Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:33:28
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A imamo spet koga s kokosove palme? koga pa? Je bilo eno nepoznano ime, ki nas je bralo aha,pa nič objav najbrž kajne? to pa ne vem, ker član ne želi razkriti profila dej napiši kateri kokos je to
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:34:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo bili pa prej v kitajski restavraciji na poznem kosilu . še 1x si zaslužiš mmmm je bilo dobro. A ti napišem še moj današnji izbor ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:34:49
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Srčekgirll za krst novega vozička.In kakšnega imata? Pa seveda super za dnevno spanje. Upam, da bo ponovil tudi ponoči. Ga bom jutr slikala pa prpopala. Zgleda pa nprbližno tako: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=168367 Podoben mu je sam de je moj več zelen kukr tuki, ga bom slikala pa gor prpopala. O super. Mi imamo poleg Mure3 še tudi enega, ki je vedno v maminem prtljažniku in ne zavzame preveč prostora. enkrat ste razpravljale o nekih mclarnih al neki takega. a se da tam tudi hrbtišče nastavljat?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:34:55
|
|
|
|
jana81
|
No pa dober večer.. Vidim da se nič kaj ne stiskate in bolj čvekate.. Mi smo se spet skoraj cel dan potepali, potem sva hitro Nejčka skopala in spi že od 19.30, upam samo da ne bo jutri že ob 6h auf. Mi2 sva pa tud že pojedla večerjico (tatrski biftek sem spacala skup) in sladico (spekla jabolčno pito, in mami mi je spekla pomarančno čokoladne valentinčke) SS tud jst sem dobila orhidejo, in celo takšno, ki je še nimam. Sva pa imela z Nejcem pri večerji nezgodo, jedel je mlečni gres s kakavom in je bila 4 žlička še prevroča, se je mislim da opekel na jezik, in ni hotu več jest...no čez pol ure je spil 200 ml AM in zaspal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:35:34
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Barbaw hvala za fotke Sori, ker sem ti zasula poštni predal. Nisem hotela po svojem okusu izbirat pa sem kar vse poslala. Lepo, si bom kar vse shranila za spomin. So res luštkane. A pri onem zmajčku pa ni nobena uspela?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:38:43
|
|
|
|
Anitka
|
Ženskice moje jaz srčno upam, da bodo vaši hroščeki kmalu spet lepo jedli, da mamice ne boste več žalostne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:39:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič punce, jaz grem likat, imam dolg še od celega tedna Mi ravno ne paše, a kaj čmo Ojej. Upam, da boš hitro gotova.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:40:53
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A imamo spet koga s kokosove palme? koga pa? Je bilo eno nepoznano ime, ki nas je bralo aha,pa nič objav najbrž kajne? to pa ne vem, ker član ne želi razkriti profila dej napiši kateri kokos je to Nočem delati krivice - kaj pa če se motim?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:41:51
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Srčekgirll za krst novega vozička.In kakšnega imata? Pa seveda super za dnevno spanje. Upam, da bo ponovil tudi ponoči. Ga bom jutr slikala pa prpopala. Zgleda pa nprbližno tako: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=168367 Podoben mu je sam de je moj več zelen kukr tuki, ga bom slikala pa gor prpopala. O super. Mi imamo poleg Mure3 še tudi enega, ki je vedno v maminem prtljažniku in ne zavzame preveč prostora. enkrat ste razpravljale o nekih mclarnih al neki takega. a se da tam tudi hrbtišče nastavljat? Tu ti pa ne znam odgovoriti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:44:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 No pa dober večer.. Vidim da se nič kaj ne stiskate in bolj čvekate.. Mi se bomo stiskali, ko Gal zaspi. Zdaj se gre z atijem kopat. Mi smo se spet skoraj cel dan potepali, potem sva hitro Nejčka skopala in spi že od 19.30, upam samo da ne bo jutri že ob 6h auf. za potepanje. Nejči ti pa pančaj vsaj do osmih. Mi2 sva pa tud že pojedla večerjico (tatrski biftek sem spacala skup) in sladico (spekla jabolčno pito, in mami mi je spekla pomarančno čokoladne valentinčke) Kaj pa so to pomarančno čokoladni valentinčki? SS tud jst sem dobila orhidejo, in celo takšno, ki je še nimam. Ii kak fajn. Sva pa imela z Nejcem pri večerji nezgodo, jedel je mlečni gres s kakavom in je bila 4 žlička še prevroča, se je mislim da opekel na jezik, in ni hotu več jest...no čez pol ure je spil 200 ml AM in zaspal. Ojej za Nejčka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:46:28
|
|
|
|
jana81
|
anitka tak jih je moja mama poimenovala..je pa biskvitno testo mislim da, pa potem vanili puding gor, na pudigu so pomaranče in vse prelito s čokolado, na čokoladi pa vanili srčki ali kaj druga... dober kot sto .. bom slikala preden zmanjka ok?
< Sporočilo je popravil jana81 -- 14.2.2009 20:47:09 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:47:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič punce, jaz grem likat, imam dolg še od celega tedna Mi ravno ne paše, a kaj čmo Če greš likat ali likat je oboje dobra telovadba.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:47:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo bili pa prej v kitajski restavraciji na poznem kosilu . še 1x si zaslužiš mmmm je bilo dobro. A ti napišem še moj današnji izbor ? packa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:47:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Barbaw hvala za fotke Sori, ker sem ti zasula poštni predal. Nisem hotela po svojem okusu izbirat pa sem kar vse poslala. Lepo, si bom kar vse shranila za spomin. So res luštkane. A pri onem zmajčku pa ni nobena uspela? A sem pozabila poslat? Je bila slikica od tam. Ti jutri pošljem, ker zdaj ne mroem do kartice.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:47:55
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka tak jih je moja mama poimenovala..je pa biskvitno testo mislim da, pa potem vanili puding gor, na pudigu so pomaranče in vse prelito s čokolado, na čokoladi pa vanili srčki... dober kot sto .. A to kar puding navadno skuha in da gor. Kakšni so pa to vanili srčki, a se jih da prav kupit?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:48:32
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Barbaw hvala za fotke Sori, ker sem ti zasula poštni predal. Nisem hotela po svojem okusu izbirat pa sem kar vse poslala. Lepo, si bom kar vse shranila za spomin. So res luštkane. A pri onem zmajčku pa ni nobena uspela? A sem pozabila poslat? Je bila slikica od tam. Ti jutri pošljem, ker zdaj ne mroem do kartice. Bom še enkrat pogledala, samo mislim, da je ni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:49:05
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo bili pa prej v kitajski restavraciji na poznem kosilu . še 1x si zaslužiš mmmm je bilo dobro. A ti napišem še moj današnji izbor ? packa Začela sem s kislo-pekočo juhco
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:51:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo bili pa prej v kitajski restavraciji na poznem kosilu . še 1x si zaslužiš mmmm je bilo dobro. A ti napišem še moj današnji izbor ? packa Začela sem s kislo-pekočo juhco huh, te pa ne maram. Mi nisi naredila nič luštov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:52:07
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka tak jih je moja mama poimenovala..je pa biskvitno testo mislim da, pa potem vanili puding gor, na pudigu so pomaranče in vse prelito s čokolado, na čokoladi pa vanili srčki... dober kot sto .. A to kar puding navadno skuha in da gor. Kakšni so pa to vanili srčki, a se jih da prav kupit? ja tak zgleda kot okrasek (srčke sva že pojedla), sem slikala zdej pa ne najdem kabla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:52:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka tak jih je moja mama poimenovala..je pa biskvitno testo mislim da, pa potem vanili puding gor, na pudigu so pomaranče in vse prelito s čokolado, na čokoladi pa vanili srčki... dober kot sto .. A to kar puding navadno skuha in da gor. Kakšni so pa to vanili srčki, a se jih da prav kupit? ja tak zgleda kot okrasek (srčke sva že pojedla), sem slikala zdej pa ne najdem kabla Čitalec kartice?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:53:14
|
|
|
|
tally
|
čer
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:53:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally čer čer
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:54:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič punce, jaz grem likat, imam dolg še od celega tedna Mi ravno ne paše, a kaj čmo Če greš likat ali likat je oboje dobra telovadba. mene tudi čakak kup cot za zlikat pa še vsak dan se veča pri men pa nobene volje za to opravilo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:55:37
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka tak jih je moja mama poimenovala..je pa biskvitno testo mislim da, pa potem vanili puding gor, na pudigu so pomaranče in vse prelito s čokolado, na čokoladi pa vanili srčki ali kaj druga... dober kot sto .. bom slikala preden zmanjka ok? a tvoja mami veliko peče, al se men sam zdi ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:56:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo bili pa prej v kitajski restavraciji na poznem kosilu . še 1x si zaslužiš mmmm je bilo dobro. A ti napišem še moj današnji izbor ? packa Začela sem s kislo-pekočo juhco huh, te pa ne maram. Mi nisi naredila nič luštov. Kaj pa hrustljave zavitke?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.