Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:07:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tilči Popoldne smo se potepali.Smo šli v nabavo,malo za v hladilnik in po sili razmer še nov sesalec .Sem se spravila danes generalno pospravit spalnico,še Tilnu smo posteljno dno spustili,potem pa hočem posesat,pa ni bilo glasu od njega. Potem smo šli pa še k mojim staršem na obisk.Sedaj pa peče tople sendviče. Jaz sem tudi danes razmišljala o nabavi novega sesalca, ker ta moj že nekam sumljivo boli. Topli sendvič bi pa jaz tudi, ampak ker grema z mojim v kino boma . Mimogrede še zdaj ga ni doma, je bil namreč do 16 ure na gorenjskem, potem je šel v Lj po stvari in ugotovil, da je v hotelu ostal njegov plašč, pa je šel nazaj. Jaz ga pa še zmeraj čakam . A moraš bit vedno ti "kaznovana"?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:07:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil naša madam pa sploh noče jest, sam mleko bi pila. očitno so zobi, tako da estrella , mogoče ima alja tudi te vrste problem mislim da ne, ker že 2 dni normalno je in popije svojih 700mlAM
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:07:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Barbaw hvala za fotke Sori, ker sem ti zasula poštni predal. Nisem hotela po svojem okusu izbirat pa sem kar vse poslala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:07:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil hijenca, a kino je za valentinovo? no, midva nimava posebnih obredov danes - pač navaden dan meni je pa moj eno ful lepo orhidejo popoldan kupil ko sva bila v Kranju
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:07:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil naša madam pa sploh noče jest, sam mleko bi pila. očitno so zobi, tako da estrella , mogoče ima alja tudi te vrste problem naša ne bi ne mleka, ne GH, ne čaja, ne nič, danes ni pojedla praktično nič.... se sploh ne sekiram več, bo že jedla ko bo lačna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:07:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** helooooooooooooooooo evo midva z mojim sva se popoldan potepala po Kranju. sva izropala Mullerja, Lidla in Mečkatortja Lidla nista čisto izropana,ker je še za nas ostalo je bil danes kar dobro založen, kajne? ja,smo vse nabavili,kar smo rabili Da niste kaj pozabili, ker jaz zadnje čase fffuuuullll pozabljam. Če si napišem na listek pa ziher listek pozabim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:09:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil naša madam pa sploh noče jest, sam mleko bi pila. očitno so zobi, tako da estrella , mogoče ima alja tudi te vrste problem mislim da ne, ker že 2 dni normalno je in popije svojih 700mlAM Ampak kam to Alja stlači? Ali toliko ponuca al kaj? Si jo kaj vagala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:11:07
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** helooooooooooooooooo evo midva z mojim sva se popoldan potepala po Kranju. sva izropala Mullerja, Lidla in Mečkatortja Lidla nista čisto izropana,ker je še za nas ostalo je bil danes kar dobro založen, kajne? ja,smo vse nabavili,kar smo rabili Da niste kaj pozabili, ker jaz zadnje čase fffuuuullll pozabljam. Če si napišem na listek pa ziher listek pozabim. jaz sem listek pozabila,kar je pa gor pisalo,pa ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:11:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil naša madam pa sploh noče jest, sam mleko bi pila. očitno so zobi, tako da estrella , mogoče ima alja tudi te vrste problem naša ne bi ne mleka, ne GH, ne čaja, ne nič, danes ni pojedla praktično nič.... se sploh ne sekiram več, bo že jedla ko bo lačna naš se pa nažira ss, ni ravno luštno gledat otroka , če ne je. Upam, da bo ju3 bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:13:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil naša madam pa sploh noče jest, sam mleko bi pila. očitno so zobi, tako da estrella , mogoče ima alja tudi te vrste problem mislim da ne, ker že 2 dni normalno je in popije svojih 700mlAM Ampak kam to Alja stlači? Ali toliko ponuca al kaj? Si jo kaj vagala? Očitno porabi, ker se mi ne zdi, da bi se kaj zredila. Ni suha, je zalita, to je pa tudi vse. Vagala je nisem, saj imava čez 9 dni posvetovalnico, pa bomo videli koliko ima. Se mi zdi da nekaj takega kot tvoja frača
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:14:35
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil naša madam pa sploh noče jest, sam mleko bi pila. očitno so zobi, tako da estrella , mogoče ima alja tudi te vrste problem naša ne bi ne mleka, ne GH, ne čaja, ne nič, danes ni pojedla praktično nič.... se sploh ne sekiram več, bo že jedla ko bo lačna naš se pa nažira ss, ni ravno luštno gledat otroka , če ne je. Upam, da bo ju3 bolje to pa podpišem.Mi je šlo na jok,ko sem ga gledala v bolnici,ko ni mogel jesti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:15:35
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil naša madam pa sploh noče jest, sam mleko bi pila. očitno so zobi, tako da estrella , mogoče ima alja tudi te vrste problem naša ne bi ne mleka, ne GH, ne čaja, ne nič, danes ni pojedla praktično nič.... se sploh ne sekiram več, bo že jedla ko bo lačna a manca je tud na djeti? tipične ženske: aneja, manca in alja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:15:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** helooooooooooooooooo evo midva z mojim sva se popoldan potepala po Kranju. sva izropala Mullerja, Lidla in Mečkatortja Lidla nista čisto izropana,ker je še za nas ostalo je bil danes kar dobro založen, kajne? ja,smo vse nabavili,kar smo rabili Da niste kaj pozabili, ker jaz zadnje čase fffuuuullll pozabljam. Če si napišem na listek pa ziher listek pozabim. Ti vsaj listek pozabiš, jaz ga imam sabo in pozabim, ljub temu, da piše na njemu Alja je danes začela z akrobacijam hoje. Se dvigne ob opori, spusti eno roko in kar naredi korak naprej Seveda je že parkrat konkretno užgala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:20:40
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** helooooooooooooooooo evo midva z mojim sva se popoldan potepala po Kranju. sva izropala Mullerja, Lidla in Mečkatortja Lidla nista čisto izropana,ker je še za nas ostalo je bil danes kar dobro založen, kajne? ja,smo vse nabavili,kar smo rabili Da niste kaj pozabili, ker jaz zadnje čase fffuuuullll pozabljam. Če si napišem na listek pa ziher listek pozabim. Ti vsaj listek pozabiš, jaz ga imam sabo in pozabim, ljub temu, da piše na njemu Alja je danes začela z akrobacijam hoje. Se dvigne ob opori, spusti eno roko in kar naredi korak naprej Seveda je že parkrat konkretno užgala naša tudi nekaj provava v tej smeri, ma je bolj previdna, ne pade. rezultat je pa sam en korak
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:22:41
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil naša madam pa sploh noče jest, sam mleko bi pila. očitno so zobi, tako da estrella , mogoče ima alja tudi te vrste problem naša ne bi ne mleka, ne GH, ne čaja, ne nič, danes ni pojedla praktično nič.... se sploh ne sekiram več, bo že jedla ko bo lačna a manca je tud na djeti? tipične ženske: aneja, manca in alja ups, alja že papa. pridna, ti kar razveseli mamico.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:23:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil naša madam pa sploh noče jest, sam mleko bi pila. očitno so zobi, tako da estrella , mogoče ima alja tudi te vrste problem mislim da ne, ker že 2 dni normalno je in popije svojih 700mlAM Ampak kam to Alja stlači? Ali toliko ponuca al kaj? Si jo kaj vagala? Očitno porabi, ker se mi ne zdi, da bi se kaj zredila. Ni suha, je zalita, to je pa tudi vse. Vagala je nisem, saj imava čez 9 dni posvetovalnico, pa bomo videli koliko ima. Se mi zdi da nekaj takega kot tvoja frača Moja ne vem če poje pol tega kot tvoja zato te pa sprašujem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:23:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** helooooooooooooooooo evo midva z mojim sva se popoldan potepala po Kranju. sva izropala Mullerja, Lidla in Mečkatortja Lidla nista čisto izropana,ker je še za nas ostalo je bil danes kar dobro založen, kajne? ja,smo vse nabavili,kar smo rabili Da niste kaj pozabili, ker jaz zadnje čase fffuuuullll pozabljam. Če si napišem na listek pa ziher listek pozabim. Ti vsaj listek pozabiš, jaz ga imam sabo in pozabim, ljub temu, da piše na njemu Alja je danes začela z akrobacijam hoje. Se dvigne ob opori, spusti eno roko in kar naredi korak naprej Seveda je že parkrat konkretno užgala Jaz pa moram svojo pohvalit, ker kljub temu, da koraka ob opori in proba sama telovadit, še ni padla tako, da bi se udarila. Vendo ji rata ali na rit, če pa že nerodno pade, pa vedno glavo obdrži v zraku.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:24:57
|
|
|
|
Estrella*
|
Nič punce, jaz grem likat, imam dolg še od celega tedna Mi ravno ne paše, a kaj čmo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:27:19
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič punce, jaz grem likat, imam dolg še od celega tedna Mi ravno ne paše, a kaj čmo likat, a sej res, danes je valentinovo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:29:05
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil naša madam pa sploh noče jest, sam mleko bi pila. očitno so zobi, tako da estrella , mogoče ima alja tudi te vrste problem mislim da ne, ker že 2 dni normalno je in popije svojih 700mlAM Ampak kam to Alja stlači? Ali toliko ponuca al kaj? Si jo kaj vagala? Očitno porabi, ker se mi ne zdi, da bi se kaj zredila. Ni suha, je zalita, to je pa tudi vse. Vagala je nisem, saj imava čez 9 dni posvetovalnico, pa bomo videli koliko ima. Se mi zdi da nekaj takega kot tvoja frača Moja ne vem če poje pol tega kot tvoja zato te pa sprašujem. jaz se enim tudi kar čudim. moja naenkrat spravi vase 1 deci mleka ali max 100g česarkoli. če je sadje, je mogoče 150g tako na oko ocenjeno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:29:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** helooooooooooooooooo evo midva z mojim sva se popoldan potepala po Kranju. sva izropala Mullerja, Lidla in Mečkatortja Zapravljivca Manco je pa stlic Mitja pazil (beri: je ves čas spala ), potem je pa babi prišla domov. pa v eno prodajalno od zlatarne Celje sva šla pogledat poročne prstane, ma da te kap kake cene imajo Si mislim ja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:30:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil hijenca, a kino je za valentinovo? no, midva nimava posebnih obredov danes - pač navaden dan meni je pa moj eno ful lepo orhidejo popoldan kupil ko sva bila v Kranju Jeeeeee, kak fajn
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:31:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil naša madam pa sploh noče jest, sam mleko bi pila. očitno so zobi, tako da estrella , mogoče ima alja tudi te vrste problem in upam, da bodo zobki čimprej nehali nagajati.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:31:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A imamo spet koga s kokosove palme? koga pa? Je bilo eno nepoznano ime, ki nas je bralo aha,pa nič objav najbrž kajne? to pa ne vem, ker član ne želi razkriti profila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 20:33:21
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Srčekgirll za krst novega vozička.In kakšnega imata? Pa seveda super za dnevno spanje. Upam, da bo ponovil tudi ponoči. Ga bom jutr slikala pa prpopala. Zgleda pa nprbližno tako: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=168367 Podoben mu je sam de je moj več zelen kukr tuki, ga bom slikala pa gor prpopala. O super. Mi imamo poleg Mure3 še tudi enega, ki je vedno v maminem prtljažniku in ne zavzame preveč prostora.
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.