Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 9:42:55
|
|
|
|
spps
|
moj je pa v službi jaz sem se pa danes naspala ,skor mam pa v planu,da preoblečem posteljnino,potem pa ....še ne vem volje neke ni,za kakšne velike podvige
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 9:47:51
|
|
|
|
tasa_m
|
spps .. saj pa že preoblačenje posteljnine je velik podvig. Ko odejo slečeš in dvigneš je dovolj velika,da je velik podvig.. Ali imaš kakšno mini varianto??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 9:49:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps dobro jutro! se vidi,da je sobota in,da še niste razpoložene za klepet kaj imate danes v planu? dobro jutro! Kaj misliš, pospravljanje! kaj je to?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 9:50:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps .. saj pa že preoblačenje posteljnine je velik podvig. Ko odejo slečeš in dvigneš je dovolj velika,da je velik podvig.. Ali imaš kakšno mini varianto?? ne
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 9:51:00
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka slikice - Hvala, za pohvale....da kar vsem naenkrat odgovorim, narisane so na platno, ker sem jih glih imela viška doma, drugače bi tudi na les fajn prišle, slikice so pa sprintane z interneta in pol prerisane na platno (je bilo bolj komot kot jih risat ), risala sem pa z akrilnimi barvami. Tu je stran, pa malo pa malo pobrskajte, jih še enih par več,kot sem jih tu našla, dali jaz imam še žirafo in hippota za dokončat, ostalih pa nisem niti printala (če boš rabila kako od teh mojih, ti lahko pošljem na mail ostalo si pa tu pomagaj) http://www.allposters.com/-sp/Peek-a-Boo-I-Rabbit-Posters_i1630101_.htm Super pocka. Full hvala za spletno povezavo. Imajo fuuuullll lepe slikice. To bom še slikala...Zdej bom prešaltala na otroške stvari, heh....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 9:51:06
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps moj je pa v službi jaz sem se pa danes naspala ,skor mam pa v planu,da preoblečem posteljnino,potem pa ....še ne vem volje neke ni,za kakšne velike podvige Če si se skor naspala, si že na polovici. Druga polovica pa je, da slečeš posteljnino, preobleče pa ti jo .
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 9:51:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps .. saj pa že preoblačenje posteljnine je velik podvig. Ko odejo slečeš in dvigneš je dovolj velika,da je velik podvig.. Ali imaš kakšno mini varianto?? ne misliš rečt NE ŠE ??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 9:51:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps moj je pa v službi jaz sem se pa danes naspala ,skor mam pa v planu,da preoblečem posteljnino,potem pa ....še ne vem volje neke ni,za kakšne velike podvige Če si se skor naspala, si že na polovici. Druga polovica pa je, da slečeš posteljnino, preobleče pa ti jo . pol bi morala kr neki časa spat na neoblečeni postelji
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 9:52:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps pol bi morala kr neki časa spat na neoblečeni postelji saj verjetno tud to gre a ne??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 9:53:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps .. saj pa že preoblačenje posteljnine je velik podvig. Ko odejo slečeš in dvigneš je dovolj velika,da je velik podvig.. Ali imaš kakšno mini varianto?? ne misliš rečt NE ŠE ?? NE ŠE-še jogi čakam
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 9:53:05
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps dobro jutro! se vidi,da je sobota in,da še niste razpoložene za klepet kaj imate danes v planu? dobro jutro! Kaj misliš, pospravljanje! kaj je to? mi je kr slabo, se mi kr ne da. Mam vse v prahu, ker so včeraj šmirglali otroško. Se mi zdi, da je zdaj celo stanovanje v prahu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 9:53:37
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps moj je pa v službi jaz sem se pa danes naspala ,skor mam pa v planu,da preoblečem posteljnino,potem pa ....še ne vem volje neke ni,za kakšne velike podvige Če si se skor naspala, si že na polovici. Druga polovica pa je, da slečeš posteljnino, preobleče pa ti jo . pol bi morala kr neki časa spat na neoblečeni postelji
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 9:54:07
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps pol bi morala kr neki časa spat na neoblečeni postelji saj verjetno tud to gre a ne?? pomoje bo njega prrej začelo motiti, kot tebe!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 9:54:51
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps .. saj pa že preoblačenje posteljnine je velik podvig. Ko odejo slečeš in dvigneš je dovolj velika,da je velik podvig.. Ali imaš kakšno mini varianto?? ne misliš rečt NE ŠE ?? NE ŠE-še jogi čakam pol boš pa mela še več dela!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 9:55:49
|
|
|
|
felix7
|
dobro jutro, drage moje. no, jaz sem en krof pojedla za zajtrk, preverila, kaj se dogaja na RR, zdaj pa tudi mene čaka pospravljanje - še zbiram moči moj je tudi v službi danes, imajo neko razprodajo zaležanega blaga, drugače nikoli ob sobotah ne dela. In ker sem sama, imam občutek, kot da smo sredi tedna
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 9:55:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps pol bi morala kr neki časa spat na neoblečeni postelji saj verjetno tud to gre a ne?? pomoje bo njega prrej začelo motiti, kot tebe! bi mogla probat,ker bi prej obupal
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 9:56:13
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: pocka slikice - Hvala, za pohvale....da kar vsem naenkrat odgovorim, narisane so na platno, ker sem jih glih imela viška doma, drugače bi tudi na les fajn prišle, slikice so pa sprintane z interneta in pol prerisane na platno (je bilo bolj komot kot jih risat ), risala sem pa z akrilnimi barvami. Tu je stran, pa malo pa malo pobrskajte, jih še enih par več,kot sem jih tu našla, dali jaz imam še žirafo in hippota za dokončat, ostalih pa nisem niti printala (če boš rabila kako od teh mojih, ti lahko pošljem na mail ostalo si pa tu pomagaj) http://www.allposters.com/-sp/Peek-a-Boo-I-Rabbit-Posters_i1630101_.htm Super pocka. Full hvala za spletno povezavo. Imajo fuuuullll lepe slikice. To bom še slikala...Zdej bom prešaltala na otroške stvari, heh.... pa lepo ustvarjaj. Če bo pa kaj nastalo, poslikaj!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 9:56:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dobro jutro, drage moje. no, jaz sem en krof pojedla za zajtrk, preverila, kaj se dogaja na RR, zdaj pa tudi mene čaka pospravljanje - še zbiram moči moj je tudi v službi danes, imajo neko razprodajo zaležanega blaga, drugače nikoli ob sobotah ne dela. In ker sem sama, imam občutek, kot da smo sredi tedna sej se boš navadla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 9:56:59
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps pol bi morala kr neki časa spat na neoblečeni postelji saj verjetno tud to gre a ne?? pomoje bo njega prrej začelo motiti, kot tebe! bi mogla probat,ker bi prej obupal vprašanje za 1000 €.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 9:57:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps dobro jutro! se vidi,da je sobota in,da še niste razpoložene za klepet kaj imate danes v planu? dobro jutro! Kaj misliš, pospravljanje! kaj je to? mi je kr slabo, se mi kr ne da. Mam vse v prahu, ker so včeraj šmirglali otroško. Se mi zdi, da je zdaj celo stanovanje v prahu vem kak to zgleda,ko je vvse belo kamorkol se obrneš ti nič ne zavidam
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 9:57:42
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dobro jutro, drage moje. no, jaz sem en krof pojedla za zajtrk, preverila, kaj se dogaja na RR, zdaj pa tudi mene čaka pospravljanje - še zbiram moči moj je tudi v službi danes, imajo neko razprodajo zaležanega blaga, drugače nikoli ob sobotah ne dela. In ker sem sama, imam občutek, kot da smo sredi tedna Torej ne pospravljat in čvekaj z nami!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 9:58:12
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka Evo me, upam ,da bo šefica dovolila,da kaj napišem in v miru spijem kavico. slikice - Hvala, za pohvale....da kar vsem naenkrat odgovorim, narisane so na platno, ker sem jih glih imela viška doma, drugače bi tudi na les fajn prišle, slikice so pa sprintane z interneta in pol prerisane na platno (je bilo bolj komot kot jih risat ), risala sem pa z akrilnimi barvami. Tu je stran, pa malo pa malo pobrskajte, jih še enih par več,kot sem jih tu našla, dali jaz imam še žirafo in hippota za dokončat, ostalih pa nisem niti printala (če boš rabila kako od teh mojih, ti lahko pošljem na mail ostalo si pa tu pomagaj) http://www.allposters.com/-sp/Peek-a-Boo-I-Rabbit-Posters_i1630101_.htm pocka, hvala, prosim samo še za informacijo, a se te akrilne barve nič ne razlivajo, ali si morala za obrobo kakšno posebno pisalo imeti?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 9:59:11
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Torej ne pospravljat in čvekaj z nami! točno to se zna zgodit do 13h dela, torej lahko klepetam do 12.30, potem pa začnem mal migat, da bo zgledalo, kot da že celo dopoldne delam
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 9:59:59
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka Evo me, upam ,da bo šefica dovolila,da kaj napišem in v miru spijem kavico. slikice - Hvala, za pohvale....da kar vsem naenkrat odgovorim, narisane so na platno, ker sem jih glih imela viška doma, drugače bi tudi na les fajn prišle, slikice so pa sprintane z interneta in pol prerisane na platno (je bilo bolj komot kot jih risat ), risala sem pa z akrilnimi barvami. Tu je stran, pa malo pa malo pobrskajte, jih še enih par več,kot sem jih tu našla, dali jaz imam še žirafo in hippota za dokončat, ostalih pa nisem niti printala (če boš rabila kako od teh mojih, ti lahko pošljem na mail ostalo si pa tu pomagaj) http://www.allposters.com/-sp/Peek-a-Boo-I-Rabbit-Posters_i1630101_.htm pocka, hvala, prosim samo še za informacijo, a se te akrilne barve nič ne razlivajo, ali si morala za obrobo kakšno posebno pisalo imeti? ja, razlivajo se po tepihih. Kolk js vem, da ne!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 14.2.2009 10:00:34
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo ja, razlivajo se po tepihih. Kolk js vem, da ne!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?