Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:13:37
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: hvala hijenca: ma daj, a sedaj pa še ti Te bom z valjerjem po glavi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek. [/image]A je dragi srečno pristal? Imam občutek, da me je ena z po glavi. Ni mi všeč, kako je stekla prej tista debata, ker res nobena nobene ne ugovarja. Pa OK. jaz sem bila tudi žalostna ko sem prebrala .nikoli mi pa ne pride na misel da bi kakšno pa ZS-ju ogovarjala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:14:15
|
|
|
|
sesil
|
dretje, dretje in še enkrat dretje....pol pa sam intervencije, tako da se kar odpovem...ko pa zaspi , pa še jaz direkt v posteljo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:14:54
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ku ku, a ni nobene? Mogoče ilegalke? Danes je Alja za večerja jedla namazan sirček na kruhu in je uspela , seveda na koncu z muko , pojest 3/4 sredice. Začuda, se ni nič davila. Tako od slej naprej bo večerja uvajanje kruha. jaz pridem vsake tolko časa mal pokukat zdej sem aneji otipala zobek. očitno bo kmalu venih - dere se pa tudi temu primerno. pri vas se je pa začelo dogajat ................
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:15:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: hvala hijenca: ma daj, a sedaj pa še ti Te bom z valjerjem po glavi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek. [/image]A je dragi srečno pristal? Imam občutek, da me je ena z po glavi. Ni mi všeč, kako je stekla prej tista debata, ker res nobena nobene ne ugovarja. Pa OK. Nimam pojma, kdaj je pristal, vem da je potem takoj letel v službo ker imajo sestanek. meni tudi potek teme prej ni bil všeč Nisem pričakovala kaj takega od odrasle osebe.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:15:35
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* aaaaa zakaj pa? Ju3 bom pa jaz malo manj na netu je "veliki Đombe" doma
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:16:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil dretje, dretje in še enkrat dretje....pol pa sam intervencije, tako da se kar odpovem...ko pa zaspi , pa še jaz direkt v posteljo. Tako je pri nas zgledalo. zdaj je boljše, ker je en zobek zunaj, čakamo naslednjega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:16:21
|
|
|
|
tally
|
jaz sem ready za čvek , naš mali hudiček je omagal
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:17:14
|
|
|
|
sesil
|
dolg čvek, pa se tipkamo na naslednjem delu... nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:18:50
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz sem ready za čvek , naš mali hudiček je omagal Pridna Emilija Moj se sedaj najbolj igra. Je namreč že v pižami, ampak ni še mleka spil, pa zaspan tudi ne izgleda. Je pa danes cel dan spal le eno uro, nimam pojma kaj mu je.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:19:28
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil dolg čvek, pa se tipkamo na naslednjem delu... nočko Lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:19:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Da ne boste mislile, da sm čist pozabila na vas. Sm bla par dni brez računalnika, dons sm pa izkoristila cel dan pa se potepala. Jutr ga bom pa tud . Drugače pa nč novga pri nas, vse po starem. Gaja ma ponoč še zmer zbujanja, včasih 2x včasih 8x, ma bo že, upam da čimprej. Z njenim noskom mamo pa še zmer probleme, al ma zabasanga al pa ji teče vn. Ponoč zarad tega smrči, pa se premetava....pomoje se tud zarad tega tolk zbuja Kakšen predlog? Tiste ki ste že dale Operil kakšne imate izkušnje? Aja pa še neki me zanima. Tiste ki pišete prošnje za službo kaj najprej napišete sebe al prejemnika? Vedno se piše najprej prejemnik, potem pa "ponižni prosilec" A ti pokažem kakšen odgovor sm dobila, ko sm tko napisala?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:19:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Da ne boste mislile, da sm čist pozabila na vas. Sm bla par dni brez računalnika, dons sm pa izkoristila cel dan pa se potepala. Jutr ga bom pa tud . Drugače pa nč novga pri nas, vse po starem. Gaja ma ponoč še zmer zbujanja, včasih 2x včasih 8x, ma bo že, upam da čimprej. Z njenim noskom mamo pa še zmer probleme, al ma zabasanga al pa ji teče vn. Ponoč zarad tega smrči, pa se premetava....pomoje se tud zarad tega tolk zbuja Kakšen predlog? Tiste ki ste že dale Operil kakšne imate izkušnje? Aja pa še neki me zanima. Tiste ki pišete prošnje za službo kaj najprej napišete sebe al prejemnika? Kaj pa zobki, je že kaj novega in hrana, že je bolje?In še nekaj; a že hodi???? Smo še kr na enem zobku . Hrana je pa po enem mesecu in pol štrajkanja zdele 3 dni njami njami. Sam zdej se morm navadit, da ji več dam, ker sm se čist odvadla. Zadnje tri dni je čist preveč lačna . Hahahaha ja itak da že hod . Ma pr ns so bl roke aktualne, noge so sam za v usta uporabne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:20:19
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil dolg čvek, pa se tipkamo na naslednjem delu... nočko nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:20:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz sem ready za čvek , naš mali hudiček je omagal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:21:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Da ne boste mislile, da sm čist pozabila na vas. Sm bla par dni brez računalnika, dons sm pa izkoristila cel dan pa se potepala. Jutr ga bom pa tud . Drugače pa nč novga pri nas, vse po starem. Gaja ma ponoč še zmer zbujanja, včasih 2x včasih 8x, ma bo že, upam da čimprej. Z njenim noskom mamo pa še zmer probleme, al ma zabasanga al pa ji teče vn. Ponoč zarad tega smrči, pa se premetava....pomoje se tud zarad tega tolk zbuja Kakšen predlog? Tiste ki ste že dale Operil kakšne imate izkušnje? Aja pa še neki me zanima. Tiste ki pišete prošnje za službo kaj najprej napišete sebe al prejemnika? Kaj pa zobki, je že kaj novega in hrana, že je bolje?In še nekaj; a že hodi???? Smo še kr na enem zobku . Hrana je pa po enem mesecu in pol štrajkanja zdele 3 dni njami njami. Sam zdej se morm navadit, da ji več dam, ker sm se čist odvadla. Zadnje tri dni je čist preveč lačna . Hahahaha ja itak da že hod . Ma pr ns so bl roke aktualne, noge so sam za v usta uporabne A greš z nama(edina) na koncert Brene?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:22:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Da ne boste mislile, da sm čist pozabila na vas. Sm bla par dni brez računalnika, dons sm pa izkoristila cel dan pa se potepala. Jutr ga bom pa tud . Drugače pa nč novga pri nas, vse po starem. Gaja ma ponoč še zmer zbujanja, včasih 2x včasih 8x, ma bo že, upam da čimprej. Z njenim noskom mamo pa še zmer probleme, al ma zabasanga al pa ji teče vn. Ponoč zarad tega smrči, pa se premetava....pomoje se tud zarad tega tolk zbuja Kakšen predlog? Tiste ki ste že dale Operil kakšne imate izkušnje? Aja pa še neki me zanima. Tiste ki pišete prošnje za službo kaj najprej napišete sebe al prejemnika? Sebe napišem pred prejemnikom. Tudi moja ima tudi zabasan nos in ima vzdignjeno vzglavje. Operil je pri nam pomagal 1x, sedaj pa še ne. Aha pol maš prov napisan Kolk pa maš vzdignjeno zglavje?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:23:06
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Da ne boste mislile, da sm čist pozabila na vas. Sm bla par dni brez računalnika, dons sm pa izkoristila cel dan pa se potepala. Jutr ga bom pa tud . Drugače pa nč novga pri nas, vse po starem. Gaja ma ponoč še zmer zbujanja, včasih 2x včasih 8x, ma bo že, upam da čimprej. Z njenim noskom mamo pa še zmer probleme, al ma zabasanga al pa ji teče vn. Ponoč zarad tega smrči, pa se premetava....pomoje se tud zarad tega tolk zbuja Kakšen predlog? Tiste ki ste že dale Operil kakšne imate izkušnje? Aja pa še neki me zanima. Tiste ki pišete prošnje za službo kaj najprej napišete sebe al prejemnika? Kaj pa zobki, je že kaj novega in hrana, že je bolje?In še nekaj; a že hodi???? Smo še kr na enem zobku . aaaaaaaaa pa nič ga nista pokazali. Hrana je pa po enem mesecu in pol štrajkanja zdele 3 dni njami njami. Sam zdej se morm navadit, da ji več dam, ker sm se čist odvadla. Zadnje tri dni je čist preveč lačna . Hahahaha ja itak da že hod . Ma pr ns so bl roke aktualne, noge so sam za v usta uporabne ja sam res vsak ma en svoj način kako se plazi , naša še zmeri gre naprej samo po riti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:24:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Da ne boste mislile, da sm čist pozabila na vas. Sm bla par dni brez računalnika, dons sm pa izkoristila cel dan pa se potepala. Jutr ga bom pa tud . Drugače pa nč novga pri nas, vse po starem. Gaja ma ponoč še zmer zbujanja, včasih 2x včasih 8x, ma bo že, upam da čimprej. Z njenim noskom mamo pa še zmer probleme, al ma zabasanga al pa ji teče vn. Ponoč zarad tega smrči, pa se premetava....pomoje se tud zarad tega tolk zbuja Kakšen predlog? Tiste ki ste že dale Operil kakšne imate izkušnje? Aja pa še neki me zanima. Tiste ki pišete prošnje za službo kaj najprej napišete sebe al prejemnika? Kaj pa zobki, je že kaj novega in hrana, že je bolje?In še nekaj; a že hodi???? Smo še kr na enem zobku . Hrana je pa po enem mesecu in pol štrajkanja zdele 3 dni njami njami. Sam zdej se morm navadit, da ji več dam, ker sm se čist odvadla. Zadnje tri dni je čist preveč lačna . Hahahaha ja itak da že hod . Ma pr ns so bl roke aktualne, noge so sam za v usta uporabne A greš z nama(edina) na koncert Brene? Ja vem da gresta, jest bi full šla,pa ni dnarja . Mogoče mi bo pa moj kupu karto za rojstni dan. Če verjameš ja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:25:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Da ne boste mislile, da sm čist pozabila na vas. Sm bla par dni brez računalnika, dons sm pa izkoristila cel dan pa se potepala. Jutr ga bom pa tud . Drugače pa nč novga pri nas, vse po starem. Gaja ma ponoč še zmer zbujanja, včasih 2x včasih 8x, ma bo že, upam da čimprej. Z njenim noskom mamo pa še zmer probleme, al ma zabasanga al pa ji teče vn. Ponoč zarad tega smrči, pa se premetava....pomoje se tud zarad tega tolk zbuja Kakšen predlog? Tiste ki ste že dale Operil kakšne imate izkušnje? Aja pa še neki me zanima. Tiste ki pišete prošnje za službo kaj najprej napišete sebe al prejemnika? Kaj pa zobki, je že kaj novega in hrana, že je bolje?In še nekaj; a že hodi???? Smo še kr na enem zobku . aaaaaaaaa pa nič ga nista pokazali. Hrana je pa po enem mesecu in pol štrajkanja zdele 3 dni njami njami. Sam zdej se morm navadit, da ji več dam, ker sm se čist odvadla. Zadnje tri dni je čist preveč lačna . Hahahaha ja itak da že hod . Ma pr ns so bl roke aktualne, noge so sam za v usta uporabne ja sam res vsak ma en svoj način kako se plazi , naša še zmeri gre naprej samo po riti Ja nč nis rekla, da bi ga rada vidla Po riti je najbolj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:27:06
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Smo še kr na enem zobku . aaaaaaaaa pa nič ga nista pokazali. Hrana je pa po enem mesecu in pol štrajkanja zdele 3 dni njami njami. Sam zdej se morm navadit, da ji več dam, ker sm se čist odvadla. Zadnje tri dni je čist preveč lačna . Hahahaha ja itak da že hod . Ma pr ns so bl roke aktualne, noge so sam za v usta uporabne ja sam res vsak ma en svoj način kako se plazi , naša še zmeri gre naprej samo po riti Ja nč nis rekla, da bi ga rada vidla no pa drugič Po riti je najbolj ja ja njej je zgleda to najbolj všeč, je prelena za kaj drugega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:29:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Kdaj bo kšn čvek, jest sm bl potepinska kokr ste opazle, ker me ni nč tuki gor . Sm na fb vidla da je Naty šla na P. Upam, da so alergije res izvenele
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:30:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja sm Gajo včeri dala v svojo sobo. Ob 22 je bla že v spalnici , men se res ne da 10x vstajat pa hodit tja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:31:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Hm zdej pa grem.....sej bo šlo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:31:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Da ne boste mislile, da sm čist pozabila na vas. Sm bla par dni brez računalnika, dons sm pa izkoristila cel dan pa se potepala. Jutr ga bom pa tud . Drugače pa nč novga pri nas, vse po starem. Gaja ma ponoč še zmer zbujanja, včasih 2x včasih 8x, ma bo že, upam da čimprej. Z njenim noskom mamo pa še zmer probleme, al ma zabasanga al pa ji teče vn. Ponoč zarad tega smrči, pa se premetava....pomoje se tud zarad tega tolk zbuja Kakšen predlog? Tiste ki ste že dale Operil kakšne imate izkušnje? Aja pa še neki me zanima. Tiste ki pišete prošnje za službo kaj najprej napišete sebe al prejemnika? Kaj pa zobki, je že kaj novega in hrana, že je bolje?In še nekaj; a že hodi???? Smo še kr na enem zobku . Hrana je pa po enem mesecu in pol štrajkanja zdele 3 dni njami njami. Sam zdej se morm navadit, da ji več dam, ker sm se čist odvadla. Zadnje tri dni je čist preveč lačna . Hahahaha ja itak da že hod . Ma pr ns so bl roke aktualne, noge so sam za v usta uporabne A greš z nama(edina) na koncert Brene? Ja vem da gresta, jest bi full šla,pa ni dnarja . Mogoče mi bo pa moj kupu karto za rojstni dan. Če verjameš ja To bi bilo pa lepo od njega, saj je koncert le dan po tvojem RD
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:33:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm Gajo včeri dala v svojo sobo. Ob 22 je bla že v spalnici , men se res ne da 10x vstajat pa hodit tja Pa bo treba, ker kasneje ne bo nič lažje, tebi bo šlo pa pošteno na jetra če bo tam svetila
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?