, okna.... potem spet po otroke v Postojno in zdaj vsi trije lepo pančkajo. Jaz sem pa crknjena. Upam, da si se čez noč dobro spočila. Upam, da ste se vse imele lepo na današnji dan. Namen samega valentinovega je, da poveš tistemu, ki ga imaš rad, da ga imaš...hmmmm jaz pa nisem danes tega nobenemu rekla. še spomnila se nisem na valentinovo, ker ga itak nikoli ne praznujeva z mojim. Dan pa je bil itak zelo pester. On je zdaj daleč v ITA, otroci spijo, pa ostali tudi, ki jih imam rada. Torej punce ostanete le ve. Veselo valentinovo vam želim in rada vas mam Se strinjam . Kasso tudi me te imamo rade
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 6:29:15
|
|
|
|
Anitka
|
Tako, zdaj se grem pa nazaj k dragima moškima stisnit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 6:35:53
|
|
|
|
Anitka
|
Pa še mala postrežba
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 7:56:53
|
|
|
|
Estrella*
|
Dobro jutro! Danes je Alja malo podaljšala do 7.15h, a še vedno mi je" zu frueh" kasso: sem razmišljala že o tem, da jo peljem v ŠKL k njenemu vetu. Mi je žal, da je tisti dan ko sva šle v LJ tako snežilo, drugače bi jo peljala k njenemu zdravniku. Sedaj mi je pa malo tako tako skakat od enega do drugega. Bom počakala do četrtka, kaj bodo rekli in če se bom potem odločila ali jo peljem na "drugo mnenje" Za soboto ni blema, si vedno dobrodošla z vsemi prikolicam Drugače pa za sankanje in da ti kamlu mine čas brez Mr B Anitka: hvala za postrežbo zajtrka, jaz sem ga že jedla(ga moram najkasneje do 8h). Mi je kar malo zgodaj zalazoyi in Niku vse nej nej za 9 tko!!!!
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 15.2.2009 7:58:18 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 8:13:56
|
|
|
|
Svojeglava
|
Dobro jutro! Mi smo danes spali celo do 7:30, rekord! Ponavadi vstajamo od 6 - 6.30 enkrat, dlje sploh še nikol ni spala, tko da sem navajena... Estrella vidim, da si se resno lotila projekta "ESTRELLA" - veliko vztrajnosti ti želim!!! Vsem želim prelep sončen dan, moja depresija je kar malo izginila, ko se je pojavil sonček, upam da je enako z vsem vami!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 8:15:05
|
|
|
|
Svojeglava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa še mala postrežba tole so pa tako mamljive slikce, da mi je kar zakrulilo... grem jest ;)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 9:27:26
|
|
|
|
barbaw
|
Jutro! Včeraj ste bile pa ffffuuuuulllll zgovorne. Jaz raje ne bi omenjala svojega večere, ker ni za govorit. Pa še ponoči je bilo treba x-krat vstat. Sem hotela včeraj k frizerju pa je bila taka gužva, da je joj. Več sreče prihodnjič. Moram še prebrat ti 2 strani, ki ste jih napisale.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 9:36:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Sem se prej po telefonu pogovarjala z bivšo sodelavko in mi pove,da ena druga kolegica,s katero sva tudi bili sodelavki,stara je 26 let,moža vara z 18.letnikom Za eno drugo sodelavko pove,da jo naša šefinja še sedaj zaj ,pa čeprav ni več zaposlena pri nas Pa kaj je s temi ljudmi?Kam to pelje? Meni se zdi, da je vedno hujše. Mogoče pa s starostjo vedno več izvemo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 9:36:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo bili pa prej v kitajski restavraciji na poznem kosilu . še 1x si zaslužiš mmmm je bilo dobro. A ti napišem še moj današnji izbor ? packa Začela sem s kislo-pekočo juhco huh, te pa ne maram. Mi nisi naredila nič luštov. Kaj pa hrustljave zavitke? jaz ti raje ne bom odgovarjala na te poste. barbaw že ve, ker je v kitajski zraven mene sedela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 9:36:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič punce, jaz grem likat, imam dolg še od celega tedna Mi ravno ne paše, a kaj čmo Če greš likat ali likat je oboje dobra telovadba. mene tudi čakak kup cot za zlikat pa še vsak dan se veča pri men pa nobene volje za to opravilo A sem jaz edina, ki rada lika??? Imaš srajce za likat? Ne, ampak me niso nikoli motile. Sem jih likala le tu in tam. Mogoče bi i dopiz... čez nekaj let.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 9:36:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Naš se je tudi že 2x zbudil .Upam,da ga ne bo motilo,ker smo mu spustili dno.Pa saj bo kmalu pri meni pristal Nejc je rabu kak teden da se je navadu, prej se je tud kr zbujal, in tud zdej se še zna zbudit, zgleda da ga moti ker je utesnjen, pa ima 140x 70 postlo, pri nama pa spi b.p. Ma jaz ne vem,kaj je s tem spanjem.Nejca smo pri 7.mesecih preselili v svojo sobo,takrat ni več jedel ponoči in je spal od 18.20 pa do 8.30-9. brez zbujanja,pa še čez dan po kosilu 3 ure.No,še sedaj je priden za spanje.Tilen pa še kar je ponoči,pa se zbuja,pa jamra.. Tvojemu Nejcu se vidi, da je en tak miren priden fantek. Vsaj takrat je bil, ko sem ga videla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 15.2.2009 9:36:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič punce, jaz grem likat, imam dolg še od celega tedna Mi ravno ne paše, a kaj čmo Če greš likat ali likat je oboje dobra telovadba. Ne nič ne bomo likali Danes je spet cel dan visel dol in delal koline. Tako sem jezna, ker še tiste dni ko smo lahko skupaj drugje buši kako je to meni znano
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.