|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
13.2.2009 8:22:42   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: pigama

gospa metuljčkova!!!

A veste, da sem včeraj mislila na vas!!
Sem bila v OŠ na predavanju o varnosti otrok v prometu. So bli iz republiške preventive v prometu Ful fajn! No skratka, tam so imeli avtosedeže za naše malečke Maxi cosi. So jih ful hvalili. Tak, da dober pa že morejo biti, kajne! 

Odlicna novica, pigama! Mi smo jo vceraj zvecer mahnili v Leclerca in kupili temno modrega Maxi Cosija. Anja ga je ze testirala v dnevni & loved it!

Btw: recesije se ne vidi - sploh ----- folka je bilo kot listja in trave, vrste pa take, da so kar zavijale med policami! Noro! Anji ni bilo nic jasno. Amak zanimivo je bilo pa sto na uro - je gledala in gledala ves ta folk & se sprasevala, za kaj bodo porabili denarcke ... denarnice so namrec hujsale kot nore - ene par jih je usekalo ze na anoreksijo, res!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
   [Brisano sporočilo]
13.2.2009 8:23:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4852
13.2.2009 8:26:05   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

Katero od teh imen za recimo produkte za nohte vam je všeč:

BLACK PEARL
CRAZY LEMON
DEEP BLUE
FUN LIFE
TRUE WOMAN
NAIL WORLD
STAR NAIL

če ima katera pametno idejo..vedno dobrodošle, ker jst imam že čist prazno glavo

Aja, take kombinacije si ti hotela? Jaz sem pa mislila, da rabis kolokacije, da bos brskala po netu.

Meni so vsec tvoji predlogi. Si si jih sama izmislila?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4853
13.2.2009 8:26:07   
glugluglu
mirjam, kakšna luštna fotka!!!!user posted image

metuljcek
, jaz sem pa mislila, da bo vsaj Jessica ostala na tem in bila ponosna, no pa nič, še njo so ti mediji zjebaliuser posted image , a morajo biti res vse zvezdnice prekle..

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
13.2.2009 8:27:13   
glugluglu
haha, pozabili so dati zvezdice,sem bila 100% , da bojo dali zvezdice na grdo besedo, no pa se opravičujem, ker grdo govorimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4855
13.2.2009 8:30:07   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Se igram na Edavkih, in računa dohodnino, presneta m----a dacarska, jim bom morala kao 100 € plačati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Tisti, ki nima velik mu je še treba mal cuknt, matr matr

Midva oba placava, bolj se splaca mojemu prijaviti Anjo. SHit, pa taka drzavauser posted image

Sicer pa - solnice - a ste videle najnovejsi svezenj varcevalnih ukrepov?:
- nic uskladitve plac s 1. 7.
- poracun prestavljen iz 1. 9. '09 na 1. 1. '10 ter tisti iz 1. 3. '10 na 1. 1. '11
- regres bo v visini 75% lanskega

Mislim, halo? Tako bomo resili drzavo ali kaj? Pa Pahor vabi goste na poceni kavico ... evo, skupaj bomo uspeliuser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4856
   [Brisano sporočilo]
13.2.2009 8:31:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4857
13.2.2009 8:39:24   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

HD super za podjetje. Tudi jaz upam da ti uspe. Jaz bi zihr kej od tebe kupila če bi znala nohtke delat. Bi jih ful rada znala sam mi je mal drag tečaj. user posted image

sej bote lahk vse kej kuple, ker bodo tud nalepkice za nohtke, tiste lahk pa tud sam prelakiraš preko..pa še kak popust za julijke poknemo pa bouser posted image

ou jea! user posted image   Sam je problem k mam zdej čist v p... nohte. Se mi jih ne da lakirat sproti pol se mi pa čist polomijo. user posted image

blacky Jan bo tut zajček. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

pozabila prej dodati...če se katera boji petek trinajstega potem ima
paraskavedekatriafobijo!

halo....sedaj pa poskušaj tole petkrat na hitro izgovorit

ma kaj petkrat. Niti enkrat ni šlo. user posted image

mirjam luštna fotka!

metuljcek ti pa si stresila sedaj iz rokava nekaj besed ki se vežejo na nail. user posted image

evo sem vas prebrala sedaj pa šibam na občino neke papirje urejat. user posted image   Pa tko se mi ne da. Sam kar je treba je treba. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4858
13.2.2009 8:39:47   
nanka
Punce se slišimo, ko boste na rudniku. Midve se bova odpravile okoli 10.

Neposredna povezava do sporočila: 4859
13.2.2009 8:42:47   
metuljcek321
mojcek, tko se dela! Se veselimo 9. dela! July babies rule! Mamice pa tuduser posted image

hd, bom razmisnla se kaj imen za tvoje izdelke! Cak mal - tam naj bi izbrale ENO ime izmed predlaganih???? Kaksen je pa produkt?

Ja, Tina je bila druga - jupi!

ilatic, nice pics! (Pre)Dolgo ze nismo videle tvojega malega!

netki, tudi nasa se vsake toliko zbudi ponoci z jokom, potem pa mrkne nazaj. Sanje, najbrz. Pa z glavico potem migla levo-desno, potem pa - bum - kot bi odrezal - mir & vse OK.

Blacky, a bo padel Maxi Cosi?

user posted image  Maji za sedenje! In - saj res - eni boste imeli ze naslednji teden pocitnice! Hura! Enjoy!

petek 13. .... pa da vidimo, kaj nam bo ponudil!

mirjam, great pic!

populis - zneska prispevkov ne vpisujes nic! To je, ce bi bila locena & bi moz nakazoval prezivnino za malo - pise namrec "znesek prispevkov za prezivljanje". Tam pustis prazno polje! Izracunaj ponovno & sporoci!

(author unknown)

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
13.2.2009 8:44:48   
TODI
user posted image user posted image user posted image user posted image NAREDILA SEM IZPIT JEEEEEEEEE user posted image  user posted image user posted image  user posted image

Saj ne morem verjetuser posted image , jokam že pol ure. Od sreče seveda user posted image

Sedaj pa samo še diploma.

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
13.2.2009 8:48:03   
nanka
Todi, iskrene čestitke, zdaj si se pa rešila velikega bremena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Za tole si pa zaslužiš eno veliko torto.

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
13.2.2009 8:51:27   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: TODI

user posted image user posted image user posted image user posted image NAREDILA SEM IZPIT JEEEEEEEEE user posted image  user posted image user posted image  user posted image

Saj ne morem verjetuser posted image , jokam že pol ure. Od sreče seveda user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
13.2.2009 8:53:24   
metuljcek321
rebeca, ja, vcasih malci malo spremenijo nocni ritem, a ne? Nasa je tudi danes nekam bolj zgodaj pogledala v sirni svet, ampak jo potem kar pustiva & malo ceblja v posteljici, se igra s pliskotom in uziva v svojem malem kraljestvu.

user posted image  osa za plazenje!

Majuska, hvala za frustek. Pa za dobre zelje za izpit sestricne ... je slo, glih zdaj pise pa na slovenscini .... I've been keeping my fingers crossed for a few minutes now!

glugluglu, ja, pritiski na zvezdnice so ogromni ... konkurenca, borba za obstoj, popularnost, ..... za tabo pa vedno boljse, mlajse, bolj sexy, bolj sposobne - psihoticno za pop*....

dzanika - pomagal mi je slovar, iz glave bi jih slo mal manjuser posted image  user posted image

Todi, bravo, bravo, bravo! Saj sem vedela, da bodo pesti in dobre misli pomagale!!!!!!!! Zate:
user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4864
13.2.2009 8:55:32   
metuljcek321
Danasnji Rudnik - a change of plan: ker smo familiarno zapravljali ze vceraj, danes ne bom razvezovala mosnjicka .... Imejte se, punce!

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
   [Brisano sporočilo]
13.2.2009 8:57:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4866
   [Brisano sporočilo]
13.2.2009 9:00:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4867
13.2.2009 9:24:19   
neboglasnica
Dober dan...preden gremo v šoping, še malo RR-ja.

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

ilatic, mirjamuser posted image za zobek

Aja, kje pa je tims kaj?

Tims smuča v KG.

Populis: Mazetova je bila po prvi vožnji 15., ker so se ji baje očala zarosila.

HD: true woman in star nail.

Mojcek1: super in domiselno!!

Populis:
lahko oddaš sedaj, če se ne motim

petek 13.:
ni nesrečna št. 13, ampak vse številke, ki imajo vsoto števil 4 (4,13,31,22..) - če verjameš v to.

Almera: si se zmotila, ura je 8 dopoldne, ne popoldne oz. zvečer. Aja, plavat gresta. Ne se utopiti!!!

Metuljčica321: seminar - super, Rokus (bogata darila)

Todi: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4868
13.2.2009 9:25:20   
Netta
user posted image user posted image user posted image user posted image NAREDILA SEM IZPIT JEEEEEEEEE user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

ČESTITKE TODI!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
   [Brisano sporočilo]
13.2.2009 9:30:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 4870
13.2.2009 9:33:00   
Blacky30
user posted image

Spali smo fajn, vstali pa ob 7h, ker Nejc ni hotel več spat. Teja je potegnila do 7.30.

HD, super za firmo, držim pesti. Moj izbor je TRUE WOMAN. O prvi varianti pa jaz nič ne vem.user posted image  Si pisala tukaj gor?

Pigama, ideje za darilo...hmmm....težko...mi smo ponavadi denar skupaj zbrali in kupili, kar je takrat potreboval, ti pa bi lahko mogoče:

- vikend paket v toplicah, morju
- polet z balonom
- nekaj z njegovimi hobiji, kaj ima rad, npr. oprema za smučanje, tenis, .....
- aha, vidim, da je hiša No. 1 zdaj, torej bon za nakup gradbenega materiala. Jaz mislim, da bo tega res zelo vesel. Se spomnim, da sta tast in tašča delala elektriko na vikendu in smo tašči kupili omarico za elektriko in kabel, pa pentljo gor in so ji moški prinesli noter. Je bila tako vesela, kot da bi dobila ne vem kaj. Saj logiš, da je bila vesela, ji je prihranilo velik del stroškov, tak da mislim, da bo zanj to tud pravo darilo.user posted image

Uuuuuu, pa res, petek, 13. je danes. Brrrrrrrrrrr.......ehhh, saj ne, me ne gane kaj dost.user posted image user posted image

Mirjam, ilatic, ful lepe fotke.user posted image user posted image user posted image

Populis, bravo za Laro, čist po mami, prava "comp frikica".user posted image user posted image user posted image

Metuljcek, sem vidla ja, te grozote okol plač in regresa. Pri nas je prišlo celo do tega predloga, da bodo tisti, ki so v sindikatu, dobili višji regres kot tisti, ki niso. user posted image user posted image  In jaz letos nisem, ker sem morala članstvo na silo prekinit, ker mi socialna noče nakazovat članarine na 2 konca SLO, jim je pretežko. In zdaj bom zaradi tega nasrkala.user posted image user posted image
Aja, še odgovor o Nejcu. Je ok, te kapljice so res zakon in so mu takoj pomagale. Včeraj smo bili že zunaj in se je malo naigral, ker ima res preveč energije zdaj, ko je cel dan doma.user posted image

Dzanika, Jan bo zajček iz Leclerca?

TODI, čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Metuljcek, morala bi it po Maxi-cosija, ker ne vem, kdaj bo spet znižan, samo če pa moram zdaj najprej še kupit stolček za hranjenje pod nujno. Oboje pa ne morem v enem mesecu....user posted image

Flower, čestitke za obletnico!!!! user posted image user posted image user posted image  Komaj 4 leta sta skupaj!??!?!?!user posted image user posted image user posted image  Ufff, takrat sva midva še uživala življenje, kino, pizze, ležanje cel dan pred tv, z mopedom sva se vozla okol.user posted image user posted image user posted image

Grem z Nejcem puzzle dokončat, bova dala na steno, se je odločil, motiv Strela McQueen, Cars.user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
13.2.2009 9:40:18   
papir
neboglasnica-upam da si na seminaru uživala
mojcek-ja tole o joku,da naj pustimo malo jokat ampak jaz je ne morem poslušat,ko joka,ko ji je tako hudo da je tako boga revica in jo vzamem v roke in se nosimooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

bravo tarik za zobekkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
todi čestitke za izpituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
danes pa moja manca praznuje 7 mesecev jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
no punce zdaj mam pa jaz dve vprašanji za VAS,KER STE MI ŽE Z ODGOVORI VEČKRAT POMAGALI UPAM DA BOSTE ŠE DANES.

-manca ima že cel teden tekoiče blato po 3-4x na dan.blato je rumene barve in je prisotne veliko sluzi.včeraj je bilo je boljše ,kakala je enkrat in bilo je gostto in sem mislila da je dobro ,danes pa spet.ponoči spi,je živahna,ni jokava tko da ne vem a je to kaj narobe.
-naslednjo pa to.ko spi je na boku in ima glavo čist,čist nazaj,a je to kaj narobe .

hvala za odgovore

Neposredna povezava do sporočila: 4872
13.2.2009 9:45:00   
papir
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
13.2.2009 9:45:21   
papir
evo moj sonček

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
   [Brisano sporočilo]
13.2.2009 10:00:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?