Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 20:15:18
|
|
|
|
pondelak
|
nič babnice grem se jaz tuširat,potem pa pred tv...lepo spite pa brez bedarij nočko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 20:21:29
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka da vam pokažem en del mojega današnjega ustvarjanja...pa tista lepa zelena barva v ozadju krasi naš tepih pocka, čudovito, zdaj pa nam samo še razkrij, kako si to delala in kje si dobila risbice (al si tudi to popolnoma sama narisala?)
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 20:31:04
|
|
|
|
felix7
|
kakšno zatišje... a ste šle vse žurat?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 20:39:58
|
|
|
|
felix7
|
eno spletno stran sem našla, kjer je gor precej filmčkov o pravilnem dojenju. Za tiste, ki še nimamo pojma o tem, bo verjetno kakšna informacija prišla prav. http://www.drjacknewman.com/video-clips.asp
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 20:42:36
|
|
|
|
Pupa7
|
pupe, želim vam lep večer in sladko nočko... jaz se grem stiskat papa do jutri
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 20:49:59
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 eno spletno stran sem našla, kjer je gor precej filmčkov o pravilnem dojenju. Za tiste, ki še nimamo pojma o tem, bo verjetno kakšna informacija prišla prav. http://www.drjacknewman.com/video-clips.asp super, tole bo men prou pršlo, k nč velik še ne vem... a mi zna kira povedat, česa vsega med dojenjem ni priporočljivo jest?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 20:50:02
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka da vam pokažem en del mojega današnjega ustvarjanja...pa tista lepa zelena barva v ozadju krasi naš tepih waw, usper fotke, vidim da maš pravo roko za ustvarjanje...zelo lepo rišeš ja zelena barva je pa sploh lepa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 20:58:47
|
|
|
|
NoBady
|
js grem pa gledat film... se mi zdi da bo kr uredu.... nočko...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 21:08:38
|
|
|
|
MalaČebelica
|
ojla! jaz sem vas pa danes malo zanemarjala, ker je bila moja mamica pri meni, ko mojega ni in sma vdarile celo mesto dol in pokupile vse, kar so nama hoteli prodat vidim, da ste že pridno naklepetale do sedmega dela, ampak zdaj nimam niti časa prečekirat stvari (upam, da ni že katera nova rodila - nazadnje vem za yanio), ker je moj že na poti domov in moram it kuhat večerjo. zmenil se je namreč, da lahko gre na eno letalo prej iz bruslja, ampak če se odreče hrani, tak da pride zdaj zeeeeloooo lačen. bogi... no glavno, da pride. saj hrano mu bomo že dali aja, pocka ful lepe slikice a to si imela kake vzorce? s kakimi barvami si pa to naredila in na kako podlago? jaz bi tudi kaj podobnega za okrasje naredila v sobici pa se ne vem kako lotiti.
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 21:35:48
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady super, tole bo men prou pršlo, k nč velik še ne vem... a mi zna kira povedat, česa vsega med dojenjem ni priporočljivo jest? jaz vem za citruse in zelje, da ni priporočljivo, od sadja mislim, da lahko jemo samo jabolka, pa še to po eno na dan kako bom to preživela, še ne vem... sicer pa naj bi jedle vsega po malem, pa vidiš, kaj otroku ni pasalo oziroma mu povzroča krče.
< Sporočilo je popravil felix7 -- 13.2.2009 21:42:09 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 22:02:06
|
|
|
|
felix7
|
no, zaspanke, grem pa še jaz. Nočko!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 23:14:22
|
|
|
|
NoBady
|
ohh, dans pa niste zanimive, vse že sladko spite,js pa kr nekak ne morm... dans me je tko špikal ... me je mami kr prestrašla, ko je rekla da bom dobra če bom do torka zdržala ( ko mam pregled)... sam js sm se odločla da pred marcem ne grem nikamor (zdej je sam uprašanje kaj se je moj odloču upam da bo poslušu mamico ) ja nič, fajn pančite, sej js bom pa zjutri ko bote ve že veselo čvekale... ***nočko***
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 7:11:42
|
|
|
|
pocka
|
Dobro jutro zaenkrat,se pol javim,ko Tajo zrihtam pa pojeva zajtrk.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 7:56:15
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka da vam pokažem en del mojega današnjega ustvarjanja...pa tista lepa zelena barva v ozadju krasi naš tepih waw pocka...super so tele slikice. Si mi dala dobro idejo, kaj naj narišem za na steno našega malčka. Imam doma ravno 4 platna, ki se jih še nisem spravila poslikat. A imaš še kakšno žival...ali si to iz kake otroške knjigice kopirala?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 8:13:25
|
|
|
|
pocka
|
Evo me, upam ,da bo šefica dovolila,da kaj napišem in v miru spijem kavico. slikice - Hvala, za pohvale....da kar vsem naenkrat odgovorim, narisane so na platno, ker sem jih glih imela viška doma, drugače bi tudi na les fajn prišle, slikice so pa sprintane z interneta in pol prerisane na platno (je bilo bolj komot kot jih risat ), risala sem pa z akrilnimi barvami. Tu je stran, pa malo pa malo pobrskajte, jih še enih par več,kot sem jih tu našla, dali jaz imam še žirafo in hippota za dokončat, ostalih pa nisem niti printala (če boš rabila kako od teh mojih, ti lahko pošljem na mail ostalo si pa tu pomagaj) http://www.allposters.com/-sp/Peek-a-Boo-I-Rabbit-Posters_i1630101_.htm
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 8:22:14
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady a mi zna kira povedat, česa vsega med dojenjem ni priporočljivo jest? jaz se nekaj malega še od prvič spomnim, vem,da naj na začetku ne bi jedel stvari,ki napenjajo, pa surove zelenjave in sadja, pa čim manj začimb,pa alergenov naj bi se izogibali (paradižnik, svinjsko meso,...)...pol pa počasi začneš jesti tudi ostale zadeve, ampak eno po eno,da vidiš,če bi bila kakšna reakcija, pa da veš od česa je. Nekatere ne komplicirajo in jejo vse, jaz vem,da sem na začetku kar pazila in ni bilo večjih težav s krčki, je pa res,da baje pri punčkah ni toliko krčkov kot pri fantkih...bomo videli kmalu Če hočeš ti lahko naštejem katero hrano sem jaz jedla prvi mesec, to se dobro spomnim, ker se mi je že mešalo od enoličnosti...drugače pa kot so ti že druge rekle, probaš postopoma, pa vidiš kaj bejbiju paše in kaj ne.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 9:13:30
|
|
|
|
spps
|
dobro jutro! se vidi,da je sobota in,da še niste razpoložene za klepet kaj imate danes v planu?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 9:25:17
|
|
|
|
novo
|
dobro jutro še od mene!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 9:25:58
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps dobro jutro! se vidi,da je sobota in,da še niste razpoložene za klepet kaj imate danes v planu? dobro jutro! Kaj misliš, pospravljanje!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 9:26:43
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka da vam pokažem en del mojega današnjega ustvarjanja...pa tista lepa zelena barva v ozadju krasi naš tepih lepo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 9:33:36
|
|
|
|
Pupa7
|
dobro jutro, madonca ste dans tihe kaj bo dobrega?
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 9:35:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro, madonca ste dans tihe kaj bo dobrega? za vse marčevke in njihove sončke
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 9:39:12
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro, madonca ste dans tihe kaj bo dobrega? za vse marčevke in njihove sončke je, kak lepo! Moj je za darilo odšel na smučanje!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 9:41:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps dobro jutro! se vidi,da je sobota in,da še niste razpoložene za klepet kaj imate danes v planu? dobro jutrooo Prideš na kafe, pol bom tebe imela v planu da prideš na obisk.. Jaz grem zdaj še enkrat posesat stanovanje , moj je šel na faks, seka še spi (ampak se bo hitro zbudila,ko bo sesalec slišala ), pol pa je tak že tolko ura, da grem v Lenart.. grem mamici nest eno rožico, ker je valentinovo Sicer ga ne praznujemo ampak mi je mami vse za Lijo zlikala kar je še doma in še copate za v P. mi je kupla tak da se ji bom z rožo zahvalila.. Pa ve kake imate plane? Evo marčevke moje, pa še za ena malenkost za vas (katere praznujete Sv. Valentina in tiste ki ga ne.. )
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?