|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))
14.2.2009 18:53:47   
sesil
hijenca, a kino je za valentinovo?
no, midva nimava posebnih obredov danes - pač navaden danuser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 676
14.2.2009 18:57:06   
Srčekgirll
Dns, sva z Vidkom šla k meni domov in sva šla z vozičkom na obisk k moji teti. Sva mogla preizkusit oz. krstit voziček ( marelo). Unga ta velicega (queeny) se mi ne da ga non stop sestavlat pa raztavlat, tko de sm kupla manjšega ( bo več al manj v avtu). Vid je dns spal v 2. rundah 2h 15minuser posted image . Zdej bo pa kmal čas za nočno spanje k že začel neki sitnart pa zehat. Še flašo mleka al pa kakava ( bom še vidla kaj bo) pa spanje.user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 677
14.2.2009 18:57:19   
Anitka
Hijenca upam, da vama uspe priti do kina.user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 678
14.2.2009 18:59:23   
Anitka
Srčekgirll user posted image user posted image user posted image za krst novega vozička.In kakšnega imata? Pa seveda super za dnevno spanje. Upam, da bo ponovil tudi ponoči.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 679
14.2.2009 18:59:29   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Pr nas je tud navaden dan, sm mislna da bo kajuser posted image romantična duša biu pa je user posted image user posted image žalost.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 680
14.2.2009 18:59:43   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Tako. In to bo prvo leto, ko grema nekam za valentinovo. Vedno je bil nekje v tujini za valentinovo, letos pa upam, da bo uspel domov prit.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 681
14.2.2009 19:05:28   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Dns, sva z Vidkom šla k meni domov in sva šla z vozičkom na obisk k moji teti. Sva mogla preizkusit oz. krstit voziček ( marelo). Unga ta velicega (queeny) se mi ne da ga non stop sestavlat pa raztavlat, tko de sm kupla manjšega ( bo več al manj v avtu). Vid je dns spal v 2. rundah 2h 15minuser posted image . Zdej bo pa kmal čas za nočno spanje k že začel neki sitnart pa zehat. Še flašo mleka al pa kakava ( bom še vidla kaj bo) pa spanje.user posted image

Moj Vid je tudi spal danes dve rundi, ampak nobena ni bila daljša od pol ure. Vragec maliuser posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 682
14.2.2009 19:17:44   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Moj Vid je tudi spal danes dve rundi, ampak nobena ni bila daljša od pol ure. Vragec maliuser posted image

Naš sonček je spal pa tri runde - 2krat po eno uro in enkrat pol ureuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 683
14.2.2009 19:27:10   
mafi
evo še mane mal na raport, prišli domov in Filip zaspal v avtu tako da zdele še spi pol mi bo pa spet rogovilu do 22user posted image .

nč grem mal še prebrat za nazaj dokler se ne vklopi alarmuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 684
14.2.2009 19:28:43   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

evo še mane mal na raport, prišli domov in Filip zaspal v avtu tako da zdele še spi pol mi bo pa spet rogovilu do 22user posted image .

Oj oj

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 685
14.2.2009 19:29:03   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Naš sonček je spal pa tri runde - 2krat po eno uro in enkrat pol ureuser posted image user posted image

za vidauser posted image user posted image user posted image , za vidauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , in Galauser posted image user posted image user posted image user posted image , Filip je pa spal 2rundi po 40min. no pa zdej spiuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 686
14.2.2009 19:29:25   
mafi

Oj oj

oj ojuser posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 687
14.2.2009 19:32:34   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Popoldne smo se potepali.Smo šli v nabavo,malo za v hladilnik in po sili razmer še nov sesalecuser posted image .Sem se spravila danes generalno pospravit spalnico,še Tilnu smo posteljno dno spustili,potem pa hočem posesat,pa ni bilo glasu od njega.user posted image
Potem smo šli pa še k mojim staršem na obisk.Sedaj pa user posted image  peče tople sendviče.

user posted image user posted image user posted image šoping,
a jim je bila všeč tvoja tortica???

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 688
14.2.2009 19:33:37   
Anitka

Oj oj

In kaj si kaj danes počela?

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 689
14.2.2009 19:34:45   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ta ma pa velik za povedat kaj bo ko zrasteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 690
14.2.2009 19:35:11   
mafi

Oj oj

In kaj si kaj danes počela?

mal smo se potepaluser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 691
14.2.2009 19:36:32   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

mi imamo pa 3. zobeka! zgornja enkica je zunaj! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , mi smo pa še kar brezzobiuser posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 692
14.2.2009 19:37:53   
tilči

Popoldne smo se potepali.Smo šli v nabavo,malo za v hladilnik in po sili razmer še nov sesalecuser posted image .Sem se spravila danes generalno pospravit spalnico,še Tilnu smo posteljno dno spustili,potem pa hočem posesat,pa ni bilo glasu od njega.user posted image
Potem smo šli pa še k mojim staršem na obisk.Sedaj pa user posted image  peče tople sendviče.

Jo že ni več

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 693
14.2.2009 19:37:56   
mafi

Katy me veseli, da kroglice vsaj malo pomagajouser posted image user posted image .

Jana upam, da bo noč dosti boljša kot je bil dan.

A sem vam rekla, da je Galova prva beseda pa pa in zraven maha z rokico. Je pravi mali facko - se kar naenkrat spomni in začne mahat in govorit pa pa pa pa...user posted image user posted image user posted image

jaz sem mela danes obis in jim je Filip full mahu ko so se pa odpravlal domov je pa začel ploskatuser posted image user posted image

Ej naš je tudi vedno zelo vesel, ko obiski odhajajouser posted image user posted image user posted image in full brca, maha, se veseli, krili z rokami. Mi je včasih kar malce nerodnouser posted image user posted image user posted image

pol nas je pa že kar nekajuser posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 694
14.2.2009 19:38:22   
mafi

Jo že ni več

je bla sigurn dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 695
14.2.2009 19:39:55   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Danes sem imela gostjo kassouser posted image user posted image user posted image  sicer je bil kratek čvek, pa vseeno hvala za družbo. Sem pa nazaj iz LJ in z Asjo ni naboljeuser posted image . Ne vejo ali je uho zatečeno, ali se spet polni s krvjo. Dobila je šen AB in nekaj za celjenje rane. Slabo se ji celi, ker jo srbi in kar naprej stresa glavo. Dobila je še injekcijo kortizona( steroid proti srbečici, oteklini in vnetju). Sedaj čakamo do četrtka, potem pa bomo videli kaj naprej. Ma sem slabe volje. Evri grejo, psu pa nič boljeuser posted image

za čvekuser posted image user posted image user posted image user posted image ,
za Asjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 696
14.2.2009 19:40:20   
mafi
alarem kliče letimuser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 697
14.2.2009 19:40:59   
mafi
no neki sem pa prebrala za nazaj, zdej pa res letimuser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 698
14.2.2009 19:44:55   
Anitka

no neki sem pa prebrala za nazaj, zdej pa res letimuser posted image

pa pauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 699
14.2.2009 19:45:22   
Anitka
Barbaw hvala za fotkeuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.