Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:00:45
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo Torej ne pospravljat in čvekaj z nami! točno to se zna zgodit do 13h dela, torej lahko klepetam do 12.30, potem pa začnem mal migat, da bo zgledalo, kot da že celo dopoldne delam
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:00:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo Torej ne pospravljat in čvekaj z nami! točno to se zna zgodit do 13h dela, torej lahko klepetam do 12.30, potem pa začnem mal migat, da bo zgledalo, kot da že celo dopoldne delam jaz mam mal več časa,moj dela do dveh
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:01:44
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo Torej ne pospravljat in čvekaj z nami! točno to se zna zgodit do 13h dela, torej lahko klepetam do 12.30, potem pa začnem mal migat, da bo zgledalo, kot da že celo dopoldne delam jaz mam mal več časa,moj dela do dveh no, ti pa še lahk mal začeš lonec metat!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:02:06
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo Torej ne pospravljat in čvekaj z nami! točno to se zna zgodit do 13h dela, torej lahko klepetam do 12.30, potem pa začnem mal migat, da bo zgledalo, kot da že celo dopoldne delam jaz mam mal več časa,moj dela do dveh no, ti pa še lahk mal začneš v lonec metat!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:03:39
|
|
|
|
novo
|
mi je zdaj tak fajn, ker imam rač. v dnevni, Ni več v rač, ki bo zdaj otroška (upam, da čim prej).
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:04:43
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo Torej ne pospravljat in čvekaj z nami! točno to se zna zgodit do 13h dela, torej lahko klepetam do 12.30, potem pa začnem mal migat, da bo zgledalo, kot da že celo dopoldne delam jaz mam mal več časa,moj dela do dveh vaši so pa res pridni! Kaj boste z €!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:08:22
|
|
|
|
felix7
|
pa še malo kulturnega udejstvovanja: http://www.sonnyradio.com/swanlake_0001.swf
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:09:58
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo vaši so pa res pridni! Kaj boste z €! moj se je javil, ker mu ur manjka
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:12:50
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo vaši so pa res pridni! Kaj boste z €! moj se je javil, ker mu ur manjka
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:13:21
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pa še malo kulturnega udejstvovanja: http://www.sonnyradio.com/swanlake_0001.swf hvala, sam še nimam priklopljenih zvočnikov!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:14:09
|
|
|
|
novo
|
Spps, kaj si bla na RD al greš? Ne pozabit ribiške palice!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:14:28
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka Evo me, upam ,da bo šefica dovolila,da kaj napišem in v miru spijem kavico. slikice - Hvala, za pohvale....da kar vsem naenkrat odgovorim, narisane so na platno, ker sem jih glih imela viška doma, drugače bi tudi na les fajn prišle, slikice so pa sprintane z interneta in pol prerisane na platno (je bilo bolj komot kot jih risat ), risala sem pa z akrilnimi barvami. Tu je stran, pa malo pa malo pobrskajte, jih še enih par več,kot sem jih tu našla, dali jaz imam še žirafo in hippota za dokončat, ostalih pa nisem niti printala (če boš rabila kako od teh mojih, ti lahko pošljem na mail ostalo si pa tu pomagaj) http://www.allposters.com/-sp/Peek-a-Boo-I-Rabbit-Posters_i1630101_.htm pocka, hvala, prosim samo še za informacijo, a se te akrilne barve nič ne razlivajo, ali si morala za obrobo kakšno posebno pisalo imeti? te moje barve so precej goste, jaz kar z njimi delam obrobe, s ful tankim čopičem, je kar zamudno, lažje bi pa bilo s kakim pisalom, tako,da če boš na novo nabavljala poglej,če imajo kaj takega...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:14:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo Torej ne pospravljat in čvekaj z nami! točno to se zna zgodit do 13h dela, torej lahko klepetam do 12.30, potem pa začnem mal migat, da bo zgledalo, kot da že celo dopoldne delam jaz mam mal več časa,moj dela do dveh vaši so pa res pridni! Kaj boste z €! nekdo mora delat,ko žđe eni par mesecev nismo bli v službi pokrili proračun
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:16:22
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka Evo me, upam ,da bo šefica dovolila,da kaj napišem in v miru spijem kavico. slikice - Hvala, za pohvale....da kar vsem naenkrat odgovorim, narisane so na platno, ker sem jih glih imela viška doma, drugače bi tudi na les fajn prišle, slikice so pa sprintane z interneta in pol prerisane na platno (je bilo bolj komot kot jih risat ), risala sem pa z akrilnimi barvami. Tu je stran, pa malo pa malo pobrskajte, jih še enih par več,kot sem jih tu našla, dali jaz imam še žirafo in hippota za dokončat, ostalih pa nisem niti printala (če boš rabila kako od teh mojih, ti lahko pošljem na mail ostalo si pa tu pomagaj) http://www.allposters.com/-sp/Peek-a-Boo-I-Rabbit-Posters_i1630101_.htm pocka, hvala, prosim samo še za informacijo, a se te akrilne barve nič ne razlivajo, ali si morala za obrobo kakšno posebno pisalo imeti? ja, razlivajo se po tepihih. Kolk js vem, da ne! he he, ampak tista,ki se je razlila je bila za na steno, pa sem jo še za slikice uporabila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:16:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Spps, kaj si bla na RD al greš? Ne pozabit ribiške palice! jaz sem šla sam na pijačo,preden so ostale šle v Mb
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:17:29
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo Torej ne pospravljat in čvekaj z nami! točno to se zna zgodit do 13h dela, torej lahko klepetam do 12.30, potem pa začnem mal migat, da bo zgledalo, kot da že celo dopoldne delam jaz mam mal več časa,moj dela do dveh uuu, pol lahko jaz zabušavam še kar en cajt, moj pride šele ob pol osmih
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:18:56
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka uuu, pol lahko jaz zabušavam še kar en cajt, moj pride šele ob pol osmih a potem te imamo cel dan zase
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:21:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo Torej ne pospravljat in čvekaj z nami! točno to se zna zgodit do 13h dela, torej lahko klepetam do 12.30, potem pa začnem mal migat, da bo zgledalo, kot da že celo dopoldne delam jaz mam mal več časa,moj dela do dveh uuu, pol lahko jaz zabušavam še kar en cajt, moj pride šele ob pol osmih
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:22:09
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo Torej ne pospravljat in čvekaj z nami! točno to se zna zgodit do 13h dela, torej lahko klepetam do 12.30, potem pa začnem mal migat, da bo zgledalo, kot da že celo dopoldne delam jaz mam mal več časa,moj dela do dveh vaši so pa res pridni! Kaj boste z €! nekdo mora delat,ko žđe eni par mesecev nismo bli v službi pokrili proračun je vse v ravnovesju!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:22:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo Torej ne pospravljat in čvekaj z nami! točno to se zna zgodit do 13h dela, torej lahko klepetam do 12.30, potem pa začnem mal migat, da bo zgledalo, kot da že celo dopoldne delam jaz mam mal več časa,moj dela do dveh vaši so pa res pridni! Kaj boste z €! nekdo mora delat,ko žđe eni par mesecev nismo bli v službi pokrili proračun je vse v ravnovesju! aha...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:24:57
|
|
|
|
novo
|
kaj boste dans kuhale? Js bom kr dala krvavice pečt! pa zelje in krompir!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:25:26
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo Torej ne pospravljat in čvekaj z nami! točno to se zna zgodit do 13h dela, torej lahko klepetam do 12.30, potem pa začnem mal migat, da bo zgledalo, kot da že celo dopoldne delam jaz mam mal več časa,moj dela do dveh uuu, pol lahko jaz zabušavam še kar en cajt, moj pride šele ob pol osmih
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:26:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj boste dans kuhale? Js bom kr dala krvavice pečt! pa zelje in krompir! jaz pa krompirjevo solato in filete osliča bom spekla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:27:48
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj boste dans kuhale? Js bom kr dala krvavice pečt! pa zelje in krompir! jaz pa krompirjevo solato in filete osliča bom spekla njami, dobra ideja za pon.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:30:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj boste dans kuhale? Js bom kr dala krvavice pečt! pa zelje in krompir! jaz pa nič, ker sem včeraj že pasulj za danes nardila.. Ne razumem več ničesar: sesam sestri pri uhah pa se mali sploh ne premakne.. Zdaj pa ne vem ali se dela da spi, da nebi rabla kaj nardit ali res tak močno spi da ne čuje sesalca. Pa moj sesalec ni glih med tihimi..
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?