Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 18:03:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mi imamo pa 3. zobeka! zgornja enkica je zunaj! , tudi nam je danes oz ponoči mislim da četrti ven pogledal (nisem čist ziher ker mi ne pusti pogledat), mislim da sem ga zatipala. Zdaj pa še dva . Moja frača je pa zdaj dve uri spala, to je praznik za zobka in praznik
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 18:03:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj se igra Maja v Jakovi sobi, ker je bolj zanimiva, Jaka pa v dnevni. Pospravit pa je treba obe, ker so igrače vsepovsod. Moraš pazit kam stopiš. Jaz imam pri enem otroku bombo, zato te dobro razumem, kako je pri tebi, pri dveh razgrajačih. Sem Vidu dala kruh v eno roko in klobaso v drugo roko, pa imam sedaj faširano iz klobase, pa drobtine iz kruha, po celi kuhinji. Ti imaš edino pol manj za pospravit (kvadraturo mislim). Boš imela pa zato potem dosti več. Se mi že zdaj smiliš. Saj ne bo tako hudo. če pa bo, pa bom zahtevala čistilko Jaz sem si jo zrihtala na vsake dva tedna in je še en čas ne izpustim iz rok. Hb, da misliš nase.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 18:03:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič, grem jaz v toplo kopel tule se kar podpišem Jaz si včeraj nisem privoščila kopeli, le tuš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 18:03:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz sem bila brez compa oz. nam je monitor crknu in smo danes novega nabavili . najprej hvala vsem za čestitke za včerajšnjo obmesečnico moj mali pikici, kr ne morem verjeti da je že 9 mesecev mimo vsem, ki vas karkoli muči pošiljam , upam da bo kmalu bolje. za nazaj nisem nič brala in verjetno tudi ne bom, pa upam da mi ne boste zamerile Nič ne bomo zamerile.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 18:07:33
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj se igra Maja v Jakovi sobi, ker je bolj zanimiva, Jaka pa v dnevni. Pospravit pa je treba obe, ker so igrače vsepovsod. Moraš pazit kam stopiš. Jaz imam pri enem otroku bombo, zato te dobro razumem, kako je pri tebi, pri dveh razgrajačih. Sem Vidu dala kruh v eno roko in klobaso v drugo roko, pa imam sedaj faširano iz klobase, pa drobtine iz kruha, po celi kuhinji. Ti imaš edino pol manj za pospravit (kvadraturo mislim). Boš imela pa zato potem dosti več. Se mi že zdaj smiliš. Saj ne bo tako hudo. če pa bo, pa bom zahtevala čistilko Jaz sem si jo zrihtala na vsake dva tedna in je še en čas ne izpustim iz rok. Hb, da misliš nase. Je treba nekje začet, pa me čisto nič ne briga, če ima kdo tu okoli (na vasi) kake komentarje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 18:08:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič, grem jaz v toplo kopel tule se kar podpišem Jaz si včeraj nisem privoščila kopeli, le tuš. Jaz sem imela pa kopel z Galom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 18:09:04
|
|
|
|
Anitka
|
A imamo spet koga s kokosove palme?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 18:16:00
|
|
|
|
sesil
|
kopel....jaz bi tudi. ma sem včeraj pogruntala da pri meni to ni izvedljivo. ko sva kopala anejo, mi je una njena kopel (od wellede) tako lepo dišala, da sem rekla, da se bom še jaz potočala do pasa notri. pa moje kratke noge so bile predolge in to zelo predolge. očitno je optična varka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 18:18:25
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A imamo spet koga s kokosove palme? zakaj? a je kaj sumljivega?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 18:19:29
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz sem bila brez compa oz. nam je monitor crknu in smo danes novega nabavili . najprej hvala vsem za čestitke za včerajšnjo obmesečnico moj mali pikici, kr ne morem verjeti da je že 9 mesecev mimo vsem, ki vas karkoli muči pošiljam , upam da bo kmalu bolje. za nazaj nisem nič brala in verjetno tudi ne bom, pa upam da mi ne boste zamerile Nič ne bomo zamerile. thx
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 18:27:21
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj se igra Maja v Jakovi sobi, ker je bolj zanimiva, Jaka pa v dnevni. Pospravit pa je treba obe, ker so igrače vsepovsod. Moraš pazit kam stopiš. Jaz imam pri enem otroku bombo, zato te dobro razumem, kako je pri tebi, pri dveh razgrajačih. Sem Vidu dala kruh v eno roko in klobaso v drugo roko, pa imam sedaj faširano iz klobase, pa drobtine iz kruha, po celi kuhinji. Ti imaš edino pol manj za pospravit (kvadraturo mislim). Boš imela pa zato potem dosti več. Se mi že zdaj smiliš. Saj ne bo tako hudo. če pa bo, pa bom zahtevala čistilko Jaz sem si jo zrihtala na vsake dva tedna in je še en čas ne izpustim iz rok. Hb, da misliš nase. Je treba nekje začet, pa me čisto nič ne briga, če ima kdo tu okoli (na vasi) kake komentarje. ma kaj te briga za opravljive babnce. če imaš možnost si jo kar privošči.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 18:33:05
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil kopel....jaz bi tudi. ma sem včeraj pogruntala da pri meni to ni izvedljivo. ko sva kopala anejo, mi je una njena kopel (od wellede) tako lepo dišala, da sem rekla, da se bom še jaz potočala do pasa notri. pa moje kratke noge so bile predolge in to zelo predolge. očitno je optična varka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 18:33:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A imamo spet koga s kokosove palme? zakaj? a je kaj sumljivega? Novo ime
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 18:34:19
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tilči Hvala za odgovor! Mi jih je že Anitka nabavila,pa še tiste za spanje. Tiste,ki jih že uporabljate,kako jih dozirate? Tilen mi spije skoraj 1 liter mleka na dan,pri čaju,vodi,soku pa štrajka.Še to sprobam,potem bomo pa videli.Pa še ,če bomo kaj bolje spali. Oboje kroglice lahko daš po 5 naenkrat mi je danes rekla. Tiste za zobke pa tudi do 7, če ga fejst muči. Hvala za nabavo in informacije
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 18:35:11
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj se igra Maja v Jakovi sobi, ker je bolj zanimiva, Jaka pa v dnevni. Pospravit pa je treba obe, ker so igrače vsepovsod. Moraš pazit kam stopiš. Jaz imam pri enem otroku bombo, zato te dobro razumem, kako je pri tebi, pri dveh razgrajačih. Sem Vidu dala kruh v eno roko in klobaso v drugo roko, pa imam sedaj faširano iz klobase, pa drobtine iz kruha, po celi kuhinji. Ti imaš edino pol manj za pospravit (kvadraturo mislim). Boš imela pa zato potem dosti več. Se mi že zdaj smiliš. Saj ne bo tako hudo. če pa bo, pa bom zahtevala čistilko Jaz sem si jo zrihtala na vsake dva tedna in je še en čas ne izpustim iz rok. Hb, da misliš nase. Je treba nekje začet, pa me čisto nič ne briga, če ima kdo tu okoli (na vasi) kake komentarje. ma kaj te briga za opravljive babnce. če imaš možnost si jo kar privošči. Ja itak mi je čisto vseeno za te vaške opravljivke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 18:36:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tilči Hvala za odgovor! Mi jih je že Anitka nabavila,pa še tiste za spanje. Tiste,ki jih že uporabljate,kako jih dozirate? Tilen mi spije skoraj 1 liter mleka na dan,pri čaju,vodi,soku pa štrajka.Še to sprobam,potem bomo pa videli.Pa še ,če bomo kaj bolje spali. Oboje kroglice lahko daš po 5 naenkrat mi je danes rekla. Tiste za zobke pa tudi do 7, če ga fejst muči. Hvala za nabavo in informacije Ni za kaj, pa še kdaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 18:37:07
|
|
|
|
tilči
|
Popoldne smo se potepali.Smo šli v nabavo,malo za v hladilnik in po sili razmer še nov sesalec .Sem se spravila danes generalno pospravit spalnico,še Tilnu smo posteljno dno spustili,potem pa hočem posesat,pa ni bilo glasu od njega. Potem smo šli pa še k mojim staršem na obisk.Sedaj pa peče tople sendviče.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 18:38:37
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Popoldne smo se potepali.Smo šli v nabavo,malo za v hladilnik in po sili razmer še nov sesalec .Sem se spravila danes generalno pospravit spalnico,še Tilnu smo posteljno dno spustili,potem pa hočem posesat,pa ni bilo glasu od njega. Potem smo šli pa še k mojim staršem na obisk.Sedaj pa peče tople sendviče. za nabavo. In kakšen sesalec ste nabavili?Pa dober tek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 18:39:41
|
|
|
|
Anitka
|
Mi smo bili pa prej v kitajski restavraciji na poznem kosilu .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 18:42:08
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tilči Popoldne smo se potepali.Smo šli v nabavo,malo za v hladilnik in po sili razmer še nov sesalec .Sem se spravila danes generalno pospravit spalnico,še Tilnu smo posteljno dno spustili,potem pa hočem posesat,pa ni bilo glasu od njega. Potem smo šli pa še k mojim staršem na obisk.Sedaj pa peče tople sendviče. za nabavo. In kakšen sesalec ste nabavili?Pa dober tek Enega čisto navadnega,ker imam tako srečo,da mi vsak po parih letih crkne.Edina prednost je ta,da ima pralno vrečko,tako da mi jih ni treba kupovat. Hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 18:43:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tilči Popoldne smo se potepali.Smo šli v nabavo,malo za v hladilnik in po sili razmer še nov sesalec .Sem se spravila danes generalno pospravit spalnico,še Tilnu smo posteljno dno spustili,potem pa hočem posesat,pa ni bilo glasu od njega. Potem smo šli pa še k mojim staršem na obisk.Sedaj pa peče tople sendviče. za nabavo. In kakšen sesalec ste nabavili?Pa dober tek Enega čisto navadnega,ker imam tako srečo,da mi vsak po parih letih crkne.Edina prednost je ta,da ima pralno vrečko,tako da mi jih ni treba kupovat. Hvala Upam, da bo ta malo dalj časa deloval.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 18:45:19
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Popoldne smo se potepali.Smo šli v nabavo,malo za v hladilnik in po sili razmer še nov sesalec .Sem se spravila danes generalno pospravit spalnico,še Tilnu smo posteljno dno spustili,potem pa hočem posesat,pa ni bilo glasu od njega. Potem smo šli pa še k mojim staršem na obisk.Sedaj pa peče tople sendviče. Jaz sem tudi danes razmišljala o nabavi novega sesalca, ker ta moj že nekam sumljivo boli. Topli sendvič bi pa jaz tudi, ampak ker grema z mojim v kino boma . Mimogrede še zdaj ga ni doma, je bil namreč do 16 ure na gorenjskem, potem je šel v Lj po stvari in ugotovil, da je v hotelu ostal njegov plašč, pa je šel nazaj. Jaz ga pa še zmeraj čakam .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 18:48:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Topli sendvič bi pa jaz tudi, ampak ker grema z mojim v kino boma . Mimogrede še zdaj ga ni doma, je bil namreč do 16 ure na gorenjskem, potem je šel v Lj po stvari in ugotovil, da je v hotelu ostal njegov plašč, pa je šel nazaj. Jaz ga pa še zmeraj čakam . In kaj si bosta ogledala? Uživajta v dvoje . Kdo bo pa varuška? Pa upam, da kmalu in srečno pride tvoj dragi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 18:51:26
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mi imamo pa 3. zobeka! zgornja enkica je zunaj! , tudi nam je danes oz ponoči mislim da četrti ven pogledal (nisem čist ziher ker mi ne pusti pogledat), mislim da sem ga zatipala. Zdaj pa še dva . Moja frača je pa zdaj dve uri spala, to je praznik za zobka in praznik Bravo za zobke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 14.2.2009 18:52:23
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Topli sendvič bi pa jaz tudi, ampak ker grema z mojim v kino boma . Mimogrede še zdaj ga ni doma, je bil namreč do 16 ure na gorenjskem, potem je šel v Lj po stvari in ugotovil, da je v hotelu ostal njegov plašč, pa je šel nazaj. Jaz ga pa še zmeraj čakam . In kaj si bosta ogledala? Uživajta v dvoje . Kdo bo pa varuška? Pa upam, da kmalu in srečno pride tvoj dragi. Če bo prišel pravi čas, grema gledat Avstralijo, igra ob 20.20. Videk bo pa pri babici, moji mami.
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.