Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 19:55:31
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce Spet ste ble pridne danes, jst sem bila na UZ in izvedela da je vse v nalepšem redu . Moj sonček je težek 1,6 kg in je že obrnjen z glavico navzdol. Maternični vrat je supr prav tako se še nič ne odpiram. Naslednji pregled imam pa 16.3.2009 ob 8.30h. Jo kok mi je blo lepo videt na UZ ko ga že od morfologije nisem. Je pa tale naš bikec-ica že prava trma, sva ga z G ene pol ure prosile, da bi pokazal obrazek, ko je ornjen proti hrbtenici, pa se ni zmenil-a za naju. sonček-a res je tud od tam, pol pa vem da tudi pri vas ne manjka dobrot . Ja včeraj sva si z dragim privoščila mal kalorij iz Mc, škoda ko ne vem kira je tvoja sestra. No če me je stregla pol se me ziher spolne junona-a ti si tud ritasta , jst odkar sem noseča, na vsako musko sam račke plešem ,pa še to mi boke vn meče. valentinovo-sem brala, da je kamasutra super darilo za naše drage al pa letna naročnina na kako moško revijo, sam midva sva zdej med nosečnostjo tok poz izumla da bi lahk svojo knjigo izdala. Bi blo pa v njej velik smeha . Mene boter in botra kličeta račka. Baje tut ko hodim z guzo sem pa tja migam.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 19:58:35
|
|
|
|
*Junona*
|
Brigita, sem šla še enkrat gledat tvoj albumček in si mi znana... ne vem, kam bi te dala...
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 20:23:57
|
|
|
|
sonček85
|
junona:sem ti ZS poslala ,ker nebi rada o tem k me kira pozna pa lahko kateri nepravi osebi pove. No meni se je za sluštalo sedaj krompirčka in sem si pomes spekla mmmmmmmmmmmmm je dober,sam kak hamburger še fali iz meka Junona:a nima brigita podobne kopalnice k ti meni pa ni znana ,bom pa sedaj vedela katera je v porodni k bom skp,pa v četrtek jo bom spoznala Smo zmenjene za ob 9,30 kajne v slaščičarni pri stopnicah za v kino de la creme-mmmm torticaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 20:48:48
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Brigita, sem šla še enkrat gledat tvoj albumček in si mi znana... ne vem, kam bi te dala... bi ti povedla če bi vedla , nisi na nobeni sliki da bi te vidla Kir letnik pa si?
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 20:51:16
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 junona:sem ti ZS poslala ,ker nebi rada o tem k me kira pozna pa lahko kateri nepravi osebi pove. No meni se je za sluštalo sedaj krompirčka in sem si pomes spekla mmmmmmmmmmmmm je dober,sam kak hamburger še fali iz meka Junona:a nima brigita podobne kopalnice k ti meni pa ni znana ,bom pa sedaj vedela katera je v porodni k bom skp,pa v četrtek jo bom spoznala Smo zmenjene za ob 9,30 kajne v slaščičarni pri stopnicah za v kino de la creme-mmmm torticaaaaaaaaaaa veš da smo zmenjene . Čuj ka je tvoja sestrca mogoč Petra?
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 20:51:23
|
|
|
|
sonček85
|
junona:kaj pa ta ples ,a bi ti šel ,če ne un
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 20:51:42
|
|
|
|
sonček85
|
aha una je moja seka
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 20:52:42
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 aha una je moja seka a res, njo pa poznam tak na videz no, sam je nisem včeri vidla....faca
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 20:53:23
|
|
|
|
brigita23
|
jst pa segedinar za ju3 kuham.... sem pridna ne? Grem mal zmešat.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 20:54:55
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 aha una je moja seka a res, njo pa poznam tak na videz no, sam je nisem včeri vidla....faca A res ,kok je svet mali ja do 18 je delala. mmmmmmmmmmmm segedinar ,a pridem lohk na kosilo ,bolje k makaron flajš joj pravi malo požeruhček se ratala
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 12.2.2009 20:57:12 >
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 21:03:49
|
|
|
|
brigita23
|
sonček ti kr prid, ga je dost . Ja svet je res mali, js se nje spomnem še iz srednje šole, pa še glih zadnjič sva se menle ko sem bla v meku, no že neki časa nazaj, sm ji povedla da sem noseča pa to.... Ja mama z junono podobne kopalnice , junona kok pa to da si ti že lahko šla rihtat na CSD če lahko najprej 60 dni prej A nimaš ti rok 30.4., ker mene je zanč domov poslala češ da lahko najprej 28.2. začnem urejat papirje
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 21:06:22
|
|
|
|
sonček85
|
A res ja potem bo pa itak vedela katera si ,če ji povem da poznam eno ki se je zadnjič nekaj časa nazaj pogovarjala z njo. Z brigitko junona mislim ,da je šla urejat neki druga na CSD
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 21:09:18
|
|
|
|
sonček85
|
gREM POČAS malo še pred TV potem pa itak že dragi pride nočko vsem in lepo spite,se čujemo jutri Vsem srečno na pregledih
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 21:10:32
|
|
|
|
brigita23
|
aha pol pa ja, sem že misla, da sam mene šibajo sem pa tja, sem mogla dat v firmo papirje popravt pa vse.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 22:57:51
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
Celjanke ste pa prou face Že Lj. je tok mala, da se skor vsi med sabo neki poznamo. Pri vas je pa to še bolj verjetno
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 23:19:30
|
|
|
|
frutolina
|
dober večer... preden grem spat, se vam morem pohvalit da sma danes dobla voziček in sem tako vesela da joj... slikce prilimam drug teden, ker jih še nimam. Drugače sem pa čist fertik.. te selitve so ubitačne No, pa jutri imam individualni razgovor za epiduralno da vidim kaj bodo povedli... lepo pančkajte!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 23:45:35
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 junona:sem ti ZS poslala ,ker nebi rada o tem k me kira pozna pa lahko kateri nepravi osebi pove. No meni se je za sluštalo sedaj krompirčka in sem si pomes spekla mmmmmmmmmmmmm je dober,sam kak hamburger še fali iz meka Junona:a nima brigita podobne kopalnice k ti meni pa ni znana ,bom pa sedaj vedela katera je v porodni k bom skp,pa v četrtek jo bom spoznala Smo zmenjene za ob 9,30 kajne v slaščičarni pri stopnicah za v kino de la creme-mmmm torticaaaaaaaaaaa Ja, pa sta si res malo podobni. Jaaaaa, De la creme - njami
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 23:50:22
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 junona:kaj pa ta ples ,a bi ti šel ,če ne un Ojojj, sami težki plesi... a maš kej lažjega za začetek?
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 23:51:56
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 sonček ti kr prid, ga je dost . Ja svet je res mali, js se nje spomnem še iz srednje šole, pa še glih zadnjič sva se menle ko sem bla v meku, no že neki časa nazaj, sm ji povedla da sem noseča pa to.... Ja mama z junono podobne kopalnice , junona kok pa to da si ti že lahko šla rihtat na CSD če lahko najprej 60 dni prej A nimaš ti rok 30.4., ker mene je zanč domov poslala češ da lahko najprej 28.2. začnem urejat papirje Js sem šla urejat za štipendijo in moj otroški dodatek, ki ga baje lahko uveljavljam. Ampak bom jutri šele lahka rihtala, ker danes niso mel uradnih ur.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 23:52:45
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr Celjanke ste pa prou face Že Lj. je tok mala, da se skor vsi med sabo neki poznamo. Pri vas je pa to še bolj verjetno Včasih človek ugotovi, kako je svet majhen. Ja, pri nas se že skor vsak na videz pozna.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 23:53:55
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina dober večer... preden grem spat, se vam morem pohvalit da sma danes dobla voziček in sem tako vesela da joj... slikce prilimam drug teden, ker jih še nimam. Drugače sem pa čist fertik.. te selitve so ubitačne No, pa jutri imam individualni razgovor za epiduralno da vidim kaj bodo povedli... lepo pančkajte! Frutolinca, poročaj, kaj boš izvedela o epiduralni. In kmalu prilimaj slikice, da vidimo voziček. Pa ne naprezaj se preveč. Nočko.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.2.2009 23:56:59
|
|
|
|
*Junona*
|
Evooo, tale ples mi gre:
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 13.2.2009 7:30:10
|
|
|
|
mišk
|
Helou! Spet jst... Nesrečnica brez računalnika. Trenutno nimava v planu še takoj kupit novega, pa sem bolj zadi z dogajanjem "na sceni"! Jst sem dobro, samo išias me včasih daje. Glede epiduralne se grem jst tokrat zmenit kar v dve porodnišnic, za vsak slučaj. Ma, imam tako pozitivno izkušnjo s prvim porodom, da kar ne bi rada izkusila še porod brez EA. Sej "buhve" ka bo na koncu, ampak zmenit se pa grem, da ne bo pol kakih nejasnosti pri samem porodu. Moram na wc...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 13.2.2009 8:27:51
|
|
|
|
anchika
|
deteljja, ella, sonček: Pri nas je ravno obratno. Jaz se bojim on pa ne. Sploh ne bi nehal, to bi vsaki dan če bi bila jaz za to. Pravi "saj sva pri prvem do konca in ni blo nič narobe!" Res je pri prvi nosečnosti sva celih 9 mesecev redno !! Jaz se pri prvim nisem nič bala zdaj pa se.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 13.2.2009 9:19:44
|
|
|
|
brigita23
|
jutro lepotičke kako ste spale? Jst zelo dobro, razen da me zadnje čase malček ponoči na hrbet meče in spim veliko na hrbtu...pa sem zaradi tega hemeroide fasala . Ful lepo vreme, tak da grem danes ven na zrak po mal "E" VITAMINČKA,pa mal svoje boke razmigat. No junona tak ko ti šejkaš jst ne morem več, nisem trnutno v taki formi...bo treba do poletja počakat. anchika-možn pa da je to za to, da tvoj rad , k že mata enga otročeka in že ve kako in kaj....me smo pa komi pri prvem . tabletka dor-ja svet je mali, še v Ameriki koga srečaš ki ga poznaš, kaj šele Celje, ki je pravzaprav malo večje selo :)))) (junona & sonček) brez zamere . Sem pa ful vesela ko mam s tema dvema puncama tko skup roke in če se res znajdemo skupaj v P bo prav veselo. frutolina-ČESTITKE ZA VOZIČEK , a ni fajn občutek, jst sem bla ful vesela ko sva ga kupila. sonček-ti pa se zbudi pa nam kak fajn zajtrk prprav......pol pa lahko prideš k men na segedinar za kosilo
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?