Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 19:55:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw 18 so Maji malo premajhne. Bo verjetno imela 19. Ma bom videla v trgovini ko ji izmerimo nogico. moj pikolinko pa nosi št. 17 Moja pa copatke 19, čevlje pa 18. Odvisno od modela copatk.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 19:56:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 1. v tem, da vaši ful več spijo? 2x dnevno po 45 min 2. da so v hojicah? ne 3. da so v stajicah? ne 4. da še ne plazijo toliko in jih ni potrebno toliko paziti? plazi se vsepovsod in se vsepovsod vstaja ampak mi je ni treba čuvat, ker ne pada 5. da jih stari starši malo čuvajo? ne 6. ??? res me ful zanima, v čem je skrivnost hvala Jaz jo pustim, da se kar sama igra, če pa se noče sama pa se jaz z njo. Pri Jaku sem bila sužnja otroka in se ne grem več. Komaj sem se rešila klopa. Zdaj pa jo kar samo pustim, ker drugače bo trajalo do 3. leta, da se bo naučila sama igrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 19:56:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana: mene pa zanima kje ti kupuješ bio zelenjavo in ostal stuff ? Kako veš, da je bio? Meni se zdi, da je vse sama natega, prodana po višji ceni. A sem samo jaz "nejeverni Tomažek"? Nisi edina. To kar je v trgovini zame ni bio pa lahko 10x piše gor bio. Jaz poznam eno tetko, ki vem da ima res bio. Je družinska kolegica. Pa od moje tete je zelenjava bio in moje mami. Ampak še ta bio je vprašljiv, ker ne vemo koliko škropiv in .... gre po zraku na tale bio.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 19:56:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 zdaj pa grem, pa si me lahko privoščite, ali pa po ZS, da bo bolj zabavno sori ampak tegale posta nisem pričakovala od tebe Sem kar užaljena.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 19:59:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ POGLEJTE, KAJ NAM JE **** ZAMOLČALA. JA, DEREM SE Ti, ti, ****, zakaj nam nisi dala linka KLIK oooo zanimivo Še ime smo izvedeli. Pišuka, nam pa ga ni hotela napisat... ****, res te bom po riti... ej endomy, ime od patrika bi pa lahko prej nam povedala kot novinarki Sem malo prebrala komentarje spodaj pa so eni . Za ime se pa strinjam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:00:01
|
|
|
|
barbaw
|
A se moramo danes nazaj držat?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:00:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 1. v tem, da vaši ful več spijo? 2x dnevno po 45 min 2. da so v hojicah? ne 3. da so v stajicah? ne 4. da še ne plazijo toliko in jih ni potrebno toliko paziti? plazi se vsepovsod in se vsepovsod vstaja ampak mi je ni treba čuvat, ker ne pada 5. da jih stari starši malo čuvajo? ne 6. ??? res me ful zanima, v čem je skrivnost hvala Jaz jo pustim, da se kar sama igra, če pa se noče sama pa se jaz z njo. Pri Jaku sem bila sužnja otroka in se ne grem več. Komaj sem se rešila klopa. Zdaj pa jo kar samo pustim, ker drugače bo trajalo do 3. leta, da se bo naučila sama igrat. enako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:01:58
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ku ku, a ni nobene? Mogoče ilegalke? Danes je Alja za večerja jedla namazan sirček na kruhu in je uspela , seveda na koncu z muko , pojest 3/4 sredice. Začuda, se ni nič davila. Tako od slej naprej bo večerja uvajanje kruha. jaz pridem vsake tolko časa mal pokukat zdej sem aneji otipala zobek. očitno bo kmalu venih - dere se pa tudi temu primerno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:02:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A se moramo danes nazaj držat? Ne zakaj pa? Bomo pa čvekale do 210 strani Sicer pa bomo videli koliko bo večernih čvek sploh na broju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:03:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ku ku, a ni nobene? Mogoče ilegalke? Danes je Alja za večerja jedla namazan sirček na kruhu in je uspela , seveda na koncu z muko , pojest 3/4 sredice. Začuda, se ni nič davila. Tako od slej naprej bo večerja uvajanje kruha. jaz pridem vsake tolko časa mal pokukat zdej sem aneji otipala zobek. očitno bo kmalu venih - dere se pa tudi temu primerno. No zgleda, da bo tvoja kmalu v klubu zobatih Pri nas still nothing
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:03:18
|
|
|
|
tally
|
ku ku
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:03:53
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana: mene pa zanima kje ti kupuješ bio zelenjavo in ostal stuff ? Kako veš, da je bio? Meni se zdi, da je vse sama natega, prodana po višji ceni. A sem samo jaz "nejeverni Tomažek"? Nisi edina. To kar je v trgovini zame ni bio pa lahko 10x piše gor bio. Jaz poznam eno tetko, ki vem da ima res bio. Je družinska kolegica. Pa od moje tete je zelenjava bio in moje mami. Ampak še ta bio je vprašljiv, ker ne vemo koliko škropiv in .... gre po zraku na tale bio. jaz samo vem, da v določnih trgovinah prodajajo kao BIO zadevo, ampak to sploh ni bio, ampk ima samo gor nalepljene etikete-PREVERJENO-ker sem delala v taki trgovini. Pa ne bom govorila o imenu, da ne bo kdo rekel, da širim slab sloves
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:04:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku Čivkaj mala moja Ne ti men ku ku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:06:22
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku Čivkaj mala moja Ne ti men ku ku he he moram še E. malo mirit ker hoče ven iz pojstlice skočit , bo treba dno spustit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:06:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana: mene pa zanima kje ti kupuješ bio zelenjavo in ostal stuff ? Kako veš, da je bio? Meni se zdi, da je vse sama natega, prodana po višji ceni. A sem samo jaz "nejeverni Tomažek"? Nisi edina. To kar je v trgovini zame ni bio pa lahko 10x piše gor bio. Jaz poznam eno tetko, ki vem da ima res bio. Je družinska kolegica. Pa od moje tete je zelenjava bio in moje mami. Ampak še ta bio je vprašljiv, ker ne vemo koliko škropiv in .... gre po zraku na tale bio. jaz samo vem, da v določnih trgovinah prodajajo kao BIO zadevo, ampak to sploh ni bio, ampk ima samo gor nalepljene etikete-PREVERJENO-ker sem delala v taki trgovini. Pa ne bom govorila o imenu, da ne bo kdo rekel, da širim slab sloves To se mi je zdelo Vidiš taka krasna sijoča jabolka. Ja vrajt, bio zadeve pa take
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:07:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku Čivkaj mala moja Ne ti men ku ku he he moram še E. malo mirit ker hoče ven iz pojstlice skočit , bo treba dno spustit Jaz sem že, pa baraba mala kar nogo dviguje, da bi splezala ven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:07:30
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A se moramo danes nazaj držat? Ne zakaj pa? Bomo pa čvekale do 210 strani Sicer pa bomo videli koliko bo večernih čvek sploh na broju jaz odpadem, nažalost.... pa še sporočilo od aneje b zhzgh33frffffffffffffffffffffffffa aafsd5
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:08:19
|
|
|
|
tally
|
kaj sem zamudila danes? zjutraj sem ujela slikice od vaših kopalnic in lahko samo lepi sta. pa AT se plazi , pa verjetno še kaj .........................
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:08:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer. Da ne boste mislile, da sm čist pozabila na vas. Sm bla par dni brez računalnika, dons sm pa izkoristila cel dan pa se potepala. Jutr ga bom pa tud . Drugače pa nč novga pri nas, vse po starem. Gaja ma ponoč še zmer zbujanja, včasih 2x včasih 8x, ma bo že, upam da čimprej. Z njenim noskom mamo pa še zmer probleme, al ma zabasanga al pa ji teče vn. Ponoč zarad tega smrči, pa se premetava....pomoje se tud zarad tega tolk zbuja Kakšen predlog? Tiste ki ste že dale Operil kakšne imate izkušnje? Aja pa še neki me zanima. Tiste ki pišete prošnje za službo kaj najprej napišete sebe al prejemnika?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:09:11
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: hvala hijenca: ma daj, a sedaj pa še ti Te bom z valjerjem po glavi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek. [/image]A je dragi srečno pristal? Imam občutek, da me je ena z po glavi. Ni mi všeč, kako je stekla prej tista debata, ker res nobena nobene ne ugovarja. Pa OK. Nimam pojma, kdaj je pristal, vem da je potem takoj letel v službo ker imajo sestanek.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:09:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A se moramo danes nazaj držat? Ne zakaj pa? Bomo pa čvekale do 210 strani Sicer pa bomo videli koliko bo večernih čvek sploh na broju jaz odpadem, nažalost.... pa še sporočilo od aneje b zhzgh33frffffffffffffffffffffffffa aafsd5 aaaaa zakaj pa? Ju3 bom pa jaz malo manj na netu je "veliki Đombe" doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:11:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Da ne boste mislile, da sm čist pozabila na vas. Sm bla par dni brez računalnika, dons sm pa izkoristila cel dan pa se potepala. Jutr ga bom pa tud . Drugače pa nč novga pri nas, vse po starem. Gaja ma ponoč še zmer zbujanja, včasih 2x včasih 8x, ma bo že, upam da čimprej. Z njenim noskom mamo pa še zmer probleme, al ma zabasanga al pa ji teče vn. Ponoč zarad tega smrči, pa se premetava....pomoje se tud zarad tega tolk zbuja Kakšen predlog? Tiste ki ste že dale Operil kakšne imate izkušnje? Aja pa še neki me zanima. Tiste ki pišete prošnje za službo kaj najprej napišete sebe al prejemnika? Vedno se piše najprej prejemnik, potem pa "ponižni prosilec"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:12:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Da ne boste mislile, da sm čist pozabila na vas. Sm bla par dni brez računalnika, dons sm pa izkoristila cel dan pa se potepala. Jutr ga bom pa tud . Drugače pa nč novga pri nas, vse po starem. Gaja ma ponoč še zmer zbujanja, včasih 2x včasih 8x, ma bo že, upam da čimprej. Z njenim noskom mamo pa še zmer probleme, al ma zabasanga al pa ji teče vn. Ponoč zarad tega smrči, pa se premetava....pomoje se tud zarad tega tolk zbuja Kakšen predlog? Tiste ki ste že dale Operil kakšne imate izkušnje? Aja pa še neki me zanima. Tiste ki pišete prošnje za službo kaj najprej napišete sebe al prejemnika? Kaj pa zobki, je že kaj novega in hrana, že je bolje?In še nekaj; a že hodi????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:13:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Da ne boste mislile, da sm čist pozabila na vas. Sm bla par dni brez računalnika, dons sm pa izkoristila cel dan pa se potepala. Jutr ga bom pa tud . Drugače pa nč novga pri nas, vse po starem. Gaja ma ponoč še zmer zbujanja, včasih 2x včasih 8x, ma bo že, upam da čimprej. Z njenim noskom mamo pa še zmer probleme, al ma zabasanga al pa ji teče vn. Ponoč zarad tega smrči, pa se premetava....pomoje se tud zarad tega tolk zbuja Kakšen predlog? Tiste ki ste že dale Operil kakšne imate izkušnje? Aja pa še neki me zanima. Tiste ki pišete prošnje za službo kaj najprej napišete sebe al prejemnika? Sebe napišem pred prejemnikom. Tudi moja ima tudi zabasan nos in ima vzdignjeno vzglavje. Operil je pri nam pomagal 1x, sedaj pa še ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 20:13:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ku ku, a ni nobene? Mogoče ilegalke? Danes je Alja za večerja jedla namazan sirček na kruhu in je uspela , seveda na koncu z muko , pojest 3/4 sredice. Začuda, se ni nič davila. Tako od slej naprej bo večerja uvajanje kruha. jaz pridem vsake tolko časa mal pokukat zdej sem aneji otipala zobek. očitno bo kmalu venih - dere se pa tudi temu primerno.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?