Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 13:06:52
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 SPPS pri seznamu si spustila naslov ven (MARČEVKE)... to je zanalašč nardila.. sej na to se bo pol zgovarjala ja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 13:07:06
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 SPPS pri seznamu si spustila naslov ven (MARČEVKE)... to je zanalašč nardila.. ker itak zgleda, da grete vse v februar greJO prosim lepo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 13:07:25
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 SPPS pri seznamu si spustila naslov ven (MARČEVKE)... to je zanalašč nardila.. ker itak zgleda, da grete vse v februar pol pa brezveze da piše marčevke, če pa jih je že četrt seznama v Februarju rodilo itak
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 13:08:19
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 SPPS pri seznamu si spustila naslov ven (MARČEVKE)... to je zanalašč nardila.. ker itak zgleda, da grete vse v februar greJO prosim lepo jasna, paz da jutr ne dobim smsa od tebe : Pupa jaz grem v P držte pesti
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 13:09:06
|
|
|
|
suncicica
|
jaz ko kako uspicim se kar nora naredim . nimam pojma o cem govoris....ali pa ...to je ze blo tak vceraj sem sla v soping in nakupla polno vreco stvari za .in pol sem morala to enih 400m domov vlect,in sem se bala da me moj dobi zraven ker sem sveto obljubila da sama vec nebom sla nikamor.in ko zakleto je nasel stvari ki sem jih poskusala skrit....in vprasa kaj pa je to? jaz pa ko neumna....tooooo,ves kdaj sem ze to kupla,se sploh ne spomnim vec. on pa....ja kako se pa potem nisi nic pohvalila s tem......in bila sem razkrinkana,in nadrta ker sama hodim okoli.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 13:10:43
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Pa je še ena pred mano... to pa že počasi RES ni fer no na kolko časa pa ma popadke? prav da sam močne in pogoste... me zanima ,če sta ti ga tut usejaš ja zihr je to razlog da jo je zagrabl
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 13:10:47
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica jaz ko kako uspicim se kar nora naredim . nimam pojma o cem govoris....ali pa ...to je ze blo tak vceraj sem sla v soping in nakupla polno vreco stvari za .in pol sem morala to enih 400m domov vlect,in sem se bala da me moj dobi zraven ker sem sveto obljubila da sama vec nebom sla nikamor.in ko zakleto je nasel stvari ki sem jih poskusala skrit....in vprasa kaj pa je to? jaz pa ko neumna....tooooo,ves kdaj sem ze to kupla,se sploh ne spomnim vec. on pa....ja kako se pa potem nisi nic pohvalila s tem......in bila sem razkrinkana,in nadrta ker sama hodim okoli. sva na istem jaz tud nič ne smem, in moj to za sveto jemlje... je pa prav in imava srečo, da mava take
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 13:12:28
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Pa je še ena pred mano... to pa že počasi RES ni fer no na kolko časa pa ma popadke? prav da sam močne in pogoste... me zanima ,če sta ti ga tut usejaš ja zihr je to razlog da jo je zagrabl no, no, lepo se obnašat... zdaj je lejca v resni situaciji
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 13:12:40
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica jaz ko kako uspicim se kar nora naredim . nimam pojma o cem govoris....ali pa ...to je ze blo tak vceraj sem sla v soping in nakupla polno vreco stvari za .in pol sem morala to enih 400m domov vlect,in sem se bala da me moj dobi zraven ker sem sveto obljubila da sama vec nebom sla nikamor.in ko zakleto je nasel stvari ki sem jih poskusala skrit....in vprasa kaj pa je to? jaz pa ko neumna....tooooo,ves kdaj sem ze to kupla,se sploh ne spomnim vec. on pa....ja kako se pa potem nisi nic pohvalila s tem......in bila sem razkrinkana,in nadrta ker sama hodim okoli. ti se tut špilaš... pridna bit pa počivat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 13:13:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica jaz ko kako uspicim se kar nora naredim . nimam pojma o cem govoris....ali pa ...to je ze blo tak vceraj sem sla v soping in nakupla polno vreco stvari za .in pol sem morala to enih 400m domov vlect,in sem se bala da me moj dobi zraven ker sem sveto obljubila da sama vec nebom sla nikamor.in ko zakleto je nasel stvari ki sem jih poskusala skrit....in vprasa kaj pa je to? jaz pa ko neumna....tooooo,ves kdaj sem ze to kupla,se sploh ne spomnim vec. on pa....ja kako se pa potem nisi nic pohvalila s tem......in bila sem razkrinkana,in nadrta ker sama hodim okoli. ti si prava ja.. si te kr predstavljam..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 13:13:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica saj ne morem verjet da ste ze nacvekale 10 strani danes . hvala da ste mi dale gor slikico od busija, to je iz 32t. ni blema urejeno
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 13:13:09
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 SPPS pri seznamu si spustila naslov ven (MARČEVKE)... to je zanalašč nardila.. ker itak zgleda, da grete vse v februar greJO prosim lepo jasna, paz da jutr ne dobim smsa od tebe : Pupa jaz grem v P držte pesti ne vem js... zgleda, da nism rojena pod tisto srečno zvezdo (sej pol ko bom rojevala mi bo pa žal, da nism še kakšen dan počakala boš vidla... )
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 13:13:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka joooj, kaj sem jaz zdaj ušpičila...sem polila ene pol litra živo zelene barve po tepihu ...moj mi bo glavo ftrgooooo a ne gre za spucat?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 13:13:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 SPPS pri seznamu si spustila naslov ven (MARČEVKE)... to je zanalašč nardila.. ker itak zgleda, da grete vse v februar sem mislila neki takega
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 13:13:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica jaz ko kako uspicim se kar nora naredim . nimam pojma o cem govoris....ali pa ...to je ze blo tak vceraj sem sla v soping in nakupla polno vreco stvari za .in pol sem morala to enih 400m domov vlect,in sem se bala da me moj dobi zraven ker sem sveto obljubila da sama vec nebom sla nikamor.in ko zakleto je nasel stvari ki sem jih poskusala skrit....in vprasa kaj pa je to? jaz pa ko neumna....tooooo,ves kdaj sem ze to kupla,se sploh ne spomnim vec. on pa....ja kako se pa potem nisi nic pohvalila s tem......in bila sem razkrinkana,in nadrta ker sama hodim okoli.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 13:13:39
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica jaz ko kako uspicim se kar nora naredim . nimam pojma o cem govoris....ali pa ...to je ze blo tak vceraj sem sla v soping in nakupla polno vreco stvari za .in pol sem morala to enih 400m domov vlect,in sem se bala da me moj dobi zraven ker sem sveto obljubila da sama vec nebom sla nikamor.in ko zakleto je nasel stvari ki sem jih poskusala skrit....in vprasa kaj pa je to? jaz pa ko neumna....tooooo,ves kdaj sem ze to kupla,se sploh ne spomnim vec. on pa....ja kako se pa potem nisi nic pohvalila s tem......in bila sem razkrinkana,in nadrta ker sama hodim okoli. ajeeej... sej se jih da marsikdaj obrnit, ampak kakšen krat se mi pa zdi, da čisto preveč razumejo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 13:13:52
|
|
|
|
pondelak
|
LEJCA držim pesti,da bo vse dobro!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 13:15:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 SPPS pri seznamu si spustila naslov ven (MARČEVKE)... to je zanalašč nardila.. ker itak zgleda, da grete vse v februar greJO prosim lepo jasna, paz da jutr ne dobim smsa od tebe : Pupa jaz grem v P držte pesti ne vem js... zgleda, da nism rojena pod tisto srečno zvezdo (sej pol ko bom rojevala mi bo pa žal, da nism še kakšen dan počakala boš vidla... ) sej enkrat bo še noben ni not ostal
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 13:15:12
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 SPPS pri seznamu si spustila naslov ven (MARČEVKE)... to je zanalašč nardila.. ker itak zgleda, da grete vse v februar sem mislila neki takega no, sej sm vedla, da se boš na to zgovarjala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 13:15:53
|
|
|
|
jjasna85
|
Lahko daš pa nov naslov no... FEBČEVKE
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 13:16:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 SPPS pri seznamu si spustila naslov ven (MARČEVKE)... to je zanalašč nardila.. ker itak zgleda, da grete vse v februar sem mislila neki takega no, sej sm vedla, da se boš na to zgovarjala me na začetku bomo marec čakale
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 13:17:19
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 SPPS pri seznamu si spustila naslov ven (MARČEVKE)... to je zanalašč nardila.. ker itak zgleda, da grete vse v februar greJO prosim lepo jasna, paz da jutr ne dobim smsa od tebe : Pupa jaz grem v P držte pesti ne vem js... zgleda, da nism rojena pod tisto srečno zvezdo (sej pol ko bom rojevala mi bo pa žal, da nism še kakšen dan počakala boš vidla... ) sej enkrat bo še noben ni not ostal JA PA JE... sem gledla zadnjič na 24ur,da je ena ženska že več kot 60 let noseča...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 13:18:03
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps me na začetku bomo marec čakale js pa očitno kar z vami pa sej mi ni slabo kaj.. če bi bla sama tlele, bi umirala ja... ma kaj ki me zamotiste tako da dan hitro mine
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 13:18:04
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 SPPS pri seznamu si spustila naslov ven (MARČEVKE)... to je zanalašč nardila.. ker itak zgleda, da grete vse v februar sem mislila neki takega no, sej sm vedla, da se boš na to zgovarjala me na začetku bomo marec čakale se podpišem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 13.2.2009 13:18:38
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Lahko daš pa nov naslov no... FEBČEVKE to pa sploh ni slaba ideja
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?