Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:34:37
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm Gajo včeri dala v svojo sobo. Ob 22 je bla že v spalnici , men se res ne da 10x vstajat pa hodit tja joj jaz jo imam zraven pa če se kakašno noč parkrat zbudi se mi ne da vstajat pa bi jo najraje k sebi vzela , kaj šele da bi v drugo sobo hodila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:38:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm Gajo včeri dala v svojo sobo. Ob 22 je bla že v spalnici , men se res ne da 10x vstajat pa hodit tja Pa bo treba, ker kasneje ne bo nič lažje, tebi bo šlo pa pošteno na jetra če bo tam svetila vem vem, sej bom, ko se bo sam 1x zbujala, zdej se mi res ne da,vidm da Tally tud ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:38:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Da ne boste mislile, da sm čist pozabila na vas. Sm bla par dni brez računalnika, dons sm pa izkoristila cel dan pa se potepala. Jutr ga bom pa tud . Drugače pa nč novga pri nas, vse po starem. Gaja ma ponoč še zmer zbujanja, včasih 2x včasih 8x, ma bo že, upam da čimprej. Z njenim noskom mamo pa še zmer probleme, al ma zabasanga al pa ji teče vn. Ponoč zarad tega smrči, pa se premetava....pomoje se tud zarad tega tolk zbuja Kakšen predlog? Tiste ki ste že dale Operil kakšne imate izkušnje? Aja pa še neki me zanima. Tiste ki pišete prošnje za službo kaj najprej napišete sebe al prejemnika? Kaj pa zobki, je že kaj novega in hrana, že je bolje?In še nekaj; a že hodi???? Smo še kr na enem zobku . Hrana je pa po enem mesecu in pol štrajkanja zdele 3 dni njami njami. Sam zdej se morm navadit, da ji več dam, ker sm se čist odvadla. Zadnje tri dni je čist preveč lačna . Hahahaha ja itak da že hod . Ma pr ns so bl roke aktualne, noge so sam za v usta uporabne A greš z nama(edina) na koncert Brene? Ja vem da gresta, jest bi full šla,pa ni dnarja . Mogoče mi bo pa moj kupu karto za rojstni dan. Če verjameš ja To bi bilo pa lepo od njega, saj je koncert le dan po tvojem RD eh on se sigurn ne bo spomnu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:40:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz sem ready za čvek , naš mali hudiček je omagal jaz se tudi danes odpovedujem čveku, me je kolegica povabila na eno ''pijačo'' , tako da se grem malo potepat in načvekat , lejte da bo bolj prijetno vzdušje na novem delu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:40:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm Gajo včeri dala v svojo sobo. Ob 22 je bla že v spalnici , men se res ne da 10x vstajat pa hodit tja Pa bo treba, ker kasneje ne bo nič lažje, tebi bo šlo pa pošteno na jetra če bo tam svetila vem vem, sej bom, ko se bo sam 1x zbujala, zdej se mi res ne da,vidm da Tally tud ne jaz trenutno niti nimam druge izbire, bi pa sigurno če bi se mi ful zbujala dala pojstlico nazaj v sobo, ker jaz že tako težko nazaj zaspim, kaj šele da bi se šetala vso noč iz sobe v sobo, no way
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:41:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz sem ready za čvek , naš mali hudiček je omagal jaz se tudi danes odpovedujem čveku, me je kolegica povabila na eno ''pijačo'' , tako da se grem malo potepat in načvekat , lejte da bo bolj prijetno vzdušje na novem delu lepo se imej na pijački
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:42:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz sem ready za čvek , naš mali hudiček je omagal jaz se tudi danes odpovedujem čveku, me je kolegica povabila na eno ''pijačo'' , tako da se grem malo potepat in načvekat , lejte da bo bolj prijetno vzdušje na novem delu no uživaj na eni pijački. dej še zame
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:42:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Da ne boste mislile, da sm čist pozabila na vas. Sm bla par dni brez računalnika, dons sm pa izkoristila cel dan pa se potepala. Jutr ga bom pa tud . Drugače pa nč novga pri nas, vse po starem. Gaja ma ponoč še zmer zbujanja, včasih 2x včasih 8x, ma bo že, upam da čimprej. Z njenim noskom mamo pa še zmer probleme, al ma zabasanga al pa ji teče vn. Ponoč zarad tega smrči, pa se premetava....pomoje se tud zarad tega tolk zbuja Kakšen predlog? Tiste ki ste že dale Operil kakšne imate izkušnje? Aja pa še neki me zanima. Tiste ki pišete prošnje za službo kaj najprej napišete sebe al prejemnika? Kaj pa zobki, je že kaj novega in hrana, že je bolje?In še nekaj; a že hodi???? Smo še kr na enem zobku . Hrana je pa po enem mesecu in pol štrajkanja zdele 3 dni njami njami. Sam zdej se morm navadit, da ji več dam, ker sm se čist odvadla. Zadnje tri dni je čist preveč lačna . Hahahaha ja itak da že hod . Ma pr ns so bl roke aktualne, noge so sam za v usta uporabne A greš z nama(edina) na koncert Brene? Ja vem da gresta, jest bi full šla,pa ni dnarja . Mogoče mi bo pa moj kupu karto za rojstni dan. Če verjameš ja To bi bilo pa lepo od njega, saj je koncert le dan po tvojem RD eh on se sigurn ne bo spomnu Pa mu namigni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:43:48
|
|
|
|
Estrella*
|
Grem Asji dat AB in jo ven peljat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:45:02
|
|
|
|
tally
|
kje pa je babaw danes, pa mafiozar ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:51:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally kje pa je babaw danes, pa mafiozar ? pa so se res nekam skrile Jest sm bla dons v Lecrercu, sm kupla 7 bodijev za 8 Eurov, pa še kr uredu so
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:51:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally kje pa je babaw danes, pa mafiozar ? barbaw je, verjetno se z ukvarja, mafiozar pa ne vem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:52:54
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally kje pa je babaw danes, pa mafiozar ? pa so se res nekam skrile Jest sm bla dons v Lecrercu, sm kupla 7 bodijev za 8 Eurov, pa še kr uredu so e jest jih bom šla v soboto kupit, sem jih včeraj gledala pa se nisem pol odločila, a so z dolgimi rokavi al s kratkimi?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:53:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally kje pa je babaw danes, pa mafiozar ? pa so se res nekam skrile Jest sm bla dons v Lecrercu, sm kupla 7 bodijev za 8 Eurov, pa še kr uredu so A veš, da sem jih tudi jaz gledala, samo jih ne rabim, ker jih imam za izvoz So me pa kar prsti srbel. Jaz sploh ne smem v L, ker potem takoj kaj kupim za , čeprav ne rabita. Nina, a je prišel?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:55:00
|
|
|
|
Estrella*
|
Naša Alči je že pošteno lačna, a ona čaka flašo mleka Do kdaj ga bo mali vragec pil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:55:05
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally kje pa je babaw danes, pa mafiozar ? pa so se res nekam skrile Jest sm bla dons v Lecrercu, sm kupla 7 bodijev za 8 Eurov, pa še kr uredu so A veš, da sem jih tudi jaz gledala, samo jih ne rabim, ker jih imam za izvoz So me pa kar prsti srbel. Jaz sploh ne smem v L, ker potem takoj kaj kupim za , čeprav ne rabita. Nina, a je prišel? ma mene so tudi prsti srbeli, sam smo včeraj avtosedež kupili pa se je na kartici šenekaj € nabralo pa jih bom šla ponucat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:55:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally kje pa je babaw danes, pa mafiozar ? pa so se res nekam skrile Jest sm bla dons v Lecrercu, sm kupla 7 bodijev za 8 Eurov, pa še kr uredu so A veš, da sem jih tudi jaz gledala, samo jih ne rabim, ker jih imam za izvoz So me pa kar prsti srbel. Jaz sploh ne smem v L, ker potem takoj kaj kupim za , čeprav ne rabita. Nina, a je prišel? Jest sm jih pa rabla, sm mela sam še 4 ki so ji bli prav. Ne še, sam itak mam neki čudno vse zbrkljan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:56:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally kje pa je babaw danes, pa mafiozar ? pa so se res nekam skrile Jest sm bla dons v Lecrercu, sm kupla 7 bodijev za 8 Eurov, pa še kr uredu so e jest jih bom šla v soboto kupit, sem jih včeraj gledala pa se nisem pol odločila, a so z dolgimi rokavi al s kratkimi? Z dolgimi. Za tok mal dnarja so men čist kul,mal bl tanki so kot naprimer iz h&m
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:56:28
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša Alči je že pošteno lačna, a ona čaka flašo mleka Do kdaj ga bo mali vragec pil a veš da sem jaz opazila ko dam E. v pojstlico potem ful skače noter, ko ji pa dam mleko da spije se kr hitro umiri in zaspi, kot da je nek čarobni napoj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:57:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally kje pa je babaw danes, pa mafiozar ? pa so se res nekam skrile Jest sm bla dons v Lecrercu, sm kupla 7 bodijev za 8 Eurov, pa še kr uredu so A veš, da sem jih tudi jaz gledala, samo jih ne rabim, ker jih imam za izvoz So me pa kar prsti srbel. Jaz sploh ne smem v L, ker potem takoj kaj kupim za , čeprav ne rabita. Nina, a je prišel? ma mene so tudi prsti srbeli, sam smo včeraj avtosedež kupili pa se je na kartici šenekaj € nabralo pa jih bom šla ponucat Saj res, jaz jih imam še 10 hMMMMMMM
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:57:50
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally kje pa je babaw danes, pa mafiozar ? pa so se res nekam skrile Jest sm bla dons v Lecrercu, sm kupla 7 bodijev za 8 Eurov, pa še kr uredu so e jest jih bom šla v soboto kupit, sem jih včeraj gledala pa se nisem pol odločila, a so z dolgimi rokavi al s kratkimi? Z dolgimi. Za tok mal dnarja so men čist kul,mal bl tanki so kot naprimer iz h&m sej zdej itak pričakujemo mal toplejše vreme pani nič narobe če so bl tanki
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:58:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša Alči je že pošteno lačna, a ona čaka flašo mleka Do kdaj ga bo mali vragec pil A še ne spi? A ni fajn da ga pije
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:58:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally kje pa je babaw danes, pa mafiozar ? pa so se res nekam skrile Jest sm bla dons v Lecrercu, sm kupla 7 bodijev za 8 Eurov, pa še kr uredu so A veš, da sem jih tudi jaz gledala, samo jih ne rabim, ker jih imam za izvoz So me pa kar prsti srbel. Jaz sploh ne smem v L, ker potem takoj kaj kupim za , čeprav ne rabita. Nina, a je prišel? ma mene so tudi prsti srbeli, sam smo včeraj avtosedež kupili pa se je na kartici šenekaj € nabralo pa jih bom šla ponucat kašnega ste kupli? Za kolk dnarja?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:59:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Da ne boste mislile, da sm čist pozabila na vas. Sm bla par dni brez računalnika, dons sm pa izkoristila cel dan pa se potepala. Jutr ga bom pa tud . Drugače pa nč novga pri nas, vse po starem. Gaja ma ponoč še zmer zbujanja, včasih 2x včasih 8x, ma bo že, upam da čimprej. Z njenim noskom mamo pa še zmer probleme, al ma zabasanga al pa ji teče vn. Ponoč zarad tega smrči, pa se premetava....pomoje se tud zarad tega tolk zbuja Kakšen predlog? Tiste ki ste že dale Operil kakšne imate izkušnje? Aja pa še neki me zanima. Tiste ki pišete prošnje za službo kaj najprej napišete sebe al prejemnika? Sebe napišem pred prejemnikom. Tudi moja ima tudi zabasan nos in ima vzdignjeno vzglavje. Operil je pri nam pomagal 1x, sedaj pa še ne. Aha pol maš prov napisan Kolk pa maš vzdignjeno zglavje? po občutku, cca 10 cm, če pa ne pomaga ji pa dam poušter spodaj pa je nekje med 15 in 20 cm.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:59:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Da ne boste mislile, da sm čist pozabila na vas. Sm bla par dni brez računalnika, dons sm pa izkoristila cel dan pa se potepala. Jutr ga bom pa tud . Drugače pa nč novga pri nas, vse po starem. Gaja ma ponoč še zmer zbujanja, včasih 2x včasih 8x, ma bo že, upam da čimprej. Z njenim noskom mamo pa še zmer probleme, al ma zabasanga al pa ji teče vn. Ponoč zarad tega smrči, pa se premetava....pomoje se tud zarad tega tolk zbuja Kakšen predlog? Tiste ki ste že dale Operil kakšne imate izkušnje? Aja pa še neki me zanima. Tiste ki pišete prošnje za službo kaj najprej napišete sebe al prejemnika? Kaj pa zobki, je že kaj novega in hrana, že je bolje?In še nekaj; a že hodi???? Smo še kr na enem zobku . Hrana je pa po enem mesecu in pol štrajkanja zdele 3 dni njami njami. Sam zdej se morm navadit, da ji več dam, ker sm se čist odvadla. Zadnje tri dni je čist preveč lačna . Hahahaha ja itak da že hod . Ma pr ns so bl roke aktualne, noge so sam za v usta uporabne A greš z nama(edina) na koncert Brene? Ja vem da gresta, jest bi full šla,pa ni dnarja . Mogoče mi bo pa moj kupu karto za rojstni dan. Če verjameš ja Reči mu, če ne pa daj št. pa mu me povemo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?