Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 8:46:58
|
|
|
|
ključek
|
od tega tedna naprej (v ponedeljek sva začeli), pa jemo tudi zelenjavo...........najprej cvetačo, sedaj pa korenje, včeraj sem ji pa dodala še krompir-je tok jedla.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 8:48:43
|
|
|
|
ključek
|
zdej vas moram pa za nazaj prebrat, da bom vedela kaj sploh čvekamo............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 9:29:03
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Takole fino so se imele gospodične danes v Tivoliju Kaj pa sta tak dol zadekani? Vas je zeblo danes v LJ? jah, zgleda res sončno, ampak konec koncev je še vedno zima.... je pa bila ena izmed tem na srečanju tudi, če imamo slučajno preveč oblečene...ampak glede na to, da sta bili obe dobre volje, mislim, da sta bili ravno prav napravljeni. Haha, nosečka 08 ti čist preveč prijazna. Moja Lija je namreč po cca pol ure sedenja tako histerijo začela zganjat, da res ni. In sva mogli vstat in se it špancirat. Pa še to ji ni bilo čist povščeči. Pa sva se doma zmenile, da bo pridna mlada dama. Medtem, ko Ana je pa čisti angelček. Tud 'a' ni rekla.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 9:33:01
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Dobro jutro! Kavica za vas, pa še juice in rogljič. Tak e-zajtrk si lahko privoščite tudi tiste, ki ste na dieti Joooj kolk okusno zgleda. Še cca. 2 meseca pa bom lohk tud jaz spet to jedla.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 9:48:02
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa sem pridna.Sem že pospravila,perilo dala prat,z A sva telovadile že,zdaj si zajtrk grejema, je zaspala,pol pa grem med knjige malo....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 10:12:17
|
|
|
|
arabela*
|
naši babiki pa je danes ven pokukal prvi zobek
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 10:18:13
|
|
|
|
lana luna
|
sicer pa ena ideja za izlet blizu ljubljane: protokolarni park brdo. kaj pa se nisi javla, da greš tja??? jest čisto zraven živim.... bi šli na lohk... pa tolk za ta gorenjske, prvo nedeljo v septembru pa ni vstopnine sploh
< Sporočilo je popravil lana luna -- 13.2.2009 10:19:12 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 10:25:31
|
|
|
|
pf
|
Jutro punce. Ne folgam vas, ste preveč natipkale da se zdajle spustim brat, čeprav sem firbčna. Me to you za dobre nakupe. Nosečka in Jazzy luštne pupike imata. Saj prav, da sta dol zadekani, če je tak čuden mrzli veter. Le tako naprej s sprehodi po Ljubljani. Saraya čestitke Marisi za prvi zobek. Naša gre naproti že tretjemu, zdaj jo zgoraj ful matra revico. Drugače pa mi kar dosti spimo, od 19.00 do 7.00, midva pa nekje od 22.00 do 22.30 pa jaz do sedmih, pa do šestih. Radi ajamo, ni kaj. Kosilo že imamo skoraj pripravljeno. Jedli bomo govejo juho z rezanci, riž z zelenjavo, pohane puranje zrezke, radič s fižolom (jaz ne), rdečo peso, pa po želji še kompot. Miški pa grem zdajle kašico pripraviti. Ji bom naredila iz hruške, jabolka, slivo in banane. Tutti frutti. Vsega po malo. No se pišemo kasneje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 10:47:03
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naši babiki pa je danes ven pokukal prvi zobek Ooooooo...bravo . Je bilo hudo?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 11:05:15
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naši babiki pa je danes ven pokukal prvi zobek čestitam!!!! Saraya, a te nisem jaz že enkrat vprašala, če jo slučajno zobki matrajo, ker si pisala, da se skoz neki "mrda". No vidiš, zdaj je pa to za vami in boste končno spali!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 11:08:09
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Nosečka 08, jahko priden na inštrukcije ? Pa saj si brihtna punca in boš sama zmogla (mamice itak vse vedo) Če pa imaš kako nalogco za rešit, pa brez problema pošlji, lahko na zs
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 11:33:36
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Moja Lija je namreč po cca pol ure sedenja tako histerijo začela zganjat, da res ni. In sva mogli vstat in se it špancirat. Pa še to ji ni bilo čist povščeči. Pa sva se doma zmenile, da bo pridna mlada dama. Lija je že vedela, da nam bo vsem sprehod koristil
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 11:36:29
|
|
|
|
tia
|
Dan, sploh vam ne morem slediti,namreč meni časa primanjkuje. Samo da sporočim nove mere pri 4,5 mesecih: 6900g in 65,5 cm. Naslednji pregled imamo 17.3. ,pri 6 mesecih. lp
< Sporočilo je popravil tia -- 13.2.2009 11:38:36 >
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 11:52:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naši babiki pa je danes ven pokukal prvi zobek
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 12:57:24
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 bubi, vidim, da se delaš, da te ni tle gor ampak, bi te vseeno prosila za mnenje. Ne vem, če si prebrala...Lovru so začele danes slozice tečt iz desnega očesa in proti večeru se mu je začel nabirat bel gnojček.... Zaenkrat sem mu samo sprala s prekuhano vodo in zloženci.... Kak dan, dva lahko sama tako čistiš. Za vsako vzami nov zloženec in potegni od zunaj proti nosku. Lahko tudi s (sterilno) fiziološko spiraš. Če v dveh dneh ne bo bolje ali pa bo še bolj gnojno, pojdita raje k zdravniku. meta21, ko je mela Sara učko vneto, sem samo poklicala pediatra in je reku da naj pridem po recept, pa da Sare ne rabim tja vozit, da se ne bi še kaj nalezla. tko da kr poklič P, če ne bo boljš. pr ns je enkrat samo izzvenelo, dvakrat je pa kapljice dobila.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 13:59:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naši babiki pa je danes ven pokukal prvi zobek Ooooooo...bravo . Je bilo hudo? ja,full muke so bile.Kaj šele bo
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 14:00:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naši babiki pa je danes ven pokukal prvi zobek čestitam!!!! Saraya, a te nisem jaz že enkrat vprašala, če jo slučajno zobki matrajo, ker si pisala, da se skoz neki "mrda". No vidiš, zdaj je pa to za vami in boste končno spali! ja,kaj pa ostali zobki??tisti ne bubajo
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 14:09:11
|
|
|
|
anchy82
|
Saraya, za 1.zobek!!!! Mi ga pa še kr čakamo... Punce, ne vem kaj bi kuhala danes Ima moj spet nočno, pa imamo lahko mal bolj pozno kosilo, da mi ne bo treba 2x nekaj pripravljat A je katera še probala dat svojemu tisto flaško, ko je na principu skodelice???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 14:15:42
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 Saraya, za 1.zobek!!!! Mi ga pa še kr čakamo... Punce, ne vem kaj bi kuhala danes Ima moj spet nočno, pa imamo lahko mal bolj pozno kosilo, da mi ne bo treba 2x nekaj pripravljat A je katera še probala dat svojemu tisto flaško, ko je na principu skodelice??? ...ojla...glih zdej sem jo v BC kupla ....bomo probal pa javim....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 14:16:23
|
|
|
|
gloria
|
...dober dan...mi smo iz dveurnega sprehoda ...preberem vas pol gremo papat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 14:24:19
|
|
|
|
anchy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...ojla...glih zdej sem jo v BC kupla ....bomo probal pa javim.... Ej, kdaj si pa bla v BC??? Kr js sem tud bla tam danes...sem mal prej domov prišla Js tebe nisem vidla? Joj, ka pa če sem te zgrešila???? Kr ne vem katera si točno...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 14:25:39
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja,kaj pa ostali zobki??tisti ne bubajo Verjetno boste dobili tudi drugega kmalu, kajne? Mi že imamo dva (spodnje enkice) in zdaj upam, da bo 4 mesece mir s temi zobki. A sem optimist?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 14:47:28
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...ojla...glih zdej sem jo v BC kupla ....bomo probal pa javim.... Ej, kdaj si pa bla v BC??? Kr js sem tud bla tam danes...sem mal prej domov prišla Js tebe nisem vidla? Joj, ka pa če sem te zgrešila???? Kr ne vem katera si točno... ...sem bla z vozičkom notri....okrog 13.15 ....zelen PP...jaz sem si pa tebe zapomnila ker si ful podobna atiju
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 14:47:56
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naši babiki pa je danes ven pokukal prvi zobek
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 13.2.2009 14:49:32
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you od tega tedna naprej (v ponedeljek sva začeli), pa jemo tudi zelenjavo...........najprej cvetačo, sedaj pa korenje, včeraj sem ji pa dodala še krompir-je tok jedla............. ...kolkrat ji pa daš na dan...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?