|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
14.2.2009 11:18:26   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

pupa, a veš, da sem sprobala bio čistilo (beri: kis in voda). Sem našpricala tuš kabino in po 10 minutah niti malo vodnega kamna ni več, zakon, res! Vonj po kisu se je pa obdržal glih 2 minuti.

jp, dela čudeže. user posted image Obstaja knjiga  Vse o kisu in namesto čistil lahk vsepovsod uporabljaš kis. (pa če se ti zadela al slabo požira odtok, zagrej kis -2 dcl) in ga vlij v odtok. Naj deluje nekaj ur in vola!)

p.s.: mal sm se naredla še js pametno! user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 626
14.2.2009 11:20:00   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: novo

IZVIRNO SPOROČILO: spps

nič pupe,grem jaz dans kaj naredit user posted image user posted image user posted image

se potem kaj javim,če ne bom preveč utrujena user posted image user posted image user posted image  tiste,ki praznujete valentinovo lepo praznujte user posted image

Ti kr počasi, da ne boš potem preveč utrujena! user posted image
Ti tudi lepo praznuj!

s coto v roki user posted image user posted image user posted image sem se odločla,da grem še okna očistit,ker se sama ne bodouser posted image user posted image

počakaj na dež!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 627
14.2.2009 11:20:27   
NoBady

ženske, kaj ti v Ce p. dajo brisače za tuširanje, al jih morš imet s seboj? user posted image

dobiš brisačo, samo jaz ti priporočam da imaš vseeno 1 za rezervo sabo...user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 628
14.2.2009 11:20:28   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

user posted image user posted image user posted image  felisa!

Zdej pa morm v postlo,drgac bo moj grdo gledal,ko pride iz trgovine...cakam,cakam in upam na kaksno rozicouser posted image

pa hitro!user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 629
14.2.2009 11:20:30   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Dobro jutro in lep valentinov dan!!!!!!

Se oglasam in pozdravljam od doma...user posted image  Smo mislili,da bomo danes zibaliuser posted image ,pa ni blo nic iz tega...So bili le lazni popadki, bla cist zaprta ,ko me je G pregledal....Ampak bolelo je kot user posted image . Sedaj moram pocivati in pocivati...zgleda,da sem prevec migala ,ko bi se morala dol usest in pocivat...kaj cmo. Trenutnop nimam vec krcev ,tudi ponoci jih nisem nic cutila, mali je priden in raste.user posted image user posted image user posted image  Ima 2700g , velikost moram pa se zracunati.
Naslednji pregled imam 27.2 , dobila pa sem dodatne 0,5 kg.
Hvala,ker ste mislile name.

lp lejca

user posted image user posted image sam da si še 2v1.. zdej pa lepo počivat pa pridna bit, da ne boš spet prehitr kam hodila... user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 630
14.2.2009 11:20:33   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

a mi zna kira povedat, česa vsega med dojenjem ni priporočljivo jest?

jaz se nekaj malega še od prvič spomnim, vem,da naj na začetku ne bi jedel stvari,ki napenjajo, pa surove zelenjave in sadja, pa čim manj začimb,pa alergenov naj bi se izogibali (paradižnik, svinjsko meso,...)...pol pa počasi začneš jesti tudi ostale zadeve, ampak eno po eno,da vidiš,če bi bila kakšna reakcija, pa da veš od česa je. Nekatere ne komplicirajo in jejo vse, jaz vem,da sem na začetku kar pazila in ni bilo večjih težav s krčki, je pa res,da baje pri punčkah ni toliko krčkov kot pri fantkih...bomo videli kmalu user posted image

Če hočeš ti lahko naštejem katero hrano sem jaz jedla prvi mesec, to se dobro spomnim, ker se mi je že mešalo od enoličnosti...drugače pa kot so ti že druge rekle, probaš postopoma, pa vidiš kaj bejbiju paše in kaj ne.user posted image

pocka to bi bla zelo vesela... user posted image za sadje vem da napenja, pa zdej vem kaj naj ne bi jedla, zdej me pa zanima KAJ LAHKO JEM ...user posted image tko da, če se ti ljubi te res prosim da napišeš kaj si jedla prvi mesec......si bom kr jedilnik sestavlauser posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 631
14.2.2009 11:20:52   
novo

ženske, kaj ti v Ce p. dajo brisače za tuširanje, al jih morš imet s seboj? user posted image

dobiš brisačo, samo jaz ti priporočam da imaš vseeno 1 za rezervo sabo...user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 632
14.2.2009 11:21:22   
NoBady
Zdej pa še z moje strani lepo valentinovo!!!
user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 633
14.2.2009 11:22:23   
NoBady

pupa, a veš, da sem sprobala bio čistilo (beri: kis in voda). Sem našpricala tuš kabino in po 10 minutah niti malo vodnega kamna ni več, zakon, res! Vonj po kisu se je pa obdržal glih 2 minuti.

jp, dela čudeže. user posted image Obstaja knjiga  Vse o kisu in namesto čistil lahk vsepovsod uporabljaš kis. (pa če se ti zadela al slabo požira odtok, zagrej kis -2 dcl) in ga vlij v odtok. Naj deluje nekaj ur in vola!)

p.s.: mal sm se naredla še js pametno! user posted image user posted image user posted image

moja mami tut štedilnik čisti s kisom, in se tak lepo sveti... sam ne za dolg, ker ga potem hitro popacamouser posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 634
14.2.2009 11:23:44   
novo

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

a mi zna kira povedat, česa vsega med dojenjem ni priporočljivo jest?

jaz se nekaj malega še od prvič spomnim, vem,da naj na začetku ne bi jedel stvari,ki napenjajo, pa surove zelenjave in sadja, pa čim manj začimb,pa alergenov naj bi se izogibali (paradižnik, svinjsko meso,...)...pol pa počasi začneš jesti tudi ostale zadeve, ampak eno po eno,da vidiš,če bi bila kakšna reakcija, pa da veš od česa je. Nekatere ne komplicirajo in jejo vse, jaz vem,da sem na začetku kar pazila in ni bilo večjih težav s krčki, je pa res,da baje pri punčkah ni toliko krčkov kot pri fantkih...bomo videli kmalu user posted image

Če hočeš ti lahko naštejem katero hrano sem jaz jedla prvi mesec, to se dobro spomnim, ker se mi je že mešalo od enoličnosti...drugače pa kot so ti že druge rekle, probaš postopoma, pa vidiš kaj bejbiju paše in kaj ne.user posted image

pocka to bi bla zelo vesela... user posted image za sadje vem da napenja, pa zdej vem kaj naj ne bi jedla, zdej me pa zanima KAJ LAHKO JEM ...user posted image tko da, če se ti ljubi te res prosim da napišeš kaj si jedla prvi mesec......si bom kr jedilnik sestavlauser posted image

v Mš so nam rekli, da ni vredu, vse kar vsebuje paradižnik, mezga, golaž, ... V glavnem brez paradižnika in koncentratov iz paradižnika. Vse kuhano (zelenjava, sadje), jajce, jagode, arašidi, ki so dostikrat alergeni. Pa prekajeno. No, nekaj z moje strani. user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 635
14.2.2009 11:51:39   
Pupa7

itak feliša, sma čist bio vsekale user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 636
14.2.2009 12:01:02   
felix7
če vam bo dolgčas, si pa lahko tole preberete:
http://www.ringaraja.net/forum/partner_obup/m_3765924/tm.htm

mene je prav nasmejalo user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 637
14.2.2009 12:02:23   
janaja
Oj bejbe veseleo Valentinovo tudi od mene,

no pregled je bil uspešno opravljen, mal  me je ustrašla ker je rekla da je fant zlo velik ma že 2700g jaz pa noseča 34 tednov, hm Val je bil v 37 tednu 2960 ko se je rodil. No bomo videli kako pa kaj bo ( mogoče je pa res kriva manija na pomarače, ki sem jo mela skor celo nosečnost, pravjo da preveč sadnega sladkorja otroci v maternici bolj rastejo user posted image )

NO pa še podatki iz pregleda:
Vse skupaj + 10,5 kg, obseg trebuščka je 118 cm, naslednji pregled je 27.2

Lep pozdravček

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 638
14.2.2009 12:05:23   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: janaja

no pregled je bil uspešno opravljen, mal  me je ustrašla ker je rekla da je fant zlo velik ma že 2700g jaz pa noseča 34 tednov, hm Val je bil v 37 tednu 2960 ko se je rodil. No bomo videli kako pa kaj bo ( mogoče je pa res kriva manija na pomarače, ki sem jo mela skor celo nosečnost, pravjo da preveč sadnega sladkorja otroci v maternici bolj rastejo user posted image )

Lep pozdravček

čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image  kar se pa teže otročka tiče, se pa G velikokrat zeloooooooooo zmotijo pri teži, tako da brez skrbi.

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 639
14.2.2009 12:10:51   
MalaČebelica
dobro jutro še iz moje strani. vidim, da ste že vse pridne in da ste polno načvekale pa da pridno kuhate in pospravljate.
moram pa povedat, da mi je nekako ljubše, kadar se pogovarjamo o hrani ali o user posted image kot pa o pospravljanju user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 640
14.2.2009 12:16:17   
janaja
Sori MalaČebelica za naslednje stavke, ker mi več ne user posted image nam ne paše, kar se pa hrane tiče smo pa ravno po rižotki, pa še mal se morm pohvalit.

Punce danes sem ob 8uri začela pospravljat hišo, pa sem rekla da bom kolikor bom lahko in sedaj sem končno gotova user posted image user posted image , moje pospravljanje se je prelevilo skoraj v generalno. Zdej sem pa zadovoljna in grem lahko na kavč ane user posted image .

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 641
14.2.2009 12:21:41   
Lolita23
Živjo!!!

lep pozdrav iz moje rodne Dolenjskeuser posted image user posted image Sem še 2v 1user posted image user posted image

Se vam še kaj javim

18.3.2009

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 642
14.2.2009 12:28:35   
Pupa7

Lep pozdravček

ne se bat, ker te nihovi izračuni lahko odstopajo tud za 400-500 g... pomaranče pa tud niso krive, tko da se res ne rabiš sekirat! user posted image

pa čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 643
14.2.2009 12:36:56   
felix7

Sori MalaČebelica za naslednje stavke, ker mi več ne user posted image nam ne paše, kar se pa hrane tiče smo pa ravno po rižotki, pa še mal se morm pohvalit.

Punce danes sem ob 8uri začela pospravljat hišo, pa sem rekla da bom kolikor bom lahko in sedaj sem končno gotova user posted image user posted image , moje pospravljanje se je prelevilo skoraj v generalno. Zdej sem pa zadovoljna in grem lahko na kavč ane user posted image .

si pa res pridna, jaz pa po obrokih pospravljam user posted image  malo pospravim, pa se za 15 minut pred TV ali RR vsedem in potem ponovim vajo user posted image

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 644
14.2.2009 12:37:42   
Pupa7

si pa res pridna, jaz pa po obrokih pospravljam user posted image  malo pospravim, pa se za 15 minut pred TV ali RR vsedem in potem ponovim vajo user posted image

jup pridne sta obe, samo feliša ti skrbiš da bo tvoj oven-ovčkauser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 645
14.2.2009 12:37:53   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

dobro jutro še iz moje strani. vidim, da ste že vse pridne in da ste polno načvekale pa da pridno kuhate in pospravljate.
moram pa povedat, da mi je nekako ljubše, kadar se pogovarjamo o hrani ali o user posted image kot pa o pospravljanju user posted image user posted image user posted image user posted image

najbrž nisi edina user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 646
14.2.2009 12:39:24   
felix7
sanna, kaj napiši, k že dolgo nisi nič user posted image

no, pa je že ušla...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 647
14.2.2009 12:41:30   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

jup pridne sta obe, samo feliša ti skrbiš da bo tvoj oven-ovčkauser posted image

treba se je plana držat, a ne user posted image  pa nekdo mora dežurat na RR tudi v marcu

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 648
14.2.2009 12:52:33   
Pupa7

treba se je plana držat, a ne user posted image  pa nekdo mora dežurat na RR tudi v marcu

a seveda user posted image

jaz pa šibam, moj pelje na valentinovo kosilo (bolj zato ker se nobenmu ne da kuhat user posted image )...

uživajte sončno popoldne, pa se beremo papa user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 649
14.2.2009 12:58:07   
pocka

a seveda user posted image

jaz pa šibam, moj pelje na valentinovo kosilo (bolj zato ker se nobenmu ne da kuhat user posted image )...

uživajte sončno popoldne, pa se beremo papa user posted image

PRIDEN user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?