|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
13.2.2009 8:46:58   
ključek
od tega tedna naprej (v ponedeljek sva začeli), pa jemo tudi zelenjavo...........najprej cvetačo, sedaj pa korenje, včeraj sem ji pa dodala še krompir-je tok jedla.............user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
13.2.2009 8:48:43   
ključek
zdej vas moram pa za nazaj prebrat, da bom vedela kaj sploh čvekamo............user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
13.2.2009 9:29:03   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Takole fino so se imele gospodične danes v Tivoliju

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kaj pa sta tak dol zadekani? Vas je zeblo danes v LJ? user posted image

jah, zgleda res sončno, ampak konec koncev je še vedno zima....
je pa bila ena izmed tem na srečanju tudi, če imamo user posted image slučajno preveč oblečene...ampak glede na to, da sta bili obe dobre volje, mislim, da sta bili ravno prav napravljeni.

Haha, nosečka 08 ti čist preveč prijazna. Moja Lija je namreč po cca pol ure sedenja  tako histerijo začela zganjat, da res ni. In sva mogli vstat in se it špancirat. Pa še to ji ni bilo čist povščeči. Pa sva se doma zmenile, da bo pridna mlada dama. user posted image user posted image user posted image

Medtem, ko Ana je pa čisti angelček. Tud 'a' ni rekla. user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
13.2.2009 9:33:01   
Jazzy1

Dobro jutro!

Kavica za vas, pa še juice in rogljič. Tak e-zajtrk si lahko privoščite tudi tiste, ki ste na dieti user posted image

user posted image

Joooj kolk okusno zgleda. Še cca. 2 meseca pa bom lohk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tud jaz spet to jedla.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
13.2.2009 9:48:02   
arabela*
jaz pa sem pridna.Sem že pospravila,perilo dala prat,z A sva telovadile že,zdaj si zajtrk grejema,user posted image je zaspala,pol pa grem med  knjige malo....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
13.2.2009 10:12:17   
arabela*
naši babiki pa je danes ven pokukal prvi zobekuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
13.2.2009 10:18:13   
lana luna
sicer pa ena ideja za izlet blizu ljubljane: protokolarni park brdo.

kaj pa se nisi javla, da greš tja??? jest čisto zraven živim.... bi šli na user posted image lohk...
pa tolk za ta gorenjske, prvo nedeljo v septembru pa ni vstopnine splohuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lana luna -- 13.2.2009 10:19:12 >

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
13.2.2009 10:25:31   
pf
Jutro punce. Ne folgam vas, ste preveč natipkale da se zdajle spustim brat, čeprav sem firbčna.
Me to you za dobre nakupe. user posted image user posted image user posted image
Nosečka in Jazzy luštne pupike imata. Saj prav, da sta dol zadekani, če je tak čuden mrzli veter. Le tako naprej s sprehodi po Ljubljani.
Saraya čestitke Marisi za prvi zobek. user posted image user posted image user posted image Naša gre naproti že tretjemu, zdaj jo zgoraj ful matra revico.
Drugače pa mi kar dosti spimo, user posted image od 19.00 do 7.00, midva pa nekje od 22.00 do 22.30 pa jaz do sedmih, user posted image pa do šestih. Radi ajamo, ni kaj. Kosilo že imamo skoraj pripravljeno. Jedli bomo govejo juho z rezanci, riž z zelenjavo, pohane puranje zrezke, radič s fižolom (jaz ne), rdečo peso, pa po želji še kompot. Miški pa grem zdajle kašico pripraviti. Ji bom naredila iz hruške, jabolka, slivo in banane. Tutti frutti. user posted image Vsega po malo. No se pišemo kasneje.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
13.2.2009 10:47:03   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Ooooooo...bravouser posted image user posted image user posted image . Je bilo hudo?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
13.2.2009 11:05:15   
Olivija*

čestitam!!!! user posted image user posted image

Saraya, a te nisem jaz že enkrat vprašala, če jo slučajno zobki matrajo, ker si pisala, da se skoz neki "mrda".
No vidiš, zdaj je pa to za vami in boste končno spali!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
13.2.2009 11:08:09   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Nosečka 08, jahko priden na inštrukcijeuser posted image ?

Pa saj si brihtna punca in boš sama zmogla (mamice itak vse vedo) user posted image user posted image user posted image

Če pa imaš kako nalogco za rešit, pa brez problema pošlji, lahko na zs

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
13.2.2009 11:33:36   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Moja Lija je namreč po cca pol ure sedenja  tako histerijo začela zganjat, da res ni. In sva mogli vstat in se it špancirat. Pa še to ji ni bilo čist povščeči. Pa sva se doma zmenile, da bo pridna mlada dama. user posted image user posted image user posted image

Lija je že vedela, da nam bo vsem sprehod koristil user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
13.2.2009 11:36:29   
tia
Dan,

sploh vam ne morem slediti,namreč meni časa primanjkuje.

Samo da sporočim nove mere pri 4,5 mesecih:

6900g in 65,5 cm.

Naslednji pregled imamo 17.3. ,pri 6 mesecih.

lp

< Sporočilo je popravil tia -- 13.2.2009 11:38:36 >

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
13.2.2009 11:52:00   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
13.2.2009 12:57:24   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

bubi, vidim, da se delaš, da te ni tle gor ampak, bi te vseeno prosila za mnenje. Ne vem, če si prebrala...Lovru so začele danes slozice tečt iz desnega očesa in proti večeru se mu je začel nabirat bel gnojček.... Zaenkrat sem mu samo sprala s prekuhano vodo in zloženci....

Kak dan, dva lahko sama tako čistiš. Za vsako vzami nov zloženec in potegni od zunaj proti nosku. Lahko tudi s (sterilno) fiziološko spiraš. Če v dveh dneh ne bo bolje ali pa bo še bolj gnojno, pojdita raje k zdravniku.

meta21, ko je mela Sara učko vneto, sem samo poklicala pediatra in je reku da naj pridem po recept, pa da Sare ne rabim tja vozit, da se ne bi še kaj nalezla. tko da kr poklič P, če ne bo boljš. pr ns je enkrat samo izzvenelo, dvakrat je pa kapljice dobila.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
13.2.2009 13:59:21   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Ooooooo...bravouser posted image user posted image user posted image . Je bilo hudo?

ja,full muke so bile.Kaj šele bouser posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
13.2.2009 14:00:09   
arabela*

čestitam!!!! user posted image user posted image

Saraya, a te nisem jaz že enkrat vprašala, če jo slučajno zobki matrajo, ker si pisala, da se skoz neki "mrda".
No vidiš, zdaj je pa to za vami in boste končno spali!

ja,kaj pa ostali zobki??tisti ne bubajouser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
13.2.2009 14:09:11   
anchy82
Saraya, user posted image user posted image user posted image za 1.zobek!!!! Mi ga pa še kr čakamo...user posted image

Punce, ne vem kaj bi kuhala danesuser posted image user posted image user posted image Ima moj user posted image spet nočno, pa imamo lahko mal bolj pozno kosilo, da mi ne bo treba 2x nekaj pripravljatuser posted image

A je katera še probala dat svojemu user posted image tisto flaško, ko je na principu skodelice???

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
13.2.2009 14:15:42   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82

Saraya, user posted image user posted image user posted image za 1.zobek!!!! Mi ga pa še kr čakamo...user posted image

Punce, ne vem kaj bi kuhala danesuser posted image user posted image user posted image Ima moj user posted image spet nočno, pa imamo lahko mal bolj pozno kosilo, da mi ne bo treba 2x nekaj pripravljatuser posted image

A je katera še probala dat svojemu user posted image tisto flaško, ko je na principu skodelice???

...ojla...glih zdej sem jo v BC kuplauser posted image ....bomo probal pa javim....

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
13.2.2009 14:16:23   
gloria
...dober dan...mi smo iz dveurnega sprehoda user posted image user posted image user posted image user posted image ...preberem vas pol gremo papatuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
13.2.2009 14:24:19   
anchy82
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...ojla...glih zdej sem jo v BC kuplauser posted image ....bomo probal pa javim....

Ej, kdaj si pa bla v BC??? Kr js sem tud bla tam danes...sem mal prej domov prišlauser posted image Js tebe nisem vidla? Joj, ka pa če sem te zgrešila????user posted image Kr ne vem katera si točno...user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
13.2.2009 14:25:39   
Olivija*

ja,kaj pa ostali zobki??tisti ne bubajouser posted image

Verjetno boste dobili tudi drugega kmalu, kajne? Mi že imamo dva (spodnje enkice) in zdaj upam, da bo 4 mesece mir s temi zobki. A sem optimist?user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
13.2.2009 14:47:28   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Ej, kdaj si pa bla v BC??? Kr js sem tud bla tam danes...sem mal prej domov prišlauser posted image Js tebe nisem vidla? Joj, ka pa če sem te zgrešila????user posted image Kr ne vem katera si točno...user posted image

...sem bla z vozičkom notri....okrog 13.15user posted image ....zelen PP...jaz sem si pa tebe zapomnilauser posted image ker si ful podobna atijuuser posted image

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
13.2.2009 14:47:56   
gloria

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
13.2.2009 14:49:32   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

od tega tedna naprej (v ponedeljek sva začeli), pa jemo tudi zelenjavo...........najprej cvetačo, sedaj pa korenje, včeraj sem ji pa dodala še krompir-je tok jedla.............user posted image user posted image user posted image user posted image

...kolkrat ji pa daš na dan...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?