Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:31:22
|
|
|
|
lejca
|
Dobro jutro in lep valentinov dan!!!!!! Se oglasam in pozdravljam od doma... Smo mislili,da bomo danes zibali ,pa ni blo nic iz tega...So bili le lazni popadki, bla cist zaprta ,ko me je G pregledal....Ampak bolelo je kot . Sedaj moram pocivati in pocivati...zgleda,da sem prevec migala ,ko bi se morala dol usest in pocivat...kaj cmo. Trenutnop nimam vec krcev ,tudi ponoci jih nisem nic cutila, mali je priden in raste. Ima 2700g , velikost moram pa se zracunati. Naslednji pregled imam 27.2 , dobila pa sem dodatne 0,5 kg. Hvala,ker ste mislile name. lp lejca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:31:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj boste dans kuhale? Js bom kr dala krvavice pečt! pa zelje in krompir! jaz pa nič, ker sem včeraj že pasulj za danes nardila.. Ne razumem več ničesar: sesam sestri pri uhah pa se mali sploh ne premakne.. Zdaj pa ne vem ali se dela da spi, da nebi rabla kaj nardit ali res tak močno spi da ne čuje sesalca. Pa moj sesalec ni glih med tihimi.. pa kaj si tak nesrammna in je ne pustiš spat-včeraj ti je pa glancala stanovanje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:32:49
|
|
|
|
Pupa7
|
jaz pa bom nič ker sem na dieti
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:33:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Dobro jutro in lep valentinov dan!!!!!! Se oglasam in pozdravljam od doma... Smo mislili,da bomo danes zibali ,pa ni blo nic iz tega...So bili le lazni popadki, bla cist zaprta ,ko me je G pregledal....Ampak bolelo je kot . Sedaj moram pocivati in pocivati...zgleda,da sem prevec migala ,ko bi se morala dol usest in pocivat...kaj cmo. Trenutnop nimam vec krcev ,tudi ponoci jih nisem nic cutila, mali je priden in raste. Ima 2700g , velikost moram pa se zracunati. Naslednji pregled imam 27.2 , dobila pa sem dodatne 0,5 kg. Hvala,ker ste mislile name. lp lejca a potem si imela predpriprave? ti še,kr lepo počakaj par tednov,potem pa lahko greš zdaj pa pridno počivat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:33:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jaz pa bom nič ker sem na dieti bom jaz kaj namest tebe-sam moram stopit na vago,ker imam v pon pregled,da še mi moj G ne bo kaj težil
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:34:40
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj boste dans kuhale? Js bom kr dala krvavice pečt! pa zelje in krompir! jaz pa nič, ker sem včeraj že pasulj za danes nardila.. Ne razumem več ničesar: sesam sestri pri uhah pa se mali sploh ne premakne.. Zdaj pa ne vem ali se dela da spi, da nebi rabla kaj nardit ali res tak močno spi da ne čuje sesalca. Pa moj sesalec ni glih med tihimi.. kolk pa je stara?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:35:19
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Dobro jutro in lep valentinov dan!!!!!! Se oglasam in pozdravljam od doma... Smo mislili,da bomo danes zibali ,pa ni blo nic iz tega...So bili le lazni popadki, bla cist zaprta ,ko me je G pregledal....Ampak bolelo je kot . Sedaj moram pocivati in pocivati...zgleda,da sem prevec migala ,ko bi se morala dol usest in pocivat...kaj cmo. Trenutnop nimam vec krcev ,tudi ponoci jih nisem nic cutila, mali je priden in raste. Ima 2700g , velikost moram pa se zracunati. Naslednji pregled imam 27.2 , dobila pa sem dodatne 0,5 kg. Hvala,ker ste mislile name. lp lejca ja lejca, seveda morš počivat več, kaj smo ti skoz govorile zdaj vsaj nimaš izgovora, da če neboš ti da kdo bo... tvoj lubi pa čestitke za pregled in lep valentinov dan tudi tebi
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:36:01
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Dobro jutro in lep valentinov dan!!!!!! Se oglasam in pozdravljam od doma... Smo mislili,da bomo danes zibali ,pa ni blo nic iz tega...So bili le lazni popadki, bla cist zaprta ,ko me je G pregledal....Ampak bolelo je kot . Sedaj moram pocivati in pocivati...zgleda,da sem prevec migala ,ko bi se morala dol usest in pocivat...kaj cmo. Trenutnop nimam vec krcev ,tudi ponoci jih nisem nic cutila, mali je priden in raste. Ima 2700g , velikost moram pa se zracunati. Naslednji pregled imam 27.2 , dobila pa sem dodatne 0,5 kg. Hvala,ker ste mislile name. lp lejca ZA ! Zdej pa lepo počivaj, da nas ne boš strašila!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:36:40
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jaz pa bom nič ker sem na dieti bom jaz kaj namest tebe-sam moram stopit na vago,ker imam v pon pregled,da še mi moj G ne bo kaj težil ne hodi, pusti se presenetit!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:37:14
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jaz pa bom nič ker sem na dieti sadje pa zelenjavo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:37:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps pa kaj si tak nesrammna in je ne pustiš spat-včeraj ti je pa glancala stanovanje glancala ja,..saj zato pa moram jaz še enkrat danes ker je tako koda sploh nebi nič spucala.. Sem sedela pri mizi pa sem vidla kak je zglancala ja..najraje bi jo... Joj sem jezna,da ko mora kaj nardit dela vse na pol. Zdaj pa se mi res moja mama smili, ko se mi potoži kak je polovičarska in lena, jaz pa sem še jo stalno zagovarjala.. IZVIRNO SPOROČILO: lejca Dobro jutro in lep valentinov dan!!!!!! Se oglasam in pozdravljam od doma... Smo mislili,da bomo danes zibali ,pa ni blo nic iz tega...So bili le lazni popadki, bla cist zaprta ,ko me je G pregledal....Ampak bolelo je kot . Sedaj moram pocivati in pocivati...zgleda,da sem prevec migala ,ko bi se morala dol usest in pocivat...kaj cmo. Trenutnop nimam vec krcev ,tudi ponoci jih nisem nic cutila, mali je priden in raste. Ima 2700g , velikost moram pa se zracunati. Naslednji pregled imam 27.2 , dobila pa sem dodatne 0,5 kg. Hvala,ker ste mislile name. lejca super sam da si doma. Pa ne prehitevaj dogodkov, bi nam skoraj cel sistem zrušla..saj pa veš da še nismo me iz sredine seznama na vrsti.. Malo še naj počaka na toplem tvoj bebek, pol pa naj pride ven. Ti pa čimveč počivat..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:37:42
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jaz pa bom nič ker sem na dieti bom jaz kaj namest tebe-sam moram stopit na vago,ker imam v pon pregled,da še mi moj G ne bo kaj težil ne rabiš, ker je mene zadost napizdil še zate
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:38:05
|
|
|
|
novo
|
ženske, kaj ti v Ce p. dajo brisače za tuširanje, al jih morš imet s seboj?
< Sporočilo je popravil novo -- 14.2.2009 10:46:07 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:38:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo kolk pa je stara? 15 najbolj nora leta
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:38:43
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jaz pa bom nič ker sem na dieti sadje pa zelenjavo! pa še pri tem slabo vest ane
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:39:09
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jaz pa bom nič ker sem na dieti bom jaz kaj namest tebe-sam moram stopit na vago,ker imam v pon pregled,da še mi moj G ne bo kaj težil ne rabiš, ker je mene zadost napizdil še zate mislim, da smo skoraj vse na istem! Meni je rekla, zdaj pa kr lepo pazit se do poroda!?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:39:15
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo kolk pa je stara? 15 najbolj nora leta taši si lah zadovoljna, da sploh je kaj posesala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:39:45
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jaz pa bom nič ker sem na dieti sadje pa zelenjavo! pa še pri tem slabo vest ane te pa še spusti sadje, pa pojej kos kruha!?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:40:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 taši si lah zadovoljna, da sploh je kaj posesala ja saj res, res sem lahko..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:41:53
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps pa kaj si tak nesrammna in je ne pustiš spat-včeraj ti je pa glancala stanovanje glancala ja,..saj zato pa moram jaz še enkrat danes ker je tako koda sploh nebi nič spucala.. Sem sedela pri mizi pa sem vidla kak je zglancala ja..najraje bi jo... Joj sem jezna,da ko mora kaj nardit dela vse na pol. Zdaj pa se mi res moja mama smili, ko se mi potoži kak je polovičarska in lena, jaz pa sem še jo stalno zagovarjala.. Bodi srečna, da ti je sploh pomagala. Mogoče bi pa bilo boljše, če bi ji obljubila RBD! IZVIRNO SPOROČILO: lejca Dobro jutro in lep valentinov dan!!!!!! Se oglasam in pozdravljam od doma... Smo mislili,da bomo danes zibali ,pa ni blo nic iz tega...So bili le lazni popadki, bla cist zaprta ,ko me je G pregledal....Ampak bolelo je kot . Sedaj moram pocivati in pocivati...zgleda,da sem prevec migala ,ko bi se morala dol usest in pocivat...kaj cmo. Trenutnop nimam vec krcev ,tudi ponoci jih nisem nic cutila, mali je priden in raste. Ima 2700g , velikost moram pa se zracunati. Naslednji pregled imam 27.2 , dobila pa sem dodatne 0,5 kg. Hvala,ker ste mislile name. lejca super sam da si doma. Pa ne prehitevaj dogodkov, bi nam skoraj cel sistem zrušla..saj pa veš da še nismo me iz sredine seznama na vrsti.. Malo še naj počaka na toplem tvoj bebek, pol pa naj pride ven. Ti pa čimveč počivat.. Bodi srečna, da ti je pomagala. Mogoče bi ji pa mogla obljubit RBD!
< Sporočilo je popravil novo -- 14.2.2009 10:42:36 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:42:05
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj boste dans kuhale? Js bom kr dala krvavice pečt! pa zelje in krompir! jaz pa nič, ker sem včeraj že pasulj za danes nardila.. Ne razumem več ničesar: sesam sestri pri uhah pa se mali sploh ne premakne.. Zdaj pa ne vem ali se dela da spi, da nebi rabla kaj nardit ali res tak močno spi da ne čuje sesalca. Pa moj sesalec ni glih med tihimi.. mi mamo tudi pasulj danes pa veselo valentinovo moj se je tudi izkazal in mi prinesel torto v obliki srčka.res je lepa,tak da se mi jo kar smili razrezat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:42:10
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka uuu, pol lahko jaz zabušavam še kar en cajt, moj pride šele ob pol osmih a potem te imamo cel dan zase ne,si me delite s Tajo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:42:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jaz pa bom nič ker sem na dieti bom jaz kaj namest tebe-sam moram stopit na vago,ker imam v pon pregled,da še mi moj G ne bo kaj težil ne hodi, pusti se presenetit! morem videt ,če že imam 80kg
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:43:27
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj boste dans kuhale? Js bom kr dala krvavice pečt! pa zelje in krompir! jaz pa nič, ker sem včeraj že pasulj za danes nardila.. Ne razumem več ničesar: sesam sestri pri uhah pa se mali sploh ne premakne.. Zdaj pa ne vem ali se dela da spi, da nebi rabla kaj nardit ali res tak močno spi da ne čuje sesalca. Pa moj sesalec ni glih med tihimi.. mislim,da se dela
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:43:48
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jaz pa bom nič ker sem na dieti bom jaz kaj namest tebe-sam moram stopit na vago,ker imam v pon pregled,da še mi moj G ne bo kaj težil ne hodi, pusti se presenetit! morem videt ,če že imam 80kg Magična številka. Kaj si že težja kot ?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?