|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
14.2.2009 8:29:09   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

neboglasnica - spet en potres??? ma sedaj se pa kar en zadrugim vrstijo...pazi da tole metuljčica ne vidiuser posted image

Tole je bilo namenjeno Glugluglu, ki dobi moža domov, ne se bat, nič hujšega ni bilo.

Upam, da se boš izognila angini. user posted image

Sasi13:
ops, očitno sem bila preveč hitra.... No, si pa vsaj izvedela novico iz prve roke, user posted image .

Blacky30: ja, res nisi dobila ZS, ga je Sasi 13 namesto tebe. user posted image user posted image

Tims: ti kar lepo pospravljaj, peri in si na koncu odpočij, saj sem se odločila, da pridemo v petek na obisk. Moža peljem na kontrolo na polikliniko, vmes pa pridem k tebi na piškote in mrzlo mleko. Evo, zdaj imaš cel teden za razmišljati, kaj bo vmes prišlo. Ne, ne, tokrat res pridemo.

Metuljčica: in kje imata parcelo?

Pa seveda lepo Valentinovo vsem, ki ga praznujete..

Auroraa: kje se pa potepaš??

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 101
14.2.2009 9:11:15   
Blacky30
user posted image

user posted image  

PRIČETEK DIETE - 5.1.2009  (nick - vrsta diete)

flower - ločevalna dieta
začetna teža: 62,7 kg
izgubiti želi:  8 kg

12.1.2009 - 61,5 kg 
user posted image
26.1.2009 - 61,4 kg user posted image
2.2.2009 - 59,2 kg   user posted image
9.2.2009 - 58,4 kg   user posted image

levinja - ločevalna dieta
začetna teža: ???
izgubiti želi:  10 kg

12.1.2009 - -1 daguser posted image   
9.2.2009 -  ???????    user posted image

24julij - ločevalna dieta
izgubiti želi: 10 kg

9.2.2009 - ??? user posted image

dzanika - dieta "manj žri"
začetna teža: 71,5 kg
izgubiti želi:  10 kg

12.1.2009 - 70,5 kg  user posted image    

26.1.2009 -69,5 kg 
user posted image
2.2.2009 - 70 kg           user posted image

9.2.2009 - 69,8 kg   user posted image

rebeca - dieta "manj žri"
začetna teža: 65 kg
izgubiti želi:  7 kg

12.1.2009 - 65 kg    user posted image  
19.1.2009 - 63,1 kguser posted image
26.1.2009 - 62,5 kg
user posted image
9.2.2009 - 62,5 kg   user posted image

mirjam80 - dieta "manj žri"
začetna teža: 70 kg
izgubiti želi:  6 kg

12.1.2009 - 70 kg     user posted image
19.1.2009 - 69,5 kg  user posted image

26.1.2009 - 69,5 kg  user posted image
2.2.2009 - 68 kg       user posted image
9.2.2009 - 69 kg           user posted image

hruška debeluška - dieta "manj žri"
začetna teža: 65 kg
izgubiti želi:  7 kg
12.1.2009 - 62,5 kg  user posted image
19.1.2009 - 62,5 kg  user posted image

26.1.2009 - 62,3 kg user posted image
2.2.2009 - 62,3 kg    user posted image
9.2.2009 - 62,2 kg    user posted image

netki - dieta "manj žri"
začetna teža: 84,2 kg
izgubiti želi:  15 kg
12.1.2009 - 83,4 kg user posted image
19.1.2009 - 82,6 kg user posted image
26.1.2009 - 83,4 kg    
user posted image
9.2.2009 - ?????           user posted image

papir - dieta "manj žri"

izgubiti želi: 5 kg
9.2.2009 - 61,5 kg   user posted image

lex - brez sladkarij
začetna teža: 73 kg
izgubiti želi:  3 kg 

26.1.2009 - 72,5 kg user posted image  
9.2.2009 - ?????           user posted image

glugluglu - brez sladkarij
začetna teža: 61 kg
izgubiti želi: 6 kg

26.1.2009 - 62 kg user posted image  
9.2.2009 - ?????    user posted image

ksenci - brez sladkarij
začetna teža: 85 kg
izgubiti želi: 7 kg

16.2.2009 -

auroraa - Montignac
začetna teža: 76 kg
izgubiti želi:  6 kg

12.1.2009 - 75 kg   user posted image
19.1.2009 - 75 kg   user posted image  

26.1.2009 - 74 kg   user posted image
2.2.2009 - 74 kg     user posted image
9.2.2009 - 74 kg     user posted image

nanka
- dieta brez OH
začetna teža: 74 kg
izgubiti želi:  10 kg
12.1.2009 - 72,5 kg user posted image   
19.1.2009 - 72,3 kg user posted image
26.1.2009 - 72,9 kg     user posted image
2.2.2009 - 72,9 kg   user posted image
9.2.2009 - 72,8 kg   user posted image

inigo - telovadba
izgubiti želi: ???

12.1.2009 - +1 kguser posted image
9.2.2009 - ?????        user posted image

maya80 -
začetna teža: 91,3 kg
izgubiti želi:  20 kg

26.1.2009 - 89 kg user posted image
9.2.2009 - ?????       user posted image

Naslednje tehtanje 16.2.2009!!!! user posted image

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 102
14.2.2009 9:14:24   
Blacky30
LEPO VALENTINOVO ŽELIM VSEM!!!!!!user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 103
14.2.2009 9:32:50   
ksenci
dobro jutroooo!!!!
sm dobila najlepše darilo za valentinovo kar jih je možno- naspala sem seuser posted image user posted image user posted image .včeraj je naš mali spal 1,5 ure do 23. pol pa je spil mal čaja in spal do 4:30 v svojo posteljiuser posted image user posted image user posted image spil pol flaške mleka in sva imela šolo, do pol6 dokler ni prišu domov ati. ni hotu zaspat v svoji postli, jz pam sm vstrajala. se ga je pol usmilu ati in je zaspal pri nama od 6- pol 9. to je bilo božansko spanje zame po dolgem času. ne bi mela nič proti če bi ostal takuser posted image
majuska- jz sm začela kr kmalu s tretjim obrokom, kr je lepo jedel- takratuser posted image , pa sem začela isto kot ti, kot tretjega pa sem dodala dopoldan sadje- sadno kašico, al sm jo sama prpravla, al pa frutek.
tims- tud mene tak počaka, jauser posted image
hd- kako si se mela?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 104
14.2.2009 10:00:37   
Blacky30

user posted image

Spali smo vredik, Teja je nekaj kašljat začela ob 3h in se je čist prebudila, tak da sem jo potem dala k sebi, pa je v pol ure zaspala, da sem jo lahko prenesla nazaj v njeno posteljico. Zdaj pa je čist ok, nič ne kašlja. Jo sluz draži verjetno.

Ksenci:

user posted image

Očitno sem pozabla shranit zadnji seznam mačkic, tak da sem zdaj popravila zadevo. Manner napolitanke.....mnjamiiiiiiiiiiii......user posted image

Dzanika, to sem razmišljala ja, dva imena v eni sliki, a bi lahko tudi barve menjala? Eno ime v roza odtenku, drugo v modrem? Al nekaj takega? Men tudi javi znesek.user posted image

Današnji slavljenčki:

ARIANA (andras)

VSE NAJBOLJŠE ZA 9 MESECEV!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŽIGA JAN (zabica26)

VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESECEV!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PATRICIJA (jocika)

MOJCA (lidija***)

LARA (nosečka maja)

VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEV!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 105
14.2.2009 10:11:49   
neboglasnica
Lara - user posted image user posted image  user posted image (nosečka maja)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 106
14.2.2009 10:20:56   
Majuska
'morning ladies,

imate tudi ve lepo sončno jutro? Evo samo za vas

user posted image

naš pobič je danes spal do 9.30 ... kar ne morem verjet. Zdajle je prava čveka, slišim da nagaja očku, da ja ne bo mogel spat ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 107
14.2.2009 10:22:23   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

majuska - me veseli da je narastek uspel...tretji obrok hrane je pri nas dobila mislim da po treh tednih in še sedaj smo na trehuser posted image

Hoj. Ma sem pozabila, katera je objavila recept, ti ali rebeca, potlej sem bila pa raje tiho user posted image super je blo, res.

08.08.2008

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 108
14.2.2009 10:24:24   
Majuska
tole je pa za vse današnje slavljenčke in za vse, ki boste praznovali Valentinovo!

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   [Brisano sporočilo]
14.2.2009 11:35:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 110
14.2.2009 11:50:21   
Majuska
rebeca, uživajta maksimalno user posted image

jest grem pa sestro poklicat, njena dvojčka imata danes RD user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   [Brisano sporočilo]
14.2.2009 14:43:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 112
14.2.2009 16:27:38   
Majuska
Midva z Aleksandrom sva imela krasen, malo bolj mrzel sprehod. Za družbo sva dobila mamo od enega prijatelja, ki je prišla mimo user posted image

Zdaj po kosilu še kavica pade, Aleksander odspi eno rundo, po kaši pa v šoping ... user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 113
14.2.2009 16:35:51   
Blacky30
In je čas za popoldansko kavico. Kosilo smo pojedli, detece spančka, tavelki se z omico ukvarja, gledata tv.

Valentinček je bil tud vesel pri nas. Otroka sta mi prinesla šopek roza-belih tulipanov. Ful lepo......user posted image user posted image
Mož mi je pa prinesel bonboniero Griotte in to, kar sem si ful želela, CD Toše Proeski, The Hardest Thing, njegov zadnji. Sem bila ful vesela darila.

Jaz sem pa njemu kupila parfum S8 (Oriflame) in kremo za roke. Otrokoma pa sva kupila: Nejcu sladkarije in milo za roke, Teji pa gumo za dlesni in magični lonček za pitje. Itak bi jima to drugač kupila, zdaj sem pač v darilno vrečko vrgla in je. Pa tudi babi in omici smo dali malenkost, tolk da je pozornost in da se dogaja.user posted image

Teja je danes za kosilo jedla cvetačo in bučke. Ji je bilo všeč, samo ne za dolgo, potem več ni hotela. Pa sem malo riževih kosmičev noter zamešala, da je bolj gosto ratalo in lepšega okusa, pa je vse pojedla, pikica mala.user posted image

Populis, včeraj pa sva gledala komedijo Made of Honor, sem potegnila z neta, po naše Kako ugrabiti nevesto s Patrick Dempseyem, fajn film, tak sproščeni. Nisem hotla gledat Petek 13., ker sem jih že kar veliko gledala, pa mi ni bogve kaj.
Hmmm, kaj si tam rekla, da tebi še rit raste al kaj??user posted image user posted image user posted image  Nič razumela.user posted image user posted image
Prosim, bodi dušica, daj objavljaj večje slike. Da ne rabim klikat.user posted image

Sasi13, super si fotke objavila, ravno prava velikost, in srčkana sta tak, da bi jih pojedla.user posted image

Polžek = plazenje. A ni kobacanje eno in isto? Drugo je edino puzanje, ko ni na vseh štirih, zato pa nimamo znaka.user posted image
Neboglasnica, populis, mojcek, super fotke.user posted image user posted image user posted image

Ksenci, pa ta dr. je pa malo vsekan. Kak si pa upa na tebe spravljat!?!?! Naj sam razreši z onim dr., hudič!!!!user posted image user posted image user posted image

Majuska, 3. obrok sem začela po mesecu in pol uvajanja. Imava pa okol 11-12 sadno kašico, 15-16 kosilo in ob 18h mlečno kašico.

Rebeca, vauuuuuuuuuuuu, kak lep dan te čaka. Uživaj 100/uro.user posted image

Flower, super, da si se imela fajn. Ja, ti si itak navajena ponočevat, zato pa tebe danes nič ne meče proti možu.user posted image  Ker moraš tolkrat vstajat zarad Lana.

Grem na kavč, preden prideta tast in tašča na obisk. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 114
14.2.2009 17:46:16   
ksenci
vse čveke so podlegle valentinu, nobene nikjeruser posted image user posted image user posted image
morm pohvalit dans Aljaža ni nič tečko, kako pa bo ponoči pa je še vprašanjeuser posted image dans smo bol na izi, bili na sprehodu, zdaj pa gremo v postlo se crtat pa romantične komedije gledatuser posted image jz ne vem, se jih še kr nism naveličala, pa sej gledam vse filme. ne vem kaj ima dragi danes na programu. pr nas je on zadolžen za nove filme dol vlečt.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 115
14.2.2009 17:52:00   
ksenci
flower- moj pa noče z mano na koncert janauser posted image bi rada da greva skupaj pa je reku, da bo on Aljaža pazu jz pa naj grem s kolegicam. v mb mi ni ratal it, pa mi bo mogoč v celje.
rebeca- poročaj, me res zanima kako je blo v habakuku- je cena primerna kvaliteti?

saj dans je dovoljen da grešimo, a ne? jz ne bom zdržala, kr je Marko že odpr domačico, pa šalca mlekeca zramuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 116
   [Brisano sporočilo]
14.2.2009 18:18:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 117
14.2.2009 19:10:01   
neboglasnica
Ahoj!

Mi smo z maratonskega obiska, Staš je bil pokonci celih osem ur. Jap, ni in ni hotel zasapti, ne v avtu, ne na noben način. Ves čas je bil dobrovoljen, nasmejan, zadnje pol ure ga je pa skrivilo.

Ksenci: user posted image user posted image za darilo - spanec.

_rebeca_: se še razvajata? Super darilo vama je zrihtal, uživajta!!!

Flower: ma super, da si uživala. Je dan danes takoj lepši, kajne?

Almera: sem ves dan mislila nate, kako uživaš. Super! user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 118
14.2.2009 19:10:02   
dzanika
evo, mi smo se vrnili s celodnevnega potepanja. Smo bili na primorskem pri mojmu bratrancu in potem še pri eni moji kolegici. Blo je pa itak super! user posted image user posted image

neboglasnica
uau kakšna slika sare! Fenomenalna. Obvezno jo morate dati v okvir in na steno. Meni je ful ušeč! user posted image

sasi kolk ste pa vi luštni! user posted image   In dobrga snežaka ste naredili s slinčkom! user posted image

blacky ja tudi barve bi se lahko zamenjale pri slikci... Edino v ozadju bi morala biti ista barva. Imena pa so lahko različnih barv. Ti javim...

Neposredna povezava do sporočila: 119
14.2.2009 19:10:51   
neboglasnica
Dzanika: a si videla kdaj sva oddali post. Že parkrat nama je takole uspelo, a ne? user posted image za naju!!

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 120
14.2.2009 19:27:01   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Dzanika: a si videla kdaj sva oddali post. Že parkrat nama je takole uspelo, a ne? user posted image za naju!!

pa res. Ja dobre smo, ni kej. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 121
14.2.2009 20:32:34   
netki
ola

ja tud mi smo meli potepuški dan......najprej smo bli pri naših, pol pri eni kolegici in še malo na sprehoduuser posted image user posted image

sicer so vsi moji načrti splavali po vodi, ker nisem mela varstva za otroka....mami je mela neki za delat, pa še pol je nekam šla....zjutri sem bla ful žalostna, pol sem se pa sprijaznila in sem si rekla da je itak vseen kdaj greva....pa drugič, mogoče že naslednji tedenuser posted image

jutri pa v ljubljano....na rudnik v šoping, potem k sestrični od mojga kjer bomo imeli kosilo in pol najbrž skupaj v tivoli ker bo baje sončekuser posted image user posted image user posted image komi čakam

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 122
14.2.2009 20:33:39   
netki
pozabla povedat da je moj zjutraj kmal vstal in mi prinesel čokolado in praline....tud to je nekiuser posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   [Brisano sporočilo]
14.2.2009 20:34:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 124
   [Brisano sporočilo]
14.2.2009 20:35:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?