|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
13.2.2009 13:38:32   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: spps

grem kosilo do konca naredit,potem pa po moja dvauser posted image  lepo boditeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hmmm.. kosilo...
pa bi res lahko nekaj pojedla tudi js ja...
ma to pomeni, da morem ustat iz stola.. pa se mi ne da lihuser posted image

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 301
13.2.2009 13:39:02   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

nič grem jaz malo gledat kaj moj kavč dela...user posted image user posted image

ja ja... sej zdej pa kr vse pejteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 302
13.2.2009 13:39:45   
jjasna85
WIPIIIIIIII.... 4 zvezdice... bravo jsuser posted image user posted image user posted image

se vidi, da mam preveč cajta in nič social lifeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 303
13.2.2009 13:40:02   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

nič grem jaz malo gledat kaj moj kavč dela...user posted image user posted image

ja ja... sej zdej pa kr vse pejteuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa pejt še tiuser posted image ... js grem tut kosil jest.... user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 304
13.2.2009 13:40:49   
NoBady

WIPIIIIIIII.... 4 zvezdice... bravo jsuser posted image user posted image user posted image

se vidi, da mam preveč cajta in nič social lifeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za zvezdico...

ja in kaj bi potem za spps rekla?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 305
13.2.2009 13:40:54   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
pa res! Lejca, vse ti močno držimo pesti! user posted image in ti pošiljamouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image jaz se pod to podpišem...

jaz pa zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 306
13.2.2009 13:41:54   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

pa pejt še tiuser posted image ... js grem tut kosil jest.... user posted image

sej druge izbire tudi nimam, ko bom itak spet tle refresh-ala v praznouser posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 307
13.2.2009 13:42:15   
suncicica
jaz pa grem zdaj posteljice oblect,ker posteljina ze nestrpno caka......za primer ce me v ponedeljek obdrzijo v bolnici in prezenejo ta dva user posted image user posted image iz meneuser posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 308
13.2.2009 13:42:17   
jjasna85

user posted image user posted image user posted image za zvezdico...

ja in kaj bi potem za spps rekla?user posted image user posted image user posted image

raje ne bom nič rekla, da ne bom kakšno po gobcu dobila (tudi virtualna lahko boliuser posted image )

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 309
13.2.2009 13:43:07   
suncicica
malo sta mi sumljiva danesuser posted image user posted image ,nic ne brcata,pa ponoci je tudi bil mir. kaj neki naklepatauser posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 310
13.2.2009 13:44:13   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

malo sta mi sumljiva danesuser posted image user posted image ,nic ne brcata,pa ponoci je tudi bil mir. kaj neki naklepatauser posted image user posted image user posted image

to pa samo onadva vesta...
mogoče sta naveličana en druzga pa sta se odločla, da mata zadosti...user posted image

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 311
13.2.2009 13:45:09   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za 4. zvezdice... samo ena še ti manjka pa boš super čveka.. user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 312
13.2.2009 13:46:27   
jjasna85

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za 4. zvezdice... samo ena še ti manjka pa boš super čveka.. user posted image user posted image

sej v sredo zmontirajo net v moji sobi tako da takrat se bojim, da bom še preveč tuuser posted image
tamali itak ne kaže zanimanja, da bi kam šow tako da bom kar do marca z vami očitnouser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 313
13.2.2009 14:06:14   
čebeica maja
DAN VSEM
kako te, upam da ok
Sem bla na pregledu, vse ok, tudi kri, prvič sem v tem obdobju dobila tist sirup-železo ki je tako zanič. Sem vprašala če je zaradi elevita bolš kri, pa je rekla da mogoče, prvič sem pa nekaj druzga jemala. Pritisk sem imela pa tako nizek da mi je rekla če bom zaspalauser posted image 86/67, imam vedno bol nizkega.
NOVI PODATKI  +16,5kg
nasledni pregled 27.2.
obseg trebuha okroglih 100cm
Nalednič bom imela pa ctg, takrat bom v 37 tednu in mi je rekla da naj še tedva tedna zdržim, še dva tedna ležanjauser posted image  ,kr nemorem verjet.
Se bom zvečer kej oglasila, je mami tukej pa pospravlja, jo moram it mal po komandiratuser posted image  . Bomo imel dve fešte cez vikend za Mihcev rd, pa mormo hišo mal ured spravt.
papa

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 314
13.2.2009 14:09:00   
tasa_m
čebeica maja .. user posted image za pregled,..no pol pa še vzdrži 2 tedna pa bo..user posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 315
13.2.2009 14:09:49   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

DAN VSEM
kako te, upam da ok
Sem bla na pregledu, vse ok, tudi kri, prvič sem v tem obdobju dobila tist sirup-železo ki je tako zanič. Sem vprašala če je zaradi elevita bolš kri, pa je rekla da mogoče, prvič sem pa nekaj druzga jemala. Pritisk sem imela pa tako nizek da mi je rekla če bom zaspalauser posted image 86/67, imam vedno bol nizkega.
NOVI PODATKI  +16,5kg
nasledni pregled 27.2.
Nalednič bom imela pa ctg, takrat bom v 37 tednu in mi je rekla da naj še tedva tedna zdržim, še dva tedna ležanjauser posted image  ,kr nemorem verjet.
Se bom zvečer kej oglasila, je mami tukej pa pospravlja, jo moram it mal po komandiratuser posted image  . Bomo imel dve fešte cez vikend za Mihcev rd, pa mormo hišo mal ured spravt.
papa

user posted image user posted image user posted image za pregled

Neposredna povezava do sporočila: 316
13.2.2009 14:17:43   
tasa_m
aaaaaaaaaaaaa komaj zdaj mi dela rolo gor... pa so zdaj 3 tu.. user posted image user posted image
Pa kaj si nor,..preden bom še pol spucala za njimi bo ura tak 8 zvečer.. user posted image te pa bom tak samo še v pojslo padla..user posted image user posted image
Hitri so, nimaš to kaj..če bi mi morali menjat še preostala 3 okna pa bi jih tak imela 24 ur tu.. user posted image user posted image   (24 urna asistenca..user posted image user posted image )

Sem vedla da jim nebi smela niti soka ponudit pa čaja. Sam vodo, bi verjetno bli hitrejši..user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 13.2.2009 14:18:06 >

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 317
13.2.2009 14:23:20   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

pa res! Lejca, vse ti močno držimo pesti! user posted image in ti pošiljamouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image jaz se pod to podpišem...

jaz pa zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 318
13.2.2009 14:24:21   
Nina00

DAN VSEM
kako te, upam da ok
NOVI PODATKI  +16,5kg
nasledni pregled 27.2.
papa

user posted image user posted image user posted image za pregled

user posted image user posted image user posted image   Pa ne pretiravat za vikend, ker moraš še dva tedna zdržat!

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 319
13.2.2009 14:25:00   
Nina00
Sedaj pa šibam po malega v vrtec pa na sonce user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 320
13.2.2009 15:11:31   
KOKICA32

Nič, pupe, jaz grem malo počivati! user posted image Se še pišemo kaj kasneje al pa čez vikend. Lepo se imejte! Pa brez prehitevanja in bodite obzirne do tistih, ki so na začetku seznama! user posted image

Papa

hvala za prijaznost kokica... da me ne boš lih ti preitela poluser posted image

ne, ne, ti odstopim mesto...jaz še ne grem nikamur... user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 321
13.2.2009 15:11:33   
Pupa7
No evo mene iz pregleda...

sem jezna ko user posted image sem se zredila še za 3 kile in jih poslušala, pazi to izjavo : Najboljše bo da greste kar rodit, zdaj že lahko brez problema, da se ne boste spet zredili še za 3 kile v 3 tednih user posted image .. no comment res...

skratka podatki za seznam:
naslednji pregled: 6.3.
klinčevi kilogrami: +19 kg
obseg bušija: 122 cm

to je to... sm zdej čist žalostna in tečna full fajn ane user posted image user posted image user posted image

Lejca pa ni javila še nič... čakamo user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 322
13.2.2009 15:12:43   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

No evo mene iz pregleda...

sem jezna ko user posted image sem se zredila še za 3 kile in jih poslušala, pazi to izjavo : Najboljše bo da greste kar rodit, zdaj že lahko brez problema, da se ne boste spet zredili še za 3 kile v 3 tednih user posted image .. no comment res...

skratka podatki za seznam:
naslednji pregled: 6.3.
klinčevi kilogrami: +19 kg
obseg bušija: 122 cm

to je to... sm zdej čist žalostna in tečna full fajn ane user posted image user posted image user posted image

Lejca pa ni javila še nič... čakamo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled..pa ne sekiraj se za pridobljene kilce...kaj te ovi ve, kak je bit noseč pa papcat rad..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 323
13.2.2009 15:13:04   
KOKICA32

Čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 324
13.2.2009 15:13:52   
KOKICA32

NOVI PODATKI  +16,5kg
nasledni pregled 27.2.
Nalednič bom imela pa ctg, takrat bom v 37 tednu in mi je rekla da naj še tedva tedna zdržim, še dva tedna ležanjauser posted image  ,

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?